Soropositivo.Org - Hi ha vida amb VIH de Cláudio Souza

El VIH, la SIDA i l'estigma. Fer la nostra part per aturar això!

Imatge predeterminada
Publicacions
VIH +
Em sembla que els tubs que contenen el VIH són "més pesat". Aquest excés de pes (...) és el diferencial estigmàtica que la gent fa amb respecte a la infecció pel VIH. Com l'autor, no m'agrada la qüestió preguntant-se "com em vaig ficar en això." És molt clar, tan clar, que la qüestió està destinat a iniciar un tractament i, per tant, jo dic que va contraure fent preguntes ximples

Aquest any, el Dia Mundial de la SIDA va ser realment especial, ja que vaig ser convidat per Eddystone Trust a venir a Taunton i parlar en el vostre esdeveniment. Taunton es troba a la bonica regió sud-occidental de Somerset. Els organitzadors han convidat a més de 80 persones que viuen amb VIH de tota la regió, des de Devon, Dorset i fins i tot Cornwall. Evidentment, són persones que viuen amb el VIH a les ciutats més petites i a les zones rurals i això és molt diferent del que nosaltres, que viuen en una gran ciutat com Londres, on l'anonimat és relativament fàcil d'aconseguir.

La gent sovint viuen lluny els uns dels altres i poden ser molt aïllat. Estava clar que l'esdeveniment va ser molt important per a ells, ja que molts van viatjar més de dues hores per arribar al lloc. Jo era part d'un fantàstic grup d'oradors que va incloure al meu estimat amic revista Robert Fieldhouse de línia de base - el tractament de l'actualització, i Ant Babajee, parlant del seu viatge des del diagnòstic fins l'activisme

En comptes elegant, l'esdeveniment es va celebrar al recinte de carreres de cavalls. Per desgràcia no hi havia pressa a, per distreure els meus nervis, i com he tingut l'honor d'obrir la conferència com a orador principal i establir el to de la jornada. Ni més ni menys! Vaig sentir que el meu cor bategava com que estic corrent contra cavalls.

Vaig obrir la meva paraula conferència, vostè sap el que és la pregunta que més odi?

"Com vostè ha contret el VIH?"

Sé que la pregunta és sovint una excusa per jutjar, i per esbrinar exactament el que vaig fer portar aquesta malaltia horrible per a mi. M'agradaria tenir una història molt tràgica per explicar: com jo era una jove verge pura i innocent i un home horrible, em vas mentir. No obstant això, endevinin què? Jo no era així!

Vaig arribar a conèixer la meva diagnòstic VIH-positiu per VIH uns dies abans que els meus anys 30 aniversari.

Per molt que em tractis de negar-ho, em sembla que això és el sorointerrogativas gent vol que ens sentim: Avergonyit, culpable. I jo dic que no. No m'avergonyeixo de ser VIH positiu i no m'avergonyiré quan em converteixi en un cas de SIDA. Jo sóc el que sóc, amb la Gràcia de Déu
Per molt que em tractis de negar-ho, em sembla que això és el sorointerrogativas gent vol que ens sentim: Avergonyit, culpable. I jo dic que no. No m'avergonyeixo de ser VIH positiu i no m'avergonyiré quan em converteixi en un cas de SIDA. Jo sóc el que sóc, amb la Gràcia de Déu

Jo no era "innocent", i jo no era ignorant. Jo sabia sobre els fets al voltant del VIH i com es transmet, però això no va ser suficient perquè em protegeixi. La realitat sempre és més complexa i, francament, és dolorós per mirar cap enrere.

Conec diverses coses em van fer vulnerables al VIH com una dona jove: primer, vaig tenir problemes amb la salut mental en baixa i patia de depressió al llarg de la meva adolescència i durant gran part de la meva joventut; i com a resultat de la meva depressió que vaig tenir molt baixa autoestima, llavors jo vaig créixer en la cultura masclista molt italià de 80 anys. Per a les dones joves que semblava una "situació de pèrdua. "

Vostè va ser creat per a ser alliberat i emancipat, però al mateix temps, imposar l'ús de condons va ser vist, potser, com "aigualir la festa", i en el pitjor, com si ho estava fent (...) per divertida .

En ser una noia maca i una autoestima molt baixa, això era una recepta per al desastre, i no és una sorpresa que vaig arribar a tenir els problemes que vaig tenir amb el consum de drogues, insalubres i relacions abusives i, finalment, Vaig prendre el diagnòstic de VIH positiu per al VIH.

El que em preocupa, en 2015, és que la situació no és molt millor per a les dones joves que són sexualitzada i oprimits per sempre en la edat cada vegada més joves, amb una sexualització visible d'adolescents i pre- tinagers (nota del traductor: els joves entre les edats de aa 14 nosaltres, dins d'un sistema legal que considera la relació d'un home amb un 50 20 anys dona com una possible relació d'abús sexual).

el parany de l'amor

Malgrat tot aquest context, el nostre enfocament en la prevenció del VIH sembla allunyar-se de qualsevol consideració de les causes estructurals de la vulnerabilitat al VIH.

Ara, estem saludant intervencions biomèdiques, com la preparació i el tractament com a prevenció, com els nostres salvadorsI hi ha una falsa esperança que que ens medicalitzar fora de l'epidèmia sense abordar molts dels problemes que condueixen a la transmissió del VIH. Un nombre rècord d'homosexuals joves han estat diagnosticats de VIH positiu aquest any i l'any passat. Sabem que la salut mental i els problemes de drogues i alcohol són molt comuns en aquest grup. Sabem que malgrat l'avanç del moviment LGBT, segueixen vivint en una societat molt homofòbic i créixer com a homosexuals exposa sovint a la gent jove a la intimidació i altres problemes i abusos. Molt més podria dir-se sobre aquest tema i sobre la caiguda del programa d'educació sexual i les relacions que s'ocupa de qüestions de sexualitat i gènere apropiada (Nota del traductor: Al Brasil, simplement no existeix causa de l'acció irresponsable banc evangèlica).

No hem d'ignorar com tot això augmenta la vulnerabilitat de joves gais al VIH. Per descomptat que estic a favor de la Prep estarà disponible tan aviat com sigui possible per a aquells que estan en alt risc de VIH, però també vull que ell sigui part d'un paquet integral de prevenció, que inclou un millor accés a la informació, un major suport a la qüestió de la salut mental i l'ús de drogues per als joves LGTB. No és ni un ni l'altre; Prep ha d'estar a l'una amb els serveis integrals que aborden altres qüestions estructurals que influeixen en l'elecció i el comportament de cada un.

Dona vulrerabilidade Social augmenta la seva vulnerabilitat a la SIDA
Tot i que sé que alguns dels que estan actius a twitter que són el que són i ser com, la majoria d'ells "ha arribat a això" per rigorós falta d'opcions. Són vulnerables, com la SIDA. Als programes grarota tenen temps 17 més probabilitats de contraure el VIH o VPH, el virus que pot causar, a més del risc de mort, de ser víctimes del tràfic de sers humans, i tot tipus d'abusos que es pot veure a les notícies locals on relata, per exemple, la situació anàloga a l'esclavitud en les discoteques espanyoles i, per què no, també als països de l'Islam, on la dona no passa, per molt que ho deploro, per qualsevol criteri dels drets humans

Els missatges clau en aquest Dia Mundial de la SIDA és: no ho farem en medicalitzar fora de l'epidèmia del VIH; llevat que comencem a abordar l'estigma, el VIH seguirà creixent en les nostres comunitats. L'estigma del VIH segueix sent un obstacle per a les persones que tracten d'accedir als serveis, inclosa la prevenció, tractament, atenció i proves.

Així que les meves preguntes al meu públic de les persones que viuen amb el VIH va ser: ¿què podem fer nosaltres, com a persones que viuen amb el VIH, per acabar amb l'estigma?

Crec que una de les eines més poderoses que tenim és parlar sobre el VIH.

Sé que pot ser molt difícil per a molts de nosaltres, però crec que fins i tot si li diem a alguns amics, o el nostre cercle familiar, cada vegada que estem en condicions de parlar amb honestedat i Parella al parc a Nova Yorkclarament sobre el VIH, hi haurà una mica menys estigma al món.

No podem esperar que l'estigma del VIH simplement desapareixeria o esperar una altra (s) persona (s) que ho faci per nosaltres.

En la història del canvi social, el canvi succeeix quan els que es veuen directament afectats, oprimits i marginats auge i demanda a ser tractats amb dignitat i respecte.

Això és cert en tota la història, des del sufragi, al moviment de drets civils, per al moviment LGBT i moviments anti-colonials etc. Es tracta de persones comunes i corrents que prenen les regnes d'una situació donada i acaben per generar una acció col·lectiva.

Sé que per a algunes persones pot ser molt difícil, i fins i tot perillós. No estic dient que és absolutament per a tots. Alguns dels esdeveniments homes Eddystone parlar de la dificultat que va ser prendre-gai en una comunitat rural, i és de difícil a aquesta càrrega també afegir la càrrega d'aquest virus estigmatitzat.

Puc entendre això.

Però hi havia gent a l'habitació que havien començat a ser seropositius públic o parlar amb més gent sobre el VIH, i tenien alguns comentaris positius!

Era important per a ells veure que, com un col·lectiu de persones amb VIH, volem avançar cap a una major obertura. Hi havia molts encara dubten, i espero que l'esdeveniment els donarà una mica més d'inspiració i motivació per ser una mica més obert al diàleg sobre la seva salut.

Per concloure la meva xerrada em vaig presentar Positivament pel·lícula britànica: Som part positiva de la nostra campanya de mitjans socials és acabar amb l'estigma sobre el VIH i, el que és més, l'estigma contra les persones amb VIH (seropositiu). En la pel·lícula, la gent que viu amb el VIH, i alguns dels nostres amics i simpatitzants va prendre la paraula per dissipar els mites que envolten al VIH a través de declaracions simples sobre el VIH que no és el VIH. La campanya hashtag és #wearepositive. Si us plau, si utilitza les xarxes socials com Twitter o Facebook ens ajuden a promoure el missatge.

Traduït i adaptat per al portuguès brasiler per Cláudio Souza. Revisat per MTM a 19 Tarda de març de l'original 2015 AD Estigma acabarà quan les persones que viuen amb el VIH són visibles i sentit
el guapoNota Traductor i Seropositiu web Site Editor: Tot es redueix a una frase l'origen: No sé;

Ahir, ens escondíamo per sobreviure. Avui en dia, que es mostra a nosaltres mateixos per viure.

El fet és que, fa gairebé vint anys, per confessar (tingui en compte que el verb) seropositius va ser l'última frase podria vostè dir-li a una persona.

Recordo un assumpte torrid que tenia amb una noia, amb qui tenia una bona comprensió, fins que una nit em va dir que em va estimar i que volia venir a viure amb mi.

Així que em vaig asseure amb solemnitat en la vora del llit i li vaig dir al meu serologia.

Es va quedar immòbil durant uns minuts, i quan es va aixecar, va dir, ha de sortir una mica, en dues hores estaré de tornada ...

I mai més !!!! Aquest ... Perquè ell m'estimava ...

Avui en dia, almenys això és el que em sembla, encara que estic casat i no se salti, meeesmo, sobre. Però jo no sé com seria la reacció d'una dona, a cinc minuts abans d'anar al llit amb mi, va tenir una revelació tan grandiloqüent com és!

Finalment, la noia que m'estimava o no va tornar a prendre la seva roba i pertinences ...

Que c'est trist Venize

Anuncis

Articles relacionats que us agradi llegir

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

WhatsApp WhatsApp Us
Cal xerrar? Beto Volpe (cercar aquest nom a Google) té molt a oferir. Jo, Claudio, ja no puc conèixer-te, bé, no puc simplement escriure amb els indicadors i sovint la conversa fa voltes que les persones que "només passen" poden sortir d'aquí preguntant-se quin tipus de boig sóc jo!