Anuncis

Per a moltes persones VIH-positives, la llei sobre transmissió del VIH és "feble i desigual".

Et trobes Iniciació => SIDA en els tribunals => Per a moltes persones VIH-positives, la llei sobre transmissió del VIH és "feble i desigual".
SIDA en els tribunals
La justícia de les persones séropositives, què és?
Què és realment la justícia? Hi ha moltes implicacions preocupants del que "legislar" quan el problema és el VIH, i això no és un fet nou, ja en els anys de 2000 hi havia innombrables injustícies i propostes absurdes amb la del secretari de Salut del RGS. fins i tot va dir que les persones VIH positives no haurien de ser medicades perquè, segons ell, "realment moriríem". Al final del text obriré un enllaç a l'article ...
feu la vostra donació a Seropositiu.Org

Moltes persones seropositives que viuen a Anglaterra tenen una comprensió limitada d'aquesta llei, el que els deixa en risc de ser processat per transmetre el VIH o una sobreestimació de les seves obligacions legals, d'acord amb una petita investigació qualitativa publicada en la línia a la pàgina principal de Revista de planificació familiar i atenció sanitària reproductiva (Revista de planificació familiar i assistència sanitària reproductiva, traducció gratuïta).

Hi ha hagut diverses persones a Anglaterra i Gal·les condemnat per la transmissió no intencionada del VIH durant les relacions sexuals consensuades (anomenat "transmissió irresponsable"). Per simplificar, això passa quan una persona sap que és VIH positiu, té relacions sexuals amb algú que no és conscient del seu estat d'infecció i en canvi no adoptar mesures per reduir el risc de transmissió del VIH, i després es va passar el virus a continuació.

Mà mit KondomA Anglaterra i Gal·les (però no a Escòcia, on la llei és més completa), només es pot convèncer quan es transmet el virus del VIH. Per tant, la prevenció de la transmissió del VIH és una manera eficaç de prevenir un procés penal. A més, un individu que s'ha esforçat a evitar la transmissió, està en o per l'ús del condó (seguint el consell mèdic específic) per mantenir una càrrega viral indetectable, pot ser menys probable que siguin rebutjats per un tall han comportament "irresponsable", fins i tot si es produeix la transmissió.

De la mateixa manera, la divulgació o la notificació prèvia de l’estat del VIH podria tenir beneficis legals en cas de transmissió del virus. Si es pot demostrar que una parella sexual ha tingut relacions sexuals amb algú que sabia que era VIH positiu, el tribunal estarà disposat a veure que hi ha hagut un acord sobre el risc d'adquirir el VIH.

Es recomana als professionals de la salut que parlin amb els seus pacients sobre les implicacions legals de la transmissió del VIH. L'Associació Britànica del VIH (BHIVA): l’Associació Britànica per al VIH Lliure i l’Associació Britànica per a la Salut Sexual i el VIH (BASHH) han publicat una una guia sobre com procedir en aquests casos.

Les persones que viuen amb el VIH entenen la llei?

En aquest estudi, les persones de 33 que esperaven cites mèdiques a una gran clínica de la ciutat de Manchester van respondre a un qüestionari imprès. Mitjançant preguntes obertes, es va demanar als enquestats que descrivissin les seves enteses sobre diversos temes segons les seves pròpies paraules. Els temes centrals d'aquestes respostes van ser analitzats qualitativament.

Mentre que la majoria dels enquestats eren homes gai d'etnicitat blanca i britànica, deu eren heterosexuals, cinc eren dones i set eren africanes.

Es va preguntar als enquestats: "Compreneu els problemes legals relacionats amb la transmissió del VIH a Anglaterra i Gal·les? Penseu en particular sobre alguna circumstància que estigui en contra de la llei sobre la transmissió del VIH i sobre com es tracta de la llei amb persones que transmeten el VIH ".

Pocs participants van poder descriure la llei amb una precisió raonable.

La majoria dels enquestats tenien poca comprensió sobre el tema. Tot i que, francament, alguns van afirmar que no tenien "noció" sobre la llei, altres semblaven tenir confiança en els seus coneixements, però en realitat tenien una comprensió incompleta. Això podria posar algunes persones en risc de processament.

D'altra banda, diversos enquestats van sobrevalorar la càrrega de la llei sobre les persones amb VIH. Per exemple, un home va dir: "Entenc que és il·legal transmetre el VIH", quan de fet és il·legal en certes circumstàncies. De la mateixa manera, un altre pensament va afirmar: "És il·legal tenir sexe insegur quan sabeu que sou el VIH-positiu". Tot i que això depèn d’una transmissió efectiva del VIH i si l’individu ha revelat que l’individu és VIH positiu. Alguns dels enquestats van considerar que el crim era un homicidi o un intent d'assassinat, en lloc d'una greu lesió corporal.

Els investigadors han observat que quan els individus sobreestimen com la llei limita el seu propi comportament o la naturalesa del càstig, això pot contribuir a sentir estigmatització i marginació.

Hi va haver explicacions sobre la llei que sovint donaven lloc a descripcions de pràctiques sexuals específiques (especialment de sexe sense vincles), a la revelació de l’estat del VIH i la naturalesa de la relació entre parelles sexuals.

Alguns han suggerit que és un deure revelar que són VIH positius per a algunes persones que no són parelles sexuals, mentre que altres enquestats van considerar que la divulgació podria dependre del tipus de relació. (Nota de l'editor: arriscar-se a patir, quan hi ha una mica de rebuig i, en un dels pitjors escenaris, la _denuncia ...)

"No és clar el que és revelar i la llei, i si hi ha (en particular) diferència entre trobades ocasionals i activitat sexual amb un company normal. "

"És essencial revelar la vostra situació abans d’entrar en una relació".

En lloc de considerar el risc absolut de transmissió, alguns dels enquestats semblaven avaluar la necessitat de divulgació basada en la longevitat o la importància de la relació amb les obligacions d'una parella estable, sent més forta que en les relacions amb parelles casuals.

Els enquestats sovint descrivien la seva posició ètica pròpia, més que una descripció clara de la llei.

"Em sento immoral saber que tinc el VIH i transmetre'l"

"No és una bona idea transmetre el vostre propi VIH a persones innocents. Transmetre'l a altres és una crueltat "

Diversos enquestats van citar drets i responsabilitats. Tanmateix, els drets i les responsabilitats descrits eren sempre els de l’entrevistat, la persona que viu amb el VIH. Hi va haver poca menció de parelles sexuals negatives per al VIH que tenen alguna responsabilitat per evitar la infecció per part del VIHV.

Què han de fer els metges?

Com es va esmentar anteriorment, BHIVA i BASHH han publicat una declaració de posició amb orientació sobre com els metges haurien de descriure la llei dels pacients i com els metges haurien d'entendre els seus deures ètics.

No obstant això, mentre que l'estudi es va realitzar en una clínica on aquest tema es discuteix amb totes les persones recentment diagnosticades amb tots els nous pacients a la clínica, molts dels enquestats tenien cap record d'aquest debat ha tingut lloc. Això va ser una preocupació per als investigadors. "És possible que les dades s'han recopilat en un lloc on hi hagi una informació sobrecarregada i que la comprensió de la llei ha de ser tractada més com un procés que com un esdeveniment", comenten.

A més, van observar que la forma en què els enquestats entén la llei i la transmissió del VIH va ser influenciat en gran mesura per les seves pròpies perspectives socioculturals - com les creences religioses o punts de vista sobre el comportament adequat amb una parella sexual - menys pels fets de la llei i la perspectiva d’acusació judicial.

"Això té posicions importants sobre l’enfocament dels metges en la discussió de la llei amb els pacients, i potser expliqui per què molts participants no senten que han discutitIcona balança BNla llei amb els metges, tot i que aquestes discussions es registren segons la política clínica ", van comentar els autors. "A causa de les pressions de temps i les persones el desig de no problemàtics a la clínica, els fets de l'acusació es poden presentar a les persones que viuen amb el VIH sense fer referència al seu comportament sexual i sense la seva pròpia percepció de la culpa i la responsabilitat. En lloc d’informar els fets i esperar que una persona digeri la informació, s’ha de fer aquestes preguntes més àmpliament "

Els investigadors suggereixen que el debat en curs sobre la llei permet a les persones que viuen amb el VIH entendre la llei considerant les seves pròpies perspectives socioculturals.

Referències

Phillips M & Schembri G. Narratives del VIH: mesurar la comprensió del VIH i la llei en pacients VIH-positius. Journal of Family Planning i Reproductive Health Care, publicat en línia abans de la publicació, 2015.

Per obtenir més informació sobre el VIH i el dret penal

Hi ha els recursos d'informació de la NAM (Organització Internacional de la SIDA) per a les persones que viuen amb el VIH que inclouen un full de dades senzill i il·lustrat: Transmissió i la llei i la llei i informació més detallada sobre l’apel·lació Vivint amb VIH.

Traducció: Márcio Catanho - Llicenciatura / traductor i revisor.

Contactes: mrcatanho@hotmail.com. 085- 88797627.

Roger Pebody

Publicat a 21 el gener de 2015.

Nota de l'editor: Els extractes que vaig considerar, a primera vista, com a rellevants, són els que he destacat, d'una manera o altra; és important avaluar el que el sostre és una pregunta a Anglaterra i aquí al Brasil, les coses (sic) encara han de ser discutit i és important per enfortir els canals del tercer sector, en sentit estricte, s'ha manejat la lluita pels drets de les persones viure amb el VIH o la SIDA i reflexionar millor sobre el que és bo i el que és dolent per a nosaltres com a éssers humans i la responsabilitat de cadascun en relació amb la cura de si mateix en el camp del dret, obligacions i responsabilitats i el dret de tota persona a la salut, a la informació, el consens i la confiança ... i, a més, hem d'arribar a conèixer com els casos en què hi ha el risc de transmissió vertical, com en alguns països d'Àfrica seran tractades les dones han evitat ser tractades per no ser acusades infectar els seus fills durant el part en llocs on hi ha, com a Brasil, cap mitjà per prevenir i fins i tot impedir la transmissió en un procés constant d'estigmatització de persones seropositives

Segons la promesa, segueix el text i l’enllaç, que s’obre en una altra pestanya del navegador: S'ha retingut la SIDA i la legalitat; a continuació, una mica més sobre els vostres drets

Subscriviu-vos al nostre butlletí de notícies: és mensual, amb el millor dels millors


I tu? Què opines?

Moltes persones, "entrevistadores", miren amb menyspreu les persones amb VIH.

Un amic meu (antic amic que va prendre una clau ...) en el passat, conscient de la meva condició, es va referir a una altra persona, suposadament infectada pel VIH de la següent manera:

- "Aquest és un altre que és bichado".

Fins al dia d'avui, no entenc per què no el vaig pegar fins que no li fes un pastís de ruc, no ho sé.

Com que l’assumpció és seriosa i que les aclariments s’adapten, he fet aquest vídeo:

Durant les dècades era Tabú! Personalment he patit per això. I tu, tindríeu una relació serodivergent

Ets un portador del VIH? Si és així, heu rebut ajuts per a la jubilació o la malaltia a l’hora d’enviar-lo o heu de lluitar com un gos?Anuncis

Publicacions relacionades

Revisió 1

Els comentaris estan suspesos

Aquest lloc utilitza cookies i podeu rebutjar aquest ús. Però potser sapigueu el que s'està gravant en consonància amb el nostre política de privadesa