Prevenció i Reducció de Danys amb l'Associació AIDES Suport

Imatge predeterminada
Dades sobre la SIDA Presos Tràfic de drogues

Prevenció i Reducció de Danys amb l'Associació AIDES Suport

xeringa

Como a prevenção do HIV e das hepatites só pode ser feita a partir de uma abordagem diversificada, a Associação AIDES desenvolve suas ações de prevenção através de vários suportes e em diferentes campos. Informar sobre os modos de transmissão, distribuir os meios para reduzir os riscos (preservativos, seringas estéreis…) e permitir que as pessoas dialoguem sem serem julgadas: estes princípios são a base de nossos procedimentos em matéria de prevenção, sendo que cada procedimento é adaptado às especificidades de cada público.

A més d'escoltar, els consells i el material ofert per les estructures d'acollida de l'Associació, els AIDES garanteix la seva presència al camp, amb les persones més exposades a la transmissió del VIH. Els nostres membres estan amb els joves en els mitjans de festa de traslladar-se a les zones freqüentades per homosexuals, freqüentats per migrants comerços, carrers freqüentades per consumidors de drogues i els establiments penitenciaris.

Reducció de Danys (RDR)

Quan es busca informació o atenció, les persones més exposades al VIH i a l’hepatitis (homosexuals, migrants, consumidors de drogues…) de vegades es troben davant de prejudicis i discursos moralistes. Com que és difícil parlar de les seves pràctiques en aquestes condicions i com tothom ha de tenir accés a la prevenció, AIDES va optar per aplicar la Reducció de Harm (RDR), un enfocament no discriminatori basat en la confiança i la confidencialitat.

Els nostres activistes presenten totes les possibilitats per reduir riscos i protegir la salut. Ser capaç d’entendre els riscos que comporta cada pràctica sexual, conèixer la perjudicial de diferents productes psicoactius, saber desinfectar una xeringa usada ... Amb el RDR, les persones estan més preparades per decidir les seves pràctiques i fer-se responsables de les seves decisions. Ja no cal demostrar el gran èxit de la RDR, la taxa d'infeccions per VIH entre els consumidors de drogues intravenoses ha baixat dràsticament a les regions on es va aplicar.

Prova ràpida del VIH es va oferir a la comunitat

Les mostres positives en experiments amb ciències de la vida

La prova del VIH es pot realitzar en centres especialitzats, en oficines o laboratoris mèdics, però a França, s'estima que aproximadament la gent 30 000 estan infectades amb aquest virus, sense ser-ne conscient. Com que no totes les persones tenen accés a la prevenció circuit clàssic, AIDES decidit desenvolupar una nova forma de detecció: la prova ràpida del VIH, també anomenat "Test sense intervenció mèdica" i "Guia ràpida prova per al Diagnòstic" (trod) .

Després d'anys d'investigació i la pràctica experimental, els nostres membres estan autoritzats oficialment per practicar aquesta prova ràpida del VIH (Decret de novembre 10 2010)! A l'associació local en els nostres autobusos equipats en els oficis dels migrants en freqüentat per homosexuals o quan aquest és espais justificats, els nostres membres poden aplicar aquesta prova a partir d'ara. L'extracció de sang es realitza a la punta del seu dit és indolor i permet obtenir en pocs minuts, un primer resultat de la condició de VIH. En cas de resultat positiu, la persona és portada a una estructura mèdica, no se li farà una prova de confirmació i serà objecte de seguiment durant tot el procés. Hi ha fins i tot un lloc web (http://depistage.aides.org) Conèixer on els militants fan AIDES prova ràpida del VIH.

Oficis Identitat i locals contra

Tenir accés als magatzems d'identitats i llocs: el que és més eficaç per establir un primer contacte amb els que no estan acostumats a l'associació local? A les botigues i els salons dels migrants en els clubs i bars freqüentats per públic homosexual, en festivals i platges, els nostres membres proporcionen informació, materials de prevenció i obertura al diàleg.

Perfil - Fa dos anys, Geoffray invertit en accions "migrants" de AIDES, a Marsella. Un cop per setmana, es va a vuit o deu botigues africanes i caribenyes Barri Nouailles, barri de la ciutat que té la major concentració d'espais socials freqüentats per immigrants. A vegades acompanyat d'un altre militant, es reuneix amb els propietaris de les empreses i els clients per proposar un diàleg sobre el VIH, l'hepatitis i altres malalties de transmissió sexual, i distribuir documents i material de prevenció.

"Vaig a salons de bellesa i perruqueries, pastisseries, restaurants i petites botigues freqüentades pels migrants. Em presento al propietari de l’establiment i als clients, presento AIDES i explico el paper de l’associació. La primera idea és proposar un diàleg sobre el VIH, distribuir documents, preservatius masculins i femenins, gel lubricant ... Els fotonovells que expliquen la història de les persones afectades pel VIH tenen un gran èxit, informant sobre els modes de transmissió i mostrant escenes de discriminació.

Els temes abordats varien en funció de les prioritats actuals i locals. Recordem a la gent sobre la importància de provar la comunicació entre la parella, us convidem a signar peticions d'AIDES i mobilitzar com una amenaça política com les seves condicions de vida i la seva salut. En general, el debat pren forma ràpidament i la gent pren l'oportunitat de fer preguntes. Fem un estudi de les expectatives i necessitats de la gent, ens dirigim als problemes de la seropositivitat i tractem d'evolucionar representacions. Aquest intercanvi d'informació és un moment crucial. Permet que les persones siguin capaces de prendre decisions favorables per a la salut sexual ".

Presons

Tanca

Un terç de les persones que van a la presó són els usuaris dels productes psicoactius. Amb un nombre de seropositius tres a quatre vegades més alts, i un nombre de pacients amb hepatitis C virus quatre a cinc vegades més alta que a l'exterior, el sistema penitenciari se centra molt alt risc de contaminació. A més de la prevenció entre els reclusos i les accions de sensibilització dels funcionaris de presons, els AIDES lluiten per anys per a la implementació de programes d'intercanvi d'agulles dins de les presons.

Perfil - Carmen invertit en les accions 'presó' de AIDES, en un centre de recepció per a la Reducció de Monitorització i mal entre els usuaris de drogues (CAARUD), a la costa mediterrània de França. Tots els dimecres, ella va a la casa de detenció de Nîmes per parlar amb els interns sobre les maneres de transmissió del VIH, l'hepatitis i altres malalties de transmissió sexual, i els diferents mètodes que permetin reduir aquests riscos.

"Dimecres al matí, em trobo in'bairro nouvinguts 'amb els detinguts que acaben d'arribar. Em presento, presento l'Associació AIDES i comunico la nostra residència horaris. Llavors vam començar un diàleg i estem convidats als detinguts a fer preguntes. Tot el que es relaciona amb la salut pot ser abordat.

A la tarda, romandrà en la unitat d'atenció ambulatòria i consultes d'aquesta casa de detenció. Obtingui les persones que viuen amb el VIH i els virus de l'hepatitis, sinó també els usuaris de drogues en la teràpia de substitució. Triem l'oficina més llunyà de les àrees de trànsit, al final d'un passadís perquè els reclusos poden trobar en absoluta confidencialitat.

Aquests intercanvis poden ser llargues durant la reunió del grup de "Hepatitis", que té lloc un cop al mes, el que permet als participants a compartir les seves experiències. Encara hi ha molta feina per fer quant a la reducció dels danys relacionats amb el consum de drogues. Treballar amb altres militants AIDES i metges de diverses unitats Consultes i Atenció de pacients externs per a la distribució de material d'injecció estèril està permès a les presons. Mentre espera, tinc la intenció d'augmentar la consciència dels funcionaris de presons sobre els aspectes específics de VIH i hepatitis sessions ".

Traducció

Lucia Cambraia Professora - Traductora - intèrpret francès

  • br.linkedin.com/in/luciacambraia/

Original a http://www.aides.org/actions_de_Aides/prevention

Tingueu en compte el lloc web Editor seropositius. Tot i la reducció de danys és una necessitat a les presons i en les drogues consumode ambients, legions de polítics vinculats a les religions i esglésies cap enrere i recionária, imposen desenes d'obstacles generals a la constatació que a França ia Brasil

[wpforms id = "168676 ″ title =" false "description =" false "]% MCEPASTEBIN%

Els textos a continuació us poden interessar!

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

%d Bloggers com aquest: