Infecció pel VIH es relaciona amb una major prevalença de malalties associades amb l'envelliment segon estudi holandès

Et trobes Iniciació => l'envelliment prematur => Infecció pel VIH es relaciona amb una major prevalença de malalties associades amb l'envelliment segon estudi holandès
l'envelliment prematur
Mapa de Països Baixos

Infecció pel VIH es relaciona amb una major prevalença de malalties associades amb l'envelliment

També es va observar una major prevalença de factors de risc tradicionals d'aquestes malalties en aquest grup de població

La trista gota de sang amb el virus VIH groc, biohazard advertència sD'acord amb un estudi holandès, publicat en l'edició electrònica de la revista Clinical Infectious DiseasesNo sembla haver-hi una relació entre la infecció per VIH i un major risc de patir diverses malalties associades amb l'envelliment.

L'equip d'investigació va comparar el risc de patir malalties cardiovasculars, renals i ossis entre les persones amb VIH de la vellesa i un grup control de persones seronegatives amb característiques similars. La prevalença d'aquestes patologies associades amb l'envelliment va ser major en el grup de persones amb VIH, especialment en el cas de CVD i el ronyó. Com era d'esperar, trobem una associació entre la probabilitat de desenvolupar aquestes malalties i la presència d'altres factors de risc més comunament es refereix, sinó també associats a l'existència de la infecció pel VIH, i el període d'immunosupressió patit i la presència de la inflamació sistèmica.

Clexane
El marc inflamatòria VIH resultar, per a mi, una vasculitis. Vasculitis augmentar el meu risc de desenvolupar coàguls de sang en el torrent sanguini. En dues ocasions vaig tenir Trombe embolisme pulmonar profund, i jo estic viu, és la Gràcia de Déu, que va considerar que encara no hauria arribat "el meu temps". Bé prevenir que curar i al gener pròxim farà una cirurgia menor, similar a un angiograma, per instal·lar un filtre en una vena principal que connecta les extremitats inferiors del cos. Això, malauradament, no em lliurarà de les dues injeccions que prenc cada dia. ms, almenys en teoria, serà més segur

La prevalença de comorbiditat a causa de malalties associades a l'envelliment va ser significativament més alta entre les persones amb VIH que les que es troben en el grup de control. Aquest fenomen, també present en aquells casos de càrrega viral indetectable, és compatible amb els resultats de la recerca anterior. Així, una major prevalença de síndromes geriàtriques amb baix recompte de CD4 es va relacionar fa mesos.

Les millores en el tractament i l'atenció que no va impedir la infecció per VIH en molts casos, arriben a una edat avançada. No obstant això, en aquests casos sembla ser per a produir una aparençafumar il sigaro de les malalties relacionades amb l'edat primerenca. Es desconeixen les raons exactes per les quals això passa, però inclouen la els factors de risc clàssics (tabaquisme, obesitat, etc.), Efectes secundaris de la teràpia antiretroviral, els efectes inflamatoris de la infecció per VIH i el dany causat per la immunosupressió.

En 2010, un equip d'investigació amb seu a Amsterdam (Holanda), va establir una cohort per estudiar la relació entre el VIH i les malalties associades amb l'envelliment. En aquesta cohort va ser desenvolupat l'estudi que aquí es presenta la comparació, per un període de dos anys, la prevalença de les malalties relacionades amb l'edat entre un grup de persones amb infecció per VIH i un grup control d'individus seronegatius mitjançant l'ajust dels resultats dels dos grups per sexe i edat. També van revisar van ser factors de risc relacionats amb un major risc de comorbiditat associada a l'edat.

La població d'estudi va incloure a 540 persones amb VIH en un grup i persones seronegativas de 524 al grup de control. Els grups es van ajustar per edat, amb la mateixa edat mitjana (de 52 anys). La majoria dels participants van ser homes que havien dit les pràctiques sexuals amb altres homes.

Aproximadament un terç dels participants amb VIH havien estat diagnosticats amb sida, però durant l'estudi de la pràctica totalitat es consumeix la teràpia antiretroviral i la càrrega viral era indetectable.

La prevalença de factors de risc cardiovascular - el tabaquisme, la hipertensió arterial, índex cintura-cadira, la inactivitat física - va ser significativament major en el grup amb VIH que en el grup control.

3D nombre d&#39;or 5 - aïllat amb traçat de retallLa prevalença global de relacionada amb l'edat co-morbiditat també va ser significativament major en el grup de persones amb VIH que en el grup de control amb una prevalença mitjana de participant contra 1,3 1,0 (p <0,001). També, en el primer grup tenen la probabilitat de diverses malalties relacionades amb l'envelliment va ser significativament més gran (p = 0,009). Aquest augment de la prevalença es dóna a tots els grups d'edat considerats (50-55, 60-65, 65 més grans). D'altra banda, el moment d'aparició de cadascuna malaltia associada amb l'envelliment de les persones amb VIH va ser d'aproximadament cinc anys abans de l'observada entre els seronegatius.

Considerant cada comorbiditat per separat, la prevalença en el grup de persones amb VIH també va ser significativament més gran en tots els casos, especialment en el cas de la hipertensió (45 de 31%; p <0,001), infart de miocardi (4 de 2%; p <0,018 ), malaltia arterial perifèrica (3 de 1%; p <0,008) i la disfunció renal (4 de 2%; p <0,044).

També es va trobar entre els factors de risc tradicionals (edat, tabaquisme, antecedents familiars i l'índex cintura-cadira) amb més comorbiditat.

La infecció per VIH va actuar com un factor de risc independent, augmentant el risc de patir malalties relacionades amb l'envelliment en més de 50% (odds ratio [CP]: 1,58 95 confiança; interval% [IC95%]: 1,23 - 2,03; p <0.001).

Per factors de risc esmentats explícitament en el grup amb el VIH, hi ha una primera vegada en un període de la infecció per VIH (p <0,001) més llarg, un període més llarg que reben tractament antiretroviral (p <0,001) i un període més llarg amb una comptar CD4 sota cèl·lules 200 / mm3 (p <0,001) augmenta el risc de malalties associades amb l'envelliment. No obstant això, després de l'eliminació dels possibles factors de confusió, només va trobar temps estadísticament significatiu de la immunosupressió.

També hi va haver una relació entre el risc de malalties associades amb l'edat i els marcadors inflamatoris. La infecció per VIH s'associa amb la inflamació, l'activació del sistema immune i els trastorns de la coagulació normalment es considera causants de molt major comorbiditat en les persones amb infecció pel VIH i els que no estan infectats pel virus.

Temps en el tractament en dosis de ritonavir completa (Norvir) es va reunir en el límit de la significació estadística.

Els autors van concloure que els resultats de l'estudi donarien suport a la hipòtesi que relaciona la infecció pel VIH amb envelliment prematur. Es qüestiona si això es deu a la forma en què el VIH actua com un factor de risc afegit a la comorbiditat total tradicional i creixent, o si el VIH actua directament sobre la mateixa biologia de l'envelliment.

Jesús Damieta - 29 / 09 / 2014

Traduït Diana Margarita Sorgato d'original en espanyol en això enllaç.

Norvir
Fa molts anys, quan jo vivia en una altra ciutat, vaig passar per unes tremendes dificultats financeres i vaig acabar amb el tall de l'electricitat. Hi vaig anar i religuei. Ell va venir i es talla la part superior del pal; Em vaig pujar a la llosa i religuei; que travessen el carrer on passar les línies d'energia i no em van fer risc. Vaig anar a la cort de justícia i va aconseguir un advocat, no sé com, i ell va presentar un recurs perquè jo (no prendre) Norvir i aquest remei havia de ser (com ha fins i tot) emmagatzemats a la nevera. Em vaig passar hores allà, desesperat. Gairebé 20:00 jutge va signar la mesura cautelar i va ordenar al agutzil en CPFL. Ells religaram la llum i jo hi era, desocupats, amb mesos de renda endarrerida, la utilitat mantinguda per una ordre judicial. Després va arribar l'apagada. Em van tallar la llum; Per tant, vuit mesos després. Abans de pagar la llum que havia d'aconseguir diunheiro per tenir aliment per menjar i Déu sap quant he hagut de recórrer a ella (!); en aquest moment, un de la Comissió que porta d de la Dona advocat fet un gatet i tot edifici OAB a St. Paul ha cotitzat i gairebé EUR 1.000,00 a la factura d'electricitat es paga. Aquesta és una de les rares vegades he rebut fiduciària ajuda a ningú; Recordo haver enviat un correu electrònic a diversos "famós" i el pare d'un particular, en volate en la Fórmula Un va respondre que si es toca amb el meu cas i va fer una donació. US $ 100,00. Els deutes van créixer, el banc utilitza alguna estratagema i justícia (sic) em van portar a la televisió, l'ordinador i aquestes coses ... No val la pena comptar la resta! Ho vaig recordar veient el quadre de Norvir; Maleïda memòria. Sabeu per què estava aturat? Simple, en 1996 he de aconseguir els meus FGTS causa de la infecció per VIH (després no morim com mosques i era gairebé un acte compassional lliurar un zombi seu fons de garantia per a, després de tot, no ho fa "últim temps". Quan vaig arribar a la ciutat on vaig viure durant tres o quatre anys, vaig aconseguir una feina en una botiga d'informàtica, com 'técinico en maquinari' - Avui sé que en aquest moment, jo estava parts de l'intercanviador. Però bé canviat les parts. Vaig treballar dos mesos sense registrar, després d'aquest temps, van decidir registrar. Recordo que hi havia molta "zum-zum-zum'Con el nombre de la meva NIT, que va venir a mi saber si era el mateix. I em van confirmar que era. En els registres de la CEF inclòs el codi del dibuix del fons de garantia i que indirectament infomava Vaig dibuixar el Fons causa de la SIDA d. Una setmana més tard estava acomiadat sumàriament i el que em van donar a la justícia, ara de diners, no produiria o £ 250,00. PQP. El millor va ser que em "denunciats a la ciutat coo _aidético_ i totes les portes en botigues d'informàtica tancades. Vaig viure allà unes broquets temps. Però a la ciutat amb la gent 300.000 que el més difícil és mantenir els filtres; Per descomptat, hi ha coses més greus, ni tan sols puc esmentar perquè involucren a altres persones, però, en fi, em van expulsar de Piracicaba (per no dir tots) a causa de la discriminació a les persones amb VIH en el mercat de treball, que és una cosa sistèmic. Rebutgen deu persones que tallen despeses títol només i exclusivament per desfer d'algú amb SIDA. La cosa és tan greu que fa uns mesos 9 vaig aconseguir una feina en una gran empresa d'aquí a São Paulo; Vaig passar totes les proves van ser dos dies d'estellat. Em van donar la feina. Li vaig donar tots els meus documents, vaig omplir els formularis, que va passar per l'examen mèdic i només tenen d espera per a la trucada telefònica que indicaria el començament de la formació; aquesta crida no va venir a ummês i jo vam anar allà per veure el que era. Saps el que va ser el meu lloc havia tancat i no es veurà obligat, em van donar tots els documents i em van dir que m'anaven a cridar quan sigui necessari. Mai més. Jo sé el que va passar, però no tinc mitjans per provar!


"]


No s’exigeix ​​l’element següent. No us identifica. Però la vostra informació m'ajuda a seguir el treball
Imatges similars

Publicacions relacionades

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Aquest lloc utilitza cookies i podeu rebutjar aquest ús. Però potser sapigueu el que s'està gravant en consonància amb el nostre política de privadesa