Soropositivo.org VIH, SIDA, sexe oral, finestra immunològica, acabat de diagnosticar?

La meva primera píndola: Inici del tractament anti-VIH per primera vegada

Et trobes Iniciació ** Històries positives ** La meva primera píndola: Inici del tractament anti-VIH per primera vegada
Imatge predeterminada
Històries positives

Sobre aquesta sèrie: Qualsevol que sigui l'AZT o Atripla, dècada o 1980 2010, una persona que viu amb VIH i en el tractament va ser sempre recordar la seva primera píndola. I volem escoltar-la. Com vau fer front als efectes secundaris? Et dubtaveu de començar el tractament? Vaig haver de fer unes dietes ideals? Escriure la seva història (entre les paraules i 200 1000, si us plau!) O gravar un vídeo a You Tube, i Comparteixi la seva història! No tinguis por. Podeu utilitzar un sobrenom

Les lectures enviades pels usuaris són part de la sèrie a continuació.

Quan l'inici del tractament per al VIH és un píndoles carrusel

Part de la sèrie al Brasil

Per l'insomni al Brasil

De la Body.com

26 setembre 2014

No fa molt de temps que vaig començar a prendre els meus medicaments. Em van diagnosticar al final de 2008, però no vaig començar la meva tractament fins desembre de l'any passat, quan el meu recompte CD4 caure a 300. Com a membre actiu d'un fòrum en línia sobre el VIH / SIDA a Brasil, així, investigador biomèdic, sabia tots els medicaments i els possibles efectes secundaris, res d'això era nou per a mi.

A Brasil, tenim medicaments gratuïts, però sense tantes opcions com en altres països. Així que per començar, vaig haver de assignar Viread [tenofovir], Epivir [lamivudina, 3 TC] i Sustiva [Efavirenz, Stocrin]. Amb l'excepció dels somnis molt vívids i les nàusees de l'embaràs (que solia portar-los a tots alhora abans d'anar a dormir), jo patia de vòmits durant tota la nit (després ens assabentem hauria de tenir res a menjar almenys dues hores abans de prendre efavirenz).

En el setè dia, prendre aquests medicaments, va aparèixer una erupció cutània. Em refereixo a una erupció enorme. Tot el meu cos era ple d'ella. Un dia, vaig haver de cobrir la roba, [anar a] treball i després anar al metge per esbrinar el que va passar. Junts, hem estat capaços de rentar la medicina i després començar a altres dietes.

"Vaig tractar de només tres tractaments per trobar que era Tenofovir que m'estava fent bastants ruscs pel cos."

Ara tinc Combivir [AZT / 3TC] i Efavirenz. Per cert, he trigat més de sis mesos. A més, tinc somnis molt reals; així que he de prendre Clonazepam [Klonopin] abans d'anar a dormir. En cas contrari, estic d'acord de cinc a set vegades durant la nit amb horrorosos malsons. Tan aviat com tom Efavirenz, sobre 20 30 a minuts més tard, em sento com si estigués borratxo i drogat. Com si això no fos suficient, encara tinc dificultats per despertar al matí i, per tant, he de canviar la meva rutina de treball. D'altra banda, em vaig posar molt bé amb Combivir; tot i que em causa un dolor muscular i rampes, però no em molesta tant. Una altra cosa que de vegades sento sobre Combivir és una mica de nàusees (nàusees), però depèn del que mengem. "Una cosa que he notat és que si menjar bé ia temps, no se sent malalt."

El meu pròxim seguirà al setembre. Espero ser indetectable, i vaig a resoldre alguns altres problemes com ara la depressió lleu i aixecar tard (crec que és una història d'efavirenz i clonazepam).

Quina va ser la seva pastilla? Va ser AZT o Atripla, que volen explicar la seva història! Escriu la teva història (entre 200 1000 i paraules, si us plau!) O gravar un vídeo a You Tube, i e-mail

Comparteixi la seva història! No tinguis por. Podeu utilitzar un sobrenom

Publicarem Primeres pastilles Reader aquí a la nostra Centre de Recursos al començament del tractament del VIH.

Anuncis

Articles relacionats que us agradi llegir

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org fan tot el que estem a la nostra disposició pel que fa a la vostra privadesa i sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

WhatsApp WhatsApp Us
Cal xerrar? Beto Volpe (cercar aquest nom a Google) té molt a oferir. Jo, Claudio, ja no puc conèixer-te, bé, no puc simplement escriure amb els indicadors i sovint la conversa fa voltes que les persones que "només passen" poden sortir d'aquí preguntant-se quin tipus de boig sóc jo!