Soropositivo.org VIH, SIDA, sexe oral, finestra immunològica, acabat de diagnosticar?

Nombre d'infeccions pel VIH s'estabilitza, diu l'ONU

Et trobes Iniciació ** de 2000 a 2013 ** Nombre d'infeccions pel VIH s'estabilitza, diu l'ONU
Imatge predeterminada
de 2000 a 2013
Taj Mahal
Índia va superar a Sud-àfrica al nombre d'infectats pel VIH

La proporció de persones que viuen amb el VIH / SIDA podria estar estabilitzant en el món en general, però en alguns països com la Xina i Indonèsia, la malaltia segueix creixent, el que indica l'Informe Anual del Programa de les Nacions Unides per a la SIDA.

Segons el document, donat a conèixer el dimarts, les infeccions semblen haver arribat al seu màxim l'any 90 i després romandre en un nivell relativament estable.

Com es creu que és la imatge més precisa de la malaltia en el món s'han fet, l'ONU diu que és la primera vegada que el nombre de noves infeccions no creix en 25 anys.

Tot i això, l'ONU estima que 38,6 milions de persones vivien amb el VIH / SIDA a tot el món en 2005 i el nombre absolut d'infectats segueix augmentant per al creixement de la població simple i l'extensió de la vida del VIH a través de teràpies a base d'antiretrovirals.

Tot just l'any passat, més de quatre milions de persones van contraure el virus del VIH i 2,8 milions van morir a causa de la malaltia.

Amb prop de 620 mil infectats, el Brasil té la major població de seropositius a Amèrica Llatina, diu l'informe, per grandària de la població. Com en els darrers anys, l'ONU elogia el programa del Brasil per combatre la malaltia.

Àfrica

A l'Àfrica subsahariana, la regió del món més afectada per la malaltia, la proporció de persones amb SIDA ha, en la majoria dels països, es va mantenir estable encara que d'acord amb ONUSIDA, això passa a costa de l'alta mortalitat d'infectats.

"Aquesta aparent estabilització de l'epidèmia reflecteix situacions en què el nombre de persones que estan sent infectades amb el VIH és gairebé equivalent a la quantitat de persones que moren de malalties relacionades amb la sida", adverteix l'informe.

"Una mica més d'una desena part de la població mundial viu a l'Àfrica subsahariana, on viuen gairebé 64% de totes les persones que viuen amb el VIH - 24,5 milions. Dos milions d'ells són nens menors de 15 anys ".

Segons l'informe, al voltant de 930 mil adults i nens van morir de SIDA al sud d'Àfrica en 2005 - que representa un terç de totes les morts per la malaltia l'any passat.

Però l'ONU també destaca les excepcions de Kenya, Zimbabwe i les zones urbanes de Burkina Faso, on la malaltia està disminuint.

Un altre cas destacat en l'informe és la disminució d'Angola, on l'aïllament causat per 27 anys de guerra civil han contingut alguna manera la transmissió del VIH.

En termes absoluts, l'Índia s'ha convertit en el país amb el major nombre d'infectats. Amb prop de 5,7 milions de persones infectades, superat Sud-àfrica (5,5 milions).

L'epidèmia també segueix propagant a Europa oriental i Àsia central, les regions on hi ha 220 mil noves infeccions l'any passat, amb el que a 1,5 milions el nombre de seropositius - 20 vegades més d'una dècada abans. Amb la taxa d'infecció també augmenta la taxa de mortalitat.

La majoria de les persones infectades pel VIH a la regió es troben a Ucraïna, on els nous casos segueixen augmentant, i Rússia, el país europeu més afectat per l'epidèmia. En el cas dels russos, però, el nombre de nous diagnòstics de confirmar la presència de VIH s'ha estabilitzat. Altres països en els quals la malaltia s'està estenent més són Kazakhstan, Tadjikistan i Uzbekistan.

Pel que fa als Estats Units, l'ONU diu que hi va haver resultats mixtos, amb una població registre de seropositius (1,2 milions), reflectint l'èxit del tractament, mentre que pocs avenços en els esforços de prevenció basats en antiretrovirals.

A Amèrica Llatina, l'ONU estima que 140 mil persones han contret el VIH en 2005, elevant a 1,6 milions de persones infectades. També l'any passat, la regió va perdre 59 mil per la malaltia.

Anuncis

Articles relacionats que us agradi llegir

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org fan tot el que estem a la nostra disposició pel que fa a la vostra privadesa i sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

WhatsApp WhatsApp Us
Cal xerrar? Beto Volpe (cercar aquest nom a Google) té molt a oferir. Jo, Claudio, ja no puc conèixer-te, bé, no puc simplement escriure amb els indicadors i sovint la conversa fa voltes que les persones que "només passen" poden sortir d'aquí preguntant-se quin tipus de boig sóc jo!