Soropositivo.org VIH, SIDA, sexe oral, finestra immunològica, acabat de diagnosticar?

Malalties oportunistes - limfomes

Et trobes Iniciació ** doen ** Malalties oportunistes - limfomes
Imatge predeterminada
doen

Quins són els limfomes?

LimfomaEl limfoma és un càncer del sistema limfàtic, una xarxa de ganglis limfàtics, òrgans (incloent la melsa, glàndula vascular i les amígdales) i vehicles que ajuden a que el sistema immunològic. Hi ha molts tipus diferents de limfoma, i es poden dividir en dues categories: la malaltia de Hodgkin (EH, Anglès) i limfoma no Hodgkin (NHL en anglès). La major diferència entre aquests dos és el tipus de cèl·lula en qüestió.

En termes generals, l'HD és més fàcil de tractar que la NHL. És més fàcil per tractar el limfoma en una etapa primerenca, quan el càncer no s'ha disseminat més enllà del sistema limfàtic. Limfoma que es propaga o la medul·la òssia o el cervell és més difícil de tractar.

Persones VIH-positives estan en una forma una mica més risc de desenvolupar LNH que el VIH negatiu. El LNH també pot progressar (empitjorar) més ràpid en les persones VIH positives i pot ser més difícil de tractar. No està clar si les persones VIH-positives estan en major risc de desenvolupar HD. No obstant això, l'HD es produeix en les persones VIH-positives i causa de la immunosupressió subjacent, pot progressar més ràpidament i serà més difícil de tractar.

Una sèrie d'estudis recents han trobat que un menor nombre de persones VIH-positives són diagnosticats amb limfoma avui anys abans que fossin tractats amb la combinació de medicaments contra el VIH estiguin disponibles. El risc de desenvolupar un dels tipus més greus de limfoma - limfoma del cervell (limfoma primari del SNC), per exemple - es redueix dràsticament en els últims anys. No obstant això, alguns tipus de limfoma no Hodgkin - el limfoma de Burkitt, per exemple - no van disminuir.

Els limfomes són més probables d'ocórrer en les persones VIH-positives en virtut de les cèl·lules T 200; el limfoma primari del SNC és més probable que passi en persones menors de cèl·lules T 100. No obstant això, hi ha hagut informes dels limfomes es produeixen en les persones VIH-positives amb un major recompte de cèl·lules T.

Si bé no es coneix la causa del limfoma, molts investigadors creuen que les toxines ambientals - com ara pesticides - poden causar aquest tipus de càncer. El virus d'Epstein-Barr (EBV, en anglès) també va ser responsable de desenvolupament de limfomes, sobretot en persones amb VIH.

Anuncis

Articles relacionats que us agradi llegir

3 Sembla que el debat comença a tenir lloc aquí. Participa

Une vie sans péché, parce que nous avons vaig votar abocar heureux de ser! - Una vida sense culpa, perquè estem votat per ser feliç! - Soropositivo.Org 03/08/2016 at 00:25

[...] entre les cèl lules 500 i 1200 CD4 per mil·lilitre de sang) i això no va impedir que desenvolupés un limfoma i que ho vaig descobrir a partir del següent [...]

I aquí tenim aquesta resposta
Un temps més indetectable té menys risc de rebot | Seropositiu. Org 10/09/2018 at 19:05

[...] si es tracta d'una infecció oportunista o d'un càncer que defineix la sida, com ara el limfoma de Hodgkin o una malaltia que defineix la SIDA, com ara la tuberculosi, que,

I aquí tenim aquesta resposta

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org fan tot el que estem a la nostra disposició pel que fa a la vostra privadesa i sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

WhatsApp WhatsApp Us
Cal xerrar? Beto Volpe (cercar aquest nom a Google) té molt a oferir. Jo, Claudio, ja no puc conèixer-te, bé, no puc simplement escriure amb els indicadors i sovint la conversa fa voltes que les persones que "només passen" poden sortir d'aquí preguntant-se quin tipus de boig sóc jo!