Anuncis

La meva primera píndola: Inici del tractament anti-VIH per primera vegada

Et trobes Iniciació => Històries positives => La meva primera píndola: Inici del tractament anti-VIH per primera vegada
Històries positives

Sobre aquesta sèrie: Qualsevol que sigui l'AZT o Atripla, dècada o 1980 2010, una persona que viu amb VIH i en el tractament va ser sempre recordar la seva primera píndola. I volem escoltar-la. Com vau fer front als efectes secundaris? Et dubtaveu de començar el tractament? Vaig haver de fer unes dietes ideals? Escriure la seva història (entre les paraules i 200 1000, si us plau!) O gravar un vídeo a You Tube, i Comparteixi la seva història! No tinguis por. Podeu utilitzar un sobrenom

Les lectures enviades pels usuaris són part de la sèrie a continuació.

Quan l'inici del tractament per al VIH és un píndoles carrusel

Part de la sèrie al Brasil

Per l'insomni al Brasil

De la Body.com

26 setembre 2014

No fa molt de temps que vaig començar a prendre els meus medicaments. Em van diagnosticar al final de 2008, però no vaig començar la meva tractament fins desembre de l'any passat, quan el meu recompte CD4 caure a 300. Com a membre actiu d'un fòrum en línia sobre el VIH / SIDA a Brasil, així, investigador biomèdic, sabia tots els medicaments i els possibles efectes secundaris, res d'això era nou per a mi.

A Brasil, tenim medicaments gratuïts, però sense tantes opcions com en altres països. Així que per començar, vaig haver de assignar Viread [tenofovir], Epivir [lamivudina, 3 TC] i Sustiva [Efavirenz, Stocrin]. Amb l'excepció dels somnis molt vívids i les nàusees de l'embaràs (que solia portar-los a tots alhora abans d'anar a dormir), jo patia de vòmits durant tota la nit (després ens assabentem hauria de tenir res a menjar almenys dues hores abans de prendre efavirenz).

En el setè dia, prendre aquests medicaments, va aparèixer una erupció cutània. Em refereixo a una erupció enorme. Tot el meu cos era ple d'ella. Un dia, vaig haver de cobrir la roba, [anar a] treball i després anar al metge per esbrinar el que va passar. Junts, hem estat capaços de rentar la medicina i després començar a altres dietes.

"Vaig tractar de només tres tractaments per trobar que era Tenofovir que m'estava fent bastants ruscs pel cos."

Ara tinc Combivir [AZT / 3TC] i Efavirenz. Per cert, he trigat més de sis mesos. A més, tinc somnis molt reals; així que he de prendre Clonazepam [Klonopin] abans d'anar a dormir. En cas contrari, estic d'acord de cinc a set vegades durant la nit amb horrorosos malsons. Tan aviat com tom Efavirenz, sobre 20 30 a minuts més tard, em sento com si estigués borratxo i drogat. Com si això no fos suficient, encara tinc dificultats per despertar al matí i, per tant, he de canviar la meva rutina de treball. D'altra banda, em vaig posar molt bé amb Combivir; tot i que em causa un dolor muscular i rampes, però no em molesta tant. Una altra cosa que de vegades sento sobre Combivir és una mica de nàusees (nàusees), però depèn del que mengem. "Una cosa que he notat és que si menjar bé ia temps, no se sent malalt."

El meu pròxim seguirà al setembre. Espero ser indetectable, i vaig a resoldre alguns altres problemes com ara la depressió lleu i aixecar tard (crec que és una història d'efavirenz i clonazepam).

Quina va ser la seva pastilla? Va ser AZT o Atripla, que volen explicar la seva història! Escriu la teva història (entre 200 1000 i paraules, si us plau!) O gravar un vídeo a You Tube, i e-mail

Comparteixi la seva història! No tinguis por. Podeu utilitzar un sobrenom

Publicarem Primeres pastilles Reader aquí a la nostra Centre de Recursos al començament del tractament del VIH.

Subscriviu-vos al nostre butlletí de notícies: és mensual, amb el millor dels millors


I tu? Què opines?

Moltes persones, "entrevistadores", miren amb menyspreu les persones amb VIH.

Un amic meu (antic amic que va prendre una clau ...) en el passat, conscient de la meva condició, es va referir a una altra persona, suposadament infectada pel VIH de la següent manera:

- "Aquest és un altre que és bichado".

Fins al dia d'avui, no entenc per què no el vaig pegar fins que no li fes un pastís de ruc, no ho sé.

Com que l’assumpció és seriosa i que les aclariments s’adapten, he fet aquest vídeo:

Durant les dècades era Tabú! Personalment he patit per això. I tu, tindríeu una relació serodivergent

Ets un portador del VIH? Si és així, heu rebut ajuts per a la jubilació o la malaltia a l’hora d’enviar-lo o heu de lluitar com un gos?Anuncis

Aquest lloc utilitza cookies i podeu rebutjar aquest ús. Però potser sapigueu el que s'està gravant en consonància amb el nostre política de privadesa