Elevada eficàcia observada en l'estudi britànic PrEP

Imatge predeterminada
Dia dóna Consciència LGBT LGBT Novembre 2014 PREP sexe Sexualitat Vida Saludable
concepte sense ajutsGus Cairns Publicat: 16 d'octubre de 2014 El Comitè Directiu * de l'estudi PROUD sobre la profilaxi preexposició (PrEP) en homes gai a Anglaterra ha anunciat avui que els participants que actualment es troben en el grup d'estudi ajornat, que encara no han iniciat el PrEP , seran convocats de nou a les seves clíniques i tindran l’oportunitat d’iniciar PrEP abans del previst. Això es deu a l’efectivitat observada en l’estudi que va superar el llindar determinat per a la continuació de l’assaig. Tot i que encara s’espera l’eficàcia exacta observada en l’estudi pendent d’anàlisi i el seguiment dels participants per establir, hi ha indicis que ha superat considerablement el resultat que els investigadors havien previst inicialment. A PROUD, es van reclutar 545 homes gai amb alt risc d'infecció pel VIH de 13 clíniques de salut sexual a Londres, Brighton, Manchester, Birmingham, Sheffield i York. Tots els participants van rebre un kit amb un test de VIH comú i infeccions de transmissió sexual (ITS), preservatius, suport per a relacions sexuals més segures, investigació comportamental i seguiment i van ser separats aleatòriament en dos grups. Un grup va rebre tenofovir + emtricitabina (Truvada) Immediatament (el 'instant' grup), mentre que l'altre grup fins ara rebre Truvada un any després de l'inici de l'estudi. L'objectiu d'aquest disseny és verificar que els participants que saben que estan prenent profilaxi pre-exposició canviarà els seus comportaments de risc davant el VIH (utilitzant menys condons o no utilitzar en absolut) i, si és així, si seria reduir o anul·lar la efectes beneficiosos de la Prep. Aquest estudi es va dur a terme a causa de que alguns crítics de la Prep predit que la prep tindrà un efecte negatiu en general: a l'agost, Director Michael Weinstein executiu de AIDS Healthcare Foundation, una fundació que lluita contra la SIDA, va dir: "Volem que el públic sàpiga que l'augment generalitzada de la profilaxi pre sancionat pel govern sembla ser un veritable desastre. "és molt important saber si la gent com Weinstein estan bé o malament, i si la PReP tindrà un efecte negatiu si la gent sap que vostè està prenent el medicament. El pilot PROUD no va ser dissenyat per determinar l'eficàcia del PrEP. Quan es va dissenyar, es va creure que seria necessari realitzar un gran estudi amb 5000 participants per arribar al nombre d'infeccions per VIH necessàries per determinar una mesura clara de l'eficàcia del PrEP en reduir (o no) les infeccions per virus en participants. Tanmateix, a l’abril de 2014, va quedar clar que l’oferta de PrEP va atraure un conjunt d’homes gai caracteritzat per una taxa més elevada de risc d’infecció pel VIH que el que s’havia tingut en compte originalment quan es tenia en compte la mida del grup d’estudi. es va calcular Això significava que un estudi pilot seria capaç de produir una resposta clara sobre l'eficàcia, malgrat la seva mida més petita. Per aquest motiu, es va organitzar un Comitè de Monitorització de Dades Independent (IDMC). Les IDMC tenen una posició privilegiada en grups d’estudi aleatoritzats: Són les úniques persones amb accés a dades no emmascarades abans de finalitzar l’estudi, i el seu paper és supervisar les dades per als signes que s’hauria d’aturar l’estudi. Entre els criteris d’interrupció s’inclouen: quan estigui clar que la intervenció provada pot causar danys, que l’estudi no arribarà mai a un resultat clar (conegut com a ‘futilitat’) o perquè la intervenció és tan beneficiosa que seria poc ètic negar-la a d’altres. a l’estudi. El IDMC va reunir ORGULLÓS tres vegades i la tercera vegada, en 6 octubre va decidir que la intervenció va ser clarament beneficiós; van arribar a la conclusió que l'eficàcia de la profilaxi pre va superar el llindar immediatament havia estat prèviament estipulat. Aquest llindar no serà efectivitat real; és la mínima probabilitat d’efectivitat possible que permet els resultats probables o, en termes tècnics, el límit inferior de l’interval de confiança del 95%. Pel que fa al nombre d'infeccions trobades, l'eficàcia observada és probable que sigui més gran. La diferència final no serà clara fins que les clíniques no hagin trucat al major nombre possible de participants perquè no hi ha cap dubte que hi haurà casos anteriors d’infecció pel VIH no detectats en ambdós grups. Actualment, hi ha 130 persones del grup diferit que encara han de rebre PREP. Els resultats complets s'esperen per a principis del proper any. L’estudi PROUD no es va interrompre: continuarà perquè encara és important trobar tendències a llarg termini: L’adherència dels participants a PrEP, que ha estat alta, caurà amb el pas del temps? Es continuaran canviant els nivells de conducta arriscada? La resistència a les drogues existirà en gran mesura? Es tracta de preguntes importants que s’han de respondre i és molt probable que el sistema sanitari britànic (NHS) vulgui que les respongui abans de prendre una decisió sobre l’administració de PrEP. Aquest esdeveniment obre també oportunitats per a l'estudi d'altres drogues o règims, però sobretot: obre l'oportunitat de tenir un gran impacte en l'epidèmia del VIH entre els homes gai al Regne Unit i altres llocs. O Dr Adrian Palfreeman, Vice Presidente da Associação Britânica para o HIV (BHIVA), disse: “Ficamos felizes com a notícia de que fizemos um progresso significante nos esforços de prevenir o HIV em homens que têm relações sexuais com outros homens, quando a atual transmissão no Reino Unido permanece inaceitavelmente alta, e ansiamos para ver os resultados quando estes estiverem disponíveis. BHIVA, juntament amb altres parts interessades, estan treballant amb el NHS britànic per definir una política que consideri la disponibilitat futura de profilaxi pre-exposició, així com les mesures existents per prevenir la infecció, sota el SNS en el futur. * Gus Cairns és vicepresident del comitè director d'estudi ORGULLÓS. Traducció: Lilian Be http://www.linkedin.com/in/liliancordeirotradutora Publicat a 14 / 10 / 2014 no Aidsmap

[wpforms id = "168676 ″ title =" false "description =" false "]% MCEPASTEBIN%

Els textos a continuació us poden interessar!

Una persona ja va dir alguna cosa !!! I tu, quedaràs fora !?

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

%d Bloggers com aquest: