Cap a la curació funcional: aparició de HAART Redueix, però no elimina, el dipòsit de VIH -

La càrrega viral CROI 2015 El VIH El VIH De març de 2015 pacients Traduccions voluntàries
Cap a la curació funcional: la reducció de la tarifa immediata, però no impedeix la formació del pantà de VIH

Inici d ' ART Redueix, però no elimina, l’embassament El VIH - Cap a la curació funcional

Cap a la curació funcional: inici immediat de la TARGA no impedeix la formació del pantà de VIH
Jonathan Li presentant l’ONZÈNCIA a2015. Foto de Liz Highleyman, hivandhepatitis.com

La teràpia antiretroviral (ART) aplicada molt ràpidament després de la infecció pel VIH pot limitar la mida del "reservori" del virus VIH i fer que el "rebot viral" es retardi després de cessar el tractament, segons diverses presentacions recents. Conferència sobre retrovirus i infeccions oportunistes (CROI 2015) a Seattle, EUA. Altres investigacions han demostrat que diversos biomarcadors poden predir qui experimentarà el repunt del VIH després de suspendre el tractament antiretroviral (ART).

Com Teràpia antiretroviral (ART) interromp el cicle de vida de VIH que integra el seu material genètic amb material genètic humà, a nivell de cromosomes de les cèl·lules hostes i utilitza la "maquinària de la cèl·lula per produir nous virus", poc després de la infecció, el VIH crea un dipòsit latent del seu material genètic, conegut com: ADN pro viral en repòs i inactiu o a les cèl·lules T del cos.

Mentre que la TERÀPIA ANTIRETROVIRAL pot controlar de manera eficaç la replicació viral a llarg termini, si els fàrmacs s’interrompen, el virus restablirà aviat la infecció, fet que suposa una barrera important per a l’eradicació viral.

Tractament precoç dels nounats

Neix
Neix

Helen Payne de la University College London va presentar els resultats de l'estudi CHER-HIV-Positive Start i Antiretroviral Therapy (ART), en què els nadons que van adquirir el VIH mitjançant la transmissió de mare a fill van ser assignats aleatòriament a teràpia antiretroviral immediata. durada per a les setmanes 40 o 96 o per al començament del tractament amb retard fins que van mostrar signes de progressió de la malaltia.

CHER matriculou mais de 400 crianças com o vírus HIV na África do Sul, que tinham idade inferior a 12 semanas de idade e tinham uma contagem/percentagem >25% no início do estudo CD4Virus cel·lular 3d - Cèl·lules T. com reportat, l’estudi va concloure que la primera tenia una reducció de la mortalitat de 76% en comparació amb el tractament diferit de la teràpia antiretroviral.

L’actual subestudi va avaluar els nens de 247 que havien estat al Teràpia antiretroviral (ART) durant un mínim de 24 setmanes amb càrrega viral plasmática reprimida. As crianças do grupo de Terapia Antirretroviral imediata onde foi dispendida uma média de 96 semanas de Terapia Antirretroviral versus 81 semanas da mesma terapia para as crianças do grupo que acabou por ter adiado o início de seu tratamento.

Cèl·lules mononuclears de sang perifèrica (PBMC) les mostres de les quals es van recollir de 12 a les setmanes 12, durant un període màxim de gairebé cinc anys. L’ADN viral es va mesurar mitjançant una prova amb un límit de detecció de la còpia 1 per part de les PBMC 100.000.

Els nens que van començar la teràpia antiretroviral primerenca (ART) i van ser tractats per a setmanes de 96, van tenir un dipòsit significativament més baix, o un nivell d'ADN pro-viral baix en les seves cèl·lules immunològiques, que els nens del grup de tractament diferit (còpia 27 vs. 100) per 100.000 PBMCs).

No és sorprenent, DNA pro-viral va augmentar els seus nivells quan els nens han s'abandoni el tractament. En la setmana 248, l'ADN del VIH va ser similar entre els nivells inicials dels nens tractats que han deixat de setmanes de tractament 40, als que es va aturar a la setmana 96 i els que eren lents per iniciar el tractament, el que indica que l'avantatge des de la teràpia antiretroviral pot es perd després de suspendre el tractament.

La petita mida del reservori viral i la probabilitat d’obtenir un dipòsit viral indetectable, que no vol dir que s’hagi eradicat el VIH, però que no es pogués trobar mitjançant proves actuals - es van associar fortament amb l’inici de la teràpia antiretroviral a una edat més jove. en teràpia antiretroviral, temps més acumulat a la teràpia antiretroviral i durada més de la supressió viral. A més, amb un nivell més alt d’ADN de citomegalovirus basal (CMV), associat significativament amb un major dipòsit de VIH. Tot i això, la serologia (proves d’anticossos positius o negatius pel VIH) no era un predictor significatiu de la mida del dipòsit viral.

El més interessant és que un altre estudi realitzat per investigadors de la Universitat de Califòrnia, San Diego, va trobar que el DBADNA detectable per CMV en els PBMC també estava associat a una quantitat més elevada d’ADN del VIH en adults que van començar la teràpia antiretroviral durant els primers. moments d’infecció pel VIH. Aquests resultats suggereixen que "la replicació del CMV pot ajudar a mantenir el dipòsit de l'ADN del VIH", han conclòs els investigadors.

SeringueEls investigadors CHER van presentar perfils més detallats dels cinc fills que van tenir una demarcació indetectable de l’ADN pro-viral almenys una vegada durant el període de seguiment. Quatre d'ells havien iniciat la teràpia antiretroviral primerenca (a la setmana 6-7) i van aturar el tractament a la setmana 96, mentre que en el cinquè el començament es va retardar; (de la setmana 14).

Entre els quatre que van començar d'hora TERÀPIA ANTIRETROVIRAL, dos eren VIH-positius i dos eren VIH-negatius. Finalment, tots els nens que van interrompre el tractament antiretroviral van patir el rebot del VIH.

"La iniciació precoç de la teràpia antiretroviral (ART) i la supressió virològica sostinguda són la clau per reduir l'embassament", van concloure els investigadors.

"Aquests resultats poden proporcionar informació valuosa per a possibles futures intervencions terapèutiques per reduir el dipòsit, com ara la vacunació, l’activació i la depuració, i el tractament de les coinfeccions en la teràpia antiretroviral precoç ”.

Cal destacar, encara que els nounats en CHER van començar el tractament precoçment, no se'ls consideraria "molt precoç", ja que els que van assolir nivells detectables de DNA amb VIH en els que van començar la teràpia Antiretroviral a la sisena i setena setmana d’edat. En canvi, quan "Bebè de Mississippi ", Que abans es considerava curat abans experimentar el rebot del VIH després d'haver estat sense teràpia ARV durant dos anys, després d'haver iniciat la teràpia antiretroviral 30 hores després del naixement

Priyanka Uprety de Johns Hopkins i els membres del personal que van estudiar el bebè de Mississippi van presentar les conclusions del judici IMPAACT P1030, que vol saber més sobre el tractament dels nens infectats pel VIH.

Aquesta anàlisi va incloure als nens infectats per via perinatal (18 meitat nenes i els nens la meitat) que van iniciar el tractament amb teràpia antiretroviral lopinavir / ritonavir basada abans o després de 6 setmanes d'edat i almenys una reducció de 2-log en la càrrega viral plasmàtica per 24 setmanes o <400 còpies / ml per setmana 48.

L'edat mitjana en la qual no era l'inici de la teràpia antiretroviral va ser de menys de 6 setmanes a cinc nens en el grup de tractament abans i 11 13 setmanes per al grup de tractament posterior dels nens. Buscant en els dos grups combinats, el tractament mitjana VIH comprovar la validesa de nivell de la PBMCs ADN era 3,16 log còpies 10 per milió de cèl·lules basals caure 2,02, 2,06 i 2,12 log10 còpies setmanes 24, 28 i 96, respectivament. Després d'un començament TRACTAMENT ANTIRETROVIRAL, disminució d'ADN viral més ràpida, més aviat en comparació amb el grup de tractament últim. En general, els nivells basals d'ADN / VIH van ser altament correlacionats amb els nivells després de la iniciació del tractament.

f0bd59a2-e274-4364-8a59-5da6c662935d

Els investigadors també van mesurar peces puntuals d’ADN viral conegudes com a cercles 2-LTR. Aquests van ser detectats en 83% dels nounats en el moment inicial, fins a 69% a la setmana 24 i 57% a la setmana 48, però després van pujar a 83% a la setmana 96. Segons el resum de l’estudi publicat, els nivells de 2-LTR després del tractament antiretroviral van ser substancialment menors entre els nadons tractats abans de les sis setmanes.

"L'ADN / VIH estava en excés de replicació de genomes competents en tots els períodes de temps provats", van assenyalar. No es va trobar cap evidència de "clivenda transcripcional preferent en cèl·lules actives combinada amb TERAPIA ANTIRRETROVIRAL, tot i que durant setmanes es va detectar ARN no trencat".

Aquests resultats demostren "un ràpid establiment d'una gran quantitat de cèl·lules infectades per VIH-1 [la primera] als dos mesos de vida en infecció perinatal", resumeixen els investigadors. Aquests resultats tenen implicacions per perfeccionar la combinació de la teràpia antiretroviral per a nens, inclosos els enfocaments immunoterapèutics, a llarg termini de la remissió. "

Tractament primerenc d'adults

Pel que fa al tractament precoç per a adults, Jade Ghosn i els seus companys investigadors amb estudis a curt i llarg termini han reduït l’ADN / VIH del dipòsit associat a les cèl·lules dels participants de la cohort francesa ANRS PRIMO.

Aquesta anàlisi va incloure 327 persones que van començar ANTIRETROVIRALS esquemes basats en la seva majoria tractament amb inhibidors de la proteasa primaris per a la infecció per VIH (mitjana de dies després de la infecció 41) la supressió viral i es va mantenir durant una mica més de dos anys. Més de 80% eren homes i l'edat mitjana va ser de 36 anys.

La teràpia antiretroviral es va iniciar després de la infecció, l’ADN del VIH va disminuir més ràpidament des del dipòsit durant els primers vuit mesos sota tractament. Els nivells d’ADN / VIH van disminuir: -; 0,17; respectivament, -0,13 i -0,07 log10 còpies per 1.000.000 PBMCs al mes per a aquells que van iniciar la teràpia antiretroviral en dies 15, un mes i tres mesos després de la infecció, respectivament.

Després de vuit mesos pel que fa al tractament, ADN / VIH va continuar caient, però amb un pendent menys costerut i amb una disminució similar en la teràpia ANTIRETROVIRAL independentment del moment en què es van iniciar. El model va predir que després de cinc anys de tractament continu, l'ADN / nivells de VIH seria significativament menor per a les persones que van començar la teràpia antiretroviral en els dies 15 contra tres mesos després de la infecció (1,62 log10 vs còpies 2,24 10 log1.000.000 per PBMC, respectivament).

L'estudi "proporciona arguments forts a favor de començar la teràpia antiretroviral tan aviat com sigui possible després del diagnòstic de la infecció pel VIH i, per tant, a favor del cribratge precoç", van concloure els investigadors. (Nota del traductor. És molt freqüent utilitzar el terme screening per referir-se a proves de VIH i l'he deixat per intentar simplificar la frase i la comprensió futura del terme)

El retorn dels marcadors del VIH

La remissió viral de la determinació viral, o una "cura funcional", requerirà un tractament experimental de la interrupció, però es tracta d'una estratègia de risc: el VIH gairebé sempre reapareix, tard o d'hora. Els investigadors estan intentant, doncs, trobar biomarcadors que indiquin quins pacients tindran un "rebot" del VIH i quan, seleccionen aquells que tenen la millor possibilitat de remissió prolongada.

Jonathan Li de la Harvard Medical School i els seus col·laboradors van examinar el calendari de “rebot del VIH” en relació amb la mida del pretractament del dipòsit viral, inclòs el dipòsit latent associat a l’ADN / VIH i el “reservori” actiu de cèl·lules associades a ARN "ininterromput" residual del VIH i de la viremia plasmàtica (> 1 còpies / ml).

imatge 3d virus

Aquest conjunt d’anàlisis va incloure els participants de 124 a partir de cinc estudis de discontinuació del tractament d’ACTG (A5170, A5197, A5068, A5024 i ACTG 371). La majoria eren homes, l'edat mitjana era de 41 anys i la mitjana de la quantitat de CD4 era> 800 cèl·lules / mm3.

Vint-i-sis persones havien començat la teràpia antiretroviral en la fase aguda o la infecció primerenca mentre 104 ho feia durant la infecció crònica. Al voltant de la meitat d’ells van tenir un tractament iniciat en un esquema d’inhibició "basat en proteasa" i la meitat es va iniciar basant-se en règims NNRTI (tot i que cap dels primers grups va iniciar NNRTI). Només aquells que havien aconseguit una supressió vírica sostinguda podrien interrompre les seves teràpies. No van rebre teràpies basades en la immunitat abans de la interrupció de la TERÀPIA ANTIRETROVIRAL.

Els participants que van començar abans de la teràpia antiretroviral van tenir nivells significativament més baixos de cèl·lules associades a ARN del VIH abans de la interrupció del tractament que els tractats durant la infecció crònica. No obstant això, no es van trobar diferències significatives en els nivells de cèl·lules associades a l'ADN / VIH o en la virèmia residual. Els nivells no es diferencien segons el tipus de règim antiretroviral.

La majoria dels participants tenien rebot viral en la quarta setmana, encara que alguns tenen, prenent un temps més llarg reportat. La tractada anterior van tornar més tard, igual que els tractats amb NNRTI. Un percentatge molt més gran de persones en el grup d'hora en comparació amb grup de tractament crònic encara tenia la supressió viral a la dotzena setmana després de la interrupció del tractament (13 3 %% vs confirmar usant la càrrega viral plasmàtica > 200còpies / ml; 11% vs 4% utilitzant una sola mesura >Còpies 1000 / ml).

Els nivells més alts d'ARN de VIH per cèl·lula associada es van associar significativament amb menor temps de rebot viral. La proporció residual amb virèmia detectable va ser significativament més gran entre els participants amb retard en el rebot viral (% 47 recuperar-se en setmanes 4, 29-5 8% entre setmana i si 8%> 8 setmanes). No obstant això, no hi va haver cap associació entre els nivells de cèl·lules de VIH ADN / i distribució rebot viral.

Un petit dipòsit de VIH actiu "pot mediar un retard en el rebot viral en els participants tractats durant la infecció precoç", van concloure els investigadors. "La quantificació de virus VIH actius al dipòsit pot proporcionar biomarcadors d'eficàcia per a teràpies dirigides a teràpia antiretroviral lliure de remissió".

Aquest estudi presenta "proves prèvies que el nombre de còpies d'ARN VIH en cèl·lules i plasma poden ser el creador del progrés cap a una cura", va explicar John Mellors de la Universitat de Pittsburgh en una onzena conferència de premsa. "Si tenim persones encara més baixes, ens podem apropar a una cura".

Un estudi de John Frater de la Universitat d’Oxford i els seus companys investigadors amb l’estudi de teràpia antiretroviral SP van examinar altres marcadors potencials que podrien predir el rebot viral.

En SPTerapia AntiretroviralAC 367 participants es van inscriure dins dels sis mesos de la seroconversió del VIH. Ells van rebre teràpia antiretroviral per als primers 12 48 o setmanes, seguit de la retirada del tractament o teràpia segons el recompte CD4 estàndard. En el grup 48 setmanes, 14% encara tenia mesos 12 indetectables després.

A més dels nivells globals de VIH i integrat en l'ADN i ARN associat a cèl·lules "no perforació" del VIH, els investigadors han buscat recompte CD4 cel·lular, en comparació CD4 / CD8, càrrega viral en plasma, les respostes específiques per al VIH CD4 i CD8 cèl·lules T (ELISPOT) d'assaig, marcadors d'activació de cèl·lules T (HLA-DR, CD38, CD25 i CD69) els esgotats marcadors de cèl·lules T (PD-1, GAL-3 i TM-3), IL-6 (un marcador d'inflamació) i d-dímer (un trastorn de coagulació marcador).

T-Zelle - Rendiment 3dVan trobar que les persones amb un nombre més elevat de cèl·lules CD4 i CD8 específiques del VIH tenien nivells d’ADN viral més baixos, però això no es va poder utilitzar per predir el “rebot viral”. Al mateix temps que diversos dels biomarcadors es van associar amb ADN / VIH en l’anàlisi univariada, només el recompte de CD4 i la càrrega viral, CD38 i LAG-3 a les cèl·lules CD8 i T i el dímer D es van mantenir significativament en una anàlisi multivariant. Hi va haver un esgotament de marcadors (PD-1, GAL-3 i TM-3) a les cèl·lules CD4 com a predictors del rebot viral, però només quan es mesura en el pretractament, no en el moment de la interrupció de la teràpia antiretroviral. De fet, cap altre biomarcador, a més de l’ADN / VIH / total, no va servir de predictor del rebot viral quan es mesurava en el moment de la interrupció del tractament.

La recerca de biomarcadors que ajudin a estratificar els pacients tractats durant la infecció primària, “aquestes dades indiquen que en la pretoteràpia, les mesures poden ser informatives i que s’han d’incloure marcadors d’esgotament de les cèl·lules T juntament amb els nivells d’ADN del VIH-1. ”, Suggereixen els investigadors.

“Si el sistema immune presenta signes de cansament que es manifesta amb aquests tres marcadors després de la repressió contra la teràpia antiretroviral, el grau d’esgotament preveu “rebot”, millor explicat.

"Si les cèl·lules diuen que" no podem fer front a aquesta infecció, estem acabant ", són les que han rebut ràpid ... Això suggereix que bloquejar aquests receptors de la infecció per VIH pot millorar els resultats".

Traduït per Claudio Santos de Souza amb el suport tecnològic Babilònia l'original El tractament antiretroviral precoç redueix el dipòsit del VIH amb revisió de Bem Amada M. *. M a 31 / 03 / 2015

Liz Highleyman

Produït en col · laboració amb hivandhepatitis.com

Publicat a: 24 2015 de març

Nota de l'editor del lloc web seropositius: parlat aquí amb el revisor i tots dos coincideixen que de vegades fins i tot pot ser aturada èticament qüestionable el tractament d'una persona, especialment un bebè, per a una malaltia amb complicacions que, literalment, que voregen les zones frontereres entre la vida i la mort, i, en canvi, ja que no tenim poder per canviar-ho, el que fem, i és explicitat aquí que el contingut de Declaració d'Hèlsinki se segueix literalment, no importa quants diners hagi d’invertir per oferir, després d’investigació, els temes d’investigació, el millor tractament a la cara de la Terra.

Els textos a continuació us poden interessar!

2 Sembla que el debat comença a tenir lloc aquí. Participa

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

%d Bloggers com aquest: