Nivell d'estudis

Baixar els resultats del nivell d'educació en el diagnòstic tardà

Un estudi europeu va trobar que el nivell educatiu més baix està relacionat amb un retard en el diagnòstic i l'inici del tractament

Nivell d'estudis

Fins i tot als països occidentals on hi ha accés universal a l'atenció de la salut, un estudi recent va revelar que hi ha desigualtats socioeconòmiques en el temps per realitzar la prova del VIH temps.

Les persones amb menors nivells d'educació són més propensos a ser diagnosticats quan la infecció és més avançat i de començar un tractament amb un CD4 títol inferior.

En conseqüència, Sara Lodi i un equip de col·legues van decidir analitzar les dades de les persones 15.414 cohort diagnosticats amb VIH a Àustria, França, Grècia, Itàlia, Espanya i Suïssa i entre 1996 2011.

Com un indicador substitut per mesurar el nivell socioeconòmic, l'equip d'investigadors va utilitzar el nivell educatiu, ja que era l'única dada recollit de forma estandarditzada en diversos països europeus. Nivells d'estudis es van classificar com a incompleta bàsica (, deserció general de l'escola abans de 16 anys), bàsic (en general fins als anys 16), secundària (en general més enllà de l'escolarització 16 anys) i terciari (universitari o cursos de formació professional) .

Entre les cohorts, encara que 73% d'aquells amb educació primària incompleta van ser diagnosticats amb VIH quan la seva puntuació va ser inferior CD4 350 cèl·lules / mm3Aquest percentatge es va reduir a 55% per a aquells amb nivell d'educació superior. De la mateixa manera, 52% d'aquells amb educació primària incompleta van ser diagnosticats amb VIH quan la seva puntuació va ser inferior CD4 200 cèl·lules / mm3En relació amb només 31% en l'educació terciària. Les puntuacions mitjanes de CD4 el moment del diagnòstic en aquestes dues categories eren cèl·lules 173 251 i / mm3, Respectivament.

Comentari: És possible que aquests resultats no impliquen una gran sorpresa, però és relativament rar trobar estudis paneuropeus es van centrar en els aspectes socials del VIH. Els investigadors sostenen que l'educació pot significar que els individus tenen un millor accés a l'atenció mèdica, un seguiment més acurat de la seva pròpia salut, prendre millors decisions sobre la salut i estar en millors condicions per superar l'estigma i factors psicològics com ara la poca confiança en la seva pròpia capacitat.

Traducció

Diana Margarita

www.tradutoradeespanhol.com.br

Sí, aquesta és la foto de mi! La meva neboda em va demanar que posés aquesta foto al meu perfil! ... Vaig tenir aquí una descripció que una persona va qualificar de "irreverent". Aquesta és una forma eufemística de classificar el que hi havia aquí. Tot el que sé és que una "ONG", que ocupa un edifici història 10 s'ha associat amb mi, i tinc els registres de l'època associació, que va ser un altre vampirisme perquè per a cada poble 150 que queden del meu lloc web, fent clic sobre ells, hi havia, de mitjana, un que entrava. QUAN TINC ENTRADA I ENTRADA

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.