#soropositivoorg Un estudi de Kinsey Institute no arriba a un consens sobre la definició de "tenir sexe"

Et trobes Iniciació => SIDA => SIDA després de Dos 50 => #soropositivoorg Un estudi de Kinsey Institute no arriba a un consens sobre la definició de "tenir sexe"
?>

Comunicat de Premsa

Quan la gent fa servir l'expressió "ha tingut relacions sexuals", es poden atribuir diversos significats. Un estudi recent de l'Institut Kinsey de la Universitat d'Indiana no va revelar un consens sobre el significat d'aquest terme en qüestionar una mostra de persones envellides amb 18 i 96.

Es considera sexe sexual el sexe? Per 30 el percentatge dels participants en l’estudi no ho era. Què passa amb el sexe anal? Per prop de 20 per cent dels participants, tampoc.

Un nombre sorprenent d’homes d’edat no considerava el coit vaginal com a sexe. Més que la curiositat, respondre a aquestes preguntes sobre el sexe pot informar –o de «malformar» els esforços dels investigadors i els metges en l'assessorament i l'educació sanitària.

"Els investigadors, metges, pares i educadors sexuals haurien de ser prudents i no assumir que la seva pròpia definició de sexe sigui compartida per la persona amb qui parla, ja sigui un pacient, un estudiant, un nen o un participant de l'estudi", va dir. Brandon Hill, investigadora associada a l'Institut Kinsey.

L’estudi, realitzat en col·laboració amb el Centre Rural per a la Prevenció de la SIDA / MTS (RCAP) de la School of Health, Educació Física i Recreació de la Universitat d’Indiana, va investigar encara més un tema que ja s’ha investigat a 1999 durant l’escàndol. això va implicar un president on es va debatre la definició del sexe. Els investigadors de l'Institut Kinsey van demanar als estudiants universitaris què volia "tenir relacions sexuals", fent un enfocament únic fins ara fent que els estudiants votessin per comportaments específics.

Tampoc hi va haver consens en aquest moment. El nou estudi, publicat a la revista internacional Salut sexual (FEM) al febrer, va investigar si més informació va ajudar a aclarir el problema: es va preguntar als estudiants que van participar sobre comportaments sexuals específics i qualificatius, com si es va aconseguir l’orgasme i els investigadors. va implicar una mostra més representativa, no restringida només a estudiants universitaris.

"Augmentant l'espectre de l'estudi, amb una mostra més representativa, només ho heu de confondre i complicar més", va dir Hill. "La gent era encara menys consistent".

L’estudi va incloure respostes dels residents de 486 Indiana que van participar en un qüestionari telefònic realitzat pel Centre for Survey Research de la Universitat d’Indiana.

Als participants, sobretot heterosexuals, se'ls va preguntar "Et diríeu que" heu tingut relacions sexuals amb algú si el comportament més íntim en què es tractava era ... ", seguit d’elements conductuals específics de 14. Aquests són alguns dels resultats:

** Les respostes no van diferir significativament entre homes i dones. L’estudi va comptar amb la participació d’homes 204 i 282.

** El percentatge 95 dels enquestats considerava que PEN estava "tenint relacions sexuals", però aquesta taxa disminueix fins a 80% si no hi va haver ejaculació.

** 81 percentual considera les proporcions de penetració anal com "tenir relacions sexuals", amb la taxa de 77% per als homes del grup més jove (18-29), 50% per als homes del grup més vell (65 o més) i 67% per a dones grans.

** El percentatge 71 i 73% consideraven que el contacte sexual amb els genitals de la parella insercible i receptiva (OG) tenia un "sexe".

** Els homes dels grups més joves i majors eren menys propensos a respondre "sí" a les dues edats mitjanes sobre les relacions OG.

** Hi va haver una resposta significativament menor entre els homes del grup antic quant a la penetració vaginal (77 percentatge).

Hill va dir que és freqüent que un metge, quan observa un pacient amb símptomes d'una infecció per transmissió sexual, li preguntés quantes parelles sexuals té o ha tingut. El nombre varia segons la definició de gènere del pacient.

William L. Yarber, director sènior de RCAP i coautor de l'estudi, va dir que aquestes troballes revelen la necessitat de ser específics sobre els comportaments quan es parla de sexe.

"Hi ha una certa incertesa sobre què és el sexe en la nostra cultura i els mitjans de comunicació", va dir Yarber. "Si la gent no considera certs comportaments com a sexe, poden veure certs missatges de risc per a la salut sexual com a no per a ells. L'epidèmia de la sida ens ha obligat a ser molt més específics pel que fa a la conducta ia identificar comportaments específics que posen en risc les persones més que el sexe en general. No obstant això, queda molt per millorar ".

Referència

Sanders S et al. El biaix de classificació incorrecta: diversitat en conceptualitzacions sobre "tenir relacions sexuals". Salut sexual 7 (1): 31-34, 2010.

Anuncis

Publicacions relacionades

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.