Soropositivo.Org costa de 01-09 2014 04-a-12 2014-

A causa de la sempre present possibilitat que algú "irritat" amb el meu treball, tenint en compte que de vegades jo em utilizpo de fonts de tercers per mantenir aquest lloc m'estic pegant aquests tres arxius, que mostren que, més enllà de la voluntat guanyar res per fer això per gairebé quinze anys (i l'amor per fer-ho) Encara poso en alguna cosa.

Un voldria explicar:

L'element ArtMaestro és per al pagament a gTranslate (http://gtranslate.net) que permet que el contingut d'aquest lloc en portuguès poden ser vistos per les persones que estan acostumades a les llengües 58 per llegir el que he posat aquí perquè vull i és la manera que he de justificar-me davant Déu, per la meva estada a la terra, a la recerca d'ajuda en tots els sentits imaginables per al major nombre possible d'éssers humans que puc aconseguir, sense mesurar esforços de cap tipus i, de vegades a costa de les coses o el que podia fer com un tractament dental que requereix diversos implants, que va abdicar per la qual cosa ...

Si vull una medalla? No! Estic mostrant que he vingut, i el temps que sóc aquí.

Es pot veure més informació fent clic en aquest enllaç.

Ho sentim l'esclat.

Història - PayPal1

Història - PayPal2

Història - PayPal3

Sí, aquesta és la foto de mi! La meva neboda em va demanar que posés aquesta foto al meu perfil! ... Vaig tenir aquí una descripció que una persona va qualificar de "irreverent". Aquesta és una forma eufemística de classificar el que hi havia aquí. Tot el que sé és que una "ONG", que ocupa un edifici història 10 s'ha associat amb mi, i tinc els registres de l'època associació, que va ser un altre vampirisme perquè per a cada poble 150 que queden del meu lloc web, fent clic sobre ells, hi havia, de mitjana, un que entrava. QUAN TINC ENTRADA I ENTRADA

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.