El moment més difícil de la meva vida - Anonymous

Imatge predeterminada
Drets Humans

Hola, em van diagnosticar positiu fa el VIH unes setmanes i estic molt preocupat.

Missatge en ampolla a la platja. Esperança creativa i el concepte de la fe.Estic casat i sempre he tingut problemes amb l'alcohol i la cocaïna, fins que vaig acabar em separava fa dos mesos. Jo tenia tres dies bevent amb una noia que sabia, sense dormir. En aquests tres dies precaucions jo, sinó la bogeria d'haver begut 2 J & B amb una gran quantitat de cocaïna, dec haver comès alguna relliscada i va obtenir el virus. A més, vam tenir un munt compartir la palla. El pitjor és que tenim més de tenir relacions sexuals, així que vaig pensar que m'havia protegit.

Després d'una setmana que estava malalt i va haver de romandre al llit, em van diagnosticar mononucleosi. Després vaig passar un examen i em van dir que també tenia una infecció per citomegalovirus.

Per tant, el metge em va dir que fes un examen complet, incloent les proves Elisa.

Per aquest temps vaig conèixer al meu ex i va tenir relacions sexuals sense protecció, mai vaig pensar que podria haver contret la El VIH.

Vaig fer la prova dijous. Estava pensant en silenci sobre la mononucleosi i, l'endemà, el doctor em va trucar per dir-me que la prova ELISA ha estat positiva.

Que estava boig, no entenia res. Ell em va demanar que fes una Western blotQue pren més temps i també van donar positiu. En sortir dels exàmens estava devastat, el primer que es va acudir va ser que, sent separat de la meva dona, que havia de dir-li la veritat. Em va prendre una setmana per sentir-se preparat i explicar tot. Semblava una eternitat a causa de la culpa i la por. El que menys volia és que ella havia estat infectat.

Després d'un mes junts, ella va fer la prova d'Elisa i va ser negatiu, però el doctor li va demanar que fes l'occidental com a mesura de precaució. Cada dia li demano a Déu que la meva exdona no té res i mantenir-se saludable amb el meu fill, perquè estic destruït. Vaig començar a anar a un psicòleg perquè no volen fer res estúpid.

Doncs bé, ahir estàvem els dos junts a les malalties infeccioses i hem d'esperar els resultats.

deprimit noia jove solitària, assegut a terra nomésElla està convençuda que va contraure el virus, tot i que el metge li havia dit que era possible que ella no havia estat infectat. És un moment en què, finalment, estem més units que mai, l'únic que em dóna força per seguir endavant són el meu fill i ella.

Salutacions a tots els que llegeixen aquest missatge. L'explosió em va fer bé, ja que no puc dir-li a ningú.

Tradução: Diana Margarita Sorgato fer l'original en espanyol "El moment dolent dura la meva vida".

.


Si pots, suport
Tenim molts projectes per fer, però no tenim els recursos.

D'altra banda, tenim els nostres costos operacionacionais, que no són pocs.

Si t'agrada aquesta feina, pots ajudar-la i ho vols, fes-ho per Pay Pal

Si voleu saber més sobre nosaltres i qui i què esteu ajudant, això L'enllaç mostra alguna cosa de tot i s'obre en una altra pestanya!

[bws_popular_posts]

En cap altra entrevista he estat tractat tan bé i mai he estat en una entrevista en què no s'havia produït cap problema, amb les excepcions de l'Astrid i l'Erotika de MTV

Podeu cercar algunes ONG que conec a São Paulo

Xarxa Nacional d'Persones que Viuen amb el VIH o la SIDA

Grup d'incentius a la vida

Per Vidda

GAPA

CEFRAN

Anuncis

Llocs relacionats amb

Capítols Immunologia 1 10 a L'Acadèmia Khan | Veu en off per Enrique Aznar Manfio

Cláudio Souza 1 / 4 del segle Vivint amb el VIH

Els nous fàrmacs antiretrovirals, noves formulacions i noves estratègies per tractar el VIH

Cláudio Souza 1 / 4 del segle Vivint amb el VIH

VIH-SIDA: la propagació del virus o l'ús compartit de les responsabilitats?

Cláudio Souza 1 / 4 del segle Vivint amb el VIH

El temps posa tot al seu lloc

Cláudio Souza 1 / 4 del segle Vivint amb el VIH

Jackye, l'abella (fa zum, zum) 10 anys amb el VIH

Cláudio Souza 1 / 4 del segle Vivint amb el VIH

Vaticà fa conferència entre la policia i l'Església sobre el tràfic de persones

Cláudio Souza 1 / 4 del segle Vivint amb el VIH

1 comentari

Les persones infectades amb el VIH encara estan en risc de mort per infeccions oportunistes! - seropositius. org 19 19Àmerica / Sao_Paulo Juliol 19America / Sao_Paulo 2017 a 18: 07

(Casos 694), limfoma immunoblàstic (casos 676) i malaltia de citomegalovirus, excloent la retinitis de CMV (643 [...]

respondre

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Utilitzem cookies per oferir-vos una experiència en línia a .soropositivo.org i tots els seus subdominis d'acord amb la nostra Política de privadesa, en aquest enllaç: Política de privacitat ( A sota la versió en anglès d'aquestes polítiques de privadesa)

%d Bloggers com aquest: