fi de la SIDA
Si més no el 'Cap de la SIDA "tan a prop que podríem prediu que 2030?

La venda de gat per llebre? Fi de la SIDA a 2030? Com? A quin preu? I per a aquells que ...

Final de la sida per 2030 per Benjamin Ryan

Com les consignes impacients pel final de la popularitat SIDA guany epidèmia, els escèptics temen que aquestes promeses estan buides i un ambiciós poc realista, i que si no es compleixen en última instància, obstaculitzar els esforços per combatre el VIH.

La idea de si per data per al final de la SIDA

La idea va néixer en una cel·la a Washington, DC Charles King, que dirigeix ​​la Housing Works, Una organització de serveis sobre la SIDA a la Ciutat de Nova York, va ser tancat durant diverses hores, juntament amb el director executiu del Grup d'Acció per al Tractament de Mark Harrington. Els dos veterans activistes havien comès el seu últim acte de desobediència civil, aquest front de la Casa Blanca durant la Conferència Internacional sobre la SIDA al juliol 2012. Esperant que el temps passi, van prendre lamentant el que veien com la naturalesa ineficaç de l'administració d'Obama a les Estratègies Nacionals de SIDA, que, King creu que "és una estratègia per mantenir l'epidèmia, no acabar amb ella."

Però el que si poguessin trobar una forma d'acabar amb l'epidèmia, almenys un kit de prova en una escala més petita? Nova York semblava agitat per la possibilitat. No només eren les principals tendències epidemiològiques en l'estat movent en la direcció correcta, així com un redisseny tot esperant el seu programa de Medicaid que eventualment alliberar fons que podrien ser utilitzats en formes noves i creatives. D'altra banda, la plena aplicació de la Llei d'Assistència Assequible va ser per obrir nous camins en la lluita contra el VIH.

Avançant al juny 2014: Governador Andrew Cuomo va anunciar l'ambiciós pla del seu govern per "posar fi a l'epidèmia de SIDA a Nova York." La idea és "doblar la corba" i reduir el nombre de persones que viuen amb el virus a l'Empire State per primera vegada en tres esforços principals: millorar el diagnòstic del VIH i l'enllaç a l'atenció, millorar la retenció dels que van rebre l'atenció juntament amb el tractament antiretroviral (ARV) ampliat, i un impuls per posar els novaiorquesos amb comportaments d'alt risc en Truvada (tenofovir / emtricitabina) com profilaxi pre-exposició (prep).

El lideratge del rei va aconseguir reunir nombroses parts per a una reunió, incloent-hi els grups LGBT, organitzacions de servei en SIDA, companyies farmacèutiques, el sector de la salut pública i el govern estatal, és clar. En arribar a l'estrella de la final de la SIDA, aquests grups van arribar en línia amb les forces que treballen en una escala encara més gran en el camí cap a una meta ambiciosa. Això inclou l'administració d'Obama, el Programa Conjunt de les Nacions Unides sobre el VIH / SIDA (ONUSIDAEn Anglès), i el Fons Mundial de Lluita contra la SIDA, la Tuberculosi i la Malària. En els últims anys totes aquestes entitats han tractat de posar fi no tan lluny a l'epidèmia i s'han compromès a la meta amb un fervor i un optimisme que no es veia des de mitjans de 1990 quan es va introduir la teràpia antiretroviral de combinació per al VIH.

Aquest entusiasme que alguns ulls són cautelosos, però amb hostilitat sincer. Els escèptics tenen por que aquestes grans promeses cauran a terra, deixant als donants una vegada emocionat i altres parts interessades desil·lusionats a punt de tancar les seves carteres i els seus ulls a altres preocupacions.

En una llarga llista que va maleir als servidors de correu electrònic interns en la vigília de la Conferència Internacional sobre la SIDA al juliol de Melbourne, antic alumne d'ACT UP, Gregg Gonsalves, invoca la retòrica de la fi de la SIDA com "un esforç utòpic estrany "i" un miratge següent líder d'una mala manera "sobre les dificultats molt reals de fer front a la crisi mundial de la SIDA en això.

Waafa M. El-Sadr, MD, Màster en Salut Pública, director de l'organització en el ICAP salut global a la Universitat de Columbia, va portar a un grup de tres persones que va publicar un editorial a la revista ciència 11 al juliol titulat "Fi de la SIDA: Publicitat davant Esperança ". L'article sosté que les campanyes que prometen" èxit imminent "en la lluita contra la SIDA" poden ser percebuts com campanyes que minimitzen els reptes pendents, el que resulta en l'eliminació dels recursos i el consegüent ressorgiment de "control" assumit la malaltia. "

Eines velles, un nou descobriment, una nova esperança

De tota manera, les campanyes per posar fi a l'epidèmia han anat en augment darrerament. El moviment va rebre major impuls científic maig 2011 quan es van anunciar els resultats del famós estudi HPTN 052. Per a la gran alegria de la gran comunitat internacional sobre la sida, l'estudi va mostrar que els ARV tallen el risc de les parelles heterosexuals estat barrejat en 96 per cent. Anthony S. Fauci, director de l'Institut Nacional d'Al·lèrgies i Malalties Infeccioses, va escriure un editorial a ciència que va sortir al juliol d'aquest any en el qual s'entusiasma: "Per fi científicament mètodes de prevenció que funcionen clarament validat, el que suggereix que la fi de la pandèmia és possible." El tractament com a prevenció (TASPEn Anglès) s'ha convertit en un far d'esperança.

Al voltant de novembre 2011, el llavors Secretari d'Estat, Hillary Clinton, va parlar sobre els nous esforços per a una "generació lliure de SIDA", que es va mantenir en la pedra angular de l'administració global d'Obama estratègica en relació amb la SIDA. El combustible darrere d'aquest esforç són els tres "maneres de prevenció" de Fauci, cadascun dels quals s'ha demostrat científicament per reduir el risc de transmissió del VIH: tractament del VIH Ampliat, voluntària circumcisió masculina mèdica (el que redueix el risc de transmissió VIH d'homes a dones en 60%) i el tractament de les mares VIH-positives per prevenir la transmissió de mare a fill del virus (TMH, En Anglès). D'altra banda, hi ha estratègies molt antigues a la prova del VIH i l'assessorament i distribució de preservatius.

En 1º desembre 2011, Dia Mundial de la SIDA, tant el president Barack Obama i el secretari general de l'ONU Ban Ki-moon també va fer trucades específiques que es posi fi a la SIDA.

El dialecte tenia un "efecte dòmino". L'adopció d'aquestes llengües en les seves estratègies de relacions públiques van ser grups com amfAR, la Fundació per a la Investigació sobre la SIDA, que sovint es parla d'un cap a la SIDA en els seus camps de recaptació de fons. També hi ha la Whitman-Walker SalutL'organització dels serveis en la SIDA Washington, DC, que recentment va canviar el seu nom de Passeig per la SIDA (Caminada contra la SIDAEn Anglès) per "Camina al final de VIH" (El Passeig per posar fi a VIH, En Anglès). La campanya publicitària d'aquest esdeveniment es diu "The End of the Road" (La línia de meta, En Anglès).

A ONUSIDA ha estat la presentació d'apel·lacions més específics per a "posar fi a l'epidèmia de la SIDA com una amenaça pública" per 2030, un objectiu compartit i recolzat pel Fons Mundial.

Tot això planteja una pregunta: "Quin és la" fi de la SIDA "?

"En un extrem hi hauria més persones al món viuen amb el VIH, i en l'altre extrem que hi hauria més gent al món que viuen amb la malaltia avançada a causa del VIH, el que significa la SIDA", diu El-Sadr. "Entre aquests dos extrems, hi ha de tot en el medi."

Ajust del missatge

En última instància, la Eslògans són sobre l'art de vendre, independentment que ens estan recordant que "Coca-Cola és tot" o "Només vostè pot prevenir els incendis als boscos". Pel que fa als camps de visió de SIDA, eslòganEncara més nebulós o il·lusori que el seu significat actual, està típicament dissenyat per donar prioritat als interessos dels que la signatura dels xecs o obrir les portes de les polítiques necessàries (o no tancar, com sigui el cas). Després, és clar és el comportament del públic en general, que, quan és sacsejada per l'efectivitat del missatge, pot ajudar a posar fi a l'epidèmia (o potser un favor polític que s'adonin, precisament, o no, ser proactiu). Aquest camp també consideren que les eines del grup de treball amb el eslògan tenen o esperen tenir a la seva disposició. Per tant, totes les definicions de "fi de la SIDA" està limitada per l'enfocament particular de cada entitat en l'assoliment d'aquest objectiu.

Segons Kevin Frost, director general d'amfAR, arribar a la final de la SIDA és un "viatge molt, molt llarg i requereix d'instruments que, francament, encara no tenim. Requereix una vacuna, es requereix una cura, i requereix una sèrie de coses que simplement no existeixen ".

Aquesta posició s'ajusta amb un focus central dels esforços de amfAR que és la cura per al VIH. El missatge de recaptació de fons sense fins de lucre suggereix que el suport d'aquesta investigació condueixi a la fi de la SIDA. L'estratègia va funcionar: mentre que altres grups de batalla de SIDA a tot el país han vist la seva disminució fons, amfAR ha duplicat durant els set anys el mandat Frost, que atribueix a l'èxit tal missatge aspiracional ressona en els partidaris de amfAR.

La definició d'un extrem a la SIDA, Frost diu: "Crec que l'objectiu ha de ser eradicar per complet aquesta malaltia. I així com la verola, crec que es pot fer ".

Mentrestant, ONUSIDAEl Fons Mundial i l'administració Cuomo a Nova York són, cada un pel seu costat, en la seva posició clara que tenim les eines per posar fi a l'epidèmia de la SIDA i que aquest cap veuríem moltes persones viuen vides més llargues i saludable amb el VIH.

Els diferents grups d'interès que ajuden a donar forma als detalls del pla de l'estat de Nova York tenen dues referències que esperen aconseguir en un futur pròxim i que diuen ajudarà a anunciar l'arribada de la fi de l'epidèmia de la SIDA.

El primer objectiu és reduir el nombre 75% de les noves infeccions en l'estat de 3,000 2012 per 750 a 2020. Atès que 150.000 persones a l'estat de Nova York que viu amb el VIH, aquest esforç podria acabar el percentatge 2 anual "velocitat de transmissió" per 0,5 cent i probablement causar la contracció de l'epidèmia en l'estat. L'altra referència en l'estat del pla és reduir el nombre de novaiorquesos positius la prova del VIH i que després de rebre un diagnòstic de SIDA dins dels dos anys de 10 5 cent a cent, també al voltant de 2020.

Més claredat objectiva i major en el sentit exacte de la final de l'epidèmia de la SIDA a Nova York estan a emergir com els detalls es forgen en la preparació de la proposta de pressupost del governador al gener.

El pla de ONUSIDA es va girar un parell de gols de l'epidèmia mundial de VIH. La primera és tenir 90 per cent de les persones que viuen amb el virus conscients de la seva estat, 90 cent d'aquest grup ARV i 90 per cent d'aquest grup va aconseguir una càrrega viral indetectable - tot 2020. (El que significa 72 per cent de la població mundial de VIH seria suprimit totalment el virus.) Això, d'acord amb un model matemàtic, ha de posar el món en gol, sobre 2030, 90 per cent de les noves infeccions - la 200.000 un any - i una reducció de 80 cent en les morts relacionades amb la SIDA, en comparació amb les dades de 2010. Mentre Gonsalves en particular descobreix errors en la manca de més específics ONUSIDAHi ha, de fet, en altres projectes.

Frost és crític del concepte de ONUSIDA la fi de la SIDA, dient: "Si es pren el concepte de ONUSIDA i substituir la paraula "poliomielitis" per "SIDA" es podria argumentar que acabem amb la pòlio. I per aquesta definició, es pot argumentar que vostè pot tenir raó, ja que "acabar amb una epidèmia" i "eradicar una malaltia 'són diferents. Però amb el VIH, la definició de ONUSIDA reflectir el meu [posició] que una definició que deixa a milers de persones que viuen amb el VIH, però sol no morir de la malaltia no reflecteix el que una persona al carrer podia interpretar el que "posar fi a la SIDA."

No prestis atenció a l'home darrere de la cortina

Però, poden aquests grans objectius s'aconsegueixin en la veritat, i en el termini promès? Prengui la meta del govern d'Obama d'una generació lliure de SIDA. En les paraules de Hillary Clinton, l'expressió significa que "pràcticament cap nen neixi amb el virus. A mesura que aquests nens es converteixen en adolescents i adults, que estan en risc molt més baix d'infectar del que serien avui gràcies a una àmplia gamma d'eines de prevenció. I si tenen el VIH, tenen accés a un tractament que ajuda a evitar que el desenvolupament de SIDA i de passar el virus a altres persones ".

Quatre anys després de l'anunci del pla, aquesta visió ja està demostrant ser il·lusori. Un dels objectius inicials de la gestió era aconseguir un zero de la mare al nen transmissions a 2015. Però a partir de la 2001 2013 vam veure una gota de 60 per cent en la incidència anual de la transmissió vertical, sobre 500,000 200,000 de la tendència és l'atractiu de llarg abast zero l'any que ve. A més, la batalla d'inversió nord-americà contra l'epidèmia mundial es va estancar àmpliament de 2011. El pressupost del President per al Pla d'Emergència en l'Alleugeriment de la SIDA, que inclou les contribucions al Fons Mundial, estava en 6,725 milions de fa quatre anys i s'estima en 6, 756 milions de dòlars en l'actualitat. El pressupost proposat per 2015 és 6, 403 milions.

L'Administració Obama també és culpable de greus falles lògiques fer promeses sobre la fi de la SIDA. Durant el discurs en el Dia Mundial de 2013 de la SIDA, el secretari d'Estat John Kerry va proclamar que una generació lliure de SIDA va ser "a l'abast". Però d'acord als seus nombrosos ajustos explicats per la seva predecessora, la generació lliure de SIDA no neix fins que la transmissió de mare a fill està pràcticament eradicada; i un temps, i requerirà de dues dècades han passat perquè aquests nens creixen i es mouen a totes les altres referències.

"Vostè ha de tenir un molt bon espectacle digne de veure" la generació lliure de SIDA, diu sarcàsticament Mitchell Warren, director executiu d'AVAQ.

En referència als objectius del tractament del VIH ONUSIDA a 2020, Warren diu: "Jo estic a favor de ser valent i audaç, però estar més enllà del que podem aspirar, per dir que estem en 72 cent de supressió viral global en menys d'una dècada no és, crec, un objectiu realista. Vull una cosa que és possible, però ambiciós ".

En comparació, només 28 cent dels nord-americans que viuen amb el VIH tenen una supressió viral completa. En l'editorial d'El-Sadr per ciènciaElla i els seus co-autors assenyalen que en els països d'ingressos baixos i mitjans, només 34 cent de les dones i 17 cent dels homes amb VIH tenen accés a tractament.

Warren es refereix a la comptabilitat d'aquestes promeses. Com vaig dir al [president executiu ONUSIDA] Michel Sidibé i altres [la Conferència Internacional sobre la SIDA] a Melbourne, "Cap de vosaltres encara tenen el seu treball al voltant de 2030 ', recorda. "Això està aquí per 16 anys. A qui vaig a culpar quan no van donar en el blanc? ".

Posa un somriure

Segons Kent Buse, PhD, assessor del director executiu i cap de l'orientació de les polítiques estratègiques en ONUSIDA, Les seves decisions d'adoptar com impressionants estratègies de campanya per la fi de la SIDA ocorregut en el context de les forces gratificants sol·licitat una ruptura en la malaltia i recaptar fons programes de l'ONU. A més, donat l'entorn econòmic auster, diuen els crítics ONUSIDA han de ser transferits a l'Organització Mundial de la Salut. Mentrestant, l'interès públic en VIH va disminuir, és clar, ja que pocs van veure la malaltia com una pregunta pressionadora. Així, en un gir irònic, convencent al món que la SIDA no ha acabat, si cal, parlar de com ella podria final, recordant així la gent comuna de l'amenaça sempre present.

"La SIDA és necessari conservar i mantenir una mica de visibilitat", diu Buse ", i fins i tot en el sector de la salut veiem SIDA en certa mesura ser empès per les malalties no transmissibles i la cobertura universal en salut. I això no vol dir que creiem que aquest és un joc de zero a zero ".

"Pensem que si no ens posem en pràctica aquest tipus de llenguatge que serem ignorats", diu de la Eslògans al final de la SIDA. "Crec que la resposta a la SIDA han estat raonablement sense precedents en termes dels avenços que està aconseguint. I hem de seguir per explicar aquesta història per seguir atraient inversions ".

El director executiu del Fons Mundial, Mark Dybul, MD, diu que atreuen inversions de les nacions requereix una finor que és informat per les tendències epidemiològiques i models matemàtics i és, de fet, amb el suport de les organitzacions històriques en la lluita contra la malaltia.

"Si vostè diu" La SIDA és una i que pot anar, 'això és un problema ", va dir Dybul. "Si vostè està dient que estem en un camí ara, estem realment en un punt d'inflexió en el qual tenim la capacitat per arribar a la final de l'epidèmia - una epidèmia, no eliminar el VIH, però per arribar al nivell més endemicitat baixa - que és raonablement atractiva per als donants. Dir que pagarem per això la propera 75, 100 anys i dir que no hi ha sortida no és molt atractiu per a la mobilització de recursos ".

Pel que fa a la "baixa endemicitat" Dybul VIH dir comunitat investigadora mundial encara està resolent aquests detalls.

I pel que fa al punt d'inflexió, i el punt Buse Dybul al model que estableix que un model d'atac ràpid i la condició pot dirigir immediatament la tendència a la baixa. Espereu uns pocs anys per ampliar els esforços, i la gran quantitat de temps, diners i esforç que es requereix per aconseguir el mateix resultat serà molt més gran.

Mentrestant, la facció de Nova York se sent especialment segur que el missatge de la fi de la SIDA ressona entre la gent i que els esforços tindran èxit en l'anàlisi final.

"Crec que aquesta conversa [sobre la fi de la SIDA] en realitat dóna energia a la gent", va dir Dan O'Connell, Director de l'Institut de la SIDA del Departament d'Estat de Nova York de la Salut. "Si vostè fa això en un cert context on hi ha un punt en el cel i no és realista, que sens dubte obtenir alguna resposta negativa i la gent va a estar preocupat que vostè està tractant d'exagerar alguna cosa. Però crec que quan estem a Nova York és perfectament possible fer el que hem dit que farem ".

"Jo realment veig això com un moment decisiu", diu Charles King de Housing Works"I em sento un gran sentit de la responsabilitat. Perquè la veritat de l'assumpte és que, sincerament, crec que si l'estat de Nova York en realitat implementar un pla que farà que la corba a zero, estarem aplanant el camí perquè altres estats facin el mateix. I si no som capaços i això és només una eslògan i ningú s'aprofiten d'això, probablement estarem patejant moviment en els Estats Units durant almenys una dècada. I si molt de temps fins a un altre governador fer un pas endavant i dir 'Oh, sí, podem "

Traducció Rodrigo Pelegrini

Informació afegida a 22 / 04 / 2018:

I amb l'enllaç següent, veuràs que jo, Cláudio Souza, Busco mantenir la coherència en el que informo, especialment amb possibilitats curació i vaig a escriure una publicació sobre el fet que mantinc el meu carro, el que em mou, tercer, al descens, sense "Estigueu ocupat i doneu-li un cop de mà"

etiquetes:

Sí, aquesta és la foto de mi! La meva neboda em va demanar que posés aquesta foto al meu perfil! ... Vaig tenir aquí una descripció que una persona va qualificar de "irreverent". Aquesta és una forma eufemística de classificar el que hi havia aquí. Tot el que sé és que una "ONG", que ocupa un edifici història 10 s'ha associat amb mi, i tinc els registres de l'època associació, que va ser un altre vampirisme perquè per a cada poble 150 que queden del meu lloc web, fent clic sobre ells, hi havia, de mitjana, un que entrava. QUAN TINC ENTRADA I ENTRADA

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

L'últim des de:

Utilitzem cookies per oferir-vos la millor experiència en línia. En acceptar l'ús de les cookies d'acord amb la nostra política de galetes.

Finalitza la línia aquí. prova una altra opció des del principi Aquesta manera ... Tornar al principi - Feu clic
%d Bloggers com aquest: