Soropositivo.org VIH, SIDA, sexe oral, finestra immunològica, acabat de diagnosticar?

La criminalització ja continuat de VIH positiu.

Et trobes Iniciació ** criminalització del VIH ** La criminalització ja continuat de VIH positiu.
Imatge predeterminada
criminalització del VIH

Justícia Militar?

Dilluns, 26 Gener 2015 Autor // Bob Leahy - Editor CATEGORIES // Característiques i Entrevistes, legal, Vivint amb VIH, Bob Leahy

UN EXEMPLE D'ESPECIAL VIH PENALITZACIÓ DEU MAL EUA .. Bob Leahy parlar amb TINENT - CORONEL KEN PINKELA, garanteix el consell de guerra condemnat a passar una condemna a la presó per suposadament EXPOSAR altre funcionari per al VIH quan no hi ha contacte sexual PASSAT, DIU PINKELA.

Un consell de guerra a l'exèrcit dels Estats Units per suposada transmissió del VIHBob Leahy: Gràcies per xerrar amb PositiveLite.com sobre el seu cas. Ara, abans de començar, vull que em diguis primer sobre els seus antecedents.

Ken Pinkela: I tant! Ken Pinkela segueix sent un tinent - coronel actiu en l'Exèrcit (US). Vaig tenir una carrera meravellosa - molta sort d'haver viscut en diferents parts del món i he treballat en diverses patents. Realment trobo a faltar. En aquest moment estic vivint a Nova York. Tinc 47 anys.

Vostè va servir en altres continents en els conflictes?

Sí, a la Guerra del Golf original, en la Tempesta del Desert, Bòsnia, Kosovo ...

Així que ara el que és el seu estat? No està sent pagat per l'Exèrcit, oi?

No meu estatus oficial és que tinc el meu permís d'apel·lació judicial. No em paguen des de juliol 15 2012.

I el presumpte incident va ocórrer en el moment en què vivies a Arlington a Virgínia?

si

Així que anem a parlar sobre el cas, Ken. Vaig a tractar de resumir. Vostès van ser enviats a la cort marcial per assalt sexual agreujat, i darrere d'ella va ser l'afirmació que algú exposat al VIH. Vostè mateix és VIH-positiu.

Sí, això és exactament correcte. Jo mai he estat acusat d'infectar a ningú.

Però en algun punt en els últims anys, aquesta persona s'ha infectat. Però el seu argument és que no tenia res a veure amb vostè, perquè vostè mai va tenir relacions sexuals amb ell.

Això és precisament correcte. El vaig trobar només dues vegades, mai estava sola amb ell.

Ok, anem a parlar sobre el fons de les acusacions en contra seu. Llegint els seus documents, si mal no recordo, va ser l'encarregat d'orientar que un jove tinent, perquè l'assessori perquè anava a anar a l'Iraq. I després va seguir una sèrie de converses i finalment va arribar a casa, just després de Nadal. Dir el que va dir que va passar allà.

Per Supòsit. És tan increïble. Ell descriu aquesta escena com l'ús d'algun tipus de dutxa al meu dutxa al segon pis de casa meva, amb tota la meva família present a la casa. Abans que ell estava a Huntsville, Alabama. Nosaltres mai vam estar sols. Em va cridar el dia després de Nadal dient que necessitava un lloc per quedar-se. Ell va venir - la meva família estava a casa - i després d'una hora de la seva arribada es va anar a "veure a un amic." Com s'explica que ell em va dir que ell no tenia cap lloc on anar.

Quan va tornar a casa?

No sabem. La meva mare i jo ens vam posar coixins i mantes al sofà de la planta baixa i ens el van donar el codi d'entrada d'alarma de la casa.

Després va tornar a casa en algun moment durant la nit i dormia al sofà. I va sortir l'endemà, sense cap indicació del que havia passat durant la nit. Però afirmar més tard que alguna cosa va succeir durant la nit.

Afirma que s'estava preparant per al sexe i va utilitzar una dutxa a la meva habitació de bany principal. Va dir que va començar a usar-lo i em va venir suposadament, en les seves paraules, "per ajudar-lo." No hi va haver contacte sexual, no hi havia res, i per cert, ningú a la casa. No existeix.

Què et va dir el que va passar després?

Això és impressionant. No podia descriure l'acte sexual que va ocórrer a continuació.

Però no hi havia cap indici que vostè el van agafar i el van portar a la sala?

No - tot el que ell va descriure ell va dir que era un acte consensual. Mai va dir res del que va passar no va ser violent o desitjat.

Suposem per un moment que el que deia era cert. Com viable seria que tot això passi, quan tenia convidats a casa i que tenia gossos, oi?

Li vaig dir que això era impossible. Ells van tractar de calmar dient que això era poc probable. La meva mare en el seu testimoni - ella estava devastada - em va dir que podia sentir a algú per alliberar gasos a l'habitació contigua. La casa compta amb certificacions ambientals, el soroll passa a través de les parets. Introduïm dibuixos arquitectònics per indicar que el dolor que estava sentint suposadament - no hi havia manera de que algú no havia sentit que això passi. Absolutament impossible. I tenim tres gossos. Ells latiriam.

Així que l'evidència física que tenia per cap d'ells era el que?

No hi ha evidència física de cap tipus en l'acta del judici. Tenien un missatge de text (que va ser forjat), però ho va admetre sota jurament que ell va robar la mevaEscales de la justícia amb martell contrasenyes i no hi ha proves que el missatge ha estat la meva llar.

Ell sabia que era VIH-positiu?

Sí. Jo us he enviat una còpia de la seva declaració en què va dir que ell va dir que l'investigador. I en el gran jurat que va admetre que li havien dit sobre la meva estat abans que tot pel capità de la Marina que me'l va presentar com un mentor.

Moment en què es va seguir amb el reclam?

Això va ser al maig 2009, uns set mesos després. Estava tractant de chantajearme.

Els seus motius, vostè diu, és que en algun moment es va convertir en VIH-positiu i va haver d'explicar d'alguna manera això a la seva família, etc., quan no hi havia estat assumit per ells, sinó que, però, portat un estil de vida gai sexualment aventurer. Així que va inventar aquesta reunió.

Sí, i aquest va ser l'estiu de "no preguntis, no diguis". Se li va donar immunitat per testificar en contra de mi.

El seu context és la seva disputa, perquè vostè va descobrir més tard, inclou una bona quantitat de sexe casual.

Sí, ens assabentem quan va ser diagnosticat, el seu informe dels CDC va incloure entre dotze i quinze pàgines, crec, els contactes, la investigació el que va passar abans que el suposat incident. El jutge va negar que es va presentar al judici. Jo vaig ser el que va fer pujar? De cap manera.

Després es va anar a judici per una cort marcial. Digueu-li a la seva reacció quan et vas adonar que arribaria a això. Vostè va ser directament al seu comandant, oi?

Sí Realment vaig tenir molta sort -. El meu cap, el meu cadena de comandament, tothom estava del meu costat, fins i tot avui dia. Però em va negar l'accés a un advocat durant almenys un any, em vaig oferir a sotmetre a un detector de mentides, em vaig oferir per a proves filogenètic per veure si el meu cadena de VIH era la mateixa que la d'ell.

Una diferència en la prova filogenètica posaria fi a tot això, no?

Sí senyor.

Però ells es van negar a donar aquest pas?

Es van negar a utilitzar polígraf, Es van negar a fer la prova filogenètica. Em vaig oferir a ella. Un home culpable no voluntari això.

Bé, Ken. Vas a haver de ajudar aquí. No estic familiaritzat amb el procés a la Cort Marcial. Es diferencia molt del procés en un tribunal civil?

Molt definitivament. Un jutjat civil mai acceptaria aquest cas i puc dir que els advocats civils que van consultar el meu cas van dir que no hi havia manera que aquest cas ha estat portat a judici. A - perquè no hi havia ni tan sols una investigació. Dos - els fets que van portar a demostrar que un crim es va produir mai hauria passat el Gran Jurat Civil.

De vegades parlem dels casos ", va dir / ella va dir", però aquest era un cas molt "ell ​​va dir / ella va dir", i va decidir acceptar la paraula de l'acusador. La diferència en el cas de Ken, i el que ho fa una mica estrany, és que en la majoria dels casos de criminalització, algun tipus de contacte sexual entre l'acusador i l'acusat va reconèixer. El conflicte en general apareix quan un es pregunta si no hi havia revelació, si es van utilitzar preservatius o sobre el risc de transmissió. Aquí la pregunta és si hi va haver qualsevol contacte sexual. Això és inusual, no és així?

Sí, i ara ens donem la volta del costat de la llei - no hi ha un reconeixement de cap "els mitjans possibles." Perquè hi havia un bon procés - un èxit que hauria d'haver estat una possible manera d'explicar-als meus fluids corporals. No és un acte que possiblement podria conduir a l'exposició dels meus fluids corporals.

Però en última instància va perdre el seu costat. Vostè va tenir un advocat de la defensa que no va poder convèncer al jurat que presidia el cas dels mèrits del seu cas. Per cert el temps que el judici?

Cinc dies.

Vostè va declarar en defensa pròpia?

No Crec que va ser una decisió després que la meva mare va testificar, era tan opressiva que el temps i el procés no tenia més preguntes, els meus advocats em van donar l'opció, però em van dir "Ken, no té cap raó per fer-ho."

Vas pensar que seria absolt?

Absolutament.

La seva condemna va ser d'un any, no? Vostè va cridar i per descomptat és recorreguda ara, però em diguis el que va passar aquest any. Hi ha d'haver estat terrible per a vostè.

Va ser terrible. Vaig ser empresonat a la instal·lació militar de Fort Leavenworth, Kansas. Vaig netejar el terra i després em vaig oferir com a professor d'anglès.

Com vas tractat mentre estava a la presó?

Al principi era terrible. Tan aviat com vaig arribar, jo estava en règim d'aïllament durant dies 15. Van prendre els meus medicaments per al dia 5 VIH. Finalment em vaig servir 272 dies perquè jo havia pres un temps lliure per bon comportament.

Puc Veure. Així que durant aquesta atrapant vostè presentar una sol·licitud d'apel·lació?

En el procés militar, una apel·lació es pot fer després d'una audiència de clemència.

Així que tenia una vista d'indult que veig que tenies un important nombre de cartes de suport a vostè. Un era algú famós.

Sí. El president Carter. La meva família té la vella casa de Carter a Plains, Geòrgia. La meva família es va acostar al president nord-americà Carter, li va explicar la història; va llegir l'acta del judici, em va cridar i va parlar amb els meus advocats i ell va ser prou eloqüent per escriure una carta personal al Comandant General.

I hi havia moltes, moltes sol·licituds de clemència dels seus col·legues, el seu cap, els seus amics i família, llegir. Així que en quin moment és aquest procés ara?

Estem a l'espera d'una decisió final per part del Tribunal d'Apel·lacions en el Penal de l'Exèrcit i per desgràcia si hem de passar a la Cort Penal de les Forces Armades, que té cinc civils nomenats pel president. Crec que aquest estiu vaig a saber alguna cosa.

Entenc, Ken, un dels testimonis del procés suposadament corroborades algunes de les històries del acusador eliminant el que van dir en el seu testimoni després del judici. Parlar d'això.

Sí, a l'octubre 2 2014, el testimoni principal en el procés es va fer pública en POZ.com i en contacte amb mi directament a través del meu bloc a Google+. Ell específicament va dir que no sabia el meu acusador, que no volia fer res amb el judici, l'advocat militar li va mentir sobre els fets del cas i que el van amenaçar i van obligar a declarar contra mi. Està sent perseguit pel que va passar, ell està lluitant el judici d'alcohol i amb el suport de la seva família i amics que vol fer el que puguem per canviar això (les seves paraules) convicció de "mentider". Em vaig sentir malament físicament quan vaig rebre aquest missatge. Sàpiga que vostè és innocent i després haver de testificar en contra de vostè descriu les extensions i les mentides que un advocat de l'Exèrcit desinformat va fer un calendari per testificar contra mi és més que preocupant.

No parlem sobre l'impacte d'això en la seva vida. Parlar d'això.

El vaig perdre tot. Vaig perdre la meva casa, els meus ingressos, no puc una feina. Quan em van alliberar jo vaig tornar a casa a Virgínia i l'estat de Virgínia em va posar automàticament en una llista de delinqüents sexuals. Va ser devastador. Aquesta lletra escarlata és més devastador. Com que no tenia ingressos, vaig haver d'anar a Nova York. Tinc la sort de tenir una família meravellosa. Nova York realment revisat els meus arxius de la Cort Militar, ja que es requereix d'ells per fer-ho per llei i ells van dir que l'Exèrcit "de cap manera". I van ordenar la meva retirada de la llista dels delinqüents sexuals. Però si em mut a un altre estat, hauria de començar tot de nou.

Ara sembla que t'has convertit, com a resultat, amarg, i per què no convertir-se en Ken, però també es converteixi en una mica d'advocat en el tema de la penalització en general, no només als militars, però també fora d'ella.

Sí, senyor. Siguin Strub de Projecte Sero ha estat en contacte amb mi mateix abans del judici. Abans que jo era ingenu. No tenia ni idea que la gent busqui un virus i la criminalizariam. Vaig fer una cerca a Google i sóc molt afortunada de que el nom de Sean aparèixer i em vaig posar en contacte. Amb l'ajuda de Sean i el Projecte Sero i va ser capaç d'obtenir una base voluntària com a director dels aspectes de les seves polítiques militars, centrant-se en l'evolució de fer-los entendre la ciència i la medicina.

Al Canadà i en altres parts, la qüestió principal és la revelació en els casos civils.

Tothom sabia que era VIH positiu. No hauria d'importar, però jo sóc una exposició documentada de sang. Però no importa com hagi contret. És un virus. Però jo sabia on vaig contraure i jo parlem sobre això. Tothom al meu edifici, a la meva oficina, jo sabia que tenia VIH. I després, per descomptat, això va ocórrer i vaig haver de pujar un nivell i cridar que això pot passar a qualsevol.

Així que, en el seu cas en particular, que la història de l'acusador era plausible, hauria d'argumentar que ell no sabia que vostè era VIH-positiu.

Però en el judici li van preguntar: "¿Sabies que Ken Pinkela va ser positiva?". Ell va dir "sí".

També vull portar a col·lació el tema de la càrrega viral indetectable. No parlem d'això abans perquè el seu argument és que va ocórrer qualsevol contacte sexual. Però en el moment de la suposada exposició, que era l'estat de la seva càrrega viral?

Aquest va ser criat. En l'Exèrcit se'ns prova de la càrrega viral cada sis mesos. M'acabava de donar una declaració dels medicaments. La meva càrrega viral va ser estimada pel metge en els milers baixes probables, però no sabem com estava definitivament.

Així que aquesta part, la ciència de la transmissió del VIH, es va convertir en part dels registres?

Sí, àmpliament. Fem èmfasi en el punt de vista que se Jo havia fet això, encara no hi ha un probable és que l'acusador podria haver estat exposat perjudicial.

I aquests baixos - diuen avall 10,000 * (veure nota al final del text) és molt poc probable la transmissió. Jo vull anar una mica cap enrere ara a aquests detalls. En mirar cap enrere en tot això perquè has tingut una distingida carrera militar? Això agre seva experiència per servir al seu país?

Encara m'encanta el que jo anomeno "el meu exèrcit." El trobo a faltar. Em va encantar i vaig abraçar al meu deure cívic en el qual em vaig criar a donar l'esquena. Vaig tenir molta sort. Vaig tenir oportunitats increïbles. Jo vivia a tot el món. Realment vaig tenir una carrera increïble. I et puc dir, m'agradaria tornar. Però he rebut la meva documentació jubilació quan això va succeir - Tinc 47 ...

Sembla que no serà derrotat malgrat aquestes circumstàncies horribles. Vostè és un home fort, òbviament.

Bob, jo tenia els meus dies. Ploro cada matí. Tinc una apreciació diferent per a les persones que pateixen depressió, ansietat i estrès. Perquè no puc escapar de tots els dies. Això defineix la meva vida, però intento no deixar que em defineix.

Llavors, què has après de tot això?

Per desgràcia, vaig saber que les lletres del "VIH" es malinterpreten i causen un cert nivell de por que crec que la gent no se n'adona. Nosaltres no morim sobre el VIH - però anem a la presó. La penalització és ara realment la lluita del VIH.

Ken, crec que vam acabar. Crec que explicar la seva història. És un cas fascinant i desitjo que tot bé. Gràcies per ser tan generosos en les seves respostes vostè.

Bob no et puc dir quant l'hi agraeixo.

*******

Ken diu "Si us plau, uniu a mi per al president Obama i el secretari de l'Exèrcit John McHugh, que em concedeixi revisió del meu consell de guerra, per la qual cosa pot començar a servir el meu país, un cop més amb honor i dignitat.

el guapoTingueu en compte el lloc web Seropositiu Editor: no reconeixen aquesta teoria que una estreta càrrega viral 10.000 còpies del virus per mil·lilitre de sang pot donar la idea de fer "extremadament improbable" la transmissió del VIH. Tots els articles que llegim i publicar, en una varietat de fonts, incloent llocs d'ONG nacionals i internacionals diuen que, tot i que encara prematur dir, la càrrega viral ha de ser indetectable (menys de 40 còpies d'ADN viral per mil·lilitre de sang per algú arribar a ser "potencialment no transmetre el VIH." en qualsevol cas, l'estudi soci (clic aquí per ser capaç de llegir-lo) afirma que és necessari per completar l'estudi, que finalitzarà a 2017, per tenir certesa relativa al respecte.

Redoblar la seva atenció i, fins i tot amb persones negatives, sempre utilitzeu un condó, ja que això evita no només el VIH i altres MTS sífilis, gonorrea i moltes altres malalties i, en certs casos, evita l'embaràs no planificat o pitjor , embaràs adolescent. Recordeu que cada vegada que una noia, sovint sota l'edat de 14 anys (!!!) que apareixien embarassada, vol dir almenys en una ocasió en què va ser exposat a un possible contacte amb el VIH, el VPH i el VHC, l'hepatitis C, o altres malalties de transmissió sexual.

Traduït per: Rodrigo S. Pellegrini

Feu clic a l'enllaç següent per obtenir més informació sobre l'estudi Parner.

Anuncis

Articles relacionats que us agradi llegir

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org fan tot el que estem a la nostra disposició pel que fa a la vostra privadesa i sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

WhatsApp WhatsApp Us
Cal xerrar? Beto Volpe (cercar aquest nom a Google) té molt a oferir. Jo, Claudio, ja no puc conèixer-te, bé, no puc simplement escriure amb els indicadors i sovint la conversa fa voltes que les persones que "només passen" poden sortir d'aquí preguntant-se quin tipus de boig sóc jo!