Soropositivo.org VIH, SIDA, sexe oral, finestra immunològica, acabat de diagnosticar?

Cap a la curació funcional: aparició de HAART Redueix, però no elimina, el dipòsit de VIH -

Et trobes Iniciació ** La càrrega viral ** Cap a la curació funcional: aparició de HAART Redueix, però no elimina, el dipòsit de VIH -
Imatge predeterminada
La càrrega viral

Iniciació de HAART Redueix, però no elimina, el dipòsit del VIH: cap a la curació funcional

Cap a la curació funcional: inici immediat de la TARGA no impedeix la formació del pantà de VIH
Jonathan Li presentant l’ONZÈNCIA a2015. Foto de Liz Highleyman, hivandhepatitis.com

La teràpia antiretroviral (ART) aplicada molt ràpidament després de la infecció pel VIH pot limitar la mida del "dipòsit" del virus del VIH i produir un retard "rebot viral" després de la interrupció del tractament, segons diverses presentacions recents. Conferència sobre retrovirus i infeccions oportunistes (CROI 2015) a Seattle, EUA. Altres investigacions han demostrat que diversos biomarcadors poden predir qui experimentarà el repunt del VIH després de suspendre el tractament antiretroviral (ART).

Com Teràpia antiretroviral (ART) interromp el cicle de vida del VIH que integra el seu material genètic en material genètic humà a nivell dels cromosomes de les cèl·lules hoste i utilitza la "maquinària de la cèl·lula per produir nous virus", poc després de la infecció, el VIH crea un dipòsit latent del seu material genètic, conegut com: ADN viral proactiu en repòs i inactiu o en les cèl·lules T de l'organisme.

Mentre que la TERÀPIA ANTIRETROVIRAL pot controlar de manera eficaç la replicació viral a llarg termini, si els fàrmacs s’interrompen, el virus restablirà aviat la infecció, fet que suposa una barrera important per a l’eradicació viral.

Tractament precoç dels nounats

Neix
Neix

Helen Payne de la University College London va presentar els resultats de l'estudi CHER-HIV-Positive Start i Antiretroviral Therapy (ART), en què els nadons que van adquirir el VIH mitjançant la transmissió de mare a fill van ser assignats aleatòriament a teràpia antiretroviral immediata. durada per a les setmanes 40 o 96 o per al començament del tractament amb retard fins que van mostrar signes de progressió de la malaltia.

El CHER va inscriure més que 400 nens amb el virus del VIH a Sud-àfrica que tenien una edat menor de 12 i tenien un recompte / percentatge> 25% al començament de l'estudi CD4Virus cel·lular 3d - Cèl·lules T. com reportat, l’estudi va concloure que la primera tenia una reducció de la mortalitat de 76% en comparació amb el tractament diferit de la teràpia antiretroviral.

L’actual subestudi va avaluar els nens de 247 que havien estat al Teràpia antiretroviral (ART) per a un mínim de setmanes 24 amb càrrega viral de plasma reprimida. Els nens del grup de teràpia antiretroviral immediata on van passar una mitjana de setmanes 96 de teràpia antiretroviral davant de les setmanes 81 de la mateixa teràpia per als nens del grup que van posposar finalment l'inici del tractament.

Cèl·lules mononuclears de sang perifèrica (PBMC) les mostres de les quals es van recollir de 12 a les setmanes 12, durant un període màxim de gairebé cinc anys. L’ADN viral es va mesurar mitjançant una prova amb un límit de detecció de la còpia 1 per part de les PBMC 100.000.

Els nens que van començar la teràpia antiretroviral primerenca (ART) i van ser tractats per a setmanes de 96, van tenir un dipòsit significativament més baix, o un nivell d'ADN pro-viral baix en les seves cèl·lules immunològiques, que els nens del grup de tractament diferit (còpia 27 vs. 100) per 100.000 PBMCs).

No és sorprenent, DNA pro-viral va augmentar els seus nivells quan els nens han s'abandoni el tractament. En la setmana 248, l'ADN del VIH va ser similar entre els nivells inicials dels nens tractats que han deixat de setmanes de tractament 40, als que es va aturar a la setmana 96 i els que eren lents per iniciar el tractament, el que indica que l'avantatge des de la teràpia antiretroviral pot es perd després de suspendre el tractament.

La petita grandària de l’embassament viral i la probabilitat d’obtenció d’un dipòsit viral indetectable, que no vol dir que s’hagi eradicat el VIH, però que no s’hagi pogut trobar amb les proves actuals, estaven fortament associats a la iniciació del tractament antiretroviral a una edat més jove en teràpia antiretroviral, més temps acumulatiu en teràpia antiretroviral i durada més gran de la supressió viral. A més, tenir un nivell més alt d’ADN basal del citomegalovirus (CMV), associat significativament a un dipòsit més gran de VIH. No obstant això, la serologia (proves d’anticossos positius o negatius del VIH) no va ser un predictor significatiu de la mida del dipòsit viral.

Curiosament, un altre estudi realitzat per investigadors de la Universitat de Califòrnia a San Diego va trobar que el DBADNA detectable per CMV en els PBMC també es va associar amb una major quantitat d’ADN del VIH en adults que van iniciar el tractament antiretroviral durant la primera. de la infecció pel VIH. Aquests resultats suggereixen que "la replicació del CMV pot ajudar a mantenir el dipòsit d’ADN del VIH", van concloure els investigadors.

SeringueEls investigadors CHER van presentar perfils més detallats dels cinc fills que van tenir una demarcació indetectable de l’ADN pro-viral almenys una vegada durant el període de seguiment. Quatre d'ells havien iniciat la teràpia antiretroviral primerenca (a la setmana 6-7) i van aturar el tractament a la setmana 96, mentre que en el cinquè el començament es va retardar; (de la setmana 14).

Entre els quatre que van començar d'hora TERÀPIA ANTIRETROVIRAL, dos eren VIH-positius i dos eren VIH-negatius. Finalment, tots els nens que van interrompre el tractament antiretroviral van patir el rebot del VIH.

Els investigadors van concloure que "la iniciació precoç de la teràpia antiretroviral (ART) i la supressió virològica sostinguda són la clau.

"Aquests resultats poden proporcionar informació valuosa per a possibles futures intervencions terapèutiques per a la reducció dels dipòsits, com ara la vacunació, l’activació i la depuració i el tractament de les coinfeccions en el tractament antiretroviral precoç. "

Tingueu en compte que, si bé els lactants CHER van començar el tractament abans, no es consideraven "molt primerencs" com els que van arribar a nivells detectables d’ADN del VIH en aquells que van començar la teràpia. Antiretroviral en la sisena i setena setmana d’edat. En contrast,Bebè de Mississippi ", Que es va considerar àmpliament curada abans experimentar el rebot del VIH després d'haver estat sense teràpia ARV durant dos anys, després d'haver iniciat la teràpia antiretroviral 30 hores després del naixement

Priyanka Uprety de Johns Hopkins i els membres del personal que van estudiar el bebè de Mississippi van presentar les conclusions del judici IMPAACT P1030, que vol saber més sobre el tractament dels nens infectats pel VIH.

Aquesta anàlisi va incloure als nens infectats per via perinatal (18 meitat nenes i els nens la meitat) que van iniciar el tractament amb teràpia antiretroviral lopinavir / ritonavir basada abans o després de 6 setmanes d'edat i almenys una reducció de 2-log en la càrrega viral plasmàtica per 24 setmanes o <400 còpies / ml per setmana 48.

L'edat mitjana en la qual no era l'inici de la teràpia antiretroviral va ser de menys de 6 setmanes a cinc nens en el grup de tractament abans i 11 13 setmanes per al grup de tractament posterior dels nens. Buscant en els dos grups combinats, el tractament mitjana VIH comprovar la validesa de nivell de la PBMCs ADN era 3,16 log còpies 10 per milió de cèl·lules basals caure 2,02, 2,06 i 2,12 log10 còpies setmanes 24, 28 i 96, respectivament. Després d'un començament TRACTAMENT ANTIRETROVIRAL, disminució d'ADN viral més ràpida, més aviat en comparació amb el grup de tractament últim. En general, els nivells basals d'ADN / VIH van ser altament correlacionats amb els nivells després de la iniciació del tractament.

f0bd59a2-e274-4364-8a59-5da6c662935d

Els investigadors també van mesurar peces puntuals d’ADN viral conegudes com a cercles 2-LTR. Aquests van ser detectats en 83% dels nounats en el moment inicial, fins a 69% a la setmana 24 i 57% a la setmana 48, però després van pujar a 83% a la setmana 96. Segons el resum de l’estudi publicat, els nivells de 2-LTR després del tractament antiretroviral van ser substancialment menors entre els nadons tractats abans de les sis setmanes.

"L’ADN / VIH estava en excés de replicació de genomes competents en tots els períodes de temps provats", van observar. No hi va haver evidència de "autorització transcripcional preferent en cèl·lules actives amb combinació de teràpia antiretroviral, encara que el RNA ininterromput va ser detectat per setmanes 96".

Aquests resultats demostren "un ràpid establiment d’un gran grup de cèl·lules infectades pel VIH-1 [el primer] en el termini de dos mesos després de la vida en infecció perinatal", resumeixen els investigadors. Aquests resultats tenen implicacions per afinar la combinació de teràpia antiretroviral per als nens, incloent enfocaments immunoterapèutics, a llarg termini de la remissió. "

Tractament primerenc d'adults

Pel que fa al tractament precoç per a adults, Jade Ghosn i els seus companys investigadors amb estudis a curt i llarg termini han reduït l’ADN / VIH del dipòsit associat a les cèl·lules dels participants de la cohort francesa ANRS PRIMO.

Aquesta anàlisi va incloure 327 persones que van començar ANTIRETROVIRALS esquemes basats en la seva majoria tractament amb inhibidors de la proteasa primaris per a la infecció per VIH (mitjana de dies després de la infecció 41) la supressió viral i es va mantenir durant una mica més de dos anys. Més de 80% eren homes i l'edat mitjana va ser de 36 anys.

La teràpia antiretroviral es va iniciar després de la infecció, l’ADN del VIH va disminuir més ràpidament des del dipòsit durant els primers vuit mesos sota tractament. Els nivells d’ADN / VIH van disminuir: -; 0,17; respectivament, -0,13 i -0,07 log10 còpies per 1.000.000 PBMCs al mes per a aquells que van iniciar la teràpia antiretroviral en dies 15, un mes i tres mesos després de la infecció, respectivament.

Després de vuit mesos pel que fa al tractament, ADN / VIH va continuar caient, però amb un pendent menys costerut i amb una disminució similar en la teràpia ANTIRETROVIRAL independentment del moment en què es van iniciar. El model va predir que després de cinc anys de tractament continu, l'ADN / nivells de VIH seria significativament menor per a les persones que van començar la teràpia antiretroviral en els dies 15 contra tres mesos després de la infecció (1,62 log10 vs còpies 2,24 10 log1.000.000 per PBMC, respectivament).

L’estudi "ofereix arguments sòlids a favor d’iniciar la teràpia antiretroviral tan aviat com sigui possible després del diagnòstic de la infecció per VIH i, per tant, a favor del cribratge primerenc", van concloure els investigadors. (És molt comú utilitzar el terme de selecció per referir-se a les proves del VIH i, per tant, l'he deixat per intentar simplificar la frase i la comprensió futura del terme)

El retorn dels marcadors del VIH

La depuració viral sostinguda - remissió - o una "cura funcional" - requerirà un tractament experimental de la interrupció, però aquesta és una estratègia arriscada, gairebé sempre que el VIH reapareixi tard o d'hora. Per tant, els investigadors intenten trobar biomarcadors que indiquin quins pacients tindran el "rebot" del VIH i quan hauran de seleccionar aquells amb les millors possibilitats de remissió prolongada.

Jonathan Li de Harvard Medical School i els seus col·legues van analitzar el calendari "rebot del VIH" quant a la mida del tractament del reservori viral, incloent el dipòsit latent de cèl·lules del DNA / VIH associades i el "dipòsit" actiu de cèl·lules associades amb ARN i virèmia plasmàtiques "sense ruptura" del VIH residual (> còpies 1 / ml).

imatge 3d virus

Aquest conjunt d’anàlisis va incloure els participants de 124 a partir de cinc estudis de discontinuació del tractament d’ACTG (A5170, A5197, A5068, A5024 i ACTG 371). La majoria eren homes, l'edat mitjana era de 41 anys i la mitjana de la quantitat de CD4 era> 800 cèl·lules / mm3.

Vint-i-sis persones havien començat la teràpia antiretroviral en la fase aguda o la infecció primerenca mentre 104 ho feia durant la infecció crònica. Al voltant de la meitat d’ells van tenir un tractament iniciat en un esquema d’inhibició "basat en proteasa" i la meitat es va iniciar basant-se en règims NNRTI (tot i que cap dels primers grups va iniciar NNRTI). Només aquells que havien aconseguit una supressió vírica sostinguda podrien interrompre les seves teràpies. No van rebre teràpies basades en la immunitat abans de la interrupció de la TERÀPIA ANTIRETROVIRAL.

Els participants que van començar abans de la teràpia antiretroviral van tenir nivells significativament més baixos de cèl·lules associades a ARN del VIH abans de la interrupció del tractament que els tractats durant la infecció crònica. No obstant això, no es van trobar diferències significatives en els nivells de cèl·lules associades a l'ADN / VIH o en la virèmia residual. Els nivells no es diferencien segons el tipus de règim antiretroviral.

La majoria dels participants tenien rebot viral en la quarta setmana, encara que alguns tenen, prenent un temps més llarg reportat. La tractada anterior van tornar més tard, igual que els tractats amb NNRTI. Un percentatge molt més gran de persones en el grup d'hora en comparació amb grup de tractament crònic encara tenia la supressió viral a la dotzena setmana després de la interrupció del tractament (13 3 %% vs confirmar usant la càrrega viral plasmàtica > 200còpies / ml; 11% vs 4% utilitzant una sola mesura >Còpies 1000 / ml).

Els nivells més alts d'ARN de VIH per cèl·lula associada es van associar significativament amb menor temps de rebot viral. La proporció residual amb virèmia detectable va ser significativament més gran entre els participants amb retard en el rebot viral (% 47 recuperar-se en setmanes 4, 29-5 8% entre setmana i si 8%> 8 setmanes). No obstant això, no hi va haver cap associació entre els nivells de cèl·lules de VIH ADN / i distribució rebot viral.

Els investigadors van concloure que un petit dipòsit actiu de VIH "podria mediar un retard en el rebot viral dels participants tractats durant la primera infecció". "La quantificació del virus VIH actiu al dipòsit pot proporcionar biomarcadors d'eficàcia per a teràpies dirigides a la teràpia antiretroviral sense remissions".

Aquest estudi presenta "evidència preliminar que el nombre de còpies d'ARN del VIH a les cèl·lules i el plasma pot ser el creador del progrés cap a una cura", John Mellors de la Universitat de Pittsburgh, va dir en una roda de premsa XI. "Si tenim nivells encara més baixos en les persones, podem estar més a prop d'una cura."

Un estudi de John Frater de la Universitat d’Oxford i els seus companys investigadors amb l’estudi de teràpia antiretroviral SP van examinar altres marcadors potencials que podrien predir el rebot viral.

En SPTerapia AntiretroviralAC 367 participants es van inscriure dins dels sis mesos de la seroconversió del VIH. Ells van rebre teràpia antiretroviral per als primers 12 48 o setmanes, seguit de la retirada del tractament o teràpia segons el recompte CD4 estàndard. En el grup 48 setmanes, 14% encara tenia mesos 12 indetectables després.

A més dels nivells globals de VIH i integrat en l'ADN i ARN associat a cèl·lules "no perforació" del VIH, els investigadors han buscat recompte CD4 cel·lular, en comparació CD4 / CD8, càrrega viral en plasma, les respostes específiques per al VIH CD4 i CD8 cèl·lules T (ELISPOT) d'assaig, marcadors d'activació de cèl·lules T (HLA-DR, CD38, CD25 i CD69) els esgotats marcadors de cèl·lules T (PD-1, GAL-3 i TM-3), IL-6 (un marcador d'inflamació) i d-dímer (un trastorn de coagulació marcador).

T-Zelle - Rendiment 3dEs va trobar que aquells amb un major nombre de cèl·lules i CD4 CD8 respostes específiques per al VIH tenien nivells més baixos d'ADN viral, però això no es podria fer servir per predir "rebot viral". Mentre que un nombre de biomarcadors que es van associar amb ADN / VIH en l'anàlisi univariant, només CD4 comptar i la càrrega viral, i LAG-CD38 3 en CD8 i cèl·lules T i D-dímer es va mantenir significativament associada a una anàlisi multivariada. Hi ha esgotament dels marcadors (PD-1, i GAL-TM-3 3) en cèl·lules CD4 com a predictors de rebot viral - però només quan les mesures de pretractament, no en el moment de la interrupció de la teràpia antiretroviral. De fet, a més de qualsevol altre ADN biomarcador / HIV0 / serviaram total com a predictor de rebot viral quan es mesura en el moment de la interrupció del tractament.

La recerca de biomarcadors per ajudar a estratificar els pacients tractats per a la infecció primària ", aquestes dades indiquen que el pretractament, els mesuraments pot ser informatiu i marcadors esgotament de les cèl·lules T han de ser inclosos amb els nivells d'ADN de VIH-1 ", suggereixen els investigadors.

"Si el sistema immune mostra signes de fatiga es manifesta per aquests tres marcadors després de repressió de la teràpia antiretroviral, el grau d'esgotament proporciona" rebot "millor explicat.

"Si les cèl·lules diuen" no podem manejar aquesta infecció, estem tancant "són aquells amb un ràpid repunt ... Això suggereix que el bloqueig d'aquests receptors en la infecció pel VIH pot millorar els resultats".

Traduït per Claudio Santos de Souza amb el suport tecnològic Babilònia l'original El tractament antiretroviral precoç redueix el dipòsit del VIH amb revisió de Bem Amada M. *. M a 31 / 03 / 2015

Liz Highleyman

Produït en col · laboració amb hivandhepatitis.com

Publicat a: 24 2015 de març

Nota de l'editor del lloc web seropositius: parlat aquí amb el revisor i tots dos coincideixen que de vegades fins i tot pot ser aturada èticament qüestionable el tractament d'una persona, especialment un bebè, per a una malaltia amb complicacions que, literalment, que voregen les zones frontereres entre la vida i la mort, i, en canvi, ja que no tenim poder per canviar-ho, el que fem, i és explicitat aquí que el contingut de Declaració d'Hèlsinki se segueix literalment, no importa quants diners hagi d’invertir per oferir, després d’investigació, els temes d’investigació, el millor tractament a la cara de la Terra.

Anuncis

Articles relacionats que us agradi llegir

2 Sembla que el debat comença a tenir lloc aquí. Participa

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org fan tot el que estem a la nostra disposició pel que fa a la vostra privadesa i sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

WhatsApp WhatsApp Us
Cal xerrar? Beto Volpe (cercar aquest nom a Google) té molt a oferir. Jo, Claudio, ja no puc conèixer-te, bé, no puc simplement escriure amb els indicadors i sovint la conversa fa voltes que les persones que "només passen" poden sortir d'aquí preguntant-se quin tipus de boig sóc jo!