La leucoplàsia vellosa oral (OHL)

Et trobes Iniciació ** El consum d'alcohol ** La leucoplàsia vellosa oral (OHL)
?>

Què és?

MAC - Mycobacterium avium - Una malaltia trist

La leucoplàsia vellosa oral (OHL en anglès) es refereix a un tauler blanc - plaques blanques o - que poden desenvolupar-se en la boca. Aquestes plaques solen ocórrer al llarg del costat de la llengüeta, encara que de vegades es poden desenvolupar en la part superior i la base de la llengua oa la part interior de la galta. Mirant de prop aquestes targetes, que poden mirar malgirbat o poden contenir una sèrie de petits plecs o crestes.

OHL pot semblar fred dolor, una altra afecció comuna caracteritzada per taques blanques que es poden desenvolupar en les boques de les persones VIH-positives. No obstant això, l'herpes labial normalment surt quan raspat amb un raspall de dents, mentre que OHL no.

leucoplàsia vellosa en addictes a l'alcoholOHL sol ser una de les primeres infeccions oportunistes ocórrer en persones VIH positives. Pot ocórrer en qualsevol dels recomptes de cèl·lules T. VIH-positiu amb més de cèl·lules T 500 desenvolupar OHL, però és més comú entre les persones VIH-positives en virtut de les cèl·lules T 200. També és important destacar que OHL pot ocórrer en persones amb sistemes immunològics saludables, incloent els que no estan infectats amb el VIH.

Aquesta malaltia es considera benigna, el que significa que poques vegades causa greus problemes físics i no es desenvolupa més complicacions sérias.O OHL és causada pel virus d'Epstein-Barr (VEB en anglès). La majoria de persones al món estan infectades amb aquest virus. Només en algunes persones, incloent les persones amb sistemes immunes compromesos, causa malaltia.


Més de 25% de les persones VIH-positives a desenvolupar OHL en algun moment durant el curs de la seva infecció. És més comú entre els homes i el tabaquisme VIH-positiu.


Què és i quins són els símptomes?

A Leucoencefalopatia multifocal progressiva (PML, en anglès) és una infecció al cervell que pot ocórrer en perill la vida i en les persones que viuen amb el VIH. És causada per un virus - el virus JC. "JC" són les inicials de la primera pacient a ser diagnosticades amb la LMP. El virus de polioma és un virus de la família que inclou el virus del papil·loma humà (VPH).

El terme "progressista" a la LMP significa que segueix empitjorant i en general condueix a un dany cerebral sever. El terme "multifocal" significa que el virus "JC" causen malalties en diverses parts del cervell. El "leucoencefalopatia" significa que la malaltia afecta a la substància blanca del cervell. Més específicament, el virus JC infecta les cèl·lules cerebrals anomenades oligodendròcits. Aquestes cèl·lules són responsables de produir la mielina, una substància grassa que ajuda a protegir els nervis al cervell. Si massa mielina es perd i no es substitueix pels oligodendròcits, els nervis estan danyats i moltes vegades deixen de funcionar.

Més de 85% dels adults de tot el món estan infectades amb el virus JC, generalment durant els primers anys de la infància. No obstant això, el virus s'activa només en persones que tenen el sistema immune activa. Això inclou a les persones que reben quimioteràpia immunosupressora per al càncer i les persones amb sistemes immunes compromesos a causa del VIH. Abans que l'ús de la teràpia antiretroviral (TAR), s'estima que entre el 3 i 7 per cent de les persones amb SIDA desenvolupa PML. En general passa en persones amb molt baix recompte de glòbuls CD4 (menys de 100), però s'ha vist en algunes persones infectades pel VIH amb recomptes de cèl·lules CD4 500.

En els primers anys de l'epidèmia de la SIDA, la PML sovint va ser progressiva i fatal. La mort es va produir entre 1 4 i mesos després de l'aparició dels símptomes. Si bé el diagnòstic de PML avui segueix sent ràpid en la progressió i potencialment mortal, les millores en la nostra capacitat per estabilitzar el sistema immune utilitzant medicaments contra el VIH han ajudat a millorar el pronòstic associat a aquesta infecció oportunista.

Símptomes de PML inclouen deteriorament mental, pèrdua de la visió, trastorns de la parla, atàxia (incapacitat per coordinar els moviments), paràlisi i coma. En casos rars, poden ocórrer convulsions. Com poden produir lesions i danys en els nervis arreu del cervell, els primers símptomes poden ser diferents entre les persones amb la malaltia.

Traducció

Rodrigo S Pelegini

Anuncis

Publicacions relacionades

3 Comentaris

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Sorositivo.Org fan tot el que estem a la nostra disposició pel que fa a la vostra privadesa i sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Llegiu tot a la política de privadesa

WhatsApp WhatsApp Us
Cal parlar? Aquí hi ha tres persones que ofereixen serveis de voluntariat.