La incidència de la SIDA entre els joves homosexuals preocupa al ministre de salut

Et trobes Iniciació => Gay Boys => La incidència de la SIDA entre els joves homosexuals preocupa al ministre de salut
Gay Boys
Gais

Gay parella besant Tot i la tendència a l'estabilització en el nombre de persones amb el virus de la immunodeficiència humana (VIH) al Brasil, el Ministeri de Salut va registrar un augment en la incidència del virus en alguns grups de població. "Veiem una major prevalença de casos a Rio Grande do Sul, una tendència creixent en el nord i nord-est del país i una tendència creixent entre els més joves de 15 24 a l'any, sobretot entre els homes joves que tenen relacions sexuals amb nois joves" , explica aquesta tarda el ministre de Salut, Arthur Chioro (1), el Dia Mundial contra la SIDA.

Les dades publicades pel Ministeri de Salut mostren que 734 mil persones que viuen amb el VIH al Brasil. Del total, 589 mil van ser diagnosticats i 145 mil encara no saben que tenen el virus. La incidència del virus al país és 20,4 casos per grup de 100 mil, però l'equivalència s'eleva a 41,3 a Rio Gran do Sul i 33,4 a l'Amazones. La incidència és major en el públic masculí que en el femení, amb casos 26,9 14,1 100 i mil, respectivament.

Entre els joves que tenen entre 15 24 anys i la incidència ha augmentat de casos 9,6 100 per cada mil habitants en 2004 12,7 100 a casos per cada mil habitants en 2013. En total, 4.414 nova joventut es van detectar amb el virus en 2013, mentre que en 2004 eren 3.453.

La nova campanya del Ministeri de Salut se centra en la prevenció, proves i tractament, i la seva joventut públic objectiu. Utilitzant l'argot #partiuteste, la campanya també serà de material dirigit a la població jove Gay Boysi travestis. "Condom, proves i tractament és l'estratègia central que estem treballant, i [la campanya] treballarem tot el temps amb l'ús combinat de la prevenció dels condons, proves i tractament", va dir Chioro.

En total, 0,4% de la població té el VIH / SIDA, però en observar el paisatge en un públic específic, aquest nombre és més gran. Endavant Gay Boys i homes que tenen relacions sexuals amb homes majors de 18 anys, 10,5% de persones tenen el virus, a la població que usa esquerdar, 5% tenen el virus.

Homes homosexuals joves són molt vulnerables a la SIDA

Després d'un protocol del Ministeri de Salut va incloure a persones sense símptomes, però amb el VIH, el tractament amb medicaments antiretrovirals, va augmentar 29% el nombre de nous pacients que s'interposa entre 2013 i 2014. El desembre de l'any passat, el tractament només es va oferir als que tenien una càrrega viral elevada. Des de la publicació del protocol, la gent 61.221 van iniciar el tractament. Segons el ministeri, la mortalitat per SIDA va caure 67,3% en els últims deu anys.

Una manera de prevenir la malaltia en els grups amb major exposició al virus, com els treballadors sexuals i homes que tenen sexe amb homes, està sent estudiat pel Ministeri de Salut. D'acord amb la Secretaria de Vigilància en Salut, Jarbas Barbosa, l'eficàcia de la prevenció amb antiretroviral ha provat, però dos grups brasilers estan estudiant si les persones sense el virus hauran de prendre els medicaments de forma preventiva, sense tenir el virus. És possible que fins a la meitat de 2015 que la prevenció és disponible a la xarxa pública.

Va posar en marxa el Ministeri de Salut avui el Fons Nacional per a la Sostenibilitat de les organitzacions de la societat civil que treballen en el camp de les MTS / SIDA (Infeccions de Transmissió Sexual / SIDA) i l'hepatitis viral. L'objectiu del fons és per recaptar fons de la iniciativa privada per finançar projectes socials. El fons serà administrat per un grup vinculat a la Universitat Federal de Santa Catarina.

Aline Leal - Reporter Agència Brasil Edició: Sténio Rierol - Reedició Claudio Souza

Més informació


Publicacions relacionades

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Aquest lloc utilitza cookies i podeu rebutjar aquest ús. Però potser sapigueu el que s'està gravant en consonància amb el nostre política de privadesa