Soropositivo.org VIH, SIDA, sexe oral, finestra immunològica, acabat de diagnosticar?

El dia de desembre

Et trobes Iniciació ** Notícies ** El dia de desembre
Imatge predeterminada
Notícies

El primer de desembre, com em va ensenyar Paulo Giacomini, no és un dia de celebració; de fet, és un dia de lluita.

Però m'atreveixo a estar en desacord que el dia de desembre de 1 és un dia de lluita contra la sida i els prejudicis. Arribo a pensar que, a partir d’aquest concepte, tots els dies ha de ser 1 December.

Les persones, en general, diuen que no discriminen les persones amb VIH i, no obstant, discriminen les unes amb les altres.

Per vinc a dir tal cosa, simplement em confesso acusat i dic, fa vint anys, quan la mort a causa de les complicacions que la SIDA portava era una cosa irreversible, vaig treure el meu fons de garantia en un procés dolorós perquè empleats sabien que el codi de dibuix de garantia era, diguem, xx.

L’aspecte de l’empleat del CEF mostrava el menyspreu que tenia per a mi, un ésser humà, malalt, pràcticament als bascos de la mort,

Vaig treure els diners, alguna cosa al voltant de R $ 500,00 i vaig comprar una computadora; Encara recordo el model:

Era un 486 SX66

Tenia quatre megabytes de memòria RAM, un teclat i cap ratolí. Els diners no podien comprar el ratolí i portava un monitor CGA de fòsfor blanc i la meva visió era en blanc i negre.

Amb ell vaig començar a estudiar "la cosa" amb un coratge de coratge i entendre com es reunia. Ho vaig fer amb la màquina desenes de vegades fins que em vaig considerar un "tècnic de maquinari"

I així, amb aquest disseny, vaig començar a treballar en Bytão, una empresa que va treballar amb discontinuada (ferralla) i la meva vida estava en les plaques de con de pi, vint separats i posar-los a prova. Vaig tenir un objectiu mínim de poder recuperar (sic) almenys màquines 5 per dia; Fins i tot em vaig adonar perquè un dia a l'altre al final del mes m'havia recuperat i posar a treballar o fins i tot la màquina 25 30.

Com sempre va ser, i encara ho és, a Santa Efigênia es fa l'experiència de tres mesos sense inscripció i, després d'aquest "control" et registren en el règim de contractació d'experiència ...

Quan vaig donar la meva cartera de treball, va ser enviada al comptable a la Xa i el mateix dia, va ser retornada sense inscripció i vaig ser convidada a retirar-me de la companyia que finalment deixava d'existir.

Me'n vaig anar a casa que aquesta vegada, després que havia anat a viure a altres carrers de temps, ja que era preferible que les cases de suport (almenys per a mi, que es neguen a tenir aliment i refugi a esperar la mort per venir), i va viure a Guarulhos, en un lloc anomenat Jardim Maria Dirce, gairebé als voltants d'Arujá.

La meva vida en aquest moment, mentre jo estava treballant, era agafar l'autobús a la Dutra i caminar per l'estació d'Armènia, al final de la parada d'autobús, però no la meva, havia d'arribar a peu des d'Armènia a Santa Efigenia . A la tarda, en el camí de tornada, vaig haver de caminar a peu fins l'armeni i vaig prendre el primer autobús o emmagatzematge, il·legal o no, després 90 minuts per arribar al meu punt i caminar un quilòmetre més fins arribar a casa meva; en el moment. Jo vivia amb una persona. El meu _esposa_, no una persona molt equilibrada que em demanava cada dia si jo hagués estat amb una gossa ...

Quan vaig perdre aquest treball, l'endemà vaig tornar a buscar una feina, perquè vaig ser acomiadat per causa (i jo no sabia en el moment de defensar-me) i acaba d'entrar a la Americam Comp, on vaig treballar tres mesos i en el moment de la inscripció : Kaboom.

Després, em vaig rendir i vaig anar, amb la meva ex-dona a la seva terra a Piracicaba i els esdeveniments es van repetir.

Però aquesta vegada, va ser contactat per un empleat de la caixera em va dir en tantes paraules que els ocupadors tenien accés a la informació que hauria de ser confidencial, i va aixecar tot el "registre oficial de policia en qüestió." En aquest cas, jo, Cláudio Souza.

Em vaig quedar a Piracicaba per una estona perquè no volia que la meva dona de l'època (vaig tenir tres o quatre casaments i ni tan sols el diable creuria si digués quantes dones em vaig involucrar en la vida ...

El pitjor de tot és que la majoria d'ells no ho recordo i, mentrestant, recordo molt bé els que, enganxant la cazuza, per la qual cosa deixaria carrera, diners i palla! Fins i tot les coses més banals, perquè per a mi, aquestes haguessin estat totes o mai mai! Curiosament, aquests van ser els que em van dir que era "una cosa del moment".

No fa gaire, vaig anar a través d'un procés de selecció en Contax, per treballar amb el telemarketing (tot per alleujar la part posterior de la meva dona (la primera que vaig tenir i mai trairan i la primera coma que he viscut més de tres anys - hem estat junts durant 14 anys!), bé, em van passar totes les proves i es treballen a la nena dels seus ulls, estaria en les reserves de TAM.

Vaig passar en els exàmens d'admissió pre, que eren molt simple, una avaluació física bàsica i audiometria. Vaig passar a tots i va rebre un paper amb algunes dades, deures i drets que tenia i se'n va anar a casa gairebé feliç. Després de 15 dies vaig ser allà per esbrinar el que estava passant i dos minuts més tard la nena trobar la meva manera, va aparèixer un altre volent a les xafarderies i la noia que m'estava ajudant era dura amb el seu col·lega.

sense comentaris.
sense comentaris.

Ai va arribar el supervisor, va prendre els meus papers, em va portar a la humitat relativa d Empesa sol·licitat meu maletí i va dir que la feina que havia de prendre es va tancar i es posaria en contacte amb mi tan aviat com sigui necessari. Allà vaig estar llest per pujar a l'estació de metro i quan vaig anar a fer l'acte, em vaig tirar sota el tren una noia que es va posar davant meu amb els braços oberts i va dir:

Si aneu, haureu de portar-me amb vosaltres!

Evidentment, no ho faria i em va acompanyar al metro fins a la parada de taxis per assegurar-me que no passés res. No sé el seu nom, no sé res, però sé que em va salvar la vida.

Què té en comú aquesta història amb el 1 de desembre?

Tot.

Fa uns anys, un diputat federal va proposar que ens posessin VIH positius segons la llei que requereix que les empreses amb més de 100 empleats tinguin un X% de treballadors incapacitats en certs processos d'admissió.

No obstant això, el moviment organitzat d’ONGs que fan campanya pels drets de les persones VIH-positives va refutar equivocadament la proposta, ja que això augmentaria l’estigma.

El que veieu aquí no seria millor que la llei X ens protegís i ens posés en la mateixa llei que protegeixi els discapacitats físics i sensorials que seria una bona idea?

Jo ho crec!

I vosaltres, què us sembla?

L’enllaç per signar la petició és aquí: Petició

Estic en procés de fundació d’una ONG que té com a objectiu recuperar el mercat laboral de les persones sida i de les persones amb sida. Si viu a la capital, São Paulo, i esteu disposats a participar, empleneu el següent formulari i em posaré en contacte amb vosaltres:

Anuncis

Articles relacionats que us agradi llegir

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org fan tot el que estem a la nostra disposició pel que fa a la vostra privadesa i sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

WhatsApp WhatsApp Us
Cal xerrar? Beto Volpe (cercar aquest nom a Google) té molt a oferir. Jo, Claudio, ja no puc conèixer-te, bé, no puc simplement escriure amb els indicadors i sovint la conversa fa voltes que les persones que "només passen" poden sortir d'aquí preguntant-se quin tipus de boig sóc jo!