Sexe oral i VIH?

sexe-oralEl sexe oral i el VIH estan intrínsecament lligats a la por i "ignorància cultivada" dins de la vida sexual de les persones, i aquest "binomi" em porta moltes persones.

Per tant, he arribat a la conclusió que, per a moltes persones, aquesta és la 01:00 dels "dubtes eterns" dins de la vida sexual de les persones, gairebé sempre tan ignorants sexe oral i VIH!

Vull establir, en aquest Pontop

El sexe oral és una experiència intensament placentera per a molts homes i dones

La gent utilitza termes diferents per referir-se al "pirulí".

Incloent termes formals com:

 • fel.lació
 • cunilínguis
 • argot
 • o simplement "oral"

El sexe oral i el VIH

Metges i els investigadors no poden estar segurs de quantes persones han estat infectades amb el VIH a través del sexe oral.

VIH en sexe oral? Sí! Hi ha riscos, però són menors que en el sexe analAlguns consideren que és difícil que algú estigui infectat amb el VIH a través de la ruta oral, ja que en la majoria dels casos aquesta pràctica sexual és gairebé com una sessió preliminar, un ritual en acte d'amor.

Una mena de rodatge des de l'avió fins a la pista, en termes aeronàutics.

Això, a la meva manera de veure i descriure les coses abans de començar a fer puta, una mena d'homenatge retribuït, de part en part per la grandesa del moment en què comparteixen!

Sí, ho veig així! Però jo ... estic boig?

I al boig (o cínic) tot està perdonat ... (...) ...

No obstant això, altres persones troben que fins i tot 3% de les infeccions per VIH es deuen a aquesta pràctica5. Al final de 2008, els investigadors van analitzar totes les proves disponibles i es calcula que el risc de contraure el VIH per sexe oral és molt baixa, però no va ser zero; hi havia i és més aviat un risc.

Sexe oral i VIH i sexe anal i VIH

Se sap que el sexe oral implica menys risc que el sexe anal sense protecció o el sexe vaginal no protegit. Però no tingueu oportunitat.

La probabilitat que el VIH es transmeti d'una persona negativa al VIH a una persona negativa del VIH depèn del tipus de contacte que comporta.

El VIH es transmet més fàcilment per sexe anal sense protecció (és a dir, sense condó).

Llavors el sexe vaginal no protegit, compartint injeccions de fàrmacs injectats, o fins i tot a l'hospital i de mare a néixer, lliurament (transmissió vertical) o lactància materna, que s'ha d'evitar de totes les maneres possibles. Nota important publicat aquí a 4 al desembre de 2017: he llegit la convocatòria d'un estudi que tracta sobre el tema i que sembla afirmar que les mares amb una càrrega viral indetectable poden amamantar sense por.

Tinc alguna cosa per escriure sobre I = I, però en el seu moment i aquest text al que em refereixo es paga i no puc permetre'm haver de seguir traduint).

També depèn de la càrrega viral de la persona amb el VIH i aquest és un assumpte extremadament llarg amb molts aspectes encara desconeguts i per tant discutible).

La Caritat Oral és massa arriscada?

També conegut com Boquete"S'ha demostrat que és una activitat menys arriscada, però no té cap risc.

El sexe oral i el VIH?
Imatge conceptual del sexe oral "fins al final"! La imatge és escenogràfica

De nou, depèn de la càrrega viral de la persona amb el VIH i la salut oral de la persona que fa el xumet adequat. També és important recordar que altres malalties de transmissió sexual, com la sífilis, l'herpes i la gonorrea, es poden transmetre fàcilment a través del popular xumet7.

I el VPH pràcticament ignorat, però insidiós i també capaç de conduir al càncer al cap, coll i gola. Si no utilitza condons o barreres dentals, en la pràctica de la cura oral, és bo tenir exàmens de salut oral regulars.

Nota del traductor: prestar atenció a la salut oral sembla més una qüestió d'amor propi que té una boca adequada per a les actuacions de sexe oral de les mil i una nits.

El risc de tenir infecció per VIH durant les sessions sexe oral pot complicar si els fluids que normalment porten el VIH, com ara el semen, el líquid vaginal o la sang, troben una manera d'anar a la sang d'una persona amb VIH negativa.

Això passa per la boca o gola, que és més probable si hi ha inflamació, talls o ferides presents ... o cavitats i gingivitis.

Kiss no propagació del VIH. No s'ha de confondre amb oral

El VIH no es transmet a través de l'exposició a la saliva, de manera que una persona amb VIH tenint sexe oral en algú que sigui VIH té un risc molt baix. (Nota del traductor: E pensar que un home, després d'escopir a un oficial de policia (i no entrar en els mèrits de l'acció en si mateixa, perquè hi ha policia i policia) va ser condemnat allà 30 anys de presó pel membre de la Policia per atacar "Arma mortal als Estats Units")

virus

El tipus de sexe oral practicat fa una diferència en els nivells de risc.

La transmissió del VIH a través del sexe oral receptiu, el que significa que una persona VIH-negatives que realitza el sexe oral, (fer una "mamada" per a un home amb VIH és possible i és probable que la transmissió del VIH pot succeir d'aquesta manera a vegades.

Oral amb penetració sexe és més arriscada per als que reben el inserit

la transmissió del VIH a través de sexe oral amb penetració, el que significa un home VIH negatiu rebre sexe oral d'una persona amb VIH, és una forma de sexe oral que ofereix menys riscos i fins i tot podria ser considerat impossible la transmissió d'aquesta forma.

Són pocs els informes emesos per sexe oral

Hi ha hagut molt pocs informes (molt pocs) una possible transmissió del VIH a través cunilínguis (sexe oral a una dona al seu anus). És biològicament possible que el VIH pot transmetre a través d'una persona VIH-negatiu realitzant sexe oral a una dona amb VIH, però això és considerat com de baix risc.

No hi ha hagut casos documentats d'infecció pel VIH per rebre cunilínguis una dona seropositiva.

Quan el sexe oral és més arriscat?

Aquest és sempre el començament del camí que posa una de les dues genolls per al sexe oralSi teniu el VIH, hi ha un major risc de passar el VIH si sou el soci receptiu oral; si també teniu una infecció de transmissió sexual no tractada, és neta i segura que es produirà la transmissió d'aquesta ITS.

Si no tens VIH i tens sexe oral amb algú que té VIH, tens més risc de patir infeccions, especialment si tens càries, talls, ferides, malalties de les genives o úlceres bucals a la boca o en les genives.

També hi ha més risc si vostè té una infecció, incloent infeccions o malalties de transmissió sexual a la gola o la boca, que poden facilitar la transmissió.

El sexe oral pot ser perillós

Per als homes, que tenen una alta càrrega viral a la sang també pot significar que la càrrega viral és alta en el semen. Tot i que no hi ha evidència que els homes que tenen una càrrega viral indetectable a la sang en general tenen una càrrega viral indetectable al semen, això no sempre és el cas. Factors com infeccions de transmissió sexual no tractades poden causar una càrrega viral augment en el semen. Per tant, la majoria dels metges creuen que no es pot assumir que una càrrega viral indetectable significa que vostè no és infecciosa. No obstant això, el risc de transmissió del VIH durant el sexe oral si una persona té una càrrega viral indetectable és extremadament baixa, però no pot ser considerat com similar a una parella seronegativa.

Per a les dones, els nivells de VIH en el fluid vaginal varien. Ells tendeixen a ser més alta en el moment de la menstruació, quan les cèl·lules infectades pel VIH s'uneixen al coll de l'úter i és més probable que es trobi en el líquid vaginal, juntament amb la sang. Lamiant l'òrgan sexual de la parellaPer tant, serà arriscat en el moment de la menstruació.

Com es poden reduir els riscos del sexe oral i el VIH?

Això pot ser molt divertit. Però els preservatius tractats d'aquesta manera són inútils per a qualsevol idea de prevenció

Hi ha diverses maneres de reduir els riscos de l'oral. Per descomptat, alguns seran més acceptables que altres persones diferents, de manera que haureu de prendre decisions sobre el nivell de risc que considereu acceptable.

Si voleu discutir aquests problemes, sol·liciteu un conseller de salut o un altre professional al centre de salut o tractament sexual o reproductiu. Moltes de les estratègies a continuació també proporcionen protecció contra altres malalties de transmissió sexual:

 • Podeu decidir que els riscos orals són prou baixos per continuar amb aquest comportament normalment.
 • És possible que preferiu no fer-lo oral perquè no voleu executar fins i tot un baix risc de transmissió del VIH.
 • Podeu decidir reduir la quantitat de socis amb qui practica oral.
 • Vostè pot decidir fer-ho oral amb barreres com ara preservatius per a homes o barreres dentals (quadrats de làtex) per a dones.
 • Si no tens el VIH, pots decidir només tenir un sexe oral actiu, on algú et dóna sexe oral, ja que és més segur que quan estem practicant oral amb algú que et faci oral.

Més consells per reduir els riscos del sexe oral?

 • Vostè pot decidir no ejacular a la boca de la seva parella o no tenir algú ejaculació a la boca.
 • Vostè pot decidir evitar el sexe oral durant el període menstrual.
 • Cuida't de la boca. La probabilitat de la infecció a través del sexe oral actiu, un en què el soci dóna carícia oral en els genitals de la persona que rep aquestes carícies sovint considerat com preliminar i això és un error, augmenta si s'ha sagnat de les genives, úlceres , talls o ferides a la boca. No es pot raspallar-se ni fer servir el fil dental abans de practicar oral, és una bona idea, ja que la desinfecció pot provocar la microinjecció i, no obstant això, res evita l'ús del rentat bucal.
 • Feu un seguiment de la vostra salut sexual i la vostra salut oral i salut vaginal.

Això li permetrà identificar si vostè té alguna infecció de transmissió sexual, que poden augmentar la probabilitat que transmetre el VIH a una parella negativa i reduir la probabilitat de contraure el VIH que si vostè és VIH-negatiu.

Hermosa noia, no em vaig casar, nuvi.

Més informació

Per obtenir més informació sobre el sexe oral i la transmissió sexual del VIH, és possible trobar la informació a les nostres publicacions sexuals VIH o de transmissió del VIH.

Michael Carter, Greta Hughson

Publicat: setembre 25 2012

en http://www.aidsmap.com

Traducció: Cláudio Sants de Souza, i la revisió de MTM

Així que ... Si no podeu resoldre tots els vostres dubtes sobre el sexe oral, aquí, a Soropositivo.Org, tenim aquests textos a continuació per oferir-vos. Podria ser un bon moment per a que vostè llegeixi i aprengui més sobre tot això i, de debò, qui no vol conèixer a la parella que sap el sexe oral amb seguretat?

A més dels enllaços que hi ha a la següent pàgina hi ha un enllaç que he posat aquí perquè és de particular importància i hi ha una revelació demolidor que el text que posa en dubte tot el que està escrit aquí.

Tot el contingut del bloc, sobre sexe oral, es troba a l'enllaç següent. (I.e.

Més sobre el sexe oral

Aneu amb compte amb la gonorrea

Nota important sobre aquesta base de dades completa: Hi ha un nou lloc web que dóna això és molt important que els LEEM QUE AQUEST ARTICLE Llegiu també.

L'amor és un perill? (s'obre en una altra pestanya)

No ho fa ni oral ni anal!

I li vaig dir que era bo que encara estiguéssim vestits, perquè era hora i hora de sortir.

En aquella època, l'anal poc em va importar i encara no importava

Però, agafar sense oracions, és més difícil 🙁 i li vaig dir que va dir:

"I em vas a deixar així? (Crec, va dir, que parlava de la fissura i ell només va somriure).

En general, el sexe oral significa besar, llepant o succionar l'òrgan sexual d'altres persones.

I és molt agradable donar i rebre sexe oral, en la meva opinió modesta i poc experimentada.

Cada persona té les seves preferències, esclats i bojos quan es tracta de sexe, pràctica sexual i preferències sexuals.

A la meva vida només vaig conèixer una persona que no m'agradava! I la vaig estimar! Però no m'estima i tot va entrar a l'espai. Curiosament, li agrada donar aquesta carícia, però no li agradava rebre. Quan va trencar amb mi, molt malament, de totes les coses que em va dir, això era: "No ens portem al llit" !!!

Has rebut el teu reactiu de diagnòstic i té por? Creus que la teva vida ha acabat? Teniu pensaments "del tipus sense idea "?

Heu d’esperar!

Compreneu que la meva resistència es va construir un dia a la vegada, una malaltia després de l'altra, una SUSAN DESPRÉS DE LA ALTRA!

La resiliència no és una cosa amb la qual neixen. LLEGUEU! Una d’altres cau. Per cada caiguda, inevitablement, segueix un nou rebot!

En resum:

Dempeus

Sacseja la pols!

I gira al voltant!

El vostre metge, el vostre metge us pot fer molt per vosaltres!

La vostra família, si teniu alguna, perquè no em queda cap persona, poden o no poden fer alguna cosa per vosaltres.

Déu podia fer tot per vosaltres!

Però depèn de vosaltres que decidiu seguir endavant o seure a la vorera!

Creus que parlo massa? Si us plau, llegiu la meva història mèdica obsoleta! 🙂 Pot trigar una mica de temps!

I pel que fa a la salut, és un dret de tots i un deure de l'Estat

anuncis

Publicacions relacionades

32 Comentaris

Puc obtenir el VIH en el sexe anal, vaginal o oral? | Seropositiu. Org 5 05America / Sao_Paulo setembre 05America / Sao_Paulo 2018 a 14: 08

[...] "gran" en el mega any del malestar i no la recerca de la possibilitat de contraure el VIH a través del sexe oral! Per exemple, el risc mitjà de contraure el VIH mitjançant l'intercanvi d'una agulla una vegada [...]

Resposta
El sexe oral pot transmetre el VIH! I les vostres esposes? Ells que ... - Soropositivo.Org de Cláudio Souza 9 09America / Sao_Paulo juny 09America / Sao_Paulo 2018 a 18: 07

[...] parla sexe oral i si tens menys de divuit o el teu pare per supervisar-ho perquè el sexe oral ofereix risc de contraure [...]

Resposta
David 15 15America / Sao_Paulo desembre 15America / Sao_Paulo 2017 a 18: 07

Bona tarda. Si us plau, que em volia explicar aquest cas, 20 anys, i el passat dissabte dia 10 9 2017, va anar a la casa d'un amic que es va reunir recentment a la universitat, em va portar a l'habitació i obtenim besar i després em va fer sexe oral sense preservatiu que era la primera vegada que ho vaig fer i no sóc seropositiu, no tenen cap malaltia greu i la meva immunitat era bona, no ejacular a la boca. Mai he tingut relacions sexuals i sempre he estat verge, i sempre he tingut algunes persones a la meva vida. També no parlàvem de problemes de salut, tot va ser molt ràpid. El meu temor és degut al fet que aproximadament a 4 5 dies més tard va començar a sentir alguns símptomes similars a un virus comú com la grip amb un nas que moqueja, estava realment la grip, però això era a causa de l'exposició a la fusta roba de protecció antipols la meva habitació que estava tancada, tosida de llàgrima, febre i una mica de mal de cap i cos, no se sentia gana ni tan sols es va desmaiar ahir, em vaig esborrar. Avui hi ha menys catarro a la gola i la grip gairebé ha passat, encara estic tossit congestionat, però no està sec. Estic recuperant. Aquests símptomes han ocorregut a mi abans d'aquest dia, en general desmais passar a mi perquè tinc la pressió arterial baixa, succeeix quan vaig massa temps sense menjar com en el cas anterior. La meva grip és al·lèrgica. Això és tot el que sentia.

Resposta
Claudio Souza 16 16America / Sao_Paulo desembre 16America / Sao_Paulo 2017 a 20: 51

Vostè diu així, i em quedo amb això:

No sóc VIH positiu, no tinc malalties greus i la meva immunitat va ser bona

Com saps Tinc curiositat per saber com es pot mesurar la seva immunitat, si és bo o dolent, ja que aquest és un coneixement que necessita ser descrit en forma explicativa i didàctica a gairebé set mil milions de persones que viuen en aquest planeta !. El que veig era una relació sexual sense protecció que té, sí, els seus riscos. La finestra immune d'això és de trenta dies al noranta-nou per cent de les persones i l'un per cent restant és de seixanta dies. L'única cosa que he de dir-li a la cara de "tots" que u va ruixar aquí és que pot haver-hi, sí, contret el VIH i, segons els seus relats, em veig, tot i que no professional en qualsevol salut nivell, és que una persona que té un desmais constant necessita ajuda mèdica perquè estaria a la mà si tingués hechizos de desmai rutinari. [] Cláudio

Resposta
El sexe oral pot transmetre el VIH / SIDA - VIH positiu. org 20 20America / Sao_Paulo juliol 20America / Sao_Paulo 2017 a 09: 36

[...] Sexe oral: quin és el risc? [...]

Resposta
finestra immunològic i Sexe Oral: Ignorar un problema no millora les coses ... i si la pregunta és sobre el VIH, només complica 5 05America / Sao_Paulo juliol 05America / Sao_Paulo 2017 a 00: 39

[...] en l'expressió sexe oral: quin és el risc? i ella la portarà a la seva altra [...]

Resposta
Sebastiao júnior Barroso 7 07America / Sao_Paulo March 07America / Sao_Paulo 2017 a 12: 20

Vaig fer el sexe oral a una nena i dies 34 vaig fer la prova del VIH + 1 2 que busca diversos antígens inclosos p24 i després amb dies 62 van refer la prova i els dos van ser negatius. Aquests resultats són concloents o necessari fer un altre amb dies 90?

Resposta
Claudio Souza 29 29America / Sao_Paulo setembre 29America / Sao_Paulo 2017 a 16: 36

El ministeri de salut recomana 30 dies per 99% de persones i 60 per a la resta. Ja no hi ha res a témer.

Resposta
Thiago Rafael Vilela 4 04America / Sao_Paulo March 04America / Sao_Paulo 2017 a 22: 52

Bona nit Claudi. D'acord? Això espero ...

Doncs bé, al desembre de 2016 vaig començar a sortir amb un noi que havia conegut durant algun temps. I en 13 / 01 / 2017, que va aparèixer amb un examen de VIH i sífilis positiva.

Jo estava molt preocupat per ell i per mi, però mai vaig fer el sexe anal (no fer servir un condó i no sense condons) o té prop d'això. Però hem tingut alguns casos dels preliminars, en un 3 vegades veritats durant el mes de desembre, i l'última vegada va ser en 29 / 12 / 2016, que realitza el sexe oral a mi (al meu penis).

Em 3 prova del VIH i altres MTS, sent la primera prova ràpida en el dia que em vaig assabentar del seu estat de VIH, dia 14 / 01 / 2017 q va ser negatiu.

A la setmana següent vaig fer totes les proves de nou en un laboratori (dia 21 / 01 / 17) que van tornar tots negatius.

En 24 / 02 / 2017 (60 dies després de l'últim contacte), repeteixo totes les proves de nou i vaig arribar negatiu.

Creu que hi ha una necessitat per a mi repetir aquestes proves amb 90 dies?

Resposta
Claudio Sants de Souza 4 04America / Sao_Paulo March 04America / Sao_Paulo 2017 a 23: 15

El període de finestra és 30 dies. Totes les proves que van tenir com a resultat no reactiu i, i hauria de ser suficient per U per fer la pau.
Però ho sé ... No n'hi ha prou perquè sóc un blogger. Així que us convido a trucar, el dilluns per Dial AIDS a 0800 16 25 50
Parlar amb ells. Però tractar de romandre en silenci perquè el sexe oral és molt més perill per a la "part activa" que acaricia

Resposta
Claudio Souza 29 29America / Sao_Paulo setembre 29America / Sao_Paulo 2017 a 16: 34

Després de 90 dies no hi ha res a témer

Resposta
anonimoparateste 4 04America / Sao_Paulo gener 04America / Sao_Paulo 2017 a 00: 48

Benvolgut Claudi, m'encantaria haver conegut el seu lloc web i el seu treball només per curiositat o algun projecte de la universitat, però per desgràcia vénen aquí a causa de la desesperació d'un home jove por de contraure el VIH.

Fa dies 29 vaig rebre un sexe oral d'una noia anomenada sense protecció, però la resta estava amb condó, aquesta noia té anys 18 4 mesos i passant a aquest servei i que fins i tot va aprendre que ella va sortir d'ella.

Crec que he sofert gran somatització perquè sap?
Vaig fer la prova ràpida amb dies 23 i assessor de salut a la COAS / CTA la meva ciutat pràcticament em va donar un reny, dient que aquesta forma d'exposició no donaria un resultat positiu, em vaig preguntar si s'havia de repetir l'examen i ella va dir que no i vaig aprofitar el nou any ... Però no és tan fàcil. Vaig trucar a la 0800 el TAC sp, el VIH / SIDA i em van dir el mateix, ningú ha contret el VIH d'aquesta manera i em preocupa a mi mateix amb altres malalties de transmissió sexual.

Demà passat farà la prova d'ELISA 4 ° generació (serà una prova amb 31 dies després de l'exposició. Espere dormir tranquil, no puc suportar viure aquest malson de somatització.

Si amb si un resultat negatiu pot estar en silenci?

Resposta
Claudio Souza 5 05America / Sao_Paulo gener 05America / Sao_Paulo 2017 a 02: 11

si, o pot romandre en silenci, i jo abroveito per notificar a tots els ue estic mudano alguns precises aquí.
Ja es pot oblidar que, sense l'examen de noranta dies per ser precisos.
Durant. Aquest infern és més

Resposta
Vinicius 25 25America / Sao_Paulo novembre 25America / Sao_Paulo 2016 a 11: 10

Perdó per la grandària del text, però crec que aquest sigui vàlid, simplement mai vistos aquesta qüestió es tracti i sempre investigant, llavors potser la pregunta més persones. Bé, anem.

Bé, la qüestió és simple. Imagineu tres individus. Dos homes i una dona (o un tercer home, qualsevol que sigui). Aquesta dona / home és la pràctica de sexe oral en homes, i rep per primera vegada l'ejaculació d'un, i ingereix per complet, per a, a continuació, iniciar aviat el sexe oral en segon fins que això també ejacular pel que ell / ella pot menjar de nou.

En aquest cas, sé que per a aquells que estan practicant haurà un major risc de contaminació, incloent l'ingerir el semen dels dos, però la meva pregunta en concret és si el segon home està en risc de contraure si el primer home a ser contaminat. En altres paraules, la boca pot ser "bruta" dels primers semen individuals, fins i tot si ell / ella ha empassat tot, que representaria el risc de contaminació per a la segona persona perquè el contacte del semen contaminat amb el penis?

De fet, la saliva / ella seria capaç d'anul·lar aquesta possibilitat, ja que el contacte dels primers semen individuals en el segon penis home seria "indirecte"?

A més, en el cas del penis no conté esgarrapades o lesions, seria molt remota la possibilitat de contaminació per contacte només el semen en el cos del penis, encara que directament, no és així? O en aquest cas seria prou significatiu de risc? (Aquesta pregunta ve al cap perquè aquesta possibilitat d'un ejaculat individu involuntàriament en un altre penis en el cas d'una dona que es presentarà el sexe oral a dos homes o més al mateix temps.)

Gràcies! Felicitats pel lloc!

Resposta
Claudio Souza 26 26America / Sao_Paulo novembre 26America / Sao_Paulo 2016 a 00: 48

La taula indica vc és extremadament complex i no es pot permetre el luxe de tractar una opinió al respecte. Crec que les tres persones té, per defecte, el comportament sexual de risc i jo diria que als tres en el camp de les hipòtesis, d'esperar que el període de finestra, en la qual es pot saber més en aquest enllaç. I encara que ningú em va demanar una opinió, sóc una persona molt liberal sobre el sexe, de manera que si tres s'havien unit a un cangur, vuit papallones i una nina Barbie, no veuria res dolent. Excepte la manca d'un condó

Resposta
Mateu 4 04America / Sao_Paulo Octubre 04America / Sao_Paulo 2016 a 00: 49

Una persona em va xuclar. I ella té la gonorrea. Vull saber si em va infectar?

Resposta
Claudio Souza 4 04America / Sao_Paulo Octubre 04America / Sao_Paulo 2016 a 08: 33

Dues vegades la mateixa pregunta amb una diferència de dos minuts

Resposta
Mateu 4 04America / Sao_Paulo Octubre 04America / Sao_Paulo 2016 a 00: 47

Hola. No era una dona que fa que el sexe oral en minuts i ella té gonorrea. Vull saber si corro el risc de contraure la gonorrea?

Resposta
Claudio Souza 4 04America / Sao_Paulo Octubre 04America / Sao_Paulo 2016 a 08: 32

Si tenia gonorrea a la boca si, però això és poc probable

Resposta
Marcio Martins 13 13America / Sao_Paulo setembre 13America / Sao_Paulo 2016 a 06: 49

Estava xuclat per una persona q era VIH positiu, vih aquesta persona va morir, té un risc d he agafat?

Resposta
Claudio Souza 13 13America / Sao_Paulo setembre 13America / Sao_Paulo 2016 a 10: 38 Resposta
Marcio Martins 13 13America / Sao_Paulo setembre 13America / Sao_Paulo 2016 a 04: 26

Rebut sexe oral d'un noi que era VIH positiu, corro el risc d'haver contret el VIH?

Resposta
Claudio Souza 13 13America / Sao_Paulo setembre 13America / Sao_Paulo 2016 a 10: 38

Si us plau, llegiu aquest https://soropositivo.org/2009/09/07/dor-em-pacientes-hiv/

Resposta
Marcio Martins 14 14America / Sao_Paulo setembre 14America / Sao_Paulo 2016 a 06: 21

Hola TD B? Aquest enllaç no respon a la meva pregunta, si us plau, em preguntava si hi ha risc de ser infectats per mi, perquè he rebut sexe oral d'una persona VIH positiva que m'ajudi.

Resposta
Claudio Souza 14 14America / Sao_Paulo setembre 14America / Sao_Paulo 2016 a 16: 06

VC va fer tres vegades la mateixa pregunta. Si o no podia deduir-se del text, la qual cosa és molt difícil de contraure el VIH a la forma en què es declara, si o no l'enllaç que condueix a un article al diari Folha de Sao Paulo que compta per primera vegada, tenia un cas provat la transmissió a través del sexe oral, va ser perquè o no prestar atenció al que es llegeix.
Per estar segurs, o no córrer aquest risc, però em sembla que u és una persona molt ansiosa li aconsello que prengui els exàmens d'apaivagar.
La propera vegada o venir aquí i deixar un comentari, fes-ho d'una vegada per no omplir la meva bústia de correu. No puc estar a la seva disposició, així o pensa ha de i la propera vegada que o fer, 2 (dos) Vees meva pregunta, em reportar vc vc com spammer i bloquejar la pàgina.
Per descomptat que?

Resposta
Marcio Martins 14 14America / Sao_Paulo setembre 14America / Sao_Paulo 2016 a 06: 34

Bon dia, Claudio enllaç q vc no ha corresponen a la meva pregunta, m'agradaria saber si tinc risc d'haver contret el VIH perquè estava xupat per una persona VIH positiva

Resposta
Marcio Martins 14 14America / Sao_Paulo setembre 14America / Sao_Paulo 2016 a 06: 59

Claudio enllaç q vc té n és la meva pregunta, m'agradaria saber quin és el risc de contraure el VIH i passius (aspirat)?

Resposta
Claudio Sants 8 08America / Sao_Paulo abril 08America / Sao_Paulo 2017 a 19: 31

Márcio sap, veient això gairebé un any després de veure com ets egoista. Rep una demostració d'afecte (I n faig sexe oral a una persona que no albergava sentiments per ella, i rebut molt menys), descobreix llavors, si vostè descobrir més tard que la persona té VIH i es va fer una parlar de la salut de la persona. Un s'imagina els riscos de donar sexe oral a algú?
Pensa-hi

Resposta
Marcus 4 04America / Sao_Paulo agost 04America / Sao_Paulo 2016 a 12: 52

Si us plau.
Vaig veure en aquest article, i com vaig dir la transmissió per sexe oral receptiu, és pràcticament impossible.
No obstant això, la data de 2012 i que jo sigui una persona q rep el sexe oral i preocupant, terpens, si hi va haver canvis en aquest concepte.
M'agradaria una volta és possible i ja paabenizo tal matèria q tant m'ha il·luminat.

Resposta
Claudio Souza 4 04America / Sao_Paulo agost 04America / Sao_Paulo 2016 a 20: 09

El casoé el primer en la literatura mèdica, i és una lesbiana en silenci

Resposta
Sonja McDonell 3 03America / Sao_Paulo agost 03America / Sao_Paulo 2016 a 10: 29

sexul orals nua aquesta periculoasă atunci Cand fetele lesbiene acest cara lucru şi nici unul Dintre ii Nu el fuck deixa DCon baieti fara prezervativ.
sonjamcdonell@yahoo.com, Ani 24, lesbiene

Resposta
Claudio Souza 3 03America / Sao_Paulo agost 03America / Sao_Paulo 2016 a 17: 20

Una, anar pentru mulţumim el bloc-ul Nostru căutarea. Reţineţi Ca sunt I, folosind Traducator línia ONU pentru la răspunde que întrebarea dumneavoastră şi nu am nici ONU fel să verifice exactitatea traducerii. En general termeni donar literatura Medicala din toate, ONU Singur eficaç del VIH transmitere fri prin oral, SI A fost in Statele Unite ale Americii. Arronsa va Pastra Si de la pràctica prevenir fri perioada en forma oral d'sunt menstruale "relativ linistita"

Resposta

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.

Soropositivo.Org, Wordpress.com i Automattic fan tot el que estem al nostre abast respecte a la vostra privadesa. Podeu obtenir més informació sobre aquesta política en aquest enllaç Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Llegiu tot a la política de privadesa

%d bloggers com aquesta: