Expectativa de vida per al VIH Possitiu Sorpresa de maig

Hourglass at sunset
Hourglass at sunset with copy space

O tratamento precoce é a chave para aumentar a expectativa de vida para HIV positivo.

Però enormes disparitats en el tractament de les persones que podrien augmentar a esperança de vida del VIH positiu

Aquest augment en l'esperança de vida del VIH positiu, perquè no és, per exemple, per a tothom.

Sembla que el WASP (RSR) té una tendència a reaccionar millor a l'ART (PQP), lsrs ...

Bé, mira el que diu aquest text, que comença aquí mateix:

Un estudi americà va trobar que alguns grups de persones amb VIHEspecialment els tractats abans que un recompte cau per sota de les cèl·lules CD4 350 / mm3 ara tenen la mateixa esperança de vida, o fins i tot més gran que la població nord-americana.

No obstant això, l'estudi també va trobar que l'expectativa de vida del VIH persona positiva per a alguns altres grups - sobretot dones i persones d'altres grups ètnics diferents dels blancs - segueix sent considerablement baixa en comparació amb membres de la població general i en les persones que s'injecten drogues , l'esperança de vida de la persona VIH-positiva en l'edat de la teràpia antiretroviral (ART) no ha millorat de cap manera.

Tudo me leva a crer que este estudo foi feito por WASPs 🙂

Un segon estudi va observar que les taxes de mortalitat entre els dos membres VIH-positius i VIH negatius dos grups de persones amb o en risc de contraure el VIH va descobrir que el límit de taxes de la malaltia no es defineixen per la SIDA entre les persones amb VIH que va començar amb ART (L'enllaç és chobver gairebé comoque en mullat) per sobre de les cèl·lules 350 / mm3 no ho fos, i mai van ser més grans que les existents entre les persones VIH-negatives comparables.

En altres paraules, l'únic contribuent a l'augment de la mortalitat a les persones que van començar l'ART primerenca va ser SIDA.

És molt important que facis la diferència.

No obstant això, aquest no era el cas de les persones que van començar ART més endavant.

Han disminuït la mortalitat per causes no relacionades amb la SIDA, així com la SIDA.

Vegeu "tractar" de manera molt important i, com ja s'ha dit enutjat i correcte. Comença immediatament.

Esperança de vida del VIH positiu entre , 2000 - 2007 era més gran per a les dones

El primer estudi va estudiar les taxes de mortalitat entre, i després va calcular l'esperança de vida de la persona VIH-positiva, 22.937 persones amb VIH als Estats Units i Canadà que va començar amb ART esperança entre el principi de la fi de 2000 i 2007. L'estudi compara llavors les seves esperances de vida a 20 anys amb la població en general i va assenyalar com havia canviat durant els vuit anys de l'estudi.

L'esperança de vida de la persona VIH positiva en 20 anys a la població americana és aproximadament 57 anys en homes.

De mitjana, i en absència de canvis importants, cinquanta per cent moriran per 77 anys) i 62 anys en dones.

I cinquanta per cent d'oportunitats de mort per 82 anys. (Crec que canviaré de sexe 🙂)

A Canadà, els homes poden esperar viure uns tres anys més que això i només dues dones més.

Potser simplement em traslladaré a Canadà! (I.e.

L'estudi va trobar que el grup com un tot i més enllà dels vuit anys en total, l'esperança mitjana de vida de les persones VIH-positives en les persones amb VIH estava per sota anys 43 i cinquanta per cent morirà al voltant dels anys 63 - 15 anys abans que els homes i 19 anys abans que les dones de la població general americana.

Hi ha molta disparitat en l'esperança de vida d'una persona seropositiu

No obstant això, hi va haver esperança de vida de la persona VIH-positiva entre els diferents grups.

Mentre que les persones que s'injecten drogues tenien una expectativa VIH persona positiva que viuen soles 29 anys més per 20 anys per als blancs era 52 anys per als que van començar el tractament amb CD4 comptar per sobre de les cèl·lules 350 / mm3 va ser 55 anys i per als homes homosexuals va ser 57 anys - el mateix (o lleugerament superior) que els homes americans en general.

A més, l'esperança de vida de la persona VIH-positiva ha millorat significativament entre 2000 i 2008 per a la majoria dels grups.

A les persones d'altres grups ètnics diferents del blanc, encara que l'esperança de vida de la persona VIH-positiva per aquells en tractament antiretroviral entre 2005 2007 i seguia sent només 48 anys més en anys 20 - és a dir, fa nou anys dels homes nord-americans i anys 14 fa les dones americanes - això va ser una millora significativa de 2000 - 2002. quan la gent d'altres grups ètnics diferents que els blancs que estaven en art podria esperar, de mitjana, moren en 50 - un guany d'anys 18.

En certs casos L'esperança de vida del VIH positiu és més alta que la de "persones normals".

L'esperança de vida del VIH positiu pot ser sorprenentment llarg :-)
Gent normal? Què seria això?

Esperança de vida del VIH positiu als anys 20 havia augmentat 17 anys en homes, 10 anys en dones (encara que notablement, això no havia millorat des de 2005), al voltant de 13

anys en els homes homosexuals, al voltant de 12,5 anys en persones heterosexuals, i al voltant de 20 anys els que s'inicien en la cel ART CD4 compten per sobre de les cèl·lules 350 / mm3.

Això significa que l'esperança de vida mitjana de la persona VIH positiva en els anys 20 ara era igual als homes americans de la població general, entre persones heterosexuals amb VIH i persones blanques.

També va ser un memorable any 69 20 d'anys en els homes i els homosexuals van començar el TAR abans de cèl·lules 350 / mm3 - el que significa que si res més va canviar aquests grups, sempre que romangui en l'art tenen l'oportunitat de 50 / 50 de veure el seu 89 aniversari!

WOW !!!!! - Bia P. Què diuen que !!!!!!!!! 🙂 🙂 🙂

SET ANYS més que les dones a la població general americana.

De manera contínua, l'expectativa de persones amb VIH positives que utilitzen fàrmacs injectats no ha millorat.

Per contra, l'esperança de vida de la persona VIH-positiva a 20 anys en persones que s'injecten drogues no havien canviat de cap manera i encara estava a anys 29 20 2007 anys, com ho va ser en 2000.

Una altra troballa greu és que només 28% del grup havia iniciat ART abans que el recompte de cèl lules de CD4 disminuís

per sota de les cel·les 350 / mm3 encara que aquesta proporció ha millorat amb el temps.

La mortalitat proporcional de la persona VIH positiva per malalties no relacionades amb la SIDA és superior a la de la població general

Un dels problemes amb aquest tipus d'estudi és que com no s'està en comparació amb gust.

La persona positiva del VIH sempre tindrà moltes diferències, a més del seu estatus serològic i la seva medicació que la mitjana dels membres del públic, les diferències en la taxa de mortalitat podrien atribuir-se a tot tipus d'altres factors.

Un segon estudi de mortalitat va intentar abordar-ho comparant taxes de mortalitat en persones que, aïlladament del seu estat de VIH, eren similars.

En fer-ho, es va poder assolir la proporció de morts per la SIDA i, per tant, es va saber si les morts per malalties no relacionades amb la SIDA eren més grans en persones amb VIH o ART que en la població general.

Mortalitat com a conseqüència de les malalties relacionades amb la SIDA en persones VIH-positives i no ocorregudes

Aquest estudi va analitzar la mortalitat deguda i no a causa de malalties relacionades amb la SIDA als Estats Units dos grups d'estudi a llarg termini - la Multicèntric SIDA Cohort Study (MACS) i Estudi de la Dona Interinstitucional VIH (WIHS).

Aquests grups d'estudi a llarg termini es van reunir a 1985 i 1993, respectivament. El MACS va reclutar a homes homosexuals 6972 que eren VIH positius o amb un alt risc de contraure infecció pel VIH (41% dels participants ja eren VIH positius a la línia de base).

I WHIS va reclutar a dones 4137 que eren VIH-positives o molt relacionades amb les dones amb VIH en termes de característiques (38% dels participants ja tenien el VIH a la línia de base).

Comparació de la mortalitat en persones VIH-positives i VIH negatius

Esperança de vida VIH positiva
La mort és només un viatge ...

Aquest estudi va comparar les taxes de mortalitat entre els membres del grup VIH-negatiu i VIH-positiu que estaven en teràpia antiretroviral combinada (CART).

Com que no hi havia un gran nombre de membres del grup CART que eren massa joves o massa vells, l'estudi només observava la mortalitat de "mig any" entre 35 i 70.

Per a les persones amb VIH, l'estudi només va observar la mortalitat a partir d'ells, començant per la TARC si tenien més de 35 anys d'edat quan van començar.

L'estudi es va centrar en la mortalitat a la fi de 2010, de manera que algunes persones podria estar al carro dels diversos tipus de 15 anys o més si es va iniciar a mitjans de 1990 i 35 55 a hagut de en el moment.

El rang mitjà de seguiment va ser el fet 10.2 11.7 anys anys amb les persones VIH-negatives i 7.6 8.1 i anys (depenent de CD4 comptar a l'inici del tractament antiretroviral) i les persones VIH-positives al carro.

Una alta proporció del grup - 60 6699% o individus - es van incloure en aquest estudi. La primera i més òbvia és que la mortalitat va ser molt més gran en les persones amb VIH, com era d'esperar: a través dels anys, 540 2953 de les persones amb VIH morir (18,2%) en comparació amb 165 3854 del VIH-negatiu (3.4 %). En termes de les taxes de mortalitat anuals, és a dir, 2.32% per any en els individus amb VIH i 0.37% per any en els individus VIH-negatius.

Comparació de morts relacionades amb la persona VIH no relacionades amb la SIDA

Immunologic Window i CD4
La part blava d'aquesta foto és la superfície de la cel·la CD4 i aquests punts verds són "virions" o, com vulgueu, el VIH. Aquesta foto és de domini públic i es pot trobar a wikipedia

Després, els investigadors van dividir a les morts de persones amb VIH a relacionada i no relacionada amb la SIDA causa: 11.5% de les persones amb VIH va morir de SIDA i 6.7% d'altres condicions.

En un grup específic, és a dir, les persones amb VIH que van iniciar Carro CD4 amb un recompte més gran que les cèl·lules 350 / mm3, la mortalitat deguda a malalties no relacionades amb la SIDA no ha estat més gran que en individus VIH negatius.

No obstant això, fins i tot en aquest grup, predominaven les morts per SIDA, més que duplicar la mortalitat (És estúpida la idea de córrer el risc de contraure el VIH "només, llavors la taxa general de mortalitat en aquest grup va ser d'aproximadament 1% per any en comparació amb aproximadament 0.4% de les persones VIH-negatives. Això probablement reflecteix el fet que la persones van morir de malalties relacionades amb la SIDA, tendeixen a morir més joves. els models s'han fet que, sobre la base de les taxes de mortalitat observada, projectada el futur probable de la taxa de mortalitat en persones majors de anys 70. Aquests estudis han demostrat que en les persones que carro va començar amb un CD4 comptar per sobre de les cèl·lules 350 / mm3 i va morir de SIDA, hi ha la possibilitat de 50% va morir al voltant de 54 anys en què van morir de malalties relacionades amb la SIDA no, el cinquanta per cent no es va aconseguir fins l'edat de 75 anys, res diferent de les persones VIH-negatives. Així que les persones que inicien TAR abans vivien dins dels intervals següents expectatives de vida de n Ormal com sempre que evitin una mort prematura a causa de la SIDA, el que probablement reflecteix la millora general en el rang de l'esperança de vida de les persones VIH-positives i la gran reducció en la incidència de la SIDA en els que van sobreviure més enllà del principi de l'any 2000.

Les baixes puntuacions de CD4 interfereixen amb la qualitat de vida i la supervivència

La mortalitat no relacionada amb la SIDA en persones que hagin iniciat el TAR en recomptes baixos de CD4, però, va ser més gran que en les persones VIH-negatives. Va ser 66% més gran en persones que inicien CART en els recomptes de CD4 de 200 i 350 cèl·lules / mm3 i 115% més gran en persones que inicien la teràpia en els recomptes de CD4 sota cèl·lules 200 / mm3, reforçant el missatge que a partir ART anterior i en general millor per a la salut, no només perquè interromp les malalties relacionades amb la SIDA. Altres factors que augmenten el risc de mort per a les persones al carro estava fumant (és cinquanta per cent més alta és la taxa de mortalitat per SIDA i% major mortalitat 120 no relacionada amb la SIDA en els fumadors); depressió (65% no és major mortalitat relacionada amb la SIDA i 58% major mortalitat per SIDA); i alta pressió (superior és 42% de mortalitat de SIDA i 30% major mortalitat no relacionada amb SIDA).

Les dones en l'estudi tenien un% major taxa de mortalitat WHIS 40 causa de malalties no relacionades amb la SIDA que els homes en l'estudi MACS, però no tenien una taxa més alta de SIDA.

La major influència sobre la mortalitat no relacionada amb la SIDA va ser la co-infecció per hepatitis B o C. Això més que duplicat la mortalitat no relacionada amb la SIDA. Persones VIH negatives amb hepatitis B o C van morir de mitjana vuit anys més joves que els que no, i els que tenen coinfecció al carret 15 anys més joves que els que van ser infectades només amb el VIH.

Es necessita més dades comparativa

la mortalitat causada per les malalties relacionades amb la sida i les seves conseqüències
Aquesta és, al meu entendre, la gran merda. La vida i la mort de la persona vídua positiva és una estadística. Per il·lustrar, dues coses. A la primera casa de suport en què vaig viure, que va ser de gran ajuda, ja que recuperava la meva millor condició física, no em permetia buscar feina. El segon, l'Infierno a la Terra, controlat per l'Església catòlica, em va donar aquest discurs, la vida del Pare que l'administrava: "Finalment, algú és bonic de mostrar" ... És el gat, oi?

En un editorial per separat en el segon estudi, els investigadors Veronica Miller i Sally Hodder van comentar que podria esperar millores en l'esperança de vida de la persona VIH-positiva continuï en el MACS i WHIS. Afegeixen que el segon estudi afegeix considerablement a l'evidència que l'aparició primerenca de la teràpia antiretroviral; assenyalant que més de 40% de les morts relacionades amb la SIDA, ni de l'hepatitis es van deure a malalties cardiovasculars i morts relacionades amb la SIDA va ser més gran en persones que van començar la teràpia HAART després. Van afegir que l'estudi continua a demanar la qüestió de si els processos inflamatoris en persones amb VIH que no són realment tractats afegeixen el risc de malaltia cardiovascular en menors recomptes CD4.

Cal destacar que la robustesa dels resultats de l'estudi sobre l'esperança de vida de la persona VIH-positiva i la causa de mort en l'estudi es deu a l'acumulació de 25 o més anys de dades, fan una crida perquè el suport continu d'estudi més ampli govern dels grups, dient "continus grups de fons públics, com MACS, WIHS i altres seran molt més important a mesura que entrem en la quarta dècada del tractament antiretroviral i tractem de perfeccionar les estratègies per millorar la salut pública i individual."

Aquest estudi també està disponible en rus.

Bé, la meva última observació en aquest text, avui

Una nota de mi: aquesta minoria (...) em fa cansar. Sóc, sí, entre minories, perquè en el meu certificat de naixement està escrit:

"Color: Brown ".

Claudio Souza - seropositius de 1994
Jo, Claudio Souza, fingint que no estic envellint, amb una camisa de jeans amb ulleres de "aviador" reflectides, pel que vaig pagar dos dòlars. KKKKKKK

I el que veig és que les "minories", si no lluiten pels seus drets, moren. Afortunadament tinc el Mara, com sempre va lluitar per mi en el moment no tenia força per lluitar, donada la debilitat i fins i tot l'estat inconscient i "vegetatiu", en una ocasió, jo era, on fins i tot "instal·lació pas a pas de marca " va ser suggerit pels metges, donada la bradicàrdia que van diagnosticar i que, de fet, mai va existir.

Aquesta merda ocorre perquè alguns metges veuen, a la medicina, una mirada per obrir les arques de l'altre, són el problema de la professió. I tot el que vol és enriquir-se amb el dolor d'altres persones. Si t'equivoquis amb un d'ells, envia'm les meves salutacions, perquè realment vull tomàquets cruels ... ser el teu millor menjar diari!

Traducció de Rodrigo S. Pellegrni do Otiginal a

Has rebut el teu reactiu de diagnòstic i té por? Creus que la teva vida ha acabat? Teniu pensaments "del tipus sense idea "?

Heu d’esperar!

Compreneu que la meva resistència es va construir un dia a la vegada, una malaltia després de l'altra, una SUSAN DESPRÉS DE LA ALTRA!

La resiliència no és una cosa amb la qual neixen. LLEGUEU! Una d’altres cau. Per cada caiguda, inevitablement, segueix un nou rebot!

En resum:

Dempeus

Sacseja la pols!

I gira al voltant!

El vostre metge, el vostre metge us pot fer molt per vosaltres!

La vostra família, si teniu alguna, perquè no em queda cap persona, poden o no poden fer alguna cosa per vosaltres.

Déu podia fer tot per vosaltres!

Però depèn de vosaltres que decidiu seguir endavant o seure a la vorera!

Creus que parlo massa? Si us plau, llegiu la meva història mèdica obsoleta! 🙂 Pot trigar una mica de temps!

I pel que fa a la salut, és un dret de tots i un deure de l'Estat

anuncis

Publicacions relacionades

5 Comentaris

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.

Soropositivo.Org, Wordpress.com i Automattic fan tot el que estem al nostre abast respecte a la vostra privadesa. Podeu obtenir més informació sobre aquesta política en aquest enllaç Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Llegiu tot a la política de privadesa

%d bloggers com aquesta: