Anuncis

Elevada eficàcia observada en l'estudi britànic PrEP

Et trobes Iniciació => Dia dóna Consciència LGBT => Elevada eficàcia observada en l'estudi britànic PrEP
Dia dóna Consciència LGBT

concepte sense ajutsGus Cairns

Publicat a: 16 octubre 2014

El Comitè de Direcció * l'estudi ORGULLÓS de la profilaxi pre-exposició (prep) en homes homosexuals a Anglaterra ha anunciat avui que els participants que es troben actualment en l'estudi grup tardà, que no ha començat la prep seran cridats de nou a les seves clíniques i tenen l'oportunitat d'iniciar la Prep abans del previst. Això es fa mitjançant l'eficàcia observada en l'estudi que excedeix el llindar per a la prova addicional.

Encara que l'eficàcia exacta observar en l'estudi encara pendent en espera d'anàlisi i seguiment dels participants que s'estableixin, hi ha indicis que els resultats han superat considerablement el que els investigadors havien anticipat originalment.

En ORGULLÓS, homes gai 545 amb alt risc d'infecció per VIH van ser reclutats de clíniques de salut sexual 13 a Londres, Brighton, Manchester, Birmingham, Sheffield i York.

Tots els participants van rebre un kit amb prova comuna per al VIH i les infeccions de transmissió sexual (MTS), els condons, el suport per al sexe segur, la investigació i el monitoratge del comportament, i es van dividir en dos grups a l'atzar. Un grup va rebre tenofovir + emtricitabina (Truvada) Immediatament (el 'instant' grup), mentre que l'altre grup fins ara rebre Truvada un any després de l'inici de l'estudi.

L'objectiu d'aquest disseny és verificar que els participants que saben que estan prenent profilaxi pre-exposició canviarà els seus comportaments de risc davant el VIH (utilitzant menys condons o no utilitzar en absolut) i, si és així, si seria reduir o anul·lar la efectes beneficiosos de la Prep.

Aquest estudi es va dur a terme a causa de que alguns crítics de la Prep predit que la prep tindrà un efecte negatiu en general: a l'agost, Director Michael Weinstein executiu de AIDS Healthcare Foundation, una fundació que lluita contra la SIDA, va dir: "Volem que el públic sàpiga que l'augment generalitzada de la profilaxi pre sancionat pel govern sembla ser un veritable desastre. "és molt important saber si la gent com Weinstein estan bé o malament, i si la PReP tindrà un efecte negatiu si la gent sap que vostè està prenent el medicament.

El pilot ORGULLÓS no va ser dissenyat per determinar l'eficàcia de la profilaxi pre-exposició en si. Quan va ser dissenyat, es creia que seria necessari fer un estudi a gran escala amb els participants 5000 per arribar a la quantitat de virus de les infeccions per VIH requerit per determinar una mesura clara de l'efectivitat de la profilaxi pre en la reducció (o no) de les infeccions per VIH en participants.

No obstant això, abril 2014, es va fer evident que la provisió de profilaxi pre-exposició va atreure a un subconjunt dels homes homosexuals que es caracteritzen per una major taxa de risc d'infecció per VIH que el que s'havia tingut en compte inicialment quan la mida del grup d'estudi ha estat calculada. Això significava que l'estudi pilot seria potencialment capaç de produir una resposta clara sobre l'eficàcia, malgrat la seva menor grandària. Així organitzat un Comitè Independent de Monitorització de Dades (IDMC).

L'IDMC té una posició privilegiada en grups d'estudis aleatoritzats: Són les úniques persones que tenen accés a la informació no emmascarada abans del final de l'estudi, i la seva funció és controlar les dades per veure si hi ha senyals que l'estudi ha de suspendre. Els criteris per a la terminació inclouen: quan es fa evident que la intervenció provada podria danyar, l'estudi mai s'arriba a un resultat clar (conegut com 'inutilitat') o perquè la intervenció és tan beneficiós que seria ètic negar als altres en l'estudi.

El IDMC va reunir ORGULLÓS tres vegades i la tercera vegada, en 6 octubre va decidir que la intervenció va ser clarament beneficiós; van arribar a la conclusió que l'eficàcia de la profilaxi pre va superar el llindar immediatament havia estat prèviament estipulat.

Aquest llindar no serà el fet que l'eficàcia; és la més baixa probabilitat efectiva possible permetre que els resultats probables o, en termes tècnics, el límit inferior de l'interval de 95% de confiança. En termes del nombre d'infeccions trobat, l'eficàcia observada és probable que sigui més alt. La diferència final no estarà clar fins clíniques han cridat a tants participants com sigui possible ja que no hi ha dubte que hi haurà alguns casos anteriors de la infecció per VIH no es detecta en els dos grups. En aquest moment hi ha 130 persones en el grup diferit també rebran la preparació.

Els resultats complets s'esperen per a principis del proper any.

L'estudi ORGULLÓS no es va aturar: Es continuarà perquè encara és important trobar tendències a llarg termini: ¿L'adherència dels participants amb la preparació, que ha estat elevada, pot disminuir amb el temps? Tenien nivells de comportament de risc continuaran sense canvis? No hi haurà resistència als medicaments en un grau significatiu? Aquestes són preguntes importants que han de ser respostes i és molt probable que el Sistema de Salut britànic (NHS) la falta respondre abans de prendre una decisió sobre l'administració de profilaxi pre-exposició. Aquest esdeveniment obre noves oportunitats per a l'estudi d'altres fàrmacs o règims també, però per sobre de tot: l'obertura de l'oportunitat de tenir un gran impacte sobre l'epidèmia de VIH entre els homes homosexuals al Regne Unit i en altres llocs.

Dr. Adrian Palfreeman, vicepresident de l'Associació Britànica del VIH (BHIVA), va dir: "Estem encantats amb la notícia que hem fet un progrés significatiu en els esforços per prevenir el VIH en homes que tenen sexe amb homes, quan el corrent transmissió en el Regne Unit segueix sent inacceptablement alta, i esperem veure els resultats quan estiguin disponibles. El BHIVA, juntament amb altres parts interessades, estan treballant amb l'NHS britànic per establir una política que tingui en compte la disponibilitat futura de la profilaxi pre-exposició, així com l'existent per prevenir la infecció en l'NHS en mesuraments futures.

* Gus Cairns és vicepresident del comitè director d'estudi ORGULLÓS.

Traducció: Lilian Be

http://www.linkedin.com/in/liliancordeirotradutora

Publicat a 14 / 10 / 2014 no Aidsmap

Subscriviu-vos al nostre butlletí de notícies: és mensual, amb el millor del meu bloc


I tu? Què opines?

Moltes persones, "entrevistadores", miren amb menyspreu les persones amb VIH.

Un amic meu (antic amic que va prendre una clau ...) en el passat, conscient de la meva condició, es va referir a una altra persona, suposadament infectada pel VIH de la següent manera:

- "Aquest és un altre que és bichado".

Fins al dia d'avui, no entenc per què no el vaig pegar fins que no li fes un pastís de ruc, no ho sé.

Com que l’assumpció és seriosa i que les aclariments s’adapten, he fet aquest vídeo:

Durant les dècades era Tabú! Personalment he patit per això. I tu, tindríeu una relació serodivergent

Ets un portador del VIH? Si és així, heu rebut ajuts per a la jubilació o la malaltia a l’hora d’enviar-lo o heu de lluitar com un gos?

Cal xatejar, començar pels comentaris o aquíO costa la pàgina de fans del bloc!

Anuncis

Publicacions relacionades

Revisió 1

Els comentaris estan suspesos

Soropositivo.Org, Wordpress.com i Automattic fan tot el que estem al nostre abast respecte a la vostra privadesa. Podeu obtenir més informació sobre aquesta política en aquest enllaç Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Llegiu tot a la política de privadesa

Cookies i política de privacitat

Aquest lloc utilitza cookies i podeu rebutjar aquest ús. Però potser sapigueu el que s'està gravant en consonància amb el nostre política de privadesa

%d Bloggers com aquest: