Herpes Zoster: major incidència entre els pacients amb VIH

Articles, traduccions i edicions

Herpes Zoster: incidència més alta entre pacients El VIH

Varicel·la Zoster VirusTot i la disminució significativa en l'edat de ART - Acrònim utilitzat en els cercles científics per "antiretroviral teràpia estàndard" (La teràpia antiretroviral), La incidència d'herpes zòster en els pacients amb VIH va ser tres vegades més gran que la població general, segons les dades publicades per la revista mèdica Clinical Infectious Diseases, publicada als Estats Units.

Es va associar el risc d'herpes zòster al grau d'immunodeficiència i va ser molt reduït per ART. Els investigadors de l'Institut Pierre Louis d'epidemiologia i salut pública a París, va escriure: "A més, entre els pacients sense tractament previ, inexperts que reben TAR, es va trobar que el risc d'herpes va créixer de forma moderada durant els primers mesos, abans que una forta baixa des d'allà ".

Els investigadors van avaluar la incidència del herpes zòster i els factors de risc entre els pacients amb VIH basats en la base de dades de l'Hospital Francès (Hospital de França), en el període 1992 2011. Els investigadors van comparar la incidència en aquesta població amb l'aparició de l'herpes zòster en la població general de la 2005 2008, a través d'una xarxa de vigilància de la salut pública (que consisteix en voluntaris practicants generals) conegut com Sentinelles Réseu.

L’enquesta va implicar 91.044 pacients VIH per 583.125 persones / any amb risc. L’herpes zoster es va diagnosticar a 7.167 pacients entre 1992 i 2011. El grau d’incidència va baixar significativament de 2.955 per 100.000 persones / any abans del període de teràpia antiretroviral estàndard (ART), 1992 a 1996, a 628 per 100.000 persones / any en el període més recent d’ART - 2009 a 2011. La disminució s’explica pel funcionament de l’ART (rr = 0.6; 95% ci, 0.57-0.64). Entre els factors associats al risc d’herpes zòster es van incloure un baix nombre de limfòcits (CD 4), nivells elevats d’ARN (àcid ribonucleic), taxes baixes en la proporció de CD4/ CD8 (per avaluar la progressió de la infecció pel VIH) i una història de SIDA.

En una anàlisi de les ART pacients sense experiència, el risc de zòster va ser significativament major en els primers sis mesos d'ART. En un model ajustat per recompte CD4 actual i plasma mesurament de l'ARN del VIH, el risc va ser significativament major en els mesos i mesos de tractament 3 6 (RR = 1,39, 95% ci, 1,16-1,66).

Virus Herpes.El grau d'incidència d'herpes zòster en la població general de la 2005 2008, va disminuir amb l'edat, a diferència dels pacients amb VIH. Després de cerca normal per gènere i edat, el risc d'herpes zòster va ser 2.7 vegades més gran que entre les persones amb VIH. Les taxes d'incidència normals van ser majors entre els pacients de 15 44 dels anys.

"La disminució general de la incidència de teules entre els pacients infectats pel VIH ART probablement està relacionada amb la restauració i la millora de la immunitat, així com el control viral ", van escriure els investigadors. "Aquesta tendència pot continuar en el futur, mentre que l'art s'inicia més d'hora i la puntuació més alta de les cèl·lules CD4 (limfòcits), segons el recomanat per les últimes directrius científiques. Tanmateix, els metges i els pacients haurien de tenir cura de l'augment transitori del risc d'herpes zòster en els primers sis mesos de tractament ".

Traducció: Márcio Catanho - Llicenciatura / traductor i revisor.

Contactes per a la traducció i revisió de textos: mrcatanho@hotmail.com. 085- 88797627.

Edició: Claudio Souza soropositivowebsite@gmail.com

Els textos a continuació us poden interessar!

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

%d Bloggers com aquest: