Anuncis

ONUSIDA: podem acabar amb el VIH, però només si tractem gairebé totes les persones

Et trobes Iniciació => El VIH => ONUSIDA: podem acabar amb el VIH, però només si tractem gairebé totes les persones
El VIH
Seria l'acció de la causa de la lipodistròfia VIH?
feu la vostra donació a Seropositiu.Org
cinta vermella El Programa Conjunt de les Nacions Unides sobre el VIH / SIDA, ONUSIDA, va llançar un ambiciós pla que pretén posar fi a l'epidèmia del VIH a 2030. Aquesta estratègia, que va començar aquest estiu, requereix 90% de les persones que viuen amb el VIH són diagnosticats, que 90% dels diagnosticats estan sota tractament (81% del total) i 90% de les persones en tractament (72,9%) arriben càrrega viral indetectable. ONUSIDA assenyala que sense un programa tan ambiciós, el nombre de persones que viuen amb el VIH al món creixerà inexorablement, simplement perquè la majoria de les persones que ja viuen amb la infecció actualment. Només amb el tractament per aconseguir nivells gairebé universals serà possible suprimir la càrrega viral i fer que la gent no infeccioses d'una manera que aconsegueix un efecte significatiu en la salut pública, afirma ONUSIDA.

Això proporciona evidència que indica que aquest ambiciós objectiu és assolible. Alguns països, rics i pobres, a mesura que s'acosten a aquest nivell de cobertura, de Rwanda, on la incidència del VIH (la taxa de noves infeccions) va disminuir a una fracció dels valors anteriors, Austràlia i el Regne Unit, on actualment 62 % de totes les persones que viuen amb el VIH estan sota teràpia antiretroviral i tenen una càrrega viral inferior 50 còpies / ml, segons dos informes; 68% dels homes gais al Regne Unit han aconseguit la supressió viral, un valor proper a la meta ONUSIDA.

vih paraula escrita amb els preservatius

Com es mostra en l'últim informe de Salut Pública Anglaterra (PHE), el factor que està evitant que es pot aconseguir l'objectiu d'ONUSIDA és que encara no hi ha moltes persones siguin més vulnerables a la infecció per fer la prova inclòs el cribratge regular. El gran problema al Regne Unit es troba en grups heterosexuals de persones amb alta prevalença, especialment els negres que segueixen fan amb menys freqüència de detecció i que es diagnostiquen tard que els homes homosexuals, treballadors sexuals, usuaris de drogues injectables i altres grups vulnerables. La nota PHE que això es deu en part al fet que les persones heterosexuals tenen una menor probabilitat d'assistir a clíniques de salut sexual que fan proves de detecció de la infecció per VIH: de fet, admeten que no hi ha manera d'establir el nombre de proves de detecció són els professionals Atenció mèdica d'atenció primària sol·licitada per la població heterosexual i amb quina freqüència.

Comentari: Aquest document de campanya substitueix el document de costum amb una visió general de l'epidèmia mundial d'ONUSIDA utilitza per llançar en el Dia Mundial de la SIDA. Reforça la idea que els objectius al principi impossible d'aconseguir es pot aconseguir en molts llocs. No obstant això, també admet que només 60% de l'efecte requerit vindrà del tractament general i la supressió viral: la resta haurà de venir de les mesures de prevenció millorades. També accepta que en algunes parts del món, com Rússia i Europa de l'Est, la probabilitat d'aconseguir això es redueix - generalment perquè les persones més necessitades de tractament del VIH són les que estan més discriminats pel sistema de salut

Subscriviu-vos al nostre butlletí de notícies: és mensual, amb el millor dels millors


I tu? Què opines?

Moltes persones, "entrevistadores", miren amb menyspreu les persones amb VIH.

Un amic meu (antic amic que va prendre una clau ...) en el passat, conscient de la meva condició, es va referir a una altra persona, suposadament infectada pel VIH de la següent manera:

- "Aquest és un altre que és bichado".

Fins al dia d'avui, no entenc per què no el vaig pegar fins que no li fes un pastís de ruc, no ho sé.

Com que l’assumpció és seriosa i que les aclariments s’adapten, he fet aquest vídeo:

Durant les dècades era Tabú! Personalment he patit per això. I tu, tindríeu una relació serodivergent

Ets un portador del VIH? Si és així, heu rebut ajuts per a la jubilació o la malaltia a l’hora d’enviar-lo o heu de lluitar com un gos?Anuncis

Publicacions relacionades

Aquest lloc utilitza cookies i podeu rebutjar aquest ús. Però potser sapigueu el que s'està gravant en consonància amb el nostre política de privadesa