Anuncis

Vulnerabilitat: VIH / SIDA i persones amb discapacitat

Et trobes Iniciació => de 2000 a 2013 => Vulnerabilitat: VIH / SIDA i persones amb discapacitat
de 2000 a 2013

Hi ha una gran vulnerabilitat a VIH / SIDA i persones amb discapacitatPer exemple, Agència de notícies de AIDS.

La periodista Cláudia Alquati Bisol va trobar en la seva investigació que diversos factors indicaven una gran bretxa a la cohort VIH / SIDA en persones amb discapacitat la necessitat urgent d'obtenir de la societat en el seu conjunt un major nivell d’atenció a aquestes persones amb discapacitat, que ja són tan indegudament segregades: caldria insistentment que s’aconseguessin diverses accions conjugades de manera sistemàtica en campanyes específiques de prevenció respecte l’Univers VIH / sida i persones amb discapacitat que haurien de sol·licitar-se sistemàticament per a la prevenció i l'orientació sexual adaptades a les condicions de comunicació amb sords, especialment amb sords (utilitzant la llengua de signes brasilera - LIBRAS), creant estratègies que evitin l’abús sexual d'aquests individus i, fins i tot, la violació! Aquestes estratègies de protecció contra la violència sexual i la preparació de professionals sanitaris per garantir l 'accessibilitat en la prestació de serveis de prevenció a la VIH / SIDA i persones amb discapacitat són exemples d’iniciatives urgents. Al mateix temps, Claudia Bisol ha descobert que la ciència, els governs i les agències de finançament han d'incloure-les de manera eficaç per tal que la prevenció i l'educació es posin a l'atenció del grup, que pugui cridar l'atenció de manera eficaç sobre la prevenció del VIH / SIDA i de les persones amb discapacitat amb eficàcia. investigació i seguiment de l’epidèmia.

Guia amb gos aïllat en blancEn els darrers anys, les noves lleis i els moviments socials han ampliat els drets i han reforçat la lluita per la inclusió de persones sordes i amb discapacitats físiques, visuals, cognitives o mentals en tots els sectors de la societat. Però encara podem fer un pas més.

Tenint en compte les condicions d’accessibilitat, aquestes persones poden contribuir activament a millorar les seves condicions de vida i integrar-se plenament en la societat en els esforços per prevenir i controlar l’epidèmia i garantir la qualitat de vida de l’anomenat grup de persones que viuen amb el VIH. /SIDA i persones amb discapacitat.

Cláudia Alquati Bisol és professora i investigadora del Curs de Psicologia de la Universitat de Caxias do Sul / RS.

http://www.avozdocidadao.com.br/detailAgendaCidadania.asp?ID=1242

http://www.agenciaaids.com.br/site/noticia.asp?id=1038

Nota de l'editor: Mentre que la reimpressió d'aquest text em va semblar una persona molt estimada, que ha estat molt important en la lluita pels drets. L'ACTIVISTA ANAÍCA GM, a qui dedico la reedició d'aquest text sobre Vulnerabilitat: VIH / SIDA i persones amb discapacitat.

anaic

Últim fitxer publicat: 11 octubre 2014 18: 16: 45 UTC, certificat P555430

Enllaç a llicència d’ús

Subscriviu-vos al nostre butlletí de notícies: és mensual, amb el millor del meu bloc


I tu? Què opines?

Moltes persones, "entrevistadores", miren amb menyspreu les persones amb VIH.

Un amic meu (antic amic que va prendre una clau ...) en el passat, conscient de la meva condició, es va referir a una altra persona, suposadament infectada pel VIH de la següent manera:

- "Aquest és un altre que és bichado".

Fins al dia d'avui, no entenc per què no el vaig pegar fins que no li fes un pastís de ruc, no ho sé.

Com que l’assumpció és seriosa i que les aclariments s’adapten, he fet aquest vídeo:

Durant les dècades era Tabú! Personalment he patit per això. I tu, tindríeu una relació serodivergent

Ets un portador del VIH? Si és així, heu rebut ajuts per a la jubilació o la malaltia a l’hora d’enviar-lo o heu de lluitar com un gos?

Cal xatejar, començar pels comentaris o aquíO costa la pàgina de fans del bloc!

Anuncis

Publicacions relacionades

Soropositivo.Org, Wordpress.com i Automattic fan tot el que estem al nostre abast respecte a la vostra privadesa. Podeu obtenir més informació sobre aquesta política en aquest enllaç Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Llegiu tot a la política de privadesa

Cookies i política de privacitat

Aquest lloc utilitza cookies i podeu rebutjar aquest ús. Però potser sapigueu el que s'està gravant en consonància amb el nostre política de privadesa

%d Bloggers com aquest: