Soropositivo.org VIH, SIDA, sexe oral, finestra immunològica, acabat de diagnosticar?

AVAQ Informe: Prevenció del VIH a Horitzó

Et trobes Iniciació ** drogues ** AVAQ Informe: Prevenció del VIH a Horitzó
Imatge predeterminada
drogues

Vacuna contra la SIDA, la combinació de prevenció, condons masculí i femení, de la curació, el general, els anticonceptius hormonals i el VIH, microbicides, Prevenció amb tecnologies multidisciplinars, preparació, tractament com la prevenció, la circumcisió masculina en les clíniques de manera voluntària.

L'informe anual del camp HVAC, la propera reunió CROI mostrarà per què l'any és el millor i el pitjor de tots els temps per a la prevenció i lluita contra el VIH

La setmana que ve, científics, advocats i metges es reuniran a Seattle per a la Conferència sobre Retrovirus i Infeccions Oportunistes (CROI), una reunió venerable VIH que sol provocar la cobertura mediàtica de l'epidèmia de la SIDA i el potencial de reduir i preservar la salut de les persones que viuen amb el VIH.

Utilitza terra, horitzó i la lluna

S'espera que una sèrie de dades de la CROI incloent resums de "últim minut" que mostrarà el IPERGAY dades i orgullós dos assajos de prep oral, utilitzant TDF / FTC en els homes gai i altres homes que tenen sexe amb homes a Europa i al Canadà, i un altre estudi del microbicida amb un% de tenofovir gel vaginal 1 concentració en unes dones sud-africanes. També hi haurà dades d'un "projecte de demostració" Prep que va proporcionar l'estratègia en un context de vida real als kenyans i ugandesos parelles parelles, amb el detall important que totes les parelles eren serodiscordants. No sabem quins seran els titulars específics, però podem dir amb confiança que una espècie de dring pot ser aquesta: El futur de la prevenció del VIH està a l'horitzó.

En el nostre últim informe, AVAQ Informe 2014 / 15: Prevenció en l'horitzó, li oferim una agenda clara per al que hauria de succeir, el que falta, i per què és important ara més que mai.

Específicament, sostenim que:

  • Els objectius de prevenció ambiciosos són importants. Poden impulsar noves accions, en part, mitjançant l'ampliació de la nostra noció del que és possible.
  • Però aquests objectius només funcionen si són viables, ben definits, mesurables i amb el suport de recursos financers i la voluntat política i el suport. Els objectius de prevenció emeses fins al moment són inspiradores, però encara no compleixen amb aquests requisits.
  • Com ONUSIDA va crear una "via ràpida" per establir metes aspiracionals per 2020, metes clares a curt termini també es necessiten amb urgència. No podem esperar cinc anys per veure si el món està en camí per posar fi a l'epidèmia de la SIDA.
  • La resposta mundial a la SIDA s'està executant amb un gran dèficit financer i necessitem noves contribucions. No s'aconseguiran nous objectius i fins i tot poden arribar a ser irrellevant si no som capaços de tancar un buit en el qual no creix el finançament mundial en aquest moment.

càmping dels refugiatsEls recents avenços en la investigació del VIH s'han convertit capaç de reduir les noves infeccions, pel que és possible contemplar el final de l'epidèmia mundial de sida. Però la prevenció pot quedar enrere si l'ajuda lideratge global fan d'aquesta una prioritat.

Recentment, el ONUSIDA enviar grans fites per a la prova del VIH, proporcionar tractament antiretroviral i la supressió virològica durant els propers cinc anys. Segons l'agència, la realització d'aquests objectius "90-90-90" posaria al món en vies d'acabar efectivament amb l'epidèmia de la SIDA, com a molt tard 2030.

Davant de la prevenció, ONUSIDA té com a objectiu reduir les noves infeccions a tot el món de 2,1 milions en 2013 a 500.000 en 2020, i per eliminar l'estigma i la discriminació. Aquests objectius són ambiciosos i digne aspirant per a ells. Però falta alguna cosa important de les metes traçades d'intervenció amb l'especificitat, l'estratègia i els recursos per complir amb les expectatives. L'objectiu és gran. El que falta és veure com arribar.

En el futur, en un 20 anys tindrem una àmplia retrospectiva de si els objectius d'avui, l'any 2015, importats en la recerca per acabar amb la SIDA

Història, si encara hi ha algú per interpretar-lo, el jutge

horitzó de la ciutat

Però ara, es necessiten amb urgència previsió i enfocament. Ens preocupa si els objectius que s'han establert són correctes, els objectius es materialitzaran, en particular en el context d'una resposta global que funciona en un context financer desastrosa amb un dèficit per a totes les metes i on la prevenció no és que es va centrar en pacients en antiretroviral adequat VIH-positiu. També som conscients que aquests objectius poden transformar-se de negreta a l'absurd en el parpelleig d'un ull si el finançament, la voluntat política i líders de la comunitat segueixen sent deficient.

(Nota del traductor i Seropositiu Editor web: Impossible no fan un apart i esmenten que l'executiu al Brasil s'ha reunit fins i tot "mal-i-malament", les seves propostes i amb excepció dels incidents logístics [molt greus perquè en qüestió de VIH / SIDA insuficiència logística és la condició determinant de la vida i la mort] no és l'imprudent "banc evangèlica", que més aviat ha de tenir cura del seu ramat (donants), d'estar donant pitaco en l'educació anti-homofòbica com per contra, estan interessats en fomentar l'homofòbia i l'estigmatització de les persones amb VIH com indignes criatures, "delinqüents" {com si prevaricassem com porcs a la cort de porcs} - i jo no anava a acabar de dir quantes coses som indignes per aquests gossos, proposo al principal, Malafaia, cintra marina, feliciano, Bolsonaro, i tot Quatrilho (...) tot això sense lletra majúscula perquè la meva intenció és fer-indigne dels seus taulells, ja que són indignes sessió lloc que he creat per a ells i batejat per el mal en la seva essència, obstaculitzant la prevenció de la SIDA important de les polítiques entre els adolescents, partint del principi que l'educació ridícula, l'educació sexual, inclosa la qüestió de gènere, conduiria a una sodomizacão, per crear una societat com la de Sodoma, si existís Sodoma ; tornar, l'educació sexual conduiria a l'exercici d'hora de la sexualitat en un país on hi ha guetos, on les nenes de dotze anys estan casats i viuen en relació marital (sic) amb homes d'anys 50, només per a la família que literalment va vendre a la noia tenir un _fonte de renda_ - Aquest és el diable amb totes les lletres -. És necessari i urgent, es restaura l'estat és laic i considero que és just que el ministre o l'home i transformat en titella de l'Església, sigui la que sigui, se li va impedir declarar posició electiva o encarregat en nom de mantenir el caràcter laic de l'Estat, ja que tenim bells exemples del que l'estany no és secular (veure l'Estat islàmic homònim, tots els dies es mostra a la cadena de satèl·lits retorn a la barbàrie ... Estat ha de ser laic no ser quibbling sobre el que és d'interès públic i el que és l'interès religiós. no discuteixo aquí religió. vaig assistir a molts d'ells, els maneres més dramàtics a bé veure l'interior d'ells i sé que no és més que una banda de llops sarnós. !!!!!! he vist amb els meus ulls)

En aquest sotmetrem i entendre que el treball per a ell durant anys gairebé 15, després d'una vida de somnis i de la delinqüència en afectiva ...
En aquest sotmetrem i entendre que el treball per a ell durant anys gairebé 15, després d'una vida de somnis i de la delinqüència en afectiva ...

La HVAC funciona en coalicions en molts dels països afectats per l'epidèmia. Objectius que es desenvolupen a Ginebra, Washington DC i altres corredors d'energia poden tenir poc Pobresa Urbanasimilituds amb les realitats dels països on la SIDA és endèmic en les seves comunitats. On no hi ha realitat, no hi ha cap rellevància. És essencial que els països compten amb els recursos tècnics i financers als objectius mundials pertinents al context nacional, l'anàlisi, incloent bosses de pobresa, ignorades sistemàticament en els seus guetos. En cas contrari, les metes més altes seran anul·lades pel menyspreu i el compromís polític amb el planeta i la civilització. La SIDA és una amenaça per a la continuïtat de la solució de l'espècie humana al planeta, i al poc d'amenaça tots els èxits del segle passat, present i.

Com hem argumentat en aquest informe, els objectius han jugat un paper clau per canviar el curs de l'epidèmia. De la mateixa manera, un objectiu mal dissenyat pot tenir cap impacte. En aquest moment, és essencial que els objectius i les tàctiques són compatibles amb l'ambiciós però possible, que és posar fi a la SIDA. És per això que hem dedicat la primera part de l'informe a una ràpida subjectada sobre per què les metes importants, fites que falten, i com a promotors d'una resposta integral han de treballar junts per assegurar metes intel·ligents, estratègics en tot l'espectre d'opcions la prevenció del VIH i la SIDA a tot el planeta.

També se centren en qüestions que donen suport (i, de vegades soscaven) la capacitat per complir amb aquests objectius. Hem identificat tres àrees específiques d'acció:

  • alinear les estratègies d'alt impacte als drets humans i l'avanç de la realitat biomèdica dels últims vuit anys fent parlar científicament plausible sobre la fi de l'epidèmia. No obstant això, "plausible" no significa "possible". Avui dia alguns científics i professionals de la salut pública se centren en el que pot aconseguir mitjançant la intervenció biomèdica, sense prestar prou atenció als contextos estructurals i socials en els que es lliuren a la prevenció i el tractament. Alhora, alguns drets dels socis es van centrar en parlar sobre el VIH com acaba d'entrar les pastilles, el que suggereix que no hi ha dinamisme o acció en els fronts basats en els drets. No ha de ser una veritat mèdica combat permanent, no pot ser. Si la ciència no està sincronitzat amb els drets humans, hi ha poca esperança de portar l'epidèmia a un final concloent.
  • Inverteixi en un canvi de paradigma orientat prep oral. El món no està produint les intervencions més efectives amb una estratègia intel·ligent i de gran escala. Prep dia per via oral per a la prevenció del VIH és només un exemple. Objectius globals per PREP poden ser llançats en els propers mesos, però no hi ha plans per a satisfer-les. Els projectes de demostració són petits i sense relació, el finançament és que prenen les decisions limitades i polítics "no estan complint amb la creixent demanda dels homes i les dones, incloses les dones joves d'Àfrica. Ara és el moment de passar i actuar per omplir aquests buits.
  • Resultats de la demanda a curt termini en el camí cap a les metes a llarg termini. "La despesa passaran anys fins que hi hagi una vacuna realment eficaç contra la SIDA, les estratègies de curació, els antiretrovirals injectables o les tecnologies de prevenció d'usos múltiples que redueixen el risc de VIH i proporcionar sistemes d'anticoncepció d'acció prolongada. Però hi ha moltes activitats en els assajos clínics i la ciència bàsica per establir els mitjans per assolir aquests objectius a llarg termini. Aquestes activitats han d'estar alineats amb els objectius a curt termini que poden ser utilitzats per mesurar el progrés i manejar les expectatives.

Com l'informe HVAC va a la impremta aquesta setmana i mentre ens preparem per a la CROI la setmana que ve, els Estats Units estan bregant amb profundes preguntes sobre les formes en què les vides dels homes i les dones de raça negra es valoren d'acord amb la llei (...) .

nafta i la llei que condemna a mort als homosexuals
nafta i la llei que condemna a mort als homosexuals

El món està tractant d'entendre com l'epidèmia de Ébola a l'Àfrica oriental estava fora de control i la forma de fer-ho de nou. I no és contínua preocupació i vigilar que les lleis anti-homosexualitat a Nigèria i Gàmbia, i en entorns d'odi i de la legislació que posen en perill a les persones LGBT i molts altres grups marginats de tot el món.

Aquests esdeveniments no se separen de la feina que fem per combatre la SIDA. Incorporen el tema del racisme, la desigualtat, la pobresa i la seguretat que impulsen l'epidèmia que s'ha d'abordar per acabar amb ella. A més de VIH específics de treball establerts en aquestes pàgines, és essencial per al treball en el sentit fonamental, durador i positiu canvi en cadascuna d'aquestes àrees. Això farà història, sens dubte.

Originalment publicat a AVAC Report el dijous, 19 de febrer, 2015.

Traduït, adaptat i editat per Claudio S. Souza amb suport tecnològic Google Traductor en 02 / 03 / 2015 amb publicació prevista per 03 / 03 / 2015

Vídeo: És possible un món sense sida? BBC Brasil

Digiprove certifica Que usuari hivpositivoorg@gmail.com (Claudio Souza) estava en possessió del contingut es detalla a continuació al març 3 2015 22: 59: 38 UTC:
Número de certificat: P600575
Empremta Digital: C50E3D71042EC16A4C0D8FBF17473751
589682948166E01CA25762E5829833D0
notes: Aquest certificat va ser emès per Digiprove Ltd, registrada en nombre Irlanda 414284. L'empremta digital es calcula aplicant l'algoritme 'SHA256' amb el contingut. Digiprove manté la pista d'auditoria demostrable segura de tots els certificats emesos. El fitxer '.p7s' adjunt conté aquest certificat en forma de signatura digital, per emmagatzemar de forma segura i / o copiar el requerit.
El certificat també s'ha inclòs en el nostre camí segur i probable d'auditoria. Els detalls d'aquest certificat es publiquen ahttp://www.digiprove.com/show_certificate.aspx?id=600575&guid=Uh1DafMwR0S_kk3ZxKxBsg.

Anuncis

Articles relacionats que us agradi llegir

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org fan tot el que estem a la nostra disposició pel que fa a la vostra privadesa i sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

WhatsApp WhatsApp Us
Cal xerrar? Beto Volpe (cercar aquest nom a Google) té molt a oferir. Jo, Claudio, ja no puc conèixer-te, bé, no puc simplement escriure amb els indicadors i sovint la conversa fa voltes que les persones que "només passen" poden sortir d'aquí preguntant-se quin tipus de boig sóc jo!