Soropositivo.org VIH, SIDA, sexe oral, finestra immunològica, acabat de diagnosticar?

SÍNDROME DE LA SIDA O SURRENDER DE LÁZARO)

Et trobes Iniciació ** L'estigma, la SIDA i disciminação ** SÍNDROME DE LA SIDA O SURRENDER DE LÁZARO)
Imatge predeterminada
L'estigma, la SIDA i disciminação
DILLUNS, 02 2015 FEBRER / DAVID PHILLIPS
David Phillips diu: "clínicament, que simplement bé, però mentals eren igualment amb els rebuts es ABALO una sentència de mort i CV de la vida".

black-holes-opener-615Em sembla que, en la major part de la meva vida adulta he empès cap enrere amb fermesa durant llargs períodes de temps, fets oportunitats i invitacions a mi, només per ser arrossegat per una força irresistible com un assumpte dins d'un forat negre celeste.

I és com he sentit durant els darrers quatre anys la recerca lenta i regular d’un pas en la salut pública. Segurament sóc un "dinosaure del VIH", però només fa alguna cosa que té una relació amb el VIH si em sento "tranquil" o "estricte" segons el segell. No obstant això, els desenvolupaments recents que van intensificar el meu propi interès i la meva frustració em van portar a investigar el que realment es diu "Síndrome de supervivents de la sida".

Dic "en realitat", ja que és bastant evident a partir de centenars de publicacions acadèmiques i de la meva pròpia memòria que des de la introducció de l'AZT hem vist experiències úniques i traumàtiques que afecten moltes persones que viuen amb el VIH des d'aquesta hora o abans. En primer lloc, veiem que va patir un fort estigma, gairebé a causa d'una malaltia mortal. Llavors ens van dir que viveremos- inicialment per un parell de mesos d'incertesa després, durant anys; i ara és essencialment un "temps complet". Clínicament, estaríem molt bé, però mentalment encara se sent l'impacte de rebre una sentència de mort i després va reprendre perpètues.

Quan Jesús va dir això, va cridar amb veu: "Llàtzer, surt a fora!" I el mort sortí, lligades les mans i els peus lligats amb tires de tela, i la cara embolicat en un altre drap. Jesús els va dir, "Desátenlo i el va deixar anar." (John 11: 43-44, nova versió estàndard de la Bíblia)

Encara puc sentir l'última lectura de la Comunitat Metropolitana eclesial Rev. Larry Uhrig de Washington (EUA) durant la seva lluita contra el VIH, en una altra traducció de la història que una vegada va incloure les paraules, "Senyor, ell ja es pudent, perquè ell ha estat mort durant quatre dies ".

Després de l'aparició d'enzims que abolien les proteïnes i els pèptids (fonamentals contra la reproducció del virus VIH *), aquest fenomen es va fer més evident, fins i tot per als principals mitjans de comunicació iLázaro ve-cap fora- la societat en general. El terme "síndrome de Lázaro" - "Lázarosíndrome- feu clic a aquest enllaç per obtenir més informació- es feia servir, com per suggerir un altre diagnòstic; no obstant això, sembla que aquest petit esforç es va fer més per trobar un tractament i menys per a una cura. Molts han recuperat la vitalitat, han tornat a les seves relacions i carreres, mentre que altres es van enfrontar sota els reptes físics, mentals i econòmics de la discapacitat continuada. Pràcticament, tots canvem psicològicament quan no estem aterrits. Els recursos per al suport psicosocial van començar a evaporar-se, tot i que els informes de defuncions per VIH van disminuir i, per a molts, l'atracció de la metamfetamina no va quedar enrere.

Avui dia, amb els socis supervivents i d'haver sobreviscut als règims brutals inicials dels fàrmacs antiretrovirals i la destrucció per l'abús de substàncies, alguns vells supervivents VIH-positives estan dirigint la seva atenció a les ferides d'un vell i repetit trauma que no tenia cura, tot i l'eliminació dels càrrecs viral i la increïble recuperació dels índexs CD4.

Tez Anderson i els seus co-conspiradors a la regió de San Francisco (EUA) van aixecar el projecte Deixar'sKickSSA (SIDASuperviventSíndrome) - (alguna cosa així com "anem a trencar (Síndrome de l'Supervivent SIDA)", en traducció lliure) en un temps de novetats interessants, tenint en compte el tractament i la prevenció del VIH, de dir que no estem curats completament de la pèrdua i el patiment físic a durant aquestes tres dècades, i seguim patint càrregues específiques de salut mental, que es poden compartir amb les persones VIH negatives que van ser testimonis de tornar-hi el nombre de morts i malalts amb VIH. Altres com jo estan portant el mateix missatge a les nostres comunitats locals, desafiant vells supervivents VIH-positives, particularment els homes homosexuals i bisexuals, per informar i organitzar els seus propis cures temps que convida a les organitzacions de suport per a explorar la manera com ens poden ajudar a "picar".

També estic explorant aquest tema amb una varietat d'investigadors, un psicòleg local si INCLOENT que s'observa entre els ex pacients que sobreviuen als casos de VIH desproporcionats de depressió que no responen a la medicació, juntament amb símptomes d'estrès post traumàtic. Ella vol buscar un tractament per a aquelles persones que utilitzen teràpies aprovades victorioses per al TEP (acrònim mèdica britànica per al trastorn d'estrès posttraumàtic, en traducció lliure). La estic ajudant en aquest cas a través de la col·lecció de narratives personals i investigacions més vells - és difícil per a un estrany a problemes de salut mental d'imaginar que no hi hauria resistència! -, així com fer front a un diagnòstic assistit per règim de TARGA - Teràpia Antirretroviral d'alta eficàcia- (i fins i tot un diagnòstic dels nostres dies) o veure desenes i desenes d'amics pateixen i moren a causa d'infeccions pel VIH, com un esdeveniment traumàtic inicial.

I les dones heterosexuals que no viuen amb el VIH també poden "menjar-se".

Traducció: Márcio Catanho - Llicenciatura / traductor i revisor.

Contactes: mrcatanho@hotmail.com. 085- 88797627.

Anuncis

Articles relacionats que us agradi llegir

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org fan tot el que estem a la nostra disposició pel que fa a la vostra privadesa i sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

WhatsApp WhatsApp Us
Cal xerrar? Beto Volpe (cercar aquest nom a Google) té molt a oferir. Jo, Claudio, ja no puc conèixer-te, bé, no puc simplement escriure amb els indicadors i sovint la conversa fa voltes que les persones que "només passen" poden sortir d'aquí preguntant-se quin tipus de boig sóc jo!