Pacients amb VIH sovint no són sotmesos a proves per al VHC

Michael Carter

Les persones amb VIH no solen provar la infecció pel virus de l'hepatitis C (HCV), segons l'americà Clinical Infectious Diseases. L'estudi retrospectiu va examinar les pràctiques de cribratge en set àrees d'atenció primària i entre 2000 2011. La freqüència de les proves augmenta, però la pràctica varia considerablement entre els llocs, i en alguns casos els individus amb comportament d'alt risc sovint no van ser provats per al VHC.

"Les proves de la incidència del VHC varia entre llocs i la millora en la freqüència de la revisió és també la variable, el que subratlla la necessitat de directrius basades en els Estats Units per informar les pràctiques de VIH", escriuen els autors.

Un editorial en la mateixa edició de la revista destaca la importància d'un diagnòstic precoç de l'hepatitis C en persones amb VIH.

Moltes persones amb VIH tenen un alt risc d'infecció amb hepatitis C. L'ús de drogues injectables és un factor de risc reconegut per a l'adquisició de VHC i també hi ha una epidèmia de transmissió sexual del VHC entre els pacients amb VHC en homes gai alguns ciutats d'Europa i EUA ..

Directrius d'Estats Units recomanen que les persones amb VIH tenen un alt risc de VHC s'ha de considerar per al cribratge anual d'anticossos contra el VHC. No obstant això, la definició d'alt risc no està clara i pràctiques proves actuals són desconeguts. A causa d'aquesta incertesa, un grup d'investigadors va desenvolupar un estudi retrospectiu que va incloure 70.000 amb VIH que van rebre atenció primària en set llocs en els EUA i entre 2000 2011. Es van mesurar els nivells d'anticossos seleccionats utilitzant o proves d'ARN del VHC com els requisits per a l'atenció, i per a les persones que no tenien VHC de forma estàndard, els nivells de proves posteriors. També es van analitzar els factors associats amb les proves, i els investigadors també van examinar si els nivells elevats d'enzims hepàtics (OAB) - una possible indicació d'una infecció recent per VHC - van causar proves diagnòstiques addicionals.

Les taxes de detecció en les persones de nou ingrés per a l'atenció eren bones amb 85% de sotmetre a les proves amb anticossos o les proves d'ARN del VHC en els tres mesos després de connectar-se a un portador. Però l'anàlisi de les persones 9000 que no tenen el VHC i que van romandre en l'atenció durant almenys un any va mostrar que només 56% va rebre cap inspecció addicional durant el seguiment de VHC.

Les taxes de les proves de seguiment van variar entre els llocs d'una baixa de 35% a un màxim de 79%.

Es van associar diversos factors de risc i característiques clíniques a les proves del VHC durant el seguiment. Entre ells incloure informes de coit anal sense protecció (OR = 1.31, 95% CI, 1.08-1.59); ús d'anfetaminas (OR = 1.86; 95% CI, 1.42-2.44); té diagnòstic de SIDA (OR = 1.16; 95% CI, 1.04-1.31); i antecedents de malaltia hepàtica no relacionada amb HCV (OR = 3.41; 95% CI, 2.51-4.63). Les persones que van informar que les drogues injectades tenien més probabilitats de ser examinades que els homes homosexuals o els grups de risc heterosexuals.

Vigilància en el cribratge va augmentar amb el temps i entre 2008 2011 i l'índex va oscil·lar entre el cribratge i la detecció 0.24 0.63 anys per a les persones. El nombre mitjà de pantalles per persona també va augmentar en la majoria dels llocs, així com la proporció que es van sotmetre a la prova del VHC en períodes fixos.

"Supervisió de la detecció de presència d'infecció pel VHC varia substancialment entre els llocs clínics - fins i tot entre els que informen les característiques d'alt risc, com l'ús actual de les amfetamines i el sexe anal amb l'ús del condó variables," assenyalen els autors.

Les proves per detectar el VHC en persones amb OAB elevats van ser poc freqüents: només 27% dels individus amb nivells per sobre de 100 IU / l i una cinquena part de les persones amb mesuraments anteriors proves 400 UI / ml es van sotmetre a HCV o anticòs d'ARN dins d'un període de dotze mesos. Les taxes de cribratge eren similars quan les anàlisis es restringien als gais o als altres homes que tenien relacions sexuals amb homes.

"Sembla que els proveïdors nord-americans no utilitzen rutinàriament ALT com a prova de detecció per a l'ocurrència de VHC", comenten els investigadors. Arriben a la conclusió que es necessiten directrius per a la detecció de VHC a nivell nacional per a les persones amb VIH ", afirmant que haurien d'assistir a aquesta prova de detecció, amb quina freqüència i que s'han d'utilitzar les proves de detecció."

Referència

Freiman JM et al. Les pràctiques actuals de la detecció de la infecció pel virus de l'hepatitis C incident entre els infectats pel VIH, les persones-VHC no infectat en l'atenció primària. Clin Infect Dis, edició en línia, 2014.

Reiberger T Infecció pel virus de l'hepatitis C aguda en VIH + MSM: hem de canviar la nostra pràctica de cribratge? Clin Infect Dis, edició en línia, 2014.

Fonte AIDSMAP.com

Traducció SAMIRA JZ

Original en anglès: Traducció AIDSMAP SAMIRA JZ

Copyscape no ha detectat cap coincidència per al lloc actual. (Paraules 818 comproven)

Identificació del certificat Digiprove: P552030 - Evidència d'aquest text i HTML contingut s'ha creat.

Crec que la gent hauria de provar el VHC sempre que se sàpiga que són VIH-positius, ja que ja estan provats per la tuberculosi en casos similars

Sí, aquesta és la foto de mi! La meva neboda em va demanar que posés aquesta foto al meu perfil! ... Vaig tenir aquí una descripció que una persona va qualificar de "irreverent". Aquesta és una forma eufemística de classificar el que hi havia aquí. Tot el que sé és que una "ONG", que ocupa un edifici història 10 s'ha associat amb mi, i tinc els registres de l'època associació, que va ser un altre vampirisme perquè per a cada poble 150 que queden del meu lloc web, fent clic sobre ells, hi havia, de mitjana, un que entrava. QUAN TINC ENTRADA I ENTRADA

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

L'últim des de:

Utilitzem cookies per oferir-vos la millor experiència en línia. En acceptar l'ús de les cookies d'acord amb la nostra política de galetes.

Pujar Anar a dalt
%d Bloggers com aquest: