Soropositivo.Org - Hi ha vida amb VIH de Cláudio Souza

El moment més difícil de la meva vida - Anonymous

Imatge predeterminada
Drets Humans

Hola, em van diagnosticar positiu fa el VIH unes setmanes i estic molt preocupat.

Missatge en ampolla a la platja. Esperança creativa i el concepte de la fe.Estic casat i sempre he tingut problemes amb l'alcohol i la cocaïna, fins que vaig acabar em separava fa dos mesos. Jo tenia tres dies bevent amb una noia que sabia, sense dormir. En aquests tres dies precaucions jo, sinó la bogeria d'haver begut 2 J & B amb una gran quantitat de cocaïna, dec haver comès alguna relliscada i va obtenir el virus. A més, vam tenir un munt compartir la palla. El pitjor és que tenim més de tenir relacions sexuals, així que vaig pensar que m'havia protegit.

Després d'una setmana que estava malalt i va haver de romandre al llit, em van diagnosticar mononucleosi. Després vaig passar un examen i em van dir que també tenia una infecció per citomegalovirus.

Per tant, el metge em va dir que fes un examen complet, incloent les proves Elisa.

Per aquest temps vaig conèixer al meu ex i va tenir relacions sexuals sense protecció, mai vaig pensar que podria haver contret la El VIH.

Vaig fer la prova dijous. Estava pensant en silenci sobre la mononucleosi i, l'endemà, el doctor em va trucar per dir-me que la prova ELISA ha estat positiva.

Que estava boig, no entenia res. Ell em va demanar que fes una Western blotQue pren més temps i també van donar positiu. En sortir dels exàmens estava devastat, el primer que es va acudir va ser que, sent separat de la meva dona, que havia de dir-li la veritat. Em va prendre una setmana per sentir-se preparat i explicar tot. Semblava una eternitat a causa de la culpa i la por. El que menys volia és que ella havia estat infectat.

Després d'un mes junts, ella va fer la prova d'Elisa i va ser negatiu, però el doctor li va demanar que fes l'occidental com a mesura de precaució. Cada dia li demano a Déu que la meva exdona no té res i mantenir-se saludable amb el meu fill, perquè estic destruït. Vaig començar a anar a un psicòleg perquè no volen fer res estúpid.

Doncs bé, ahir estàvem els dos junts a les malalties infeccioses i hem d'esperar els resultats.

deprimit noia jove solitària, assegut a terra nomésElla està convençuda que va contraure el virus, tot i que el metge li havia dit que era possible que ella no havia estat infectat. És un moment en què, finalment, estem més units que mai, l'únic que em dóna força per seguir endavant són el meu fill i ella.

Salutacions a tots els que llegeixen aquest missatge. L'explosió em va fer bé, ja que no puc dir-li a ningú.

Tradução: Diana Margarita Sorgato fer l'original en espanyol "El moment dolent dura la meva vida".

.

Anuncis

Articles relacionats que us agradi llegir

Una persona ja va dir alguna cosa !!! I tu, quedaràs fora !?

Les persones infectades amb el VIH encara estan en risc de mort per infeccions oportunistes! - seropositius. org 19/07/2017 at 18:07

(Casos 694), limfoma immunoblàstic (casos 676) i malaltia de citomegalovirus, excloent la retinitis de CMV (643 [...]

I aquí tenim aquesta resposta

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

WhatsApp WhatsApp Us
Cal xerrar? Beto Volpe (cercar aquest nom a Google) té molt a oferir. Jo, Claudio, ja no puc conèixer-te, bé, no puc simplement escriure amb els indicadors i sovint la conversa fa voltes que les persones que "només passen" poden sortir d'aquí preguntant-se quin tipus de boig sóc jo!
%d Bloggers com aquest: