Esposes, posa les barbes a la salsa ...

Et trobes Iniciació => de 2000 a 2013 => Esposes, posa les barbes a la salsa ...
?>

, 26 octubre 2007 - 11h27 Un de cada tres que busquen ajuts a disc està casat Un de cada tres brasilers que busquen disc-DST / Sida està casat. És el que el darrer informe del departament de salut estatal basat en 4,4 assenyala mil trucades realitzades al servei telefònic del programa de prevenció de malalties de São Paulo. % eren homes. L'enquesta també va revelar que la majoria de persones soltes són les que diuen fer preguntes, cosa que representa el 2006% del total. Les persones amb parella sexual fixa van fer un 58,3% de trucades. Altres 53,6% tenen col·laboracions puntuals i 41,6% han dit que tenen parella fixa i casual, segons el balanç, l’edat principal dels que truquen Dial-STD / SIDA és entre 24,7 i 16,6 anys, representant el 20% de trucades, seguit de l’interval. entre els anys 29 i 43,5, amb el 30%. Només el 39% de les trucades han estat realitzades per persones majors de 26,6 anys. Del total de trucades, 3,7 provenia de residents de la capital i de Gran São Paulo, 50 de l’interior i la costa i 2.146 d’altres estats brasilers. De les 1.000 trucades de 1.523, el 805% va ser relatiu als llocs de proves de VIH disponibles. Un altre 65% estava relacionat amb formes de transmissió de malaltia, 4,4% en VPH (papilomavirus humà), 15,3% en finestra immunològica i 9,1% en sexe oral. "És important que totes les persones amb vida sexual activa facin les seves preguntes sense qualsevol vergonya o por per no arriscar-se. Els Dial-Aids conserven la identitat dels usuaris i han format professionals per il·luminar la població ", diu la directora del Programa estatal de malaltia sexual i malaltia, Maria Clara Gianna. 8,4h a 8,3h, de 7,9-8-18. La trucada és gratuïta.

Anuncis

Publicacions relacionades

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.