Alta eficàcia observada en l'estudi del Regne Unit sobre la PPE - Profilaxi post exposició

Alta eficàcia observada a l'estudi del PPE del Regne Unit

VIRUS Caràcter del preservatiu amb escut

El PPE a tots els participants de l'estudi PROUD abans

Gus Cairns

Publicat a: 16 2014 d'octubre a AIDSMAP.

El Comitè de Direcció * l'estudi ORGULLÓS de la profilaxi pre-exposició (PEP) en homes homosexuals a Anglaterra ha anunciat avui que els participants que es troben actualment en l'estudi grup tardà, que encara no han iniciat el PPE seran cridats de nou a les seves clíniques i tindrà l'oportunitat d'iniciar el PPE abans del previst. Això es fa mitjançant l'eficàcia observada en l'estudi que excedeix el llindar per a la prova addicional.

Encara que l'eficàcia exacta observar en l'estudi encara pendent en espera d'anàlisi i seguiment dels participants que s'estableixin, hi ha indicis que els resultats han superat considerablement el que els investigadors havien anticipat originalment.

En ORGULLÓS, homes gai 545 amb alt risc d'infecció per VIH van ser reclutats de clíniques de salut sexual 13 a Londres, Brighton, Manchester, Birmingham, Sheffield i York.

Tots els participants van rebre un kit amb prova comuna per al VIH i les infeccions de transmissió sexual (MTS), els condons, el suport per al sexe segur, la investigació i el monitoratge del comportament, i es van dividir en dos grups a l'atzar. Un grup va rebre tenofovir + emtricitabina (Truvada) Immediatament (el 'instant' grup), mentre que l'altre grup fins ara rebre Truvada un any després de l'inici de l'estudi.

L'objectiu d'aquest disseny és verificar que els participants que saben que estan prenent el PPE va canviar els seus comportaments de risc davant el VIH (utilitzant menys condons o no utilitzar en absolut) i, si és així, si seria reduir o anul·lar la efectes beneficiosos de PrEP.

Aquest estudi es va dur a terme a causa de que alguns crítics del PPE predit que el PPE tindrà un efecte negatiu en general: a l'agost, Director Michael Weinstein executiu de AIDS Healthcare Foundation, una fundació que lluita contra la SIDA, va dir: "Volem que el públic sàpiga que l'augment general del PPE sancionat pel govern sembla ser un veritable desastre. "és molt important saber si la gent com Weinstein estan bé o malament, i si el PPE tindrà un efecte negatiu si la gent sap que vostè està prenent el medicament.

El pilot PROUD no estava dissenyat per determinar l'efectivitat del propi PPE. Quan va ser dissenyat, es creia que seria necessari fer un estudi a gran escala amb els participants 5000 per arribar a la quantitat de virus de les infeccions per VIH requerit per determinar una mesura clara per a l'eficàcia de la reducció PPEna (o no) de les infeccions per VIH en els participants .

No obstant això, a l'abril de 2014, es va fer evident que el subministrament d'PPE va atreure a un subconjunt que es caracteritza per una major taxa de risc d'infecció per VIH en homes homosexuals del que originalment s'havien pres en consideració quan la mida del grup d'estudi es va calcular. Això significava que l'estudi pilot seria potencialment capaç de produir una resposta clara sobre l'eficàcia, encara que la seva mida és més petit. Així que hem organitzat un Comitè de Monitorització de Dades Independent (IDMC).

L'IDMC té una posició privilegiada en grups d'estudis aleatoritzats: Són les úniques persones que tenen accés a la informació no emmascarada abans del final de l'estudi, i la seva funció és controlar les dades per veure si hi ha senyals que l'estudi ha de suspendre. Els criteris per a la terminació inclouen: quan es fa evident que la intervenció provada podria danyar, l'estudi mai s'arriba a un resultat clar (conegut com 'inutilitat') o perquè la intervenció és tan beneficiós que seria ètic negar als altres en l'estudi.

El IDMC va reunir ORGULLÓS tres vegades i la tercera vegada, a l'octubre 6 va decidir que la intervenció era clarament beneficiós; van arribar a la conclusió que l'eficàcia de la PPE immediatament superat el llindar que s'havia establert prèviament.

Aquest llindar no és realment eficaç; és menys probable que sigui efectiva per permetre que els resultats probables o, en termes tècnics, el límit inferior de l'interval de confiança 95%. En termes del nombre d'infeccions trobades, l'eficàcia observada és probable que sigui més gran. La diferència final no està clar fins que les clíniques han cridat la major quantitat possible de participants ja que no hi ha dubte que hi haurà alguns casos primerencs de la infecció per VIH no es detecta en els dos grups. Actualment hi ha 130 persones en el grup que encara rebrà retard PEP.

Els resultats complets s'esperen per a principis del proper any.

L'estudi ORGULLÓS no es va aturar: Ell va a continuar perquè encara és important per trobar les tendències a llarg termini: És que l'adhesió dels participants a PEP, el qual ha estat alta, pot caure amb el temps? Els nivells de comportaments de risc continuaran sense canvis? Es va a haver-hi resistència als medicaments de manera significativa? Aquestes són preguntes importants que han de contestar i és molt probable que el Sistema de Salut britànic (NHS) a la misèria, va respondre abans de prendre una decisió pel que fa a l'administració de
Aquest esdeveniment ofereix oportunitats per a l'estudi d'altres medicaments o règims també, però sobretot, s'obre l'oportunitat de fer un gran impacte en l'epidèmia de VIH entre els homes gai al Regne Unit i en altres llocs.

Dr. Adrian Palfreeman, vicepresident de l'Associació Britànica del VIH (BHIVA), va dir: "Estem encantats amb la notícia que hem fet un progrés significatiu en els esforços per prevenir el VIH en homes que tenen sexe amb homes, quan el corrent transmissió en el Regne Unit segueix sent inacceptablement alta, i esperem veure els resultats quan estiguin disponibles. El BHIVA, juntament amb altres parts interessades, estan treballant amb l'NHS britànic per establir una política que tingui en compte la disponibilitat futura de la profilaxi pre-exposició, així com l'existent per prevenir la infecció en l'NHS en mesuraments futures.

* Gus Cairns és vicepresident del comitè director d'estudi ORGULLÓS.

Traducció: Lilian Be

http://www.linkedin.com/in/liliancordeirotradutora

Copyscape no ha detectat cap coincidència per al lloc actual. (Paraules 1004 comproven)

SI vostè necessita el text per a un treball escolhar avisi'ns a través de formulari de contacte i enviar un PDF per a vostè

Digiproved: octubre 31 2014 20: 58: P42 certificat 561434 UTC

Sí, aquesta és la foto de mi! La meva neboda em va demanar que posés aquesta foto al meu perfil! ... Vaig tenir aquí una descripció que una persona va qualificar de "irreverent". Aquesta és una forma eufemística de classificar el que hi havia aquí. Tot el que sé és que una "ONG", que ocupa un edifici història 10 s'ha associat amb mi, i tinc els registres de l'època associació, que va ser un altre vampirisme perquè per a cada poble 150 que queden del meu lloc web, fent clic sobre ells, hi havia, de mitjana, un que entrava. QUAN TINC ENTRADA I ENTRADA

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.