Anuncis

1 Desembre 2014: Dia Mundial contra la SIDA - Els treballadors amb el virus no poden ser discriminats

Et trobes Iniciació => SIDA en els tribunals => 1 Desembre 2014: Dia Mundial contra la SIDA - Els treballadors amb el virus no poden ser discriminats
SIDA en els tribunals
feu la vostra donació a Seropositiu.Org

L’empresari no ha de mirar els seus empleats com a objectes i molt menys acomiadar-los perquè porten el VIH o tenen SIDA
L’empresari no ha de mirar els seus empleats com a objectes i molt menys acomiadar-los perquè porten el VIH o tenen SIDA. La ciència mèdica ja ha conquistat molts passos i poques vegades una persona, fins i tot amb la sida, no es posa malalt perquè hi ha tractaments preventius que faran que el cos humà sigui químicament hostil a determinats agents etiològics. En un exemple senzill, una persona que té un recompte baix de CDXUMM que els converteix en un objectiu fàcil per a la pneumònia, per exemple, comença a prendre una petita dosi diària de, per exemple, Bactrim. Aquest és un exemple senzill i inexact, ja que durant uns quants anys s'ha utilitzat una vacuna contra la pneumònia per protegir la persona durant almenys cinc anys

SIDA, Síndrome d'immunodeficiència adquirida és una malaltia que va sorgir al segle 20 i va tenir gran impacte en la societat contemporània. Els registres més antics d'infecció humana pel virus VIH eren al centre-oest d'Àfrica, a principis del segle passat. No obstant això, la sida va començar a estendre per tot el món entre finals i principis de 70 80. El primer registre a Brasil es va produir a la ciutat de São Paulo, a 1982. En aquest moment, la majoria dels infectats abastava els homes que tenen relacions sexuals amb homes, o els homes bisexuals i homosexuals. En 1985, el Ministeri de Salut del Brasil va llançar el Programa Nacional de Control de la SIDA, per tal de gestionar el creixent nombre de casos i evitar una possible epidèmia de SIDA. Avui, el programa brasiler SIDA es considera un dels més reeixits del món. Un dels punts principals d'aquesta política és la distribució universal i gratuïta de medicaments antiretroviral SUS - Unified Health System. Actualment, el Brasil ha estat registrant caigudes dramàtiques en les defuncions de la sida.

No obstant això, no tot al nostre país és flors. Encara hi ha un estigma negatiu gran i generalitzat en relació amb les persones amb sida i amb protecció legal / legal del portador del VIH és ineficient. Com a resultat, molts d’ells tenen dificultats per trobar o mantenir una feina. El dia 1o Desembre, Dia Mundial de la Sida, val la pena reflexionar una mica sobre la realitat de les persones amb VIH, lleis, falta d'informació i maneres de garantir que es respectin els drets de les persones seropositives. Brasil que protegeix les persones amb sida. El problema és que la immensa majoria de la població, siguin empresaris o els propis pacients, desconeix aquestes disposicions legals. Per exemple, és freqüent observar empreses que necessiten proves de VIH per a l'admissió, tot i que es considera il·legal per la legislació brasilera. És un delicte exigir aquesta prova durant el procés de contacte o durant el treball.
Grup d’empresarisA més, és freqüent que els empresaris acomiadin a un empleat que ho sigui virus de la sida, per pur prejudici i falta d'informació, sense altres raons lògiques. Aquesta conducta és també un delicte. La prohibició de tot tipus de discriminació està garantida a l'article 7o de la Constitució Federal. Aquesta actitud expressa una enorme falta de respecte i intimidació al treballador amb sida. Per tant, si algú se sent danyat, haurien de buscar el suport de la llei. Els exemples descrits anteriorment són susceptibles d’acció legal a favor del ciutadà amb sida. El dia 2 de juny de 2014, el president Dilma Rousseff sancionat la llei 12.984 / 14, que castiga a 1 amb presó per a anys 4 i bé als que discriminen a persones amb SIDA. Els delictes, per exemple, neguen l'ocupació o el treball, segreguen el treball o l'entorn escolar i revelen la condició de la persona amb la sida, per ofendre o treure la dignitat de la persona. Aquesta llei suposa un gran pas endavant per a la societat brasilera, però ha de ser àmpliament difosa perquè pugui tenir efectes concrets: una altra manera possible d'ajudar a la integració laboral de persones amb sida és la política d'integració, com ara les quotes a les empreses. A 2010, la Cambra de diputats va analitzar la factura6014 / 09, pel Sr Talmir (PV-SP). La idea era incloure ciutadans amb sida entre els beneficiaris de la llei 8.213 / 91, que garanteix la reserva de places vacants a empreses per a persones amb discapacitat. La factura no va passar, ja que molts dels activistes de la malaltia no van recolzar la iniciativa. Segons ells, les quotes augmentarien encara més els prejudicis i l'estigma negatiu contra aquestes persones. Tanmateix, les quotes també tindrien un aspecte positiu, ja que la gran majoria dels ciutadans amb sida no es troben al mercat laboral, tot i que poden i ho volen. Per tenir un ideaAl Brasil, 83% de persones amb sida tenen edat laboral i són capaces d'exercir la seva feina de manera molt eficient.És la meva ciutat, il·lustració vectorial del vostre dissenyLa major barrera que existeix avui dia és encara un prejudici. Hi ha d'haver una gran mobilització social, amb l'ajut d'ONG i activistes en aquesta àrea, perquè la població siga conscient de les disposicions legals que garanteixen els drets de les persones amb sida, i que tothom sàpiga que les persones seropositives poden treballar completament. Encara és comú veure que molts empresaris i companys de treball tenen por de treballar amb una persona amb el virus de la sida, ja sigui perquè pensen que poden infectar-se per la malaltia d'una manera o altra, o perquè estan aterrits que la persona s’ha afeblit ràpidament , feble i morirà. Medicina actual, amb la còctels La lluita contra la sida garanteix una qualitat de vida excel·lent per a les persones amb malaltia. Per tant, la societat en general hauria de discutir àmpliament la reinserció dels ciutadans amb sida al mercat laboral. Els prejudicis, sovint velats, han de finalitzar. Les lleis es recolzen, però no funcionaran eficaçment si ningú lluita contra l'arbitrarietat que succeeix en el dia a dia d'un ciutadà que porta la malaltia. I la millor arma contra idees i anacronismes sobre la SIDA és senzilla: la informació.
Per a una explicació més àmplia del que anomenem quimioprofilaxi
Si esteu interessats en una xerrada a la vostra empresa, tenim la gent que ho faci. Hi ha un cost per aquest motiu que es justifica pel cost de mantenir aquest lloc i la preparació de les classes teòriques

Subscriviu-vos al nostre butlletí de notícies: és mensual, amb el millor del meu bloc


I tu? Què opines?

Moltes persones, "entrevistadores", miren amb menyspreu les persones amb VIH.

Un amic meu (antic amic que va prendre una clau ...) en el passat, conscient de la meva condició, es va referir a una altra persona, suposadament infectada pel VIH de la següent manera:

- "Aquest és un altre que és bichado".

Fins al dia d'avui, no entenc per què no el vaig pegar fins que no li fes un pastís de ruc, no ho sé.

Com que l’assumpció és seriosa i que les aclariments s’adapten, he fet aquest vídeo:

Durant les dècades era Tabú! Personalment he patit per això. I tu, tindríeu una relació serodivergent

Ets un portador del VIH? Si és així, heu rebut ajuts per a la jubilació o la malaltia a l’hora d’enviar-lo o heu de lluitar com un gos?

Cal xatejar, començar pels comentaris o aquíO costa la pàgina de fans del bloc!

Anuncis

Publicacions relacionades

Soropositivo.Org, Wordpress.com i Automattic fan tot el que estem al nostre abast Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Llegiu tot a la política de privadesa

Cookies i política de privacitat

Aquest lloc utilitza cookies i podeu rebutjar aquest ús. Però potser sapigueu el que s'està gravant en consonància amb el nostre política de privadesa