20.8 C
São Paulo
15, desembre, 2019

Els regimens dels tractaments antiretrovirals no nucleósids són sempre una opció segura?

Imatge predeterminada
Antiretrovirals

Un estudi associat al dany del sistema nerviós central amb l'ús de la monoteràpia de Kaletra en pacients amb càrrega viral indetectable

Un petit estudi els resultats van ser publicats a l'edició de 14 de gener de la revista El diari de la sida es van trobar elevacions de determinats marcadors d'activació immune en el líquid vertebral de les persones amb VIH que prenien monoteràpia amb lopinavirritonavir (Kaletra). Aquestes elevacions, que es veuen fins i tot en persones amb càrrega viral indetectable, poden ser signes de possible dany al sistema nerviós central, la qual cosa podria derivar en un deteriorament neurocognitiu.

Il·lustració 3d de virus que ataquen les cèl·lules nervioses

Encara que l'ús de règims antiretrovirals eficaços permès l'esperança de vida ha augmentat dramàticament i la disminució de la incidència de la demència en persones amb VIH, el sistema nerviós central pot patir un dany constant com a resultat de l'activació immune, escapament viral o fins i tot a causa de la toxicitat dels medicaments.

Com a resultat, ara que les noves opcions de tractament estan disponibles, i que molts pacients que han viscut molt de temps amb el VIH i estan envellint, és crucial tenir en compte els possibles efectes secundaris en el sistema nerviós central en triar les pautes de tractament.

La simplificació de la teràpia antiretroviral (HAART) és una estratègia que es va investigar i de vegades requereix la pràctica per moltes raons, com ara l'augment de la comoditat de tractament (???), reduint el nombre de comprimits, reduir i toxicitat i reduir els costos. Entre les estratègies de simplificació, el més freqüent és el canvi a la monoteràpia amb inhibidor de la proteasa impulsada per ritonavir (Norvir ®) després d'assolir el nivell indetectable amb un règim antiretroviral estàndard (HAART).

Kaletra ® és un dels inhibidors de la proteasa, juntament amb Prezista ® (darunavir) potenciat per ritonavir (Norvir ®) ha estat més utilitzat com a monoteràpia. El seu poder i l'alta barrera genètica per al desenvolupament de resistència el converteixen en una opció atractiva per al seu ús com a monoteràpia. No obstant això, d'acord amb els nous resultats d'aquesta revisió, l'ús de les guies de tractament no convencionals - com monotherapias - pot ser de vegades menys eficaç que un estàndard de tres medicaments en reducció de l'activació immune i la inflamació del sistema nerviós central.

L'acrònim MAIS per a la monoteràpia a Suïssa i Tailàndia va ser un estudi controlat i obert amb el fàrmac distribuït aleatòriament per participants de diferentsil·lustració digital de neurona humana càrrega viral indetectable durant més de sis mesos sense haver experimentat qualsevol error en dos grups: un pacients van continuar la seva teràpia (continuació braç de tractament) i l'altre van començar a prendre lopinavirr (braç de monoteràpia) sol. El resultat esperat per a l'estudi seria mantenir tals grups per setmana 48 i més tard, els dos grups podrien utilitzar-se per la monoteràpia durant més de setmana 48. No obstant això, l'estudi no va poder completar-se, ja que no hi havia una complicació que genera una pertorbació dels criteris establerts pel protocol d'assaig: fracàs virològic de sis de la primera 30 (20) pacients en monoteràpia, els pacients amb un CD4 compten per sota a les cel·les 200 mm3 (vegeu notícies del dia 26 / 02 / 2009).

En aquesta ocasió, els investigadors van avaluar mostres de fluid espinal dels participants 34 de continu braç de teràpia; 31 dels pacients en el braç de monoteràpia i controls seronegatius 29 amb la malaltia d'Alzheimer per tal de respectar els nivells d'inflamació i els marcadors d'activació immune com S100B (l'elevació indica una proliferació de astròcits, cèl·lules glials que protegeixen les neurones i de suport) , neopterina (un marcador de la inflamació) i l'activació dels macròfags i el dany neuronal.

L'anàlisi va trobar que els nivells de S100B van ser significativament majors en els pacients en el grup de monoteràpia en la continuació del braç de teràpia participants o les persones amb la malaltia d'Alzheimer, grup de control, independentment de la càrrega viral o poden no ser detectable en plasma o fluid cerebrospinal. Els nivells de monoteràpia de neopterina, però, van ser significativament més alts que els altres dos grups només quan s'inclouen en l'anàlisi de pacients amb càrrega viral del VIH detectables en plasma i fluid cerebrospinal.

En pacients 16 VIH que van formar un grup de control paral·lel - nivells de VIH en els pacients que van prendre la teràpia triple i un altre nivell quan van ser tractats lopinavirritonavir monoteràpia S100B i neopterina, els nivells van ser significativament majors en les mostres preses durant el tractament amb monoteràpia.

el guapoTot i que els resultats d'aquest petit estudi s'han de confirmar en assajos clínics més grans, els resultats són especialment decebedor pel que fa a la utilització de monoteràpia amb inhibidors de la proteasa potenciat amb ritonavir - almenys lopinavirritonavir - perquè, a més del fracàs virològic documentat amb aquestes estratègies de tractament en diferents assaigs, ara hi ha signes de dany constant del sistema nerviós central quan s'utilitza aquesta orientació antiretroviral no estàndard.

Mentre que lopinavirritonavir és considerat un dels fàrmacs antiretrovirals amb una millor penetració en el líquid cefaloraquidi, els resultats d'aquest estudi es posen en dubte l'eficàcia de Kaletra ® per prevenir i evitar el deteriorament del sistema nerviós central quan s'utilitza com monoteràpia.

Nota del lloc web Seropositiu Editor: La població està envellint amb el VIH i, fins ara, amb "una certa qualitat de vida." Jo mateix vaig allà per 51 anys i si usava barba, ja hauria posat el meu salsa. En el meu cas, la infecció primària per VIH va ser la meningitis i la notificació, anys més tard vaig tenir una altra meningitis ... no estic perdut l'esperança de jocs i jo sóc molt objectiu quan la cosa ve a mi. A més d'aquests dos esdeveniments, pateixo amb una neuropatia perifèrica, el que em fa bé pesadinhas prenc drogues com la gabapentina i la metadona, només per "mitigar" el dolor.

He de reconèixer que, en la majoria dels casos això funciona; avui, però, no sentir la meva mà esquerra, que està latent. Això es coneix com parestèsia i és un símptoma desagradable, però molt més agradable que el meu dolor crisi, que en general acaben a la sala d'emergències de San Camilo, perquè em fa mal la besa ni morfina injectable ha fet més que alleujar un parell d'hores. Així que quan la crisi és hiperestèsia Espero efecte en el meu llit que passi.

És clar per a mi que el meu infecció per VIH opera àmpliament en el meu sistema nerviós central i que només Déu pot evitar això.

De totes maneres, vaig a viure el camí li vaig dir a la gent viu, quan em vaig oferir al CRTA. Un dia a la vegada ... Però hi ha alguns que WTF

Una altra cosa important és que sembla haver investigació per reduir els costos dels tractaments i que aquests assaigs, tot i que crec que segueixen estàndards ètics que no són objectius per la comunitat científica, jo, que no formen part de la comunitat, ni tampoc (no distorsioneu el meu pensament atribuint-ne la capitalització com una demostració de respecte) em poso en dubte la correcció i fins i tot la moralitat de canviar el tractament d'una persona, que tenia bons resultats, per un mètode (la monoteràpia) que a la dècada 1980 i part de 1990, va delmar milions de vides! O serà així, perquè és una mitja dotzena de gats degoteig, està bé i vindrà. I per acabar, tinc pastilles 22 al dia, no em sento molestat per ells i, si redueixen el meu tractament d'aquesta manera, em sentiré abandonat fins i tot per la meva infecció ... I una vegada més: PQP

He mantingut aquest bloc gairebé sense ajuda des de l'any 2000! estem al final de 2019

Ningú no és tan pobre que no hi pot ajudar almenys una vegada. L’elecció és vostra. I Déu testimoni de les seves opcions

Per ajudar amb $ 10,00 Per ajudar amb $ 20,00 Per ajudar amb $ 50,00 Per ajudar amb $ 100.00
El que ve després de la imatge no us permet pensar:

“Uau! Com va patir !.

És així que et poses al cap que pots passar encara més que això!

Quan escric que hi ha vida amb VIH és això i molt més el que parlo !!! Igual que tu, no sóc més que un ésser humà. Amb molta determinació és un amor incalculable i sobretot Mara. Després de morir, puc sortir poc després sense queixes.

Malgrat la infecció pel VIH, i fins i tot poques vegades, puc somriure.

Ja ho sé! La samarreta és horrible. He provat aquest mateix somriure amb una altra samarreta. Però el motiu del somriure ja no era al voltant! 🙂 Realment ho és. Sí, aquest somriure a mi és rar

Articles relacionats que us agradi llegir

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa