VIH i SIDA: mites i veritats

Imatge predeterminada
Dades sobre la SIDA VIH i SIDA Juny 2014 Sexe oral Quin és el risc?

Mites i veritats

Hi ha molts mites sobre el VIH i la SIDA. Elimina els teus dubtes, protegeix-te i aquells que estimes.

El sexe oral i la SIDA
El sexe oral, una cosa deliciosa, també implica risc per a la persona que ofereix aquest plaer a la seva parella. El risc es classifica en "baix"; tanmateix, l’assegurança va morir de la vellesa i fins i tot amb infinitat d’articles que diuen (i publico alguns d’aquests, que el portador en tractament, amb càrrega viral undetectable té la possibilitat de transmetre el 96,00%, heu de pensar que un per cent, en el moment equivocat, es converteix al cent per cent. El sexe és una cosa bona i hauria de ser experimentat per tothom, de la manera que tothom vol viure, sempre que hi hagi consens i no hi hagi maltractaments a menors. La seva vida, benvolgut lector, val infinitament més que un puto
1 - El VIH e SIDA Són el mateix.

Mite - El VIH (virus de la immunodeficiència humana) és el virus que causa la sida (síndrome d’immunodeficiència adquirida). No obstant això, hi ha moltes persones que són seropositives (amb el virus) que viuen durant anys sense desenvolupar la síndrome i presenten els seus símptomes, com ara febre prolongada, pèrdua de pes, falta de gana, pèls per aprimar.

Hi ha reportats entre 33 mil i 35 mil nous casos de sida al país per any. Pel que fa al VIH (virus de la immunodeficiència humana), s'estima que hi ha 630 mil persones infectades.

2: el VIH pot passar pel petó a la boca

Veritat - Tot i que és una afirmació veritable, segons el metge, la possibilitat de ser infectat pel virus durant el petó és mínima i

Petó
Qui no recorda el seu primer petó? Recordo! Vera ... Per quant de temps! ...

només existeix si teniu una ferida gran a la boca, com ara després d'una cirurgia d’extracció dental. Una situació incòmoda que, no podem estar d’acord, no ens dóna les condicions i el coratge de canviar aquest tipus d’afecte, oi?

3: tots els nens nascuts amb VIH tenen el virus

La dona embarassada té el dret i ha de ser provada pel VIH
Recordo el naixement de la meva primera i segona filla. Aquests són els únics que tinc o almenys sé que tinc. Vivian i Marina són noms que he triat, fins i tot imperialistes. La vida, d'alguna manera, ni tan sols valgui la pena citar-me, em va mantenir lluny d'ells durant més de vint anys. He perdut la infantesa, la pubertat, el primer petó, els butlletins de l’escola i es tracta d’una bretxa que no pot, no es pot i no es podria omplir mai. sigui el que sigui, planifiqueu la vostra família i protegiu-los de la sida. Si esteu embarassada i el vostre metge no ha demanat una prova del VIH, feu aquesta prova. És el teu dret, és obligatori per llei i en la desgràcia de ser VIH positiu, hi ha formes de tractament que poden reduir en més d’un X% la possibilitat que el vostre nadó sigui VIH positiu

Mite - Segons l’infectòleg, els nadons nascuts de mares VIH tenen possibilitats d’infectació de 17% si la dona no pren les mesures de prevenció necessàries. Quan se segueixen a la carta, la possibilitat es redueix a 0,5%.

Durant el període prenatal, totes les dones embarassades tenen el dret i han de dur a terme la prova de VIH i sida. Quan s’identifica el problema, les recomanacions inclouen l’ús de medicaments antiretrovirals, part de cesària i la interrupció de la lactància materna, substituint-la per fórmula (fórmula infantil) i altres aliments, segons l’edat del nen. "En el lliurament normal, el nen té contacte amb la secreció de la vagina, la qual cosa augmenta el risc de transmissió".

4: ningú mor de la sida

Veritat - La malaltia pot fer que la persona sigui molt feble, cosa que obre espai per a altres patologies. Aquests tenen l'oportunitat de conduir els infectats a la mort. Per tant, la persona no mor de sida, sinó com a resultat.

5: l’ús d’un condó impedeix la transmissió del virus

Veritat - Si el condó no esclata, es troba dins de la data de caducitat, s’emmagatzema correctament i s’utilitza correctament, impedeix la transmissió. La investigació indica que el desglossament del producte es deu més a un ús incorrecte que a una fallada estructural.

Obriu el paquet de preservatius amb cura, mai amb les dents ni objectes punxeguts que puguin danyar-lo. Poseu-lo al vostre penis només quan sigueu erectes. Premeu la punta per treure l’aire i, a continuació, desenrotlla-la a la base de l’òrgan sexual. Després de l'ejaculació, traieu-lo amb el penis encara erecte, tancant l'obertura amb la mà per evitar que es produeixin filtracions. No l'utilitzeu mai més d'una vegada.

Assegureu-vos que conté la identificació completa del fabricant o importador. Observeu la informació sobre el número de lot i la data de caducitat i comproveu si el paquet porta el símbol de certificació de l’Institut Nacional de Metrologia (Inmetro). No utilitzeu Els condons que han estat emmagatzemats en llocs molt rebaixats durant molt de temps, com ara butxaques de pantalons, carteres o caixes de guants del cotxe, ja que són més propensos a trencaments.

6 - El tractament de còctels evita completament la manifestació de la malaltia

Mite - El tractament evita en la majoria dels casos. Però de vegades els medicaments poden no tenir l’efecte esperat en certs pacients, o el portador comença a prendre'ls massa tard i fa que el procés sigui més difícil.

7: La probabilitat que una dona contragui el VIH sigui més gran que la d'un home.

Veritat - La dona és més vulnerable en mantenir-se més temps en contacte amb la secreció sexual. El esperma encara es pot trobar al coll de l'úter de 24 a 48 hores després del coit.

8: hi ha persones immunes a la sida

Potser - Algunes prostitutes a Àfrica no reben el problema fins i tot sense l'ús de preservatius. S’està estudiant, però encara no s’ha arribat a cap conclusió sobre la possible immunitat.

9: el virus només es transmet en relacions sexuals

Mite - El VIH també pot passar per l’intercanvi d’agulles i xeringues; transfusió de sang contaminada; reutilització d'objectes perforants amb presència de sang o fluids amb el virus; durant el treball normal.

11: l'equip de saló no estèril passa pel VIH

Veritat - Els objectes perforants amb la presència de sang poden transmetre el virus, sí. Només cal rentar-los amb aigua i sabó per eliminar aquest risc.

12: Tenir relacions sexuals sense protecció amb algú infectat significa 100% de probabilitats de contraure el virus

Mite - El sexe sense protecció amb algú infectat ofereix el risc 0,3% de contraure el virus, com va dir el metge. "Si teniu una segona relació, passem a 0,6%; un tercer, a 0,9%, etc. En casos de violació, la persona es sensibilitza i la possibilitat és més gran ".

13- El grup de risc no inclou adolescents i dones majors de 10 anys

Mite - Qualsevol pot tenir la malaltia, sempre que tinguin comportaments de risc, com ara les relacions sexuals (homosexuals o heterosexuals) amb la persona infectada i sense l'ús de condons; compartir xeringues i agulles; transfusió de sang contaminada pel VIH; reutilització d'objectes punxants amb presència de sang o fluids amb el virus.

Al començament de l’epidèmia, perquè la sida es dirigia principalment a homes homosexuals, usuaris de drogues injectades i hemofílics, es consideraven grups de risc. Actualment, es parla de comportaments de risc, ja que el virus va començar a estendre's en general, sense centrar-se en grups específics.

Els pacients amb 14-VIH han de separar tots els objectes personals dels seus familiars

Mite - El virus de la sida es pot transmetre a través de sang, semen, secrecions vaginals i llet materna. D'aquesta manera, la convivència ha de ser normal, sense necessitat de separar les pertinences, però no comparteixen objectes de perforació.

15: el portador del VIH no és apte per al mercat laboral

Mite - Les persones VIH positives poden viure normalment, mantenint les mateixes activitats físiques, laborals i socials que abans del diagnòstic. El Departament de MST, SIDA i hepatitis viral, Ministeri de Salut, ha afirmat que té dret a mantenir el seu estat serològic en el lloc de treball, així com en exàmens d'admissió, publicacions periòdiques o renúncies.

Si el fet de tenir el VIH és un motiu d’acomiadament, el buscar justícia drets per ser víctima d’un discriminació, sempre que es proporcionin proves. També pot proposar procediments laborals, amb un requeriment cautelar, que es tornin a nomenar de manera immediata al càrrec, amb el pagament de tots els salaris relacionats amb el període de retirada (corregit monetàriament); i la sol·licitud d'indemnització moral i anul·lació definitiva de l'acte de rescissió del contracte laboral.

Si l’acomiadament està relacionat amb altres motius, com ara absències continuades injustificades i la seva renúncia, no hi ha cap mitjà de protecció, com per a qualsevol treballador.

Nota de l'editor del lloc web Seropositiu: Tot i que és cert que el petó pot transmetre el VIH i la SIDA, es necessita una situació molt específica, tal com es descriu a la secció número dos d'aquesta tesiCLAUDIO-SOMRIURE-150x150Exacte perquè això passi. En la meva experiència personal com a portador del VIH i ara SIDA, mai no s’ha produït una transmissió entre mi (VIH +) i un sèrum divergent de la noia (VIH).

Per descomptat, no hauria de sortir allà, com en el carnestoltes, i besar deu mil boques, perquè el carnaval acabaI la vida continua.

Els textos a continuació us poden interessar!

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

%d Bloggers com aquest: