Soropositivo.org VIH, SIDA, sexe oral, finestra immunològica, acabat de diagnosticar?

Agustín pregunta: val la pena continuar?

Et trobes Iniciació ** Dades sobre la SIDA ** Agustín pregunta: val la pena continuar?
Imatge predeterminada
Dades sobre la SIDA

Hola a tots. El meu nom és Agustí, 25 anys i simplement s'han traslladat a la ciutat de Cancún (Mèxic). El primer que vaig fer en arribar va ser a la recerca d'una ex-núvia que tenia per a l'ingrés a la universitat i que tenien relacions sexuals. Solia protecció, però la pràctica de sexe oral (que acabava d'anar al dentista per extreure un queixal), probablement ingerir una petita de llet materna. Si us plau, disculpi si estic sent molt explícit.

El problema va començar quan em va trucar i em va dir que havia anat a l'hospital uns dies després de la nostra reunió per investigar una infecció que havia contractat. El metge va suggerir que fes algunes proves i el resultat sigui positiu per al VIH.

salut, malaltia, bogeria, psiquiàtrica, suïcidi

Com que fa només un mes que no tenim relacions, estic esperant fins que hagi completat tres mesos per completar la prova. Elisa, però, tinc absolutament tots els símptomes de la primera etapa, la febre, suors nocturns, faringitis, candidiasi lingual, els mals de cap, la diarrea i les taques actuals van començar a aparèixer al meu cabell i al meu coll. He llegit sobre la gent que comença a desenvolupar símptomes per autosugestió, però no crec que això sigui el cas sens dubte del qual sóc portador i cada nou símptoma només confirma la meva sospita.

Nota de l'editor: Quan vaig rebre el meu diagnòstic va passar per un període extremadament paranoic en què vaig sentir que algú pogués saber que sóc VIH positiu paramim.Senti por, la vergonya, la culpa, l'auto-humiliació simplement enginyós i va pensar que si, i en suïcidi Un amic meu, quye em va fer el favor de notificar al meu ex, podria, però no era, infectat, va dir un segon més tard s'havia penedit deixar de parlar perquè ella va entrar en un brot paranoic complet i era difícil aconseguir la seva torna a la llum de la realitat. SIDA, aquesta malaltia té el do de bojos quan senten que poden haver estat tocats per ella. Mai he vist un report d'una persona que el va rebre comserenidade, en un cas extrem, un amic em va dir que el seu germà tenia SIDA i que, abans de confirmar el diagnòstic, va tenir "esperança era la leucèmia" i és un psicòleg! !!
Nota de l'editor: Quan vaig rebre el meu diagnòstic va passar per un període extremadament paranoic en què vaig sentir que algú pogués saber que sóc VIH positiu amb només mirar a mi. Vaig sentir por, la vergonya, la culpa, l'auto-humiliació i vaig pensar que si, i en el suïcidi. Un amic meu que em va fer el favor de notificar al meu ex-xicota, que podria estar infectat, però no em va dir que un minut més tard, li va dir era completament ho sento haver parlat, perquè ella va entrar en un brot completa paranoic i era difícil portar-lo de nou a la llum de la realitat. SIDA, aquesta malaltia té el do de bojos quan senten que poden haver estat tocats per ella. Mai he vist un report d'una persona que va rebre això amb calma, en un cas extrem, un amic em va dir que el seu germà tenia SIDA i que, abans de confirmar el diagnòstic, tenia un "esperança de leucèmia"I és psicòloga !!! No heu avaluat el que sentia quan vaig escoltar això ... PQP

Ara no sé què fer, estic aterrit del que pot passar. Sempre he estat molt liberal, mai no he estat a la mateixa ciutat més d'un any o dos. Tinc molts projectes, o més aviat he tingut molts projectes, perquè ara no sé com continuar amb la meva vida. Fins i tot vaig pensar a interrompre-la. El que més em fa mal és el xoc que serà per a la meva família, com seran destruïts. Sabent que ara no puc construir la meva pròpia família, Vaig a haver de quedar encallat en una sola ciutat, a causa de les drogues, no puc fer els meus projectes empresarials, tots els que no poden fer, i per empitjorar les coses, les complicacions que vénen: el dolor, el sofriment, la malaltia.

Crec que encara no ho puc acceptar, però quan Elisa confirma la meva sospita, no sé com vaig a reaccionar.
La veritat és que en el moment en què estic perdut, no puc dormir, no sé què fer, no puc concentrar-me en el treball, i com que sóc nou a la ciutat, la soledat em afecta realment per primera vegada en la meva vida.

Disculpeu-me per la publicitat i gràcies per escoltar, això significa molt per a mi.

Salutacions.

Traducció de Diana Margaret Sorgato de l’original en castellà Val la pena seguir? del lloc Grup de treball sobre tractaments contra el VIH

Anuncis

Articles relacionats que us agradi llegir

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org fan tot el que estem a la nostra disposició pel que fa a la vostra privadesa i sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

WhatsApp WhatsApp Us
Cal xerrar? Beto Volpe (cercar aquest nom a Google) té molt a oferir. Jo, Claudio, ja no puc conèixer-te, bé, no puc simplement escriure amb els indicadors i sovint la conversa fa voltes que les persones que "només passen" poden sortir d'aquí preguntant-se quin tipus de boig sóc jo!