Soropositivo.Org - Hi ha vida amb VIH de Cláudio Souza

La legalització de la prostitució al Brasil - Pros i contres

Imatge predeterminada
legalització o prostituïda o

La legalització de la prostitució al Brasil - Pros i contres

Professional-el-sexe-get-orientacions sobre-ciutadania-i-salutDes de la legalització de la marihuana a Uruguai fins a la legalització de la prostitució a Brasil:

L'Amèrica Llatina evoluciona o retrocedeix?
En els temps de legalització de marihuana, no només és José Mujica qui advoca per trencar els vells tabús. Marginada per la societat, no és nou que la hipòtesi de legalitzar la prostitució pateix molta discriminació. Però, què significa exactament legalizar la prostitució? Va ser una manera evolucionada de pensar?

El noi bo, el prostitució legalitzar i la sida
La qüestió és fins a quin punt l'exposició del propi cos com a producte de compra i venda pot atacar a la societat. El "bo" de la història és el que guanya la cara propi suor, no pel propi suor del cos ... El cos en si mateix comporta el risc de la proliferació de la SIDA, i aquest noi dolent pot amagar en la farsa que utilitza serveis sexuals secrets. La legalització de la prostitució en aquest cas seria una manera de revelar alguna cosa que desitja mantenir en secret.

No tot és tan dolent com sembla
Valerós és qui supera els prejudicis i converteix la mala reputació en èxit. Hi ha les desfilades internacionals "Daspu" i la coneguda Bruna Surfistinha, escriptora amb biografia publicada al cinema, entre altres exemples amb resultats reeixits. Potser la prostitució legalitzada podria robar l'escena d'aquell que succeeix amb un tema tan controvertit.

La legalització de la prostitució: en definitiva, els professionals?
Tot comença amb el tema. Per què una persona que ven el seu cos per al sexe no pot ser respectat com un professional? El que hi ha és deshonest? Si el cos pertany al mateix propietari, ell té el dret de fer el que vulguis, no? No estic tan segur ...

La legalització i regulació de la prostitució, fins i tot pot ser vist com una mena d'agressió social, la beata i els que viuen en una moral hipòcrita, esposes tendeixen a sentir-se vilipendiat el batec de la legalització de la prostitució tambors, perquè ignoren aquestes noies sovint recolzen la brutalitat dels seus fills i marits en els bordells, que, sí, han de ser tancats

llei

L'altra cara de la moneda ...
La societat pot veure l'acte legal de legalitzar la prostitució com una "agressió" perquè no encaixa com un paradigma en l'educació, per exemple. Si una cultura admet la legalització de la prostitució, quins serien els nens que viuen amb aquesta professió en el seu dia a dia? La banalització seria constant, i aquests mateixos fills estarien acostumats a viure "pacíficament" amb la compra i venda del cos. La proximitat amb la sida i altres ITS seria inevitable si escollissin aquesta professió com a adults. La prostitució, en aquest cas, es veuria com una professió com qualsevol altra (i aquesta és la idea).

Legalització de la prostitució i la família
Pot una prostituta o un noi de programa tenir una família com qualsevol altra persona? En els moments en què una dona és la majoria dels "pares de família", o els fills són filles de dos pares, és completament possible que aquesta família estigui ben formada, però no en el motlle tradicional. Amb la legalització i la regulació de la prostitució, és molt probable que la religió tingui un paper secundari o fins i tot inexistent, ja que els seus dogmes no s'ajusten a les pràctiques que condueixen a la prostitució. Però és important assenyalar que, malgrat la repressió social, el món evoluciona constantment, i això garanteix un major discerniment i la consegüent acceptació de la legalització de la professió més antiga del món. M'agrada o no, hi ha "diferents", que viuen al costat dels "refranys" normals.

La legalització de la prostitució, la SIDA i altres malalties
Per descomptat, els que treballen directament amb el sexe estan més a prop de les ETS. Es necessita molta informació per combatre, i especialment per prevenir la proliferació de malalties. La sida ja no és letal, sinó que requereix un seguiment mèdic per a la resta de la vida del pacient. Això, per no parlar de l'impàs generat en les famílies d'aquests professionals, que estan exposats al risc, si no hi ha prou informació del metge. Amb la legalització de la prostitució, cal fer un esforç governamental per educar i, per tant, evitar la malaltia. L'ús de preservatius, per exemple, és molt fàcil d'assimilar.

Mare amb la seva filla a l'hora d'anar a dormirEducació dins i fora de la llar
El coneixement i la prevenció de les ITS s'han de prendre seriosament a les escoles, especialment si la prostitució està legalitzada. El projecte de salut i prevenció escolar (SPE) està vigent a les escoles públiques de tot el Brasil, informant a la població juvenil sobre la salut sexual i reproductiva, a més de promoure la participació de la societat. Però això no és suficient per educar a una nació. Davant la prostitució legalitzada, es necessita un esforç familiar per complementar el que s'aprèn a l'escola. En aquest punt, les famílies "diferents", o que accepten la prostitució legalitzada, poden ser més il·lustres.

Qui obté el màxim profit de la prostitució legal?
Tenint en compte la qualitat d'una pràctica absolutament adult, s'ha de prestar atenció als beneficis de la legalització i regulació de la prostitució, ja que hi ha molts professionals del sexe que treballen sense drets laborals, a mercè dels titulars dels proxenetes majoria dels beneficis , paràsits reals.

Legalització de la prostitució i la supervivència
Independentment de tot l'adveniment de la informació, els mitjans de comunicació, etc, la prostitució està aquí, com sempre. I el que passa és que la major part del treball és realitzat per professionals que no tenen accés al fons, jubilació i altres beneficis que marquen la diferència en el temps que els éssers humans més necessiten: la maduresa; quan ja no podem confiar en el cos per a realitzar qualsevol servei - especialment de prostitució.

Es imposaran impostos sobre la legalització de la prostitució?
Des de l'establiment de la llei de la Micro Empresari Individual - MEI, que proporciona condicions per al treballador informal podria legalitzar moltes persones tenien accés al registre nacional de persones jurídiques, i podrien actuar com a empreses (individualment). Amb la legalització de la prostitució, cada treballador tindria un CNPJ, perquè el registre es porta a terme de forma individual, el que significa un assoliment i la independència completa dels "caps".

Però, a impostos?
Amb un CNPJ a la mà, és possible treballar amb la legalització de la prostitució en condicions especials (només, emetre factures) i obtenir accés a l'assistència per maternitat,Dòlar Geldscheine und Schere la jubilació i encara romanen lliures d'impostos federals. El treballador registrat al MEI només paga una quota simbòlica al govern. Això evita la proliferació de treballadors que no paguen impostos, alhora que facilita als professionals la realització de les seves activitats amb més confiança i garanties de futur. Seria un gran pas si es produís la legalització i la regulació de la prostitució en aquest context.

Després de tot, la legalización de la prostitució representa l'evolució o la regressió? Depèn de com veieu el problema. Des del punt de vista del treballador, la legalització i la regulació de la prostitució és una merescuda evolució. Però, des del punt de vista de l'església, de la societat conservadora en què es viu, dels prototips d'integritat i d'austeritat, desgraciadament, simbolitza la regressió. Cadascun s'esforça per les causes que els convenen. Queda per veure si els ideals d'evolució o regressió són amb la majoria.

No obstant això, amb o sense esglésies, la prostitució existeix avui, demà i potser per sempre.

Començant amb el que és obvi, que l'Estat és laic, les seves accions, pel que fa al que legalitza o el que ell no legalitza, l'església ha de romandre en el seu pedestal o podi, púlpit o qualsevol cosa per tu buscant portar les seves ovelles; i si, però, opten per la prostitució o la venda de serveis sexuals a canvi de diners, béns o possessions, l'Església ja no pot intervenir i quan penso en el que Luter va veure l'última d'aquesta cosa s'assembla molt a ...

O almenys es pot intentar "catequitzar ells." Si això funcionarà, no ho sabem.

Tot el que sé és que la legalització de la prostitució no pot donar lloc a la legalització dels ambients que exploten la prostitució; això a causa que els proxenetes, són embarcacions compliment paràsits innecessària, i les nenes i la prostitució masculina i travestis molt bé pot viure sense ells.

prostitució legalitzar

Anuncis

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

WhatsApp WhatsApp Us
Cal xerrar? Beto Volpe (cercar aquest nom a Google) té molt a oferir. Jo, Claudio, ja no puc conèixer-te, bé, no puc simplement escriure amb els indicadors i sovint la conversa fa voltes que les persones que "només passen" poden sortir d'aquí preguntant-se quin tipus de boig sóc jo!