Soropositivo.org VIH, SIDA, sexe oral, finestra immunològica, acabat de diagnosticar?

Expectativa de vida per al VIH Possitiu Sorpresa de maig

Et trobes Iniciació ** Reflexos ** Expectativa de vida per al VIH Possitiu Sorpresa de maig
Imatge predeterminada
Reflexos

El tractament primerenc és la clau per augmentar l’esperança de vida del VIH positiu.

Però les enormes disparitats en el tractament de les persones que podrien augmentar a esperança de vida del VIH positiu

Aquest augment de l'esperança de vida del VIH positiu, perquè no és, diguem, per a tots.

Sembla que els WASP (rsrs) tendeixen a reaccionar millor amb l’ART (PQP), lol ...

Bé, mireu el que diu aquest text, que comença aquí:

Un estudi americà va trobar que alguns grups de persones amb VIH, especialment aquells tractats abans que el seu recompte de CD4 caigui per sota de les cèl·lules 350 / mm3, ara tenen expectatives de vida iguals o fins i tot superiors a les de la població americana en general.

No obstant això, l’estudi també va trobar que l’esperança de vida de la persona VIH positiva per a alguns altres grups –sobretot dones i persones d’altres ètnies que els blancs– segueix sent considerablement baixa en comparació amb els membres de la població general i aquells de persones que injecten drogues. , l’esperança de vida de la persona VIH positiva en l’era de la teràpia antiretroviral (ART) no ha millorat de cap manera.

Tot això em porta a creure que aquest estudi va ser realitzat per WASPs 🙂

Un segon estudi, que va analitzar les taxes de mortalitat entre membres del VIH i VIH negatius de dos grups de persones amb risc de contraure el VIH, va trobar que el límit de les taxes de malalties que no defineixen la SIDA entre les persones amb VIH que va començar amb ART (l'enllaç és gairebé com chobver en el humit) per sobre de les cèl·lules 350 / mm3 no eren, i mai no van ser, més grans que les de les persones VIH negatives comparables.

En altres paraules, l'únic contribuent a l'augment de la mortalitat en les persones que van començar abans l’ART era SIDA.

És molt important que feu la diferència.

Això no va ser, però, el cas de les persones que van començar ART després.

Havien reduït la mortalitat a causa de causes no relacionades amb la sida i la sida.

Vegeu tractar-lo "molt important i, com ja s'ha dit, de torçar i de dir." Comenceu immediatament.

Esperança de vida del VIH positiu entre 2000 - 2007 va ser més alta per a les dones

El primer estudi va analitzar les taxes de mortalitat entre, i després va calcular l’esperança de vida de la persona VIH-positiva, 22.937 persones amb VIH als Estats Units i al Canadà que va començar amb ART esperança entre l’inici de 2000 i el final de 2007. Després, l’estudi va comparar les seves expectatives de vida en els anys 20 amb la de la població general i va observar com havia canviat durant els vuit anys de l’estudi.

L’esperança de vida de la persona VIH positiva en els anys 20 de la població nord-americana és aproximadament 57 anys en els homes.

De mitjana, i en absència de canvis importants, el cinquanta per cent morirà al voltant de 77 anys) i 62 anys en dones.

I cinquanta per cent d'oportunitats de mort per 82 anys. (Crec que canviaré de sexe 🙂)

Al Canadà, els homes poden esperar viure aproximadament tres anys més que això i les dones només dos més.

Potser només em traslladaré a Canadà. (I.e.

L’estudi va trobar que per al grup en conjunt i més enllà dels vuit anys totals, l’esperança mitjana de vida de la persona VIH positiva en persones amb VIH estava per sota de 43 anys, i el cinquanta per cent moriria pels anys 63: 15 years abans que els homes i 19 anys abans que les dones de la població general americana.

Hi ha molta disparitat en l’esperança de vida de les persones amb VIH

No obstant això, hi va haver esperança de vida de la persona VIH-positiva entre els diferents grups.

Mentre que les persones que s'injecten drogues tenien una expectativa VIH persona positiva que viuen soles 29 anys més per 20 anys per als blancs era 52 anys per als que van començar el tractament amb CD4 comptar per sobre de les cèl·lules 350 / mm3 era 55 anys i per als homes gais era 57 anys d'edat - el mateix (o lleugerament més gran) que els homes americans en general.

A més, l'esperança de vida de la persona VIH positiva havia millorat significativament entre 2000 i 2008 per a la majoria dels grups.

A les persones d'altres grups ètnics diferents del blanc, encara que l'esperança de vida de la persona VIH-positiva per aquells en tractament antiretroviral entre 2005 2007 i seguia sent només 48 anys més en anys 20 - és a dir, fa nou anys dels homes nord-americans i anys 14 fa d’americana: això ha suposat una millora significativa des de 2000 - 2002. quan gent d’altres ètnies que no fossin blancs que estiguessin en ART podrien esperar, de mitjana, a morir a 50: un guany de 18 anys.

En certs casos L’esperança de vida per al VIH positiu és superior a la de "persones normals".

L'esperança de vida del VIH positiu pot ser sorprenentment llarg :-)
Gent normal? Què seria això?

Esperança de vida del VIH positiu en 20 anys havia augmentat 17 anys en homes, 10 anys en dones (encara que notablement això no havia millorat des de 2005), al voltant de 13

anys en homes homosexuals, al voltant d’anys 12,5 en persones heterosexuals, i al voltant d’anys de 20 en aquells que comencen l’ART en el nombre de cèl·lules CD4 per sobre de les cèl·lules 350 / mm3.

Això vol dir que l'esperança de vida mitjana de la persona VIH positiva als anys 20 era ara igual a la dels homes nord-americans de la població general, entre les persones heterosexuals amb VIH i als blancs.

També va ser un memorable any 69 20 d'anys en els homes i els homosexuals van començar el TAR abans de cèl·lules 350 / mm3 - el que significa que si res més va canviar aquests grups, sempre que romangui en l'art tenen l'oportunitat de 50 / 50 de mireu el vostre Aniversari de 89!

WOW !!!!! - Bia P. Digues-ho !!!!!!!!! (I.e.

SETÈ ANYS més que les dones de la població general americana.

De manera constant, l’esperança d’una persona séropositiva que utilitzi drogues injectades no ha millorat.

Per contra, l'esperança de vida de la persona VIH positiva en els anys 20 en persones que injectaven drogues no havia canviat de cap manera i encara era 29 anys a 20 anys a 2007, tal com era a 2000.

Un altre descobriment seriós va ser que només el 28% del grup havia començat ART abans que el seu recompte de cèl·lules CD4 disminuís

a sota de les cèl·lules 350 / mm3, encara que aquesta proporció ha millorat amb el temps.

La mortalitat proporcional de persones amb VIH per malalties no relacionades amb la sida és superior a la població general

Un dels problemes d’aquest tipus d’estudi és que com no ser comparat amb gust.

La persona positiva del VIH sempre tindrà moltes diferències, a més del seu estat serològic i la seva medicació que els membres de la població mitjana, llavors les diferències en la taxa de mortalitat es podrien atribuir a tot tipus d’altres factors.

Un segon estudi de mortalitat va intentar abordar-ho comparant taxes de mortalitat en persones que, aïlladament del seu estat de VIH, eren similars.

En fer-ho, era possible aconseguir la proporció de morts per SIDA i, per tant, esbrinar si les morts per malalties no relacionades amb la sida eren més grans en les persones amb VIH o en TAR que a la població general.

Mortalitat com a conseqüència i no ocorreguda de malalties relacionades amb la sida en persones amb VIH

Aquest estudi ha observat tant la mortalitat com la mortalitat no relacionada amb la sida en dos grups d’estudi a llarg termini dels EUA: el Multicèntric SIDA Cohort Study (MACS) i Estudi del VIH interinstitucional de les dones (WIHS).

Aquests grups d’estudi a llarg termini es van reunir en 1985 i 1993 respectivament. MACS va reclutar homes gais de 6972 que estaven o bé VIH positius o amb un alt risc de contraure la infecció pel VIH (41% dels participants ja eren VIH positius en el moment inicial).

I WHIS va reclutar dones de 4137, que eren VIH-positives o estaven molt relacionades amb dones VIH-positives en termes de característiques (38% dels participants ja eren VIH positius en el moment inicial).

Comparació de la mortalitat en persones VIH-positives i VIH negatius

Esperança de vida VIH positiva
La mort és només un viatge ...

Aquest estudi va comparar les taxes de mortalitat entre els membres del grup VIH negatiu i del VIH que es trobaven en el tractament antiretroviral combinat (cART).

Com que no hi havia un gran nombre de membres del grup CAR que eren massa joves o massa vells, l’estudi només va observar la mortalitat "a mitjan any" entre 35 i 70.

Per a les persones amb VIH, l’estudi només va observar la mortalitat posterior a l’inici de l’ART, si eren més d’UNX anys quan van començar.

L’estudi va analitzar la mortalitat fins al final de 2010, per la qual cosa algunes persones podrien estar a la CAR de diversos tipus per a anys 15 o més si començaven a la meitat de 1990 i tenien 35 a 55 anys en aquell moment.

El rang mitjà de seguiment era, de fet, dels anys 10.2: anys 11.7 amb persones VIH negatives i anys 7.6 i 8.1 (depenent del recompte de CD4 en la iniciació de cART) i de persones VIH-positives en cART.

En aquest estudi es va incloure una elevada proporció del grup, 60% o 6699. El primer i més evident fet és que la mortalitat va ser molt més alta en les persones amb VIH, com es pot esperar: al llarg dels anys van morir les persones amb VIH 540 2953 (18,2%) en comparació amb les persones 165 3854 VIH negatives (3.4) %). Pel que fa a les taxes de mortalitat anuals, aquest percentatge és 2.32% anual per a persones amb VIH i 0.37% per any en persones VIH negatives.

Comparació de les defuncions relacionades amb el VIH positives relacionades amb la sida no relacionades amb la sida

Finestra immunològica i CD4
La part blava d'aquesta foto és la superfície de la cèl·lula CD4 i aquests punts verds són "virions" o, com vulgueu, el VIH. Aquesta foto és de domini públic i es pot trobar a wikipedia

Després, els investigadors van dividir les morts de persones amb VIH en causes relacionades i no relacionades amb la sida: 11.5% de persones amb VIH van morir de SIDA i 6.7% d’altres condicions.

En un grup específic, les persones amb VIH sabent que van començar el cART amb un recompte de CD4 superior a les cèl·lules 350 / mm3, la mortalitat per malalties no relacionades amb la sida no va ser superior a la de les persones VIH negatives.

No obstant això, fins i tot en aquest grup, predominaven les morts per SIDA, més que duplicar la mortalitat (la idea de posar en risc la contractació del VIH és estúpid), la taxa de mortalitat global en aquest grup va ser aproximadament 1% per any en comparació amb aproximadament 0.4% en persones VIH-negatives. Això probablement reflecteix el fet que si Basant-se en les taxes de mortalitat observades, es va projectar el futur probable de la mortalitat en persones majors d'anys de 70, que han demostrat que a les persones que moren per malalties relacionades amb la sida, tendeixen a morir molt més joves. es va iniciar amb un compte de CD4 per sobre de les cèl·lules 350 / mm3 i va morir de SIDA, hi va haver una possibilitat de que 50% mori al voltant dels anys 54: en aquells que van morir de malalties no relacionades amb la sida, el cinquanta per cent no es va aconseguir fins a l’edat dels anys 75, res diferent de les persones VIH-negatives. Per tant, les persones que inicien l’ART primerenc vivien dins dels rangs d’esperança de vida propera a la ormal mentre evitessin una mort precoç de la sida, probablement reflectint la millora generalitzada del rang d’esperança de vida de la persona VIH positiva i la gran disminució de la incidència de la sida en aquells que van sobreviure més enllà del començament de l’any.

Les puntuacions baixes de CD4 interfereixen amb la qualitat de vida i la supervivència

La mortalitat no relacionada amb la sida en les persones que van iniciar l’ART amb puntuacions baixes de CD4, però, va ser superior a la de les persones VIH negatives. Va ser 66% més elevat en persones que començaven el cART a comptar amb CD4 entre les cèl·lules 200 i 350 / mm3 i 115% més altes en persones que comencen la teràpia amb els comptes de CD4 per sota de les cèl·lules 200 / mm3, reforçant el missatge que inicia ART aviat i generalment millor per a la salut, no només perquè interromp les malalties relacionades amb la sida. Altres factors que van augmentar la probabilitat de mort per a les persones en CART eren el tabaquisme (el cinquanta per cent més elevat de la taxa de mortalitat per la sida i 120% més gran era la taxa de mortalitat no-sida dels fumadors); depressió (65% és més gran que la mortalitat no-sida i 58% és més gran que la mortalitat per SIDA); i la pressió arterial alta (42% és superior a la mortalitat per la SIDA i 30% més alta que la mortalitat per la SIDA).

Les dones de l’estudi WHIS tenien una taxa de mortalitat 40% més gran a causa de les malalties de la SIDA que els homes de l’estudi MACS, però no tenien un percentatge més alt a causa de la sida.

La major influència en la mortalitat per no sida va ser la co-infecció per l'hepatitis B o C, que va duplicar la mortalitat no relacionada amb la sida. Les persones VIH negatives amb hepatitis B o C van morir de mitjana vuit anys més joves que les persones sense, i les persones amb co-infecció en els anys XART 15 més joves que aquells que només eren VIH.

Es necessiten més dades comparatives

la mortalitat i la no conseqüència de malalties relacionades amb la sida
Aquesta és, al meu entendre, la gran merda. La vida i la mort de la persona positiva del VIH és una estadística. Per il·lustrar, dues coses. A la primera casa de suport on vaig viure, que va ser de gran ajuda, perquè allà vaig recuperar la meva millor condició física, no em va permetre buscar feina. La segona, infern a la Terra, controlada per l'Església Catòlica, em va donar aquest discurs, la vida del Pare que l'ha administrat: - "Finalment algú bonic per mostrar" ... És el gat, oi?

En un editorial separat del segon estudi, les investigadores Veronica Miller i Sally Hodder van comentar que es podria esperar que les millores en l'esperança de vida de la persona VIH positiva continuessin en MACS i WHIS. Afegeix que el segon estudi afegeix considerablement a l'evidència que la teràpia antiretroviral amb aparició precoç; assenyalant que més del 40% de les defuncions i hepatitis no relacionades amb la sida van ser degudes a malalties cardiovasculars i que les morts sense sida van ser més altes en les persones que van començar més tard ART. Van afegir que l’estudi continua demanant si els processos inflamatoris de les persones amb VIH que no són tractades afegeixen realment el risc de malaltia cardiovascular a la baixa dels comptes de CD4.

Destacar que la solidesa de les troballes de l’estudi en l’esperança de vida de la persona VIH-positiva i la causa de mort a l’estudi es deu a l’acumulació de 25 o més anys de dades, demanen un suport continuat pel govern dels grups d’estudis més grans, dient: "Els fons públics continus de grups com MACS, WIHS i altres seran molt més importants a mesura que entrem a la quarta dècada del tractament antiretroviral i intentem millorar les estratègies per millorar la salut pública i individual".

Aquest estudi també està disponible en rus.

Bé, la meva última observació d’aquest text, avui

Una nota de mi: aquesta cosa minoritària (...) em fa cansar. Jo, sí, entre les minories, perquè al meu certificat de naixement està escrit:

"Color: Brown. "

Cláudio Souza - Receptor de 1994
Jo, Claudio Souza, fingint que no estic envellint, en una camisa de pantalons texans amb ulleres "aviador" amb reflexos, en què he pagat dos dòlars. KKKKKKK

I el que veig és que les "minories", si no lluiten pels seus drets, moren. Afortunadament, tinc Mara perquè sempre va lluitar per mi, en un moment en què no tenia forces per lluitar, donada la debilitat i fins i tot l’inconscient i l’estat "vegetatiu" en una ocasió que jo era allà on "instal·lació de pas de marca " va ser suggerit pels metges, atesa la bradicàrdia que van diagnosticar i que, de fet, mai va existir.

Aquesta merda succeeix perquè alguns metges veuen, en medicina, una mirada per obrir les arques d’altres, són la pell de la professió. I tot el que volen és enriquir-se realment amb el dolor d'altres persones. Si t'enfonses amb un d’aquests, envia-los la meva salutació, perquè realment vull que els tomàquets primers ... siguin el millor menjar diari!

[embeddoc url = "https://soropositivo.org/wp-content/uploads/2018/04/laudo.pdf" download = "none" viewer = "google"]

Traducció de Rodrigo S. Pellegrni do Otiginal a

Anuncis

Articles relacionats que us agradi llegir

5 Sembla que el debat comença a tenir lloc aquí. Participa

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org fan tot el que estem a la nostra disposició pel que fa a la vostra privadesa i sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

WhatsApp WhatsApp Us
Cal xerrar? Beto Volpe (cercar aquest nom a Google) té molt a oferir. Jo, Claudio, ja no puc conèixer-te, bé, no puc simplement escriure amb els indicadors i sovint la conversa fa voltes que les persones que "només passen" poden sortir d'aquí preguntant-se quin tipus de boig sóc jo!