Linfoma de Burkitt, malaltia relacionada amb la SIDA

limfoma de Burkitt Limfoma Burkitt: aquesta malaltia em va prendre algú important
Vaig conèixer una dona que vivia a la recerca d’un príncep mentre mai no podia, a dins vida, troba. Tot i que sé el seu nom, més aviat es diria Amaryllis.
Vam ser grans amigues i fins i tot em va presentar a Sandra Stone. I a sis mans. Vam fer un projecte de reubicació de persones VIH positives al mercat de treball. Fa uns mesos, vaig rellegir el projecte i em vaig adonar de seguida que hi havia d’haver alguna cosa al dipòsit d’aigua que alimentés la casa del nostre amic mutu, perquè el projecte no tenia ni peu ni cap. I, en allò que no m’atreveixo ni a anomenar cos, només hi havia l’exacerbació de tot allò que nosaltres, els tres, però ens vam deplorar!
I recordo que vaig anar a una ONG “decidida” i el responsable del lloc ni tan sols volia llegir el projecte perquè era tan gran (pàgines 15). Gràcies a Déu, crec que ara! No van llegir!

Però el tema aquí és el limfoma de Burkitt

Tu, qui em llegeix, ha de saber. Ningú no té una segona oportunitat de fer una bona primera impressió.
Però ens trobàvem i recordo que la meva dona, Amarilis, i jo havíem anat a la festa d’aniversari de la discoteca Nuna allà el 9 de juliol. Ella, Amarilis, no ho sabia, però el limfoma de Burkitt ja havia "començat el seu treball!

El limfoma de Burkitt és una malaltia oportunista potencialment mortal.

CTHA, el meu amic, no entenc que es pot ser en aquest risc, els exàmens són correctes i el simple fet que sé aquesta malaltia, el limfoma de Burkitt, serien suficients que vagi a Andròmeda recerca d'una solució al seu problema, la seva temors i dubtes. Torneu a llegir, el text principal sobre període de finestra
Estic revisant els altres! Una mica
La vida va fluir de forma natural després d’això. I quan dic naturalment, vull dir que també hi va haver una pèrdua ...
Una vegada estava a Santos i em vaig recordar de trucar a Amaryllis només per onada; Era un dimarts i ella s'estava fent una estona mentre jo estava al mar, gaudint del sol de Santos ...
I això era el que volia dir quan ella es reuniria amb mi al telèfon i, mentrestant, que va respondre el telèfon era el seu germà, que va explicar que s'havia acordat fa uns dies no pot moure les seves cames i perquè Déu és gran , tenia el telèfon sense fil al llit i es deia Sandra.
No vaig a detenir-me en ell i el fet és que la seva agonia era dolorós i curt. En quinze dies que havia mort.
En el seu moment, el seu certificat de defunció va provocar, com a causa de mort, el limfoma no Hogkin; qui finalment va ser identificat com Limfoma de Burkitt.
Desafortunadament, he volgut buscar alguna imatge de la malaltia i lamentaré haver-me trobat fins al final dels meus dies.
Per això em vaig posar aquest assumpte aquí.
Amarilis va morir a mitjan 2003 i ja es troba prop de 12 anys després de la seva mort. Si voleu saber-ne més, només heu de llegir el text anomenat "En el moment de comptar a Memòria"

Denis P. BurkittO Limfoma de Burkitt (Anteriorment De cèl·lules petites no feses Hodgkin Limfoma Non alt grau) és una neoplàsia madura altamente agressiva (càncer) que afecta principalment el grup d'edat més baixa i que és endèmica a les regions africanes.

A t (8; 14) (q24; q32) - translació del material genètic entre els cromosomes 8 i 14 - es produeix en 80% dels casos. L’altre% 20% correspon a (2; 8) (p12; q24) i (8; 22) (q24; q11).

Tots aquests canvis citogenètics impliquen la sobreexpressió d'un gen amb múltiples funcions cel·lulars anomenats c-myc. Aquest gen és crucial en el desenvolupament d'aquesta patologia.[1]

Les seccions histològiques del tumor poden aparèixer com un “cel estrellat” (cel estrellat). Hi ha una associació entre la infecció pel virus Epstein-Barr (EBV) i el desenvolupament de limfoma de Burkitt.

Sovint es presenta amb malaltia ganglionar extra. Els titulars poden ser afectades especialment en les estructures òssies, amb lesions massives, i la mandíbula va colpejar l'os més dur. També pot afectar diverses estructures, incloent els ronyons, i els ovaris.

Cèl·lules de limfoma de Burkitt La són morfològicament idèntiques a les cèl·lules de leucèmia limfoblàstica aguda, FAB subtipus L3. Immunofenotip cel·lular mostra la positivitat estès CD20 majoria dels casos.

El primer informe de la malaltia es va realitzar en 1958 pel metge irlandès Denis P. Burkitt, que va observar alta prevalença d'un tumor molt agressiu, que va aconseguir de forma nens endèmiques a l'Àfrica equatorial.

Va ser inicialment descrit com sarcoma (càncer de teixits tous), però més tard es va observar que era un tumor primari del sistema limfàtic (limfoma).

Es va creure durant molts anys que de limfoma de Burkitt i L3 leucèmia limfoblàstica (leucèmia de Burkitt) aguda representats diferents malalties. No obstant això, amb l'adveniment de les modernes tècniques de cromosòmica i l'anàlisi genètica, es va determinar que tant els símptomes de la mateixa malaltia representats.

En 2001 l'Organització Mundial de la Salut (OMS) ha classificat aquestes condicions com una sola entitat (càncer de les cèl·lules B madures, subtipus de limfoma / leucèmia de Burkitt), amb tres variants clíniques.

Variants Clíniques

Segons l'OMS, 3 variants clíniques són identificables:

  • Variant endèmica: es presenta en nens a l'Àfrica equatorial on la malària és endèmica i té una forta correlació amb la infecció per VEB (98% dels casos). Es creu que la estat immunosupressió crònica causada per la malària contribueix al desenvolupament de la malaltia.
  • Variant esporàdica: afecta nens i adults d'altres àrees geogràfiques. S'associa amb la infecció per EBV (virus Epstein-Barr) en 5-10% dels casos.
  • Associada a immunodeficiència: en la majoria dels casos associada a infecció pel virus d’immunodeficiència humana (El VIH). L’associació amb la coinfecció per EBV es troba entre el 25-40% dels casos.

Referències

  1. Hecht J, Aster J. (2000). Biologia molecular del limfoma de Burkitt. J Clin Oncol 18: 3703.
  2. Burkitt D. (1958). "Sarcoma que implica les mandíbules en nens africans". Br J Surg 46: 218.
  3. Jaffe ES, Harris NL, Stein H, Vardiman JW. Patologia i Genètica de tumors hematopoètic i teixits limfoides. [Sl: sn], 2001.

De Viquipèdia lliure.

Una mica més per la vostra lectura

Una persona ja va dir alguna cosa !!! I tu, quedaràs fora !?

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

%d Bloggers com aquest: