VIH-SIDA: la propagació del virus o l'ús compartit de les responsabilitats?

Et trobes Iniciació => Contra a Homofòbia => VIH-SIDA: la propagació del virus o l'ús compartit de les responsabilitats?
Contra a Homofòbia

La realitat d'avui, tot i marcat per una gran diversitat d'idees i ideals, encara veu lluitant per tractar de manteniment pensament únic per justificar ideologies polítiques i institucionals dels sectors dominants de la societat. Aquest intent violent, per a cada pensament no té en compte la diversitat sorgeix legitimada per la racionalitat dominant ancorat en l'existència de valors per assegurar l'anomenat "ordre natural" del món. Aquest fet afecta el camp de les relacions humanes per combinar les responsabilitats públiques i privades, l'autonomia de l'Estat davant autonomia del subjecte i el xoc entre heteronomías en joc.

Els articles publicats pels mitjans de comunicació en aquest últim dia 01 de desembre, Dia Mundial de Lluita contra el VIH-SIDA, va demostrar un dels aspectes més perversos de l'única dictadura pensament.Retrat agradable de 2 germanes negres Els programes de notícies, majoritàriament, van atribuir el creixent nombre de noves infeccions pel VIH entre els joves brasilers perquè la nova generació Z no han estat testimonis de la pèrdua i el patiment de les figures públiques com Cazuza, Freddie Mercury i Renato Russo. Aquesta declaració sonava com mantra durant tot el dia 01 / 12 / 2014 perquè els mitjans de comunicació per la manca de drama humà va viure en l'inici de l'epidèmia condueix el "descuit" i "negligència" d'una comunitat creient que el VIH-SIDA és "cosa del passat, i després de tot, la malaltia no és tan greu."

A l'insistir en aquest costat de la moneda, se li assigna la responsabilitat de la propagació de l'epidèmia a la llibertat individual del subjecte i el grup al qual pertany i es relaciona. No obstant això, no per il·luminar i discutir l'altre costat multifacètic de la moneda i ressaltar l'abast d'aquesta responsabilitat per extrapolar la instància de la persona o d'un grup determinat. A part de la responsabilitat individual i grup de la propietat, un es pregunta com és que al Brasil la qualitat de l'educació sexual treballat i discutit per les escoles públiques i privades. Parlant de les institucions també és important explorar com les esglésies (ONU) educar els fidels a la tangent a l'experiència de gènere i l'exercici de la sexualitat. O bé: ¿quines accions i campanyes eficaces, més enllà del dia 1º desembre i el Carnaval, el Govern ha fomentat en els darrers anys per complir amb l'augment de les infeccions? El que la societat civil ha fet de la lluita contra el masclisme i el sexisme? Com s'enfronten les nostres famílies, propagar o reproduir l'homofòbia i el sexisme?

Creuar la silueta i el cel blau santa

L'homofòbia condueix a la marginació de les experiències sexuals i també restringeix les possibilitats d'exercir l'afecte a les zones comunes, relegant la relació homoafetivo subterrani. El lloc del seu amagatall presenta més propici per exposar el tema a majors vulnerabilitats, el focus directament sota les noves infeccions. En aquest panorama, fins a la data moltes dones cedeixen a sexe sense prevenció adequada per difícil o fins i tot impossible negociar amb les seves parelles a usar condons. Segueix sent tabú per discutir la prevenció dins de les relacions matrimonials o estables, perquè és part de la premissa indiscutible que regna la fidelitat a la vida matrimonial. Per molt que l'experiència de les relacions obertes està creixent, especialment entre els joves, la societat en el seu conjunt segueix sent aliè a la discussió del tema. També ha caminat bé fora del paper de les drogues recreatives en la proliferació del virus mitjançant la restricció de la llibertat i l'autonomia del subjecte. Poc s'ha discutit sobre les noves formes de la sexualitat i les variacions d'exercici, la cada vegada més primerenca iniciació de la vida sexual, la facilitat amb què els joves d'avui se'ls permet als fluids espais de trànsit per la multiplicitat de parelles i experiències sexuals i afectives.

Finalment, es proposa la qüestió, exposa breument aquesta complexitat es pot condensar en la fórmula "els nostres joves no veure els seus ídols moren de les víctimes de la SIDA"? A més de la responsabilitat dels joves, per què no fer llum sobre la responsabilitat de la família, la societat civil institucional, el ETS Sida i l'hepatitis viral i el Govern? Aparentment, sembla que l'auto-indulgent i l'actitud inflexible de manera desproporcionada desplacen la responsabilitat d'un dany evitable a la part més feble de la relació ha estat l'opció més fàcil i viable, en lloc de treballar per passar més difícil, però necessari i alliberador, per al coneixement de tots les responsabilitats i fer front a l'epidèmia.

Lectures recomanades: estat laic?

bezerra_de_menezes

Vendes Omar Lucas

Si podeu i voleu. Suport!

Fins i tot podeu pensar:

"És tan poc!

Però en la lluita entre els titans, un simple mortal farà la diferència (nits 1001)


Publicacions relacionades

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Aquest lloc utilitza cookies i podeu rebutjar aquest ús. Però potser sapigueu el que s'està gravant en consonància amb el nostre política de privadesa