Testimoni de persones que viuen amb VIH Drets Humans drogues drogues i la SIDA elisa examen

El moment més difícil de la meva vida - Anonymous

Hola, em van diagnosticar positiu fa el VIH unes setmanes i estic molt preocupat. Missatge en ampolla a la platja. Esperança creativa i el concepte de la fe.Estic casat i sempre he tingut problemes amb l’alcohol i la cocaïna, fins que vaig acabar per separar-me fa dos mesos. Vaig passar tres dies bevent amb una noia que coneixia, sense dormir. En aquests tres dies vaig prendre precaucions, però per la bogeria d’haver begut 2 J&B juntament amb molta cocaïna, em vaig haver d’equivocar i haver adquirit el virus. A més, havíem compartit molt la palla. El pitjor és que bevem més del que tenim relacions sexuals, així que vaig pensar que m’havia protegit. Al cap d'una setmana em vaig emmalaltir i vaig haver de dormir, em van diagnosticar mononucleosi. Aleshores em vaig sotmetre a un examen i em van dir que jo també tenia una infecció per citomegalovirus. El metge em va ordenar fer un examen complet, inclòs el test Elisa. En aquest moment vaig conèixer el meu ex i vam mantenir relacions desprotegides, mai vaig imaginar que hagués pogut contractar El VIH. Vaig fer l'examen el dijous. Vaig estar tranquil pensant en la mononucleosi i, l’endemà, el metge em va trucar per dir-me que la prova d’Elisa era positiva.
Que estava boig, no entenia res. Ell em va demanar que fes una Western blotQue pren més temps i també van donar positiu. En sortir dels exàmens estava devastat, el primer que es va acudir va ser que, sent separat de la meva dona, que havia de dir-li la veritat. Em va prendre una setmana per sentir-se preparat i explicar tot. Semblava una eternitat a causa de la culpa i la por. El que menys volia és que ella havia estat infectat.
Després d'un mes junts, va fer el test d'Elisa i es va mostrar negatiu, però el metge li va demanar que prengués Western per precaució. Cada dia, demano a Déu que la meva ex-dona no tingui res i que es mantingui sana amb el meu fill, perquè estic destruïda. Vaig començar a anar al psicòleg perquè no vull fer res estúpid. Bé, ahir vam anar junts a la infectòloga i hem d’esperar els resultats. deprimit noia jove solitària, assegut a terra nomésEstà convençuda que va contreure el virus, tot i que el metge va dir que era possible que no s'hagués infectat. És un moment en què finalment estem més units que mai, l’únic que em dóna forces per avançar són el meu fill i ella. Salutacions a tots els que llegeixen aquest missatge. L’esclat em va fer bé, ja que encara no puc parlar a ningú. Traducció: Diana Margarita Sorgato fer l'original en espanyol "El moment dolent dura la meva vida“. .

Si heu de parlar i no heu trobat amb mi o Beto Volpe, aquesta és una opció molt més equilibrada, Beto, també podeu enviar el vostre missatge. Potser puc trigar una estona. Reviso els missatges al migdia, poc després, de fet, a les 20:00.
Cada vegada és més difícil per a mi, tot això, escriure.
I acabo necessitant un interval entre un paràgraf i un altre.

Però estigueu segurs d’una cosa que he après:

El temps i la paciència resolen gairebé tot!
----------------------------Intimitat Quan envieu aquest missatge, és implícit que heu llegit i acceptat les nostres polítiques de privacitat i gestió de dades [/ acceptació]

Lectures recomanades en aquest bloc

Suggeriments de lectura

2 Sembla que el debat comença a tenir lloc aquí. Participa

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

Cal xerrar? Intento estar aquí en el moment que vaig mostrar. Si no contesto, va ser perquè no ho podria fer. Una cosa de la qual pots estar segur. SEMPRE acabo contestant