a com malalt 02:00 entre eren molt era línia m drogues Oportunista

A Lisboa, 3% de casos de tuberculosi són extremadament resistents als medicaments

A Lisboa, 3% de casos de tuberculosi són extremadament resistents als medicaments
Derek Thaczuk, dijous, agost 21, 2008

Els investigadors portuguesos van informar la setmana passada, en la Conferència Internacional sobre la Sida a la Ciutat de Mèxic, que 3% dels casos de tuberculosi (TB) diagnosticats entre 2003 2007 i, un dels hospitals més grans de Lisboa, eren extremadament resistent a les drogues, amb Una forta correlació entre la infecció pel VIH o l'hepatitis C i aquesta forma de la tuberculosi.

La tuberculosi resistent als fàrmacs altament (XDR-TB), que va ser descrit per primera vegada en 2006 es defineix com resistent a almenys els dos fàrmacs de primera línia - rifampicina i isoniazida -, així com qualsevol dels medicaments injectables usada en el tractament de segona línia de la tuberculosi (amikacina, kanamicina o capreomicina) i les fluoroquinolones.

XDR-TB s'ha convertit en una gran escala a Àfrica del Sud, sovint com a resultat de la transmissió a través de l'atenció de salut local on es reuneixen gran quantitat de pacients VIH-positius i vulnerable.

Un pòster presentat a la Conferència Internacional sobre la SIDA descriure els casos observats d XDR-TB al d'Infecciosos de l'Hospital Curry Cabral de Lisboa, Portugal, i entre 2003 2007. En aquest estudi retrospectiu, es van analitzar tots els cultius positius per a la tuberculosi i es va recollir durant aquest període de temps, amb proves addicionals realitzades sòlids resistència als medicaments, validat laboratoris de referència.

L'estudi englobou 595 pacients amb tuberculosi confirmada per cultiu durant l'any 5 68 (11,4%) de l'tiveram TB multiresistent Quai (MDR-TB) i 17 (2,9%) apresentaram XDR-TB. 17 casos de XDR-TB, 82% Eram Homens com uma mitjana 41.7 anys 65% Eram 35% caucàsics i negre Eram. El Duração Mitjana hospitalização era 61 dia. Eram 65% seropositius per VIH, com uma Contagem mitjana de cèl · lules / mm4 CD116 3. Quaranta per cent dels casos de XDR-TB estavam medicats amb la teràpia anti-retroviral, 52% tinham hepatitis C. Es va comprovar l'existència d'antecedents de TB em 64% dels casos i havia em 63% um diagnòstic previ de la MDR-TB.

El Mycobacterium tuberculosis es va aïllar a partir d'esput en 88% dels pacients en 6% en suc gàstric i 6% en el rentat broncoalveolar. Tots els pacients van presentar manifestacions pulmonars (amb coves 76%) i dos tenien manifestacions extrapulmonars (gangli). El temps mitjà fins a obtenir cultius negatius persistents era dia 49,4.

Per a la resistència als fàrmacs de primera línia, 82% eren resistents a tots els fàrmacs 4 (isoniazida, rifampicina, etambutol, pirazinamida), 12% a tres d'aquests medicaments i 2 6%. Sobretot van ser resistents als medicaments injectables de segona línia i les fluoroquinolones. Hi va haver dos morts. Resulta encoratjador que el pacient (53%) després de les mostres tenia grans cultius negatius persistents.

Els investigadors van concloure que "la XDR-TB va ser, en el nostre estudi, no només la infecció relacionada amb el VIH, sinó també amb el VHC, l'abús de drogues per via intravenosa i també amb les pitjors condicions socioeconòmiques." (L'anàlisi detallada dels factors socioeconòmics dels CDI no estaven disponibles) també van indicar que encara que les morts de XDR-TB "no eren molt altes ... nostres dades reforcen la necessitat de millorar la vigilància i el tractament eficaç per a tots els pacients."

Referència:

Maltez F et al. Tuberculosi extremadament farmacoresistent - anàlisi de casos 2003 / 2007. XVII Conferència Internacional sobre la SIDA, Ciutat de Mèxic, abstracte MOPDB207, 2008.

Tradução:

GAT - Grup Portuguès de Tractaments activista sobre el VIH / SIDA

http://www.agenciaaids.com.br/site/noticia.asp?id=1038
http://www.avozdocidadao.com.br/detailAgendaCidadania.asp?ID=1242

Aquesta és una història que pocs poden explicar!

Aquest és l'únic bloc "Encara en línia" que ha rebut aquest premi i aquesta consagració. El bloc que va obtenir el mateix estatus va ser Solidariedaids, de Paulo Giacommini. Malauradament no trobo l’enllaç i la comunicació d’aquest jo i és molt difícil
Soropositivo.Org
Blog exclusiu en línia que tracta aquest tema per haver rebut aquest premi pel Jurat Acadèmic


Lectures recomanades en aquest bloc

Suggeriments de lectura

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

WhatsApp WhatsApp Us
%d Bloggers com aquest: