Per ser accessibles, prep necessiten alts nivells d'adherència.

Et trobes Iniciació => Gay Boys => Per ser accessibles, prep necessiten alts nivells d'adherència.
Gay Boys

MSM

Un estudi realitzat a la ciutat de Nova York en què va presentar un model de l'acceptació de la profilaxi pre-exposició (PREP) va demostrar que, per al resultat econòmic, aquesta estratègia ha de ser molt dirigida a homes que tenen sexe amb homes (HSH) que estan en major risc d'infecció per VIH. Dins d'aquesta població objectiu, es requereixen alts nivells d'ús per a obtenir la màxima utilització d'aquesta estratègia preventiva.

També seria útil en la reducció del preu de Truvada (una pastilla que combina tenofovir i emtricitabina i és actualment l'únic medicament que s'usa en la prep). El model presenta diversos escenaris i es va trobar que tot i que la prep podria ser potencialment rendible al preu actual de Truvada, només implica una economia si es redueix a la meitat del seu preu actual als EUA .. Fins i tot en aquest cas, es requeriria una acceptació gairebé universal pels homes gai en un risc més alt.

El model no va trobar escenari en el qual la prep resultat rendible si s'ofereix a les persones heterosexuals més vulnerables i gairebé rendibles res si se li ofereix a les persones que usen drogues injectables.

El cost implicaria proporcionar Prep per a la població en general seria enorme i faria totalment antieconòmic. Si la prep es va oferir a tota la població sense VIH, el model prediu que s'evitaria 29% de totes les infeccions pel VIH a un preu de 52 milions de dòlars per any per a cada infecció evitada. Si se li ofereix als homes que tenen relacions sexuals amb homes, 19% de totes les Infeccions s'evitaria i això implicaria 1,24 milions per infecció evitada. No obstant això, si s'ha centrat en els HSH que tenen "múltiples parelles concurrents" costaria al voltant de $ 740.000 per infecció evitada en la vida i el cost anual seria 467 nét milions.

ombre de prostituée

En assumir una eficàcia de la prep en 75% en lloc de 44% (per recollir les taxes més altes d'adherència registrada a la seu de l'estudi iPrEx EUA) podrien evitar 22% de les infeccions de VIH pel mateix preu i que implicaria que la prep va entrar al context d'intervencions cost-efectives.

Si el preu de la droga es va reduir a la meitat i la cobertura en els homes gais en situació d'alt risc va arribar a 70%, la prep podria realment començar a estalviar diners. La prep programa costaria menys que la vida a la teràpia antiretroviral per a les infeccions per VIH que s'hauria produït si no fos per la profilaxi.

Aquest model s'aplica al Regne Unit, però les xifres obtingudes per aidsmap.com mostren que la prep va ser presa pel 30% dels homes gais que acudeixen a les clíniques de salut sexual diagnosticats amb una infecció de transmissió sexual aguda (estretament relacionat amb un major risc posterior de la infecció per VIH), el seu cost no excediria els quilos 38.000 per infecció per VIH evitada i, probablement, menys si s'utilitzen els costos reals de Truvada i l'atenció mèdica al Regne Unit. Aquesta xifra és a prop del llindar de rendibilitat generalment utilitzat lliures 30.000.

Comentari: la prep pot resultar rendible i fins i tot assumir una economia de diners en efectiu en els països amb alts nivells d'ingressos hospitalaris i els alts preus dels medicaments, d'acord amb aquest model matemàtic suggereix. No obstant això, perquè això passi, cal que el seu ús es restringeix a aquells que més ho necessiten, és necessari per mantenir els nivells d'afiliació i el preu de les drogues hauria de ser reduït, probablement considerablement, cosa que és poc probable que passi 2017 2018 en marxa tan aviat, quan la patent expira de tenofovir.

Traducció

Diana Margarita

www.tradutoradeespanhol.com.br


"]


No s’exigeix ​​l’element següent. No us identifica. Però la vostra informació m'ajuda a seguir el treball
Publicacions relacionades

Revisió 1

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Aquest lloc utilitza cookies i podeu rebutjar aquest ús. Però potser sapigueu el que s'està gravant en consonància amb el nostre política de privadesa