1 - Infeccions Oportunistes Infeccions bacterianes - Diarrea bacteriana

Imatge predeterminada
Dades sobre la SIDA

Infeccions bacterianes

Què és?

Les infeccions bacterianes
Nota del lloc web Seropositiu Editor: Vaig triar aquest perquè aquest és un risc de greu cas d'exposició als bacteris. El pitjor lloc per guardar el raspall de dents al lavabo o al armari del bany. Els bacteris de vegades "volar" ... i poden aterrar en el seu raspall de dents i causar complicacions per a la seva salut. És la punta

Tres de les causes de infeccions bacterianes Les causes més comunes de diarrea en persones VIH-positives són organismes pertanyents a les famílies de la Salmonel, Campylobacter e Shigella.

La salmonel·losi és el nom de la malaltia causada per la infecció de Salmonel. Els estudis han demostrat que les persones amb VIH tenen un major risc de salmonel·la, entre 20 i 100 vegades més gran que les persones VIH negatives. La Salmonel pot entrar en el cos per la ingestió d'aliments o aigua contaminats o pel contacte amb persones o animals infectats. Les fonts més comunes de Salmonel incloure les aus crues, els ous, la llet no pasteuritzada i els productes elaborats a partir de formatge. Altres fonts d'exposició inclouen el contacte amb els animals, especialment les tortugues, iguanes, altres rèptils, pollastres, bestiar i aus de corral.

La campilobacteriosi és causada per l'organisme CampylobacterMés notablement Campylobacter jejuni. S'ha documentat en el bestiar boví (boví), pollastres, ocells i mosques. Ella és de vegades present en les fonts d'aigua no clorada, com rierols i estanys. També es creu que el sexe oral-anal és també una altra ruta per a la transmissió de Campylobacter. D'acord amb la Food and Drug Administration dels Estats Units, la Campylobacter jejuni és la causa principal de la diarrea bacteriana als Estats Units. , Especialment els homes VIH positius que tenen sexe amb homes, les persones són 39 vegades més probabilitats d'infectar-se amb Campylobacter jejuni que les persones VIH-negatives.

La shigelosis és causada per l'organisme Shigella. Hi ha molts tipus de bacteris Shigella. La Sonnei ShigellaTambé conegut com Shigella "Grup D", són responsables de més de dos terços dels casos de shigelosis als Estats Units. Un segon tipus, Shigella flexneriO Shigella "Grup B", és responsable de gairebé tota la resta. Infecció per Shigella es propaga amb més freqüència d'una persona a una altra a través del contacte directe amb la femta. Infecció per Shigella és més comú entre les persones VIH positives i pot portar a casos lleus o greus de shigelosis.

En les persones VIH-positives amb sistemes immunes suprimits, salmonel·losi, campilobacteriosi, un, i la shigelosis pot causar diarrea severa. Aquestes infeccions, especialment la salmonel·la també pot propagar dels intestins al torrent sanguini i després a altres parts del cos. Això pot portar a la mort llevat que la persona rebi tractament.

Seropositius la Nota de l'editor del lloc web: Avui dia és més difícil de desenvolupar algunes infeccions oportunistes, infeccions bacterianes, especialment, i quan això passa, per regla general és que la persona serà diagnosticat amb la infecció pel VIH en les finals, el risc individual mort aguda de la SIDA ....

D'altra banda, si volia saber el que tenia i el que significaven aquestes taques fosques, segurament l'havien tractat abans i la infecció pel VIH no s'hauria desenvolupat i qui sap? Potser no hagués sofert una infecció bacteriana tal, de manera que no hagués evolucionat fins a la mort ...

Per això hem insistit tant. Estigueu informats Prengui la càrrega de dubte de la seva esquena i es faci medicaments quan ho necessiti, sense consultar un farmacèutic, que pot ser bo en la seva professió, però no un metge infecciós! Per Déu, tingueu cura i no segueixi el meu camí, és el que he intentat fer veure en multitud d'intents. gairebé tots ells frustrats i fracassats, perquè prefereixen la manera més difícil ... prefereixen el diagnòstic amb infeccions bacterianes.

Digiproved: novembre 1 2014 15: 20: P57 certificat 561577 UTC


Si pots, suport
Tenim molts projectes per fer, però no tenim els recursos.

D'altra banda, tenim els nostres costos operacionacionais, que no són pocs.

Si t'agrada aquesta feina, pots ajudar-la i ho vols, fes-ho per Pay Pal

Si voleu saber més sobre nosaltres i qui i què esteu ajudant, això L'enllaç mostra alguna cosa de tot i s'obre en una altra pestanya!

[bws_popular_posts]

En cap altra entrevista he estat tractat tan bé i mai he estat en una entrevista en què no s'havia produït cap problema, amb les excepcions de l'Astrid i l'Erotika de MTV

Podeu cercar algunes ONG que conec a São Paulo

Xarxa Nacional d'Persones que Viuen amb el VIH o la SIDA

Grup d'incentius a la vida

Per Vidda

GAPA

CEFRAN

Anuncis

Llocs relacionats amb

Anticossos contra el VIH poden necessitar l'ajuda d'un segon anticòs

Cláudio Souza 1 / 4 del segle Vivint amb el VIH

Cinc combinacions antiretrovirals associades a un esdeveniment cardiovascular

Cláudio Souza 1 / 4 del segle Vivint amb el VIH

La infecció per VIH és un factor de risc independent per a l'ictus

Cláudio Souza 1 / 4 del segle Vivint amb el VIH

Prevenció i Reducció de Danys amb l'Associació AIDES Suport

Cláudio Souza 1 / 4 del segle Vivint amb el VIH

Tuberculosi. - TB definitòria de SIDA malaltia oportunista

Cláudio Souza 1 / 4 del segle Vivint amb el VIH

The Immune Window, un Papo com Geraldinho de Macaé

Cláudio Souza 1 / 4 del segle Vivint amb el VIH

2 comentaris

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Utilitzem cookies per oferir-vos una experiència en línia a .soropositivo.org i tots els seus subdominis d'acord amb la nostra Política de privadesa, en aquest enllaç: Política de privacitat ( A sota la versió en anglès d'aquestes polítiques de privadesa)

%d Bloggers com aquest: