Imatge predeterminada
Testimoni de persones que viuen amb VIH Drets Humans El VIH

Testimoni d'un presoner amb sida: Raymond Jackson ...

Un cop va dir Malcolm X: "No pretenc ser un home diví, però crec en el poder diví, en la guia divina i en el compliment de la profecia divina. No sóc ben educat, ni sóc expert en cap camp particular, però sóc sincer, i la meva sinceritat és la meva credencial. "

Noi embalat al buitJo era un usuari de drogues injectades al principi i al mig de la dècada de 1980, i crec que tinc el VIH en algun lloc, a temps, entre 1983 o 1984. Estic segur que he estat VIH positiu almenys durant anys 30, però no he estat diagnosticada fins a 1991 i, des de llavors, he estat encallat.

A 1984, vaig ser condemnat a 10 anys per diversos robatoris d'automòbils. Tenia cinc anys de presó. Durant aquest període, em vaig convertir en una persona molt frustrada en el curs de la meva vida i finalment em vaig presentar a Déu. Sabia que era per a coses millors. A l'escola secundària vaig fer el curs de manera honesta i consistent, però vaig valorar els carrers més que l'educació i després em vaig aturar. Vaig decidir unir-me a l'exèrcit, però una vegada allà jo era massa jove per adaptar-me i preferia els carrers, així que em van acomiadar. D'alguna manera vaig arribar a la universitat, on em vaig quedar dos semestres i no vaig poder o no volia continuar. De fet, mai no he completat res a la meva vida i jo estava malalt; i cansat d'anar a la presó de tant en tant.

Un dia, mentre estava a la presó, vaig pregar per la gràcia de conèixer a una dona.

Vaig conèixer una bella jove cristiana. Em va fer sentir complet i, després d'haver estat alliberat de la presó, vam estar casats. Tot va semblar bé durant els dos primers anys, fins que la meva dona va quedar embarassada i quan tenia vuit mesos em vaig enfermar. Vaig anar al metge i va descobrir algunes taques blanques a la meva laringe. Després va fer una revisió exhaustiva i va diagnosticar que era VIH positiu. El meu recompte de cèl·lules CD4 era molt baix i em van dir que hauria d'haver contret el virus fa molt de temps. Em van donar un pronòstic de tres a cinc anys de vida. Estava devastada.

Calia parlar-ne. És a dir, com tractaria les dificultats de la meva vida. Mai no em vaig preocupar de les opinions dels altres, ni de viure sola, així que vaig acabar reprimint el meu secret i em va fer boig, i vaig començar a beure i tornar a utilitzar drogues. Vaig prendre una pistola per primera vegada a la meva vida amb la intenció d’utilitzar-la de manera il·legal. Vaig perdre la feina i vaig començar a robar. Quan finalment em vaig despertar del meu estupor vaig ser arrestat de nou.

A la presó, amagava el meu serostatus. Llavors jo estava molt avergonyit, i no deixaria que ningú entrés en el meu "segona vida en secret". Com he tingut una "malaltia gai"?Cure for Discrimination - Blister Pack Tablets. Això m'ha impedit de prendre la medicació durant anys. AZT i DDI eren els únics al mercat en aquell moment i eren fàcilment recognoscibles. Vaig sentir que havia d'ocultar-me, fins i tot si em costava la vida.

A 1997, el meu recompte de CD4 estava per sota de 100 i la meva càrrega viral va ser detinguda per milions. El que pensava que era un ratllat a l’ull esquerre es va veure que era una cosa molt més greu, cosa que no sabia fins que tot el costat dret del meu cos s'havia paralitzat. Em van traslladar a l'hospital i em van dir que havia de prendre els medicaments immediatament o que moriria; Aquestes van ser les meves preocupacions des de llavors ...

Recordo que vaig anar a l'església un matí a la Presó de l'Estat de Nova Jersey (llavors coneguda com a Presó de l'Estat de Trenton) i hi havia un noi gai, Mike, que va donar el seu testimoni de ser VIHpandemie-virus-monde positiu. No el coneixia, però sentia alguna cosa per ell. Sabia que el seu testimoni era com una crida a l’acceptació; això el portaria a l'ostracisme per a gran part de l'església. Sí, fins i tot la gent de Déu estigmatitzaria a les persones que viuen amb el VIH, fins i tot si la malaltia afecta tots els segments de la societat. En aquell moment, la majoria de les esglésies simplement ignoraven el VIH i, amb aquestes ideologies, van afectar les nostres comunitats.

Eren dos "goril·les amb qui ningú volia parlar".

Hi havia a la presó un grup d’home sobre 20 que estava a punt de ser batejat, Mike i jo estàvem entre ells. Encara no havia revelat el meu estat a ningú. Mike assegut al meu costat, em va dir que tots els nois havien demanat ser batejats davant d'ells perquè era VIH positiu. El vaig mirar i li vaig dir: "No et preocupis. Podeu anar davant de mi. "El seu rostre s'il·luminava en aquell moment; Li vaig donar una acceptació tàcita. Jo realment volia compartir el meu estatus amb ell i dir-li que jo el admirava pel seu coratge, pel coratge que el va portar a donar aquest testimoni, però no ho vaig fer. Va ser uns mesos més tard que finalment vaig revelar a Mike que era VIH positiu; ara hem estat amics propers des de llavors.

Hi va haver una ocasió en què vaig ser traslladat a la presó East Jersey (la llavors presó coneguda com a Presó de l'Estat de Rahway), on vaig continuar la meva mascarada. Semblava que m'havia millorat, encara que encara no em prenia els medicaments amb regularitat. Cantava al cor i mirava totes les oficines de l'església; era un cristià del cristianisme.

Al voltant de dos anys després del meu trasllat a East Jersey, Mike també va ser traslladat allà. Una vegada més va donar el seu testimoni i el vaig abraçar. No vaig oblidar que havia estat el meu confident i el meu ànim. Tot i que ens trobàvem en els costats oposats de la presó, van sorgir rumors sobre la proximitat que ens semblava circular entre la població cristiana. Simplement no podien entendre aquest fet; algú que sigui "amic d’un VIH positiu".

Jo estava aixecant pes cada dia al pati i semblava la "imatge de la salut"; no obstant això, Mike era un home prim, gai i positiu per al VIH, i no obstant això encara érem bons amics.

Creus al capvespre

Els rumors van créixer tant que em van portar a posar-me certa distància entre mi i Mike o em vaig estendre el VIH. Era una decisió fàcil per a mi; terrorífic, però fàcil. Mike era com el meu germà petit i mai no li donaria l'esquena. El meu capellà, el reverend Rufus McClendon, que era més que un pare per a mi, em va donar la llibertat de donar el meu testimoniatge tant com jo necessitava. No tenia idea de ser VIH positiu, però sentia que tenia alguna cosa important per compartir.

Vaig compartir la meva història d’abús de drogues, i com vaig acabar sent diagnosticada el VIH i la meva eventual caiguda, i la meva extrema decepció pels rumors, que giraven al voltant de l’església, especialment de gent que em coneixia des de fa anys.

Nosaltres, cristians, no hauríem de ser més amorosos? També vaig fer una idea de reconèixer a Mike, que havia estat un pilar de la força, un confident i un gran valor per a mi. Estic segur que tothom sabia que ell no era només el meu amic sinó el meu germà i que mai no canviaria.

Quan em van batejar, hi va haver un ull sec a l'església. Com a cristians, tots som cridats per Déu a una vida d’exemplificació superior; no obstant això, de vegades ens quedem fora de la seva vocació. Però l'església sembla estar fent molt millor aquests dies.

Gràcies a la Rev. McClendon per deixar-me anar al púlpit per compartir la meva història a 1999. També dono les gràcies a la Congregació a East Jersey perquè em va mantenir i em va animar a ser fort en el Senyor i a començar a cuidar-me. I agraeixo especialment al meu germà Mike, el meu amic per sempre.

Pace Sulla Terra

Tot i que encara estic atrapat, el meu tractament ha evolucionat i la meva salut també ha millorat. Els meus comptes CD4 estan per sobre de 500 i la meva càrrega viral és indetectable des de 2004. Prenent els medicaments amb regularitat i aprengueu a acceptar el diagnòstic són les claus d’això.

Té poc a veure amb els miracles o els diners, encara que hi hagi algunes benediccions. La paraula de Déu diu que fa que el sol brilli sobre els justos i els injustos. No és una cosa cristiana; es diu gràcia, el favor inmerecido de Déu.

A 2003 i 2004, vaig rebre la formació de la Fundació Jacinto a la patogènia del VIH / SIDA. També he estat entrenat com a assessor, conseller i facilitador de grups per a diverses organitzacions. M'encanta poder donar una mica de vida a la persona més necessitada com a portadora del VIH i així facilitar l’absorció del terrible impacte inicial que rep la persona quan rep el diagnòstic positiu del VIH. Em va donar propòsit en la meva vida, cosa que mai havia tingut abans. L’experiència més gratificant que vaig tenir va ser la de formar-me com a voluntari de cures pal·liatives. Ser capaç de compartir l'experiència de vida, l'honestedat i l'acceptació de la finitud de la vida amb persones que sabien que el seu temps i, com a tothom, el temps limitat ha estat una gran benedicció per a mi. Però el meu gran regal va ser la salvació.

Fins i tot a la presó, enmig de tot tipus de caos, l'educació us pot ajudar a allunyar-vos de l'estigma que, lamentablement, encara està associat amb el VIH. D'altra banda, també puc ajudar-los a esdevenir persones que se sentin còmodes amb si mateixes. És difícil que les persones superin la seva por de nosaltres, les persones que viuen amb el VIH o la SIDA, especialment quan tenim por d'acceptar-nos. El noi de mi era difícil aprendre a convertir-se en home i afrontar la realitat de ser VIH positiu.

Però gràcies a gent valent com Mike i amant com a reverend Mc Clendon, finalment puc dir que he acabat alguna cosa en la meva vida. L’acceptació és positiva.

el guapoNota de l'editor: Mai he estat convicte i, pel que puc veure, no vaig cometre cap delicte abans de la Llei dels homes i, no obstant això, estic confessant davant la Llei de Déu. Vaig destruir la capacitat d’afectar infinitat de dones només pel plaer de tenir-les durant una nit i res més. Per cert, he destruït cases, famílies desmuntades i Déu sap quan em fa mal tenir aquest coneixement. En general, el coneixement és una benedicció i, en el meu cas, no seria diferent, perquè és gràcies a ell que mantinc aquest lloc i aquesta és l'única manera que em vaig trobar per "mans" i seguir endavant; no sense llàstima, no sense remordiments.

Però si és cert que una petita virtut cobreix una multitud de pecats, vull creure que en deu o quinze anys més, si Déu em permet viure tant de temps, hi ha una possibilitat, encara que remota, que deixi la terra en un estat de legitimitat tranquil·litat

Si heu de parlar i no heu trobat amb mi o Beto Volpe, aquesta és una opció molt més equilibrada, Beto, també podeu enviar el vostre missatge. Potser puc trigar una estona. Reviso els missatges al migdia, poc després, de fet, a les 20:00.
Cada vegada és més difícil per a mi, tot això, escriure.
I acabo necessitant un interval entre un paràgraf i un altre.

Però estigueu segurs d’una cosa que he après:

El temps i la paciència resolen gairebé tot!
----------------------------Intimitat Quan envieu aquest missatge, és implícit que heu llegit i acceptat les nostres polítiques de privacitat i gestió de dades [/ acceptació]

Lectures recomanades en aquest bloc

Aquests són els meus suggeriments per a vosaltres

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

Cal xerrar? Intento estar aquí en el moment que vaig mostrar. Si no contesto, va ser perquè no ho podria fer. Una cosa de la qual pots estar segur. SEMPRE acabo contestant