Malalties oportunistes - limfomes

Et trobes Iniciació => doen => Malalties oportunistes - limfomes
doen
limfoma

Quins són els limfomes?

LimfomaEl limfoma és un càncer del sistema limfàtic, una xarxa de ganglis limfàtics, òrgans (incloent la melsa, glàndula vascular i les amígdales) i vehicles que ajuden a que el sistema immunològic. Hi ha molts tipus diferents de limfoma, i es poden dividir en dues categories: la malaltia de Hodgkin (EH, Anglès) i limfoma no Hodgkin (NHL en anglès). La major diferència entre aquests dos és el tipus de cèl·lula en qüestió.

En termes generals, l'HD és més fàcil de tractar que la NHL. És més fàcil per tractar el limfoma en una etapa primerenca, quan el càncer no s'ha disseminat més enllà del sistema limfàtic. Limfoma que es propaga o la medul·la òssia o el cervell és més difícil de tractar.

Persones VIH-positives estan en una forma una mica més risc de desenvolupar LNH que el VIH negatiu. El LNH també pot progressar (empitjorar) més ràpid en les persones VIH positives i pot ser més difícil de tractar. No està clar si les persones VIH-positives estan en major risc de desenvolupar HD. No obstant això, l'HD es produeix en les persones VIH-positives i causa de la immunosupressió subjacent, pot progressar més ràpidament i serà més difícil de tractar.

Una sèrie d'estudis recents han trobat que un menor nombre de persones VIH-positives són diagnosticats amb limfoma avui anys abans que fossin tractats amb la combinació de medicaments contra el VIH estiguin disponibles. El risc de desenvolupar un dels tipus més greus de limfoma - limfoma del cervell (limfoma primari del SNC), per exemple - es redueix dràsticament en els últims anys. No obstant això, alguns tipus de limfoma no Hodgkin - el limfoma de Burkitt, per exemple - no van disminuir.

Els limfomes són més probables d'ocórrer en les persones VIH-positives en virtut de les cèl·lules T 200; el limfoma primari del SNC és més probable que passi en persones menors de cèl·lules T 100. No obstant això, hi ha hagut informes dels limfomes es produeixen en les persones VIH-positives amb un major recompte de cèl·lules T.

Si bé no es coneix la causa del limfoma, molts investigadors creuen que les toxines ambientals - com ara pesticides - poden causar aquest tipus de càncer. El virus d'Epstein-Barr (EBV, en anglès) també va ser responsable de desenvolupament de limfomes, sobretot en persones amb VIH.


"]


No s’exigeix ​​l’element següent. No us identifica. Però la vostra informació m'ajuda a seguir el treball
Publicacions relacionades

Declaracions 3

Une vie sans péché, parce que nous avons vaig votar abocar heureux de ser! - Una vida sense culpa, perquè estem votat per ser feliç! - Soropositivo.Org 3 03Àmerica / Sao_Paulo Agost 03America / Sao_Paulo 2016 a 00: 25

[...] entre les cèl lules 500 i 1200 CD4 per mil·lilitre de sang) i això no va impedir que desenvolupés un limfoma i que ho vaig descobrir a partir del següent [...]

Resposta
Un temps més indetectable té menys risc de rebot | Seropositiu. Org 10 10Àmerica / Sao_Paulo Setembre 10America / Sao_Paulo 2018 a 19: 05

[...] si es tracta d'una infecció oportunista o d'un càncer que defineix la sida, com ara el limfoma de Hodgkin o una malaltia que defineix la SIDA, com ara la tuberculosi, que,

Resposta
Quines són les malalties oportunistes relacionades amb la sida? 26 26Àmerica / Sao_Paulo Novembre 26America / Sao_Paulo 2018 a 21: 50

[...] Limfomes [...]

Resposta

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Aquest lloc utilitza cookies i podeu rebutjar aquest ús. Però potser sapigueu el que s'està gravant en consonància amb el nostre política de privadesa

%d Bloggers com aquest: