ESTEM A PUNT PER ERADICAR VIH?

Et trobes Iniciació => Publicacions => ESTEM A PUNT PER ERADICAR VIH?

Recentment, donar suport al tractament profilàctic dels pacients amb exposició prenatal al VIH (PREP) augmentat substancialment.

Les entitats dels CDC (Centres per al Control i Prevenció de Malalties, el govern federal dels Estats Units) i l'OMS (Organització Mundial de la Salut-OMS) reforçar aquest suport, així com el Governador de l'Estat de Nova York - Cuomo, que recentment va anunciar un pla amb diversos fronts de les accions per reduir les taxes de noves infeccions en 75% per abans de 2020.

vih Tanmateix, el paper de contenció de prPp ha estat objecte de debats acalorats: qui hauria de dirigir-lo; qui hauria de finançar-la; i si funcionarà o no en un determinat nivell social de la població. El seu cost anual és d'uns deu mil dòlars per a asseguradors de salut, i això requereix un accés diari per obtenir el màxim benefici, i implica proves periòdiques per controlar la situació dels pacients amb VIH.

També hi ha la preocupació sobre si l'eficiència prep es pot veure afectada per dos fenòmens de comportament observats comunament en promoció de la salut, l'auto-selecció i compensació del risc.

La autoselecció és, en aquest cas, quan els grups de més risc (sobre la base de la conducta) no entenen, no accepten i són menys propensos a buscar un medicament. La autoselecció generalment s'observa en els programes de promoció de la salut, on els que necessiten una intervenció solen ser els més difícils de alcançar- però això es pot superar mitjançant la reducció de l'estigma de les proves i el tractament del VIH, potencialment mitjançant incentius financers per a la prova del VIH o adherència als medicaments.

La compensació del risc es produeix quan les persones que estan d'acord per dur a terme les mesures de prevenció estan tenint un comportament més perillós a causa d'unvirus major sensació de protecció. Tot i que el risc de compensació no s'ha observat en l'estudi de referència iPrEx (iniciativa profilàctic de pre - exposició.

És la tercera fase de proves clíniques per determinar si tenofovir disoproxil retroviral / emtricitabina fumarate- conegut comercialment com Truvada podria evitar amb seguretat i eficiència els homes d'infecció per VIH que es relacionen sexualment a l'home), és potencialment perillós.

Estudis paral·lels poden extreure de l'experiència d'aquells que estan prenent estatines (utilitzades per combatre una alta relació de colesterol dolent, així com l'aterosclerosi), amb la dieta encara més pobre i l'augment de pes corporal.

Aquest article va ser escrit originalment per Mark J. Harris per al Vitality Institute a l'agost de 2014 i va ser publicat novament sota autorització. La publicació original es pot veure al bloc de l'Institut Vitality a http://thevitalityinstitute.org/are-we-prepared-to-eradicate-hiv/. Per obtenir més informació sobre l'Institut Vitality, visiteu: http://thevitalityinstitute.org/blog/

Per llegir més textos de Mark, aneu a: http://markmdmph.wordpress.com/.

Traducció: Márcio Catanho - Llicenciatura / traductor i revisor.

Contactes: mrcatanho@hotmail.com. 085- 88797627.

Anuncis

Publicacions relacionades

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.