ipergay Irpergay De març de 2015 PEP PEP - Postprofilaxi d'exposició: és una emergència mèdica. prep PREP orgullós Vacunes

La profilaxi pre-exposició (prep) impedeix 86% de les infeccions per VIH, l'estudi ORGULLÓS

Vacuna contra la SIDA segueix sent la millor opció. Si bé el focus en un programa per a "la gent pre-mediquen" amb medicaments contra el VIH, els efectes secundaris inclouen, entre d'altres efectes adversos, osteoporosi i problemes renals, en lloc d'una recerca per trobar una vacuna per la SIDA, que que va ser o no la curació, no reflecteix millor l'epidèmia? La gent ha fet amb Prep i PEP com 'bala de plata' respecte ', i efectivament no ho són.

Un estudi sobre profilaxi preexposició (PrEP), Anglès estudi ORGULLÓS mostrar l'eficàcia més alt vist fins ara per aquest mètode de prevenció del VIH, segons ha revelat avui en la Conferència sobre Retrovirus i Infeccions Oportunistes (CRYO 2015) a Seattle, Estats Units.

El nivell d'efectivitat era 86%. Per a cada infecció 20 que podria haver ocorregut en els participants, el PrNPE va impedir 17. Hi havia tres infeccions per VIH entre els participants 276 seleccionats a l'atzar per prendre diàriament tenofovir / emtricitabina (Truvada) per prevenir la infecció per VIH, i 19 269 entre els participants els qui se'ls va demanar d'esperar un any abans d'iniciar la prep.

Prep i el VIH
Infecció pel VIH continua sent una malaltia incurable, i més que dir que la prep i PEP són eficients, que no doni 100% GARANTIA. Si es troba fora aquests 86% i el contracte VIH certament lamento no haver fet servir un condó. No és que jo sóc un Cassandra de Apocalipsi, però segueixo creient que la prevenció, amb un condó és millor que haver de remeiar; fins i tot perquè la medicina no cura

Aquest alt nivell d'eficàcia va ser inesperat, fins i tot pels mateixos investigadors, no perquè pensaven que PrEP seria ineficient, sinó perquè pensaven que requeriria un estudi més profund per demostrar científicament aquest fet. La raó per la qual PROUD va poder demostrar aquesta eficàcia mitjançant un estudi senzill, tenint en compte els estàndards de prevenció, era que la incidència del VIH -la taxa anual d'infecció- era molt superior a l'esperada, mostrant que hi ha una població d'homes els homosexuals amb un risc imminent de contreure el VIH a Anglaterra que podrien ser oferts no massa cars per PrEP

La posició de la ORGULLÓS ja que l'estudi més reeixit que va incloure proves amb PrEP només va durar minuts 15: en la següent presentació, l'estudi francès va assenyalar exactament el mateix nivell d'eficàcia IPERGAY - Llegir l'article específic sobre el tema.

És bo que existeixi. Ms no està estrictament garantida. En dubte ... el preservatiu a la "cara".
És bo allà. Ms no està estrictament garantida. En cas de dubte ... Preservatiu a 'cara'.

L'estudi ORGULLÓS

Els investigadors PROUD van informar els seus mètodes i participants l'any passat a la Conferència Internacional sobre la SIDA a Melbourne. El PROUD va ser realitzat entre 545 homosexuals, homes que tenen relacions sexuals amb altres homes (MSM) i dones transsexuals que assisteixen a clíniques de salut sexual a Anglaterra.

L'estudi va ser dissenyat per esbrinar si, si els participants sabien que estaven utilitzant PrPE, usarien menys els condons i, en conseqüència, podrien estar més infectats amb malalties de transmissió sexual (ETS). També va intentar determinar si PrEP es podia aplicar en una situació de "vida real", el més a prop possible del que havien experimentat els pacients de la clínica.

"Trobem que la nostra preocupació pel fet PRPE ser menys eficaç en el món real era totalment infundada. De fet, el que vam trobar va ser tot el contrari ".

Professor Sheena McCormack

Atès que això significava que tots els participants haurien de saber si utilitzaven o no PrEP, no podien usar placebo. Al contrari, els participants es van assignar a l'atzar en dos grups, de manera que la meitat van començar a utilitzar PrEP immediatament i l'altra meitat només un any més tard. Els participants dels dos grups també van rebre suport sobre sexe segur, preservatius i proves de TCA. Els primers participants van començar al novembre de 2012, i el reclutament va finalitzar al juny de 2014.

El preservatiu continua sent la millor manera de prevenir el VIH, altres malalties de transmissió sexual i embarassos no desitjats i també, el que és encara pitjor, l'embaràs adolescent
El preservatiu continua sent la millor manera de prevenir el VIH, altres malalties de transmissió sexual i embarassos no desitjats i també, el que és encara pitjor, l'embaràs adolescent

El ORGULLÓS va ser desramdomisado - en altres paraules, tots els participants van ser cridats de nou, se'ls van oferir profilaxi pre - octubre 2014 quan un Comitè de Seguiment de Dades i Seguretat independent es va adonar que la diferència en les taxes d'infecció per VIH entre els dos grups d'estudi s'havien sotmès a un punt de partida per defecte i que era tan gran ara que no seria ètic per tornar a trucar a tots els participants i proveir per a ells prep immediatament.

O recordar, després de tot, era excel·lent. Tot i que la freqüència de les visites trimestrals no era perfecta, i notablement inferior al grup que va començar a utilitzar PrEP un any més tard, només set participants del primer grup i dotze en el segon grup no es podien localitzar. Addició de tres participants que han estat descoberts amb el VIH aguda després de reclutament que significa que els homes 267 en el primer grup i el segon grup 256 van aparèixer proves de VIH almenys dues vegades i fet.

Imprimir el VIH

La incidència de VIH, la seva eficàcia i la seva resistència als medicaments contra

El PROUD, com és ara, es va concebre com un estudi pilot, amb la intenció de convertir-se en un estudi altament eficaç que involucra als participants de 5000.

No obstant això, la incidència del VIH, que ha estat estimat pels investigadors en el 2 3% per any, va ser 8,9% en el segon grup. Els tres infeccions registrades en el primer grup per un total d'una incidència anual de 1,5% i aquesta diferència 7,6 taxa d'% es tradueix en una eficàcia de 86% (90% en interval de confiança 58 a 96%), que és bastant significatiu estadísticament (p = 0,00002).

Els investigadors afegeixen els anomenats intervals de confiança per especificar la "falta de claredat" dels ingressos, és a dir, com els resultats aleatoris molt que puguin fer-ho, (a) es desvien de la situació real. La "veritable" taxa mínima d'eficàcia que aporta l'estudi en 58% - el límit més baix de l'interval de confiança - era bastant més de 50%, el que podria, segons els càlculs dels investigadors, si s'apliquen plenament, portar una reducció significativa en les infeccions pel VIH en la població homosexual masculina.

La diferència és 86% en les taxes d'infecció entre persones de tots dos grups, independentment de si les persones que van contraure el VIH en el primer grup utilitzaven PrEP o no. De fet, els tres participants que van contraure el VIH en aquest grup probablement no van prendre Truvada en aquell moment. Un dels participants, que va tenir la seva prova positiva en la primera visita clínica un mes després de començar el medicament, és més probable que s'hagi infectat poc abans del començament de PrEP. Els altres dos participants no van assistir a visites mèdiques a principis del tractament i van ser diagnosticades amb VIH un any o més tard. Un d'ells va dir a la clínica en què es va diagnosticar que no estava utilitzant PrEP. No obstant això, no es pot demostrar que aquests participants no estaven infectats que portaven Truvada.

En general, hi va haver sis participants que eren coneguts o sospitaven que ja havien estat infectats amb el VIH quan van començar a PrEP, tres al començament de l'estudi i tres al mes 12. Per imitar la "vida real" tant com sigui possible, els participants no han d'esperar per a la preparació dels resultats de les proves per detectar substàncies van ser posats en llibertat: que han deixat la clínica amb Truvada en el dia que va fer l'examen o, en el cas de segon grup, en una visita mèdica on van ser provats per al VIH en un any de la seva avaluació.

Entre aquests sis participants, tres van adquirir resistència a l'emtricitabina, l'anomenada mutació MUUMXV / I. Cap d'ells va adquirir resistència a tenofovir.

Dos dels tres participants que podrien haver estat infectades després de l'inici de l'ús de PRPE adquirit resistència als medicaments, encara que un d'ells sent els participants esmentats anteriorment, que va tenir la seva prova positiva en la primera visita a la clínica després d'un mes de l'inici de la droga .

Adherència, efectes secundaris i la profilaxi posterior a l'exposició

El nivell d'adhesió dels fàrmacs hauria d'haver estat massa alt per aconseguir l'eficàcia en tots els casos, i en un conjunt d'homes que afirmaven tenir una alta adherència, i els nivells dels quals es mesuren, es van trobar fàrmacs en tots ells. En general, es van prescrivir un nombre suficient de pastilles per cobrir 86% dels dies en què els participants podrien utilitzar PrEP si tota adhesió era 100%. El cinc per cent dels participants del primer grup ni tan sols va començar a utilitzar PrEP. El cinquanta-sis per cent dels participants, d'altra banda, van rebre suficients píndoles per 100% dels dies que van participar en l'estudi. L'altre 39% ha rebut píndoles, però no n'hi ha prou amb cobrir-los tots els dies si la pertinença ha estat 100%.

Una altra troballa sorprenent va ser que els participants de l'estudi eren usuaris freqüents de PEP (profilaxi post-exposició). El PEP estava disponible per a tots els participants, fins i tot si estaven programats per a l'ús de PrPE, a causa de la possibilitat d'exposició al VIH durant períodes de baixa adherència al fàrmac. De fet, 13 (5%) dels primers participants del grup va utilitzar el PEP, dos d'ells dues vegades, i 83 (31%) dels participants en el segon grup, amb el total de les receptes 174 - més de dos per a cada un.

Els participants de 30 dels dos grups van incomplir PrEP a causa d'algun esdeveniment mèdic, però es va considerar un efecte secundari del fàrmac en només els participants de 13. Això inclou dos casos de problemes renals, mesurats per l'ús de la creatinina, cinc casos de nàusees o diarrea, dos casos de dolor articular i dos casos de mal de cap. Més d'un d'aquests participants també es va queixar de fatiga i dolor abdominal. PrEP va ser reiniciat per dos d'aquests participants.

Infeccions de transmissió sexual i el canvi de comportament

Malalties de transmissió sexual i la prep
Recordeu que la prep no prevé les malalties de transmissió sexual poden en 86% dels casos, evitar la infecció per VIH no impedeix la propagació d'altres malalties de transmissió sexual com la sífilis o la gonorrea, que ha desenvolupat soques resistents a gairebé tots els antibiòtics, poden causar una calamitat en països en desenvolupament

El punt de partida de dades publicat al juliol de l'any passat va trobar nivells elevats d'infeccions de transmissió sexual (ITS) entre els participants. En la fase aleatoritzada, 57% dels participants en el primer grup i 50% en el segon grup es van diagnosticar amb algunes ITS. Aquesta diferència no és estadísticament significativa, probablement, en qualsevol cas, perquè els membres del primer grup tenien 30% més fotos de trimestral d'IST durant l'estudi que els segons membres de grup (974 de 749). En una conferència de premsa, Sheena McCormack va informar que hi havia quatre casos d'infecció per hepatitis C durant el període de prova aleatoritzat.

Prep o condó al rapidet oficina
Bé, una pols ràpid a l'oficina, al dinar, pot succeir de tant en tant, mai se sap .... MAs estic segur de la millor alternativa per evitar una MTS o un embaràs diuen, un inconvenient, ja que la parella en qüestió té relacions oficials a casa seva, amb els seus respectius cònjuges

El professor McCormack també va presentar dades preliminars sobre el canvi de comportament en l'estudi, tot i que fins ara no s'han processat tots els qüestionaris sobre problemes de comportament dels participants.

A la línia de base, els participants dels dos grups tenien una mitjana de més de 10 socis que tenien sexe anal en els tres mesos anteriors a la seva matrícula en l'estudi. D'aquests participants, havien tingut sexe sense ús de preservatiu amb 2 o 3 passivament i amb 3 activament (potser amb els mateixos socis) sense una diferència significativa entre els grups.

Al final del primer any, el nombre de socis en els últims tres mesos es va mantenir sense canvis amb 10 en el primer grup, i es va reduir en el segon grup, però sense una diferència significativa. La quantitat de socis sexuals amb els quals no hi havia ús del condó es va mantenir sense canvis a una mitjana de 2-3.

Es va produir un canvi en 35% dels participants del primer grup que tenien el major nombre de socis sexuals amb qui no tenien un preservatiu. Al principi, el 25% dels participants tenien almenys un o no tenien associats amb els quals no havien utilitzat preservatius en els tres mesos anteriors, mentre que 25% tenia més de sis. Al mes 12, 25% no tenia ni un ni un, i 25% tenia més de vuit. Tanmateix, no es tracta d'un canvi sobtat i no s'han recollit totes les dades, fins al punt que no és possible dir que es tracta d'un descobriment important.

CConclusions i comentaris sobre prep i la IPERGAY

Els efectes secundaris de la prep
Reacciona que la prep és una bona alternativa és una cosa. Sent en la seva pròpia pell, la melsa, els ronyons i es va quedar una altra molt diferent

Professor McCormack va comentar que quan ORGULLÓS estava previst un temps en què alguns comentaristes deien que mentre PRPE podria ser eficaç en un escenari fortament vigilat que implica assaigs clínics controlats amb placebo, és probable que no funcioni en el món real a causa del problema d'adhesió.

"Trobem que la nostra preocupació pel fet que la prep sigui menys eficaç en el món real era totalment infundada. De fet, el que vam trobar va ser tot el contrari. "El professor Sheena McCormack

Referència

McCormack S et al. Pragmàtica Open-Label aleatoritzat de prova de preexposició Profilaxi: Estudiar ORGULLÓS. Conferència sobre retrovirus i infeccions oportunistes (CRIO) 2015, Seattle, EUA,abstracte 22LB, 2015.

Gena Cairns, Sheena McCormack, en la seva presentació al CRIO 2015. Traduït al portuguès per: Rafael Machado Guarischi Professor d'anglès a FAETEC

Si heu de parlar i no heu trobat amb mi o Beto Volpe, aquesta és una opció molt més equilibrada, Beto, també podeu enviar el vostre missatge. Potser puc trigar una estona. Reviso els missatges al migdia, poc després, de fet, a les 20:00.
Cada vegada és més difícil per a mi, tot això, escriure.
I acabo necessitant un interval entre un paràgraf i un altre.

Però estigueu segurs d’una cosa que he après:

El temps i la paciència resolen gairebé tot!
----------------------------Intimitat Quan envieu aquest missatge, és implícit que heu llegit i acceptat les nostres polítiques de privacitat i gestió de dades [/ acceptació]

Lectures recomanades en aquest bloc

Suggeriments de lectura

Una persona ja va dir alguna cosa !!! I tu, quedaràs fora !?

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

Cal xerrar? Intento estar aquí en el moment que vaig mostrar. Si no contesto, va ser perquè no ho podria fer. Una cosa de la qual pots estar segur. SEMPRE acabo contestant