últimes

SIDA - Aquest no és el final

Què hi ha al teu cap quan escoltes les paraules de VIH o SIDA? Saps la diferència entre les dues paraules? Les formes de la infecció i la prevenció? Tingues el valor de romandre amb una persona amb VIH? I si la seva (a) company (a) descobrir seropositius, es podria mantenir una relació amb aquesta persona? Sabia vostè que 250 mil brasilers tenen el virus de la SIDA i no ho saben? Es pot estar infectat i no saber-ho. Ha fet una prova de VIH? Per què no?
-----------------------------
Malauradament, moltes persones senten que només poden contraure el virus de la SIDA si són usuaris de drogues, si tenen l'hàbit de tenir múltiples parelles sexuals o condició homosexual. I la realitat no és això.

Alhora, hi ha qui creuen que poden estar contaminats per assegut a la mateixa cadira d'un portador del virus o per mitjà d'un petó. Altres creuen que la curació i de la immunodeficiència ja té, per tant, tendeixen a ser menys, que és el nombre d'augment infectada.

Davant d'aquest escenari, es busca aclarir els riscos reals i mostrar la realitat de les persones infectades malgrat seguir vivint, treballant, estimant, ser estimat - i el sexe.

Testimonis, informes i directrius professionals de salut i entrevistes mòbils amb gent que té els immunds, s'ocupen de la malaltia i l'impacte que va tenir sobre la immunodeficiència les seves vides i relacions. El VIH pot afectar qualsevol persona, fins i tot a mi, inclòs vostè.
-----------------------------
Documental produït per Alan Junior de Queiroz i Jamile Luisa Maluly sobre el VIH i la SIDA.

Vaig viure el terror de diagnòstic. En el moment, no sabia res sobre la malaltia i les probabilitats de supervivència va ser de sis mesos.

Això va succeir fa gairebé vint anys ...

Anuncis

Apois Seropositivo.Org

AJUDA MANTÉ AQUEST BLOG RUNNING


Sembla que no, però hi ha un gran volum de despeses per mantenir aquest lloc i qualsevol valor que podeu donar, és bo.

Fins i tot amb la idea de pagar 11% a Donació, només veure. A partir de $ 10,00 que vas venir a donar, encara tindria $ 8,90 i, fins i tot el degoteig és millor que assecar ...

Monedes en una gorra sobre fons blanc

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!