Les relacions sexuals sense preservatiu segures? El company d'estudi i conclusions

Imatge predeterminada
sorodivergentes parelles estudi europeu Les violacions De març de 2015 Parter PEP PEP - Postprofilaxi d'exposició: és una emergència mèdica. prep Prevenció orgullós sexe

Infectar cèl·lules de càncer de la sangDes de l'estudi HPTN 052, hem conclòs que tenir un càrrega viral El VIH indetectable redueix fortament el risc de transmissió del VIH. Però, com de segur és el sexe sense condó, si un dels socis té una càrrega viral indetectable?

L’estudi PARTNER és un gran estudi europeu destinat a examinar la transmissió del VIH entre parelles heteronòfiques o MSM seronegatives (homes que tenen sexe amb homes) que expressament no utilitzen regularment Els condonsni prendre la profilaxi pre-exposició (Prep o la profilaxi postexposició (PEP, de l’anglès Post Exposition Profilaxy). El soci positiu va haver de tenir una càrrega viral del VIH amb un recompte inferior a 200 còpies / ml al començament de l’estudi.

Set-cents setanta-sis parelles estan actualment matriculats, amb les dades ja van contribuir algunes parelles 900 / any i un estimat dels actes sexuals 44.400. Sobre 30% dels actes sexuals es van reportar haver estat sense ús del condó. No hi va haver esdeveniments de transmissió del VIH entre els socis en l'estudi, tant heterosexuals com homosexuals. Els autors van ser cauts en les seves conclusions, però van dir que l'estimació més alta de risc de VIH (és a dir, l'interval de confiança% 95) va ser 0,45% anual i per al sexe anal 1% per any. Els investigadors especulen que aquestes taxes es tradueixen en un màxim de 5% de probabilitat de transmissió a través d'un període de 10 anys.

Propaganda

Encara Si bé és important recordar que el sexe sense preservatiu comporta el risc d'altres infeccions de transmissió sexual, les troballes d'aquest estudi són profundament important. L'estudi SOCI confirma el simple fet que el tractament del VIH és la prevenció. En el món real, on l'ús del condó és imperfecta, les persones VIH positives en el tractament pot prevenir la transmissió del VIH a les seves parelles del mateix sexe o de diferent sexe.

Virus VIHDades de socis també tenen implicacions importants per als socis d'assessorament sorodivergentes que volen l'embaràs, especialment en els llocs on van assistir l'embaràs o el rentat d'esperma poden no estar disponibles. Hi ha també les possibles conseqüències legals per als sistemes legals que penalitzen les relacions sexuals entre persones discordants, un tema que va ser iniciat per les declaracions del govern suís. Juntament amb HPTN 052, aquest estudi dóna més suport al tractament com un component essencial dels programes de prevenció del VIH.

Josep M. Llibre, MD, i Benjamin Young, MD, Ph.D.

Copyright © 2014 Remei Salut Media, LLC. Reservats tots els drets.

Aquest article va ser proporcionat per TheBodyPRO.com.

És una part de la publicació La Conferència 21ª sobre Retrovirus i Infeccions Oportunistes (CROI 2014).

Des de TheBodyPRO.com

ClaudiusNota de l’editor del lloc web de Soropositivo: tingueu en compte que el text és clar i aquesta posició, la postura del tractament com a prevenció no és 100% segura (com tot el que es fa a la medicina) i que, segons la meva opinió, es basa en la meva experiència personal al llarg de tot. vint anys, la proposta és bona com a manera d’augmentar la seguretat. És a dir, l’ideal és que hi hagi, sí, relacions sexuals, però que sigui segur, amb l’ús de preservatius, deixant el tractament com a prevenció com a segona zona de defensa, en termes bèl·lics, perquè d’això es tracta, una guerra entre un virus i la raça humana; Majoritàriament he publicat diversos textos sobre el mateix problema, com ara aquest text, aquest altre text i encara més això mostren resultats excel·lents, cal tenir en compte que fins i tot entre els més “caxis” del tractament, que inclou , l’adherència pot no ser total i, en alguns casos, pot haver-hi la migració, d’un organisme a l’altre, d’un virus modificat resistent a PrEP i PEP. En aquest cas, hi hauria una transmissió, a un subjecte que potser no és conscient del fet que està infectat per un virus resistent i, el que és pitjor, pot transmetre-ho a una altra persona i això a una altra i a una altra i a una altra i així successivament. al final, tindríem una epidèmia completament “nova” amb un virus resistent a situada i, per taula, a altres antiretrovirals (llegiu, en una altra finestra, en un altre lloc web sobre la resistència creuada.

Traduït i adaptat per al portuguès al Brasil per Claudio Souza amb el suport Babilònia revisat per M. *. M.

Els textos a continuació us poden interessar!

Una persona ja va dir alguna cosa !!! I tu, quedaràs fora !?

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

%d Bloggers com aquest: