Anuncis

Herpes Zoster: major incidència entre els pacients amb VIH


Herpes Zoster- una incidència més gran entre els pacients amb VIH

Varicel·la Zoster VirusTot i la disminució significativa en l'edat de ART - Acrònim utilitzat en els cercles científics per "antiretroviral teràpia estàndard" (La teràpia antiretroviral), La incidència d'herpes zòster en els pacients amb VIH va ser tres vegades més gran que la població general, segons les dades publicades per la revista mèdica Clinical Infectious Diseases, publicada als Estats Units.

Es va associar el risc d'herpes zòster al grau d'immunodeficiència i va ser molt reduït per ART. Els investigadors de l'Institut Pierre Louis d'epidemiologia i salut pública a París, va escriure: "A més, entre els pacients sense tractament previ, inexperts que reben TAR, es va trobar que el risc d'herpes va créixer de forma moderada durant els primers mesos, abans que una forta baixa des d'allà ".

Els investigadors van avaluar la incidència del herpes zòster i els factors de risc entre els pacients amb VIH basats en la base de dades de l'Hospital Francès (Hospital de França), en el període 1992 2011. Els investigadors van comparar la incidència en aquesta població amb l'aparició de l'herpes zòster en la població general de la 2005 2008, a través d'una xarxa de vigilància de la salut pública (que consisteix en voluntaris practicants generals) conegut com Sentinelles Réseu.

Els pacients d'investigació involucrats amb les persones VIH 91.044 583.125 / any en risc. Herpes zòster va ser diagnosticat en pacients 7.167 1992 la 2011. El grau d'incidència es va reduir significativament per 2.955 100.000 persones / any abans que el període d'incompliment teràpia antiretroviral (ART, en anglès), de la 1992 1996, 628 100.000 per persones / any en l'últim període d'ART - 2009 la 2011. La disminució s'explica per l'operació de l'ART (rr = 0.6, 95% ci, 0.57-0.64). Factors de risc associats inclouen l'herpes zòster baix nombre de limfòcits (CD 4), alts nivells d'ARN (àcid ribonucleic) en una relació de nivells baixos de CD4 / CD8 (per avaluar la progressió de la infecció pel VIH), i una història de SIDA.

En una anàlisi de les ART pacients sense experiència, el risc de zòster va ser significativament major en els primers sis mesos d'ART. En un model ajustat per recompte CD4 actual i plasma mesurament de l'ARN del VIH, el risc va ser significativament major en els mesos i mesos de tractament 3 6 (RR = 1,39, 95% ci, 1,16-1,66).

Virus Herpes.El grau d'incidència d'herpes zòster en la població general de la 2005 2008, va disminuir amb l'edat, a diferència dels pacients amb VIH. Després de cerca normal per gènere i edat, el risc d'herpes zòster va ser 2.7 vegades més gran que entre les persones amb VIH. Les taxes d'incidència normals van ser majors entre els pacients de 15 44 dels anys.

"La disminució general de la incidència de teules entre els pacients infectats pel VIH ART probablement està relacionada amb la restauració i la millora de la immunitat, així com el control viral ", van escriure els investigadors. "Aquesta tendència pot continuar en el futur, mentre que l'art s'inicia més d'hora i la puntuació més alta de les cèl·lules CD4 (limfòcits), segons el recomanat per les últimes directrius científiques. Tanmateix, els metges i els pacients haurien de tenir cura de l'augment transitori del risc d'herpes zòster en els primers sis mesos de tractament ".

Traducció: Márcio Catanho - Llicenciatura / traductor i revisor.

Contactes per a la traducció i revisió de textos: mrcatanho@hotmail.com. 085- 88797627.

Edició: Claudio Souza soropositivowebsite@gmail.com

Anuncis

Publicacions relacionades

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Soropositivo.Org, Wordpress.com i Automattic fan tot el que estem al nostre abast respecte a la vostra privadesa. Podeu obtenir més informació sobre aquesta política en aquest enllaç Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Llegiu tot a la política de privadesa

WhatsApp WhatsApp Us
%d Bloggers com aquest: