Soropositivo.org VIH, SIDA, sexe oral, finestra immunològica, acabat de diagnosticar?

El VIH és un factor de risc per a l’embòlia pulmonar i l’ictus

Et trobes Iniciació ** AVC ** El VIH és un factor de risc per a l’embòlia pulmonar i l’ictus
?>
Imatge predeterminada
AVC

Sí, la presència del VIH és un factor de risc d’ictus i, sí, sembla una bogeria, però, gràcies a Déu, només va ser una embòlia pulmonar! Si hagués estat un ictus ...

Golpeu! Pow! Així doncs, persones que m’acompanyen i, d’altra banda, vosaltres que també heu paracaigudat aquí! Això va conduir algunes persones a la branca materna de la meva família.

I, per dir, la veritat, la meva mare, dona Helena, va patir (o pateix, ja no en sé) molt, i molt, amb problemes vasculars. En el seu cas eren varices que ara comencen a aparèixer a mi!

Al meu llibre en revisió, aquesta vegada de veritat, explico l’episodi que vaig viure, on vaig treballar fins a l’esgotament. I així va ser dues vegades per una sacripantavegeu aquí en una altra pestanya) d’una empresa coneguda com Web PP.

Sí, era vulnerable i víctima fàcil. Vaig pagar una mica (...) més de $ 300,00 / mes per mantenir el bloc en un servidor dedicat.

Això va ser així perquè, no sé si per sort o no, ell, encara un lloc web, rebia sobre 8.000 visualitzacions al dia!

Això es va deure, crec, al fet que jo era l’únic que treballava d’aquesta manera i això!

I aquest bastard em va oferir feina!

Post pompós!

Administrador del servidor CPANEL / WHM i programador ASP.

Als dies de 2005, em va oferir $ 1.000,00 / mes (2003 / 204) i la possibilitat de mantenir el lloc encara no (el bloc) encara allotjat allà.

A Infecció pel VIH està relacionat amb un risc molt més gran d’ictus, segons les investigacions realitzades a Amèrica del Nord publicades en una edició electrònica de Diari de síndromes d’immunodeficiència adquirida.

El meu vell infecòleg, DR. Angela em va dir que la sida és, com veieu, la "punta" de l’iceberg que és la cadena d’esdeveniments i complicacions que la presència del VIH desencadena en els nostres cossos.

Nois, pareu atenció a la frase anterior, a tot aquest text i a aquest bloc, dammit !!!! Si podeu evitar que aquesta maleïda sigui fora d’aquest fet, maleïda cosa del cos amb preservatiu, no ho feu com jo, un ximple que mereix tenir una corretja per ell mateix, només per això!

L’associació entre la infecció pel virus de la sida i l’ictus s’ha mantingut a un nivell significatiu després d’alguns estudis i opcions de control de la malaltia. Entre els factors relacionats amb la infecció per VIH, la càrrega vírica va ser el factor més important de tots.

La possibilitat d’ictus ha crescut en un nivell paral·lel al creixement de la càrrega viral, cosa que suggereix que un control viral inadequat i les seqüeles inflamatòries i immunològiques inherents d’aquest factor poden agreujar el risc vascular / cerebral.

Actualment, se sap que el Virus d'Immunodeficiència Humana està associat amb un augment del risc de patir malalties cardiovasculars. Malgrat això, l’efecte trombogènic del VIH encara no està clar i tot queda en el camp de les teories; tanmateix, el risc existeix.

Amb la millor mesura d’aquest enllaç, els científics de Boston van dissenyar un estudi comparant la taxa d’incidència d’ictus en persones seropositives 4 308 entre persones seronegatives 2005 i 2007 i 32 000 com a grup de control de l’anàlisi.

Ja ho sabeu L’ictus és una mena de ruleta: a un costat del cervell, la mort. De l’altra, mil complicacions i no he pogut triar! I el VIH és un factor de risc d’ictus!

Coixins

Hi ha hagut una gran prevalença de factors de risc d’ictus en persones amb VIH, com hipertensió arterial, diabetis, fumar desafortunat, cardiomiopaties, malalties de la vàlvula cardíaca esquerra i insuficiència coronària.

Els accidents 132 es van observar en persones amb VIH i 782 en persones amb núm portadors del virus. La taxa era de 5.27 per 1.000 pacients / any entre les persones VIH positives i de 3.75 per 1.000 pacients / any entre les persones no VIH.

Dins d'aquesta anàlisi dels investigadors, Infecció pel VIH es va relacionar amb un augment d’aproximadament 40% en risc d’ictus (HR = 1.40; 95% CI, 1.17-1.69, p <0.001).

I tot i que els factors de risc tradicionals han mitigat aquest valor, el risc d’ictus s’ha mantingut notablement elevat en persones amb virus d’immunodeficiència humana (HR) (HR = 1.21; 95% CI, 1.01-1.46, p = 0.046 ).

"El tabaquisme i la hipertensió arterial van ser els factors de risc més freqüents entre les persones amb VIH i associades significativament amb l'ictus", subratllen els autors de l'estudi. "Aquests factors poden ser, doncs, objectius d'intervencions molt importants, juntament amb Comunitat seropositiva.

Aquest enllaç entre Infecció pel VIH i l’augment del risc d’ictus va ser molt més significatiu entre les dones (HR = 2.16; 95% CI, 1.53-3.04, p <0.001) que en els homes (HR = 1.18; 95% CI, 0.95-1.47). , p = 0.14).

A més, augmenta el risc d’ictus en persones serològicament positives el VIH es va demostrar més restringit als joves (18 a 49 anys). A tall d’exemple, les persones seropositives del grup d’edat 18 i 29 tenien quatre vegades el risc de les persones que no portessin el virus del mateix grup d’edat utilitzat per al control (RRA = 4.42; 95% IC, 1.56-11.09).

El paper del VIH com a factor de risc de patir un ictus pot ser molt més acusat en les persones més joves, abans que els factors comuns de risc relacionats amb l’edat comencin a jugar un paper important en aquesta imatge, escriuen els autors.

Quant a l’anàlisi de factors específicament relacionats amb la infecció pel VIH i el seu pes real en risc d’ictus, es va demostrar que la càrrega vírica va augmentar el peròxid d’ictus (p = 0.001).

D’altra banda, la durada prolongada de la teràpia antiretroviral (el famós còctel) (p <0.001) i una càrrega viral inferior a 400 còpies / ml (p = 0.008) van reduir significativament aquest risc.

Destaquem així una nova constatació: El risc d’ictus s’incrementa en les persones amb VIH respecte dels pacients del grup control i que aquest risc es manté relativament després d’introduir el pes dels factors de risc. tradicional, conclouen els investigadors.

L’associació va observar entre el virus de la sida i l’ictus hauria de fer que els cuidadors i els cuidadors vegin el VIH com un factor de risc plausible per, en poques paraules, un ictus i baixar el llindar d’una intervenció més agressiva amb l’objectiu de mitigar el risc del triple sistema vascular, risc coronari i risc d’ictus, especialment en dones i joves - Grups no tipificats normalment per al risc abordat en aquest estudi.

Referència

FC Chow et al. Comparació d’incidència d’ictus isquèmics en pacients infectats pel VIH i no infectats al sistema d’atenció sanitària dels Estats Units. J Acquiring Immune Defic Synr, edició onine. DOI: 10.1097 / QAI.0b013e31825c7f24, 2012.

Michael Carter

Traducció al portuguès de Portugal:

GAT - Grup d’activistes portuguesos sobre tractaments contra el VIH / SIDA

Adaptació al portuguès brasiler Claudio Sants de Souza

Anuncis

Articles relacionats que us agradi llegir

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org fan tot el que estem a la nostra disposició pel que fa a la vostra privadesa i sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

WhatsApp WhatsApp Us
Cal xerrar? Beto Volpe (cercar aquest nom a Google) té molt a oferir. Jo, Claudio, ja no puc conèixer-te, bé, no puc simplement escriure amb els indicadors i sovint la conversa fa voltes que les persones que "només passen" poden sortir d'aquí preguntant-se quin tipus de boig sóc jo!