23.7 C
São Paulo
28 de gener de 2020

Predicadors de neuropatia perifèrica i VIH en l'era moderna

Imatge predeterminada
SIDA SIDA després de Dos 50 SIDA i l'Envelliment dolor Dolor i sida Dolor i neuropatia perifèrica per VIH El dolor i els pacients amb VIH El VIH marihuana marihuana medicinal neurones Neurocognitiu Neuropatia Neuropatia perifèrica i dolor !!!! Neuropatia perifèrica del VIH Nick Domitrovich El que és CD4 El sistema immunitari

La neuropatia perifèrica i el VIH o la neuropatia perifèrica pel VIH poden generar una imatge difícilneuropatia perifèrica i VIH

Infecció El VIH pot causar molts problemes, inclosos alguns que afecten els nervis. El sistema nerviós central que impregna la major part del cos fora del cervell s’anomena sistema nerviós perifèric. A principis del 1983, els metges de Manhattan van observar ferides d'aspecte estrany als nervis als peus i a les cames de les persones amb VIH. Aquest tipus de lesió s’anomena neuropatia perifèrica. Els neuròlegs han trobat que la neuropatia perifèrica apareix normalment per primera vegada als dits dels peus i als peus i pot donar lloc a adormiment, dolor i sensacions intermitents. En un estudi, els metges han documentat la naturalesa severa del dolor associat a la neuropatia perifèrica i han trobat que els pacients afectats utilitzaven paraules fortes, com els següents per descriure el que senten: "cops", "cremades", "a l'aigua freda" , "No sento les meves mans ni els dits i" molt adolorit ".

Possibles causes de neuropatia perifèrica a causa del VIH

Les causes de la neuropatia perifèrica entre les persones VIH positives poden variar. Per exemple, a principis de 1980 quan no hi havia cap tractament efectiu, probablement la neuropatia perifèrica era conseqüència de la malaltia del VIH no tractada. En la dècada 1990, es va utilitzar sovint un grup de drogues anti-VIH anomenades "drogues":

 • D4T (estavudina, Zerit)
 • IDD (didanosina, Videx)
 • DDC (zalcitabina, Hivid)

Tot i que l’ús de ddC va caure ràpidament fora d’ús a causa de la seva elevada toxicitat i el seu feble efecte antiviral, el ddI i el d4T es van seguir utilitzant a principis del segle XXI, com a part de combinacions més potents de la teràpia anti-VIH (habitualment anomenat ART o HAART). Aquests "fàrmacs d" poden ser tòxics per a les cèl·lules nervioses, i fins i tot a principis dels anys 1990, els metges van trobar que també podrien provocar neuropatia perifèrica.

DDI - Videx - Accés al bou Videx
Dues d'elles estaven en el matí i dos d'ells a la nit

No obstant això, l'ús de "drogues" es desaconsella avui dia per les directrius i protocols de tractament en països amb ingressos alts, de manera que és probable que el seu ús causi nous casos de neuropatia perifèrica. Tot i això, la neuropatia perifèrica continua sorgint ...

Neuropatia Perifèrica del VIH avui

Conceptual anatomia dolor humà

Investigadors dels principals centres clínics dels Estats Units s'han unit per estudiar possibles causes de neuropatia perifèrica entre persones VIH positives en els temps moderns. Van reclutar sobre 500 persones que estaven lliures de neuropatia perifèrica i que van ser monitoritzades durant una mitjana de dos anys, realitzant avaluacions extensives. Tenint en compte diversos problemes, l'anàlisi estadística va trobar que hi havia diversos factors associats amb l'augment del risc de neuropatia perifèrica. O CATIE, butlletí (Nota del traductor: origen d'aquest text en anglès ), proposa explorar algunes d'aquestes troballes i el que indiquen.

Detalls de l'estudi de la neuropatia perifèrica del VIH

Il·lustració digital del virus VIH ataca una cèl·lula del sistema nerviós
I és més o menys com el VIH actua per danyar les cèl·lules neurològiques

Els investigadors van reclutar a 1.583 persones amb el VIH (seropositiu) entre els anys 2003 i 2010 d'un gran estudi sobre el VIH i els problemes neurològics.

Un subconjunt d'aquest grup - n. Les persones 493, que no tenien neuropatia perifèrica quan van entrar a l’estudi, van constituir el grup de participants per a l’anàlisi en curs.

Els metges i infermeres van ser entrenats per neuròlegs per entrevistar, analitzar i avaluar els participants per qualsevol símptoma i símptoma de la neuropatia perifèrica.

També es van examinar els participants de la malaltia. Es van recollir mostres de sang i es va obtenir informació addicional de registres mèdics.

El perfil mitjà dels participants 493 quan van entrar en l'estudi va ser el següent:
 • 81% dels homes, 19% de les dones
 • Edat mitjana: 42 anys
 • El 68% (335 persones) prenien art, dels quals 201 (el 61%) tenien una càrrega viral indetectable
 • Aproximadament un terç dels participants havia estat exposat o DDI d4T
 • 14% dels participants estaven prenent d4T o DDI quan van entrar en l'estudi
 • Els metges diagnostiquen 73% dels participants amb alguna forma de "trastorn d'ús o abús de substàncies psicotròpiques legals o il·legals;" les substàncies més utilitzades eren l'alcohol (55%), la cocaïna (40%), el metà de cristall (18%) i els opioides. (heroïna, per exemple) (17%).

Resultats de l'estudi sobre neuropatia perifèrica i hiv

tempo
Per molt ràpid que sigui o per poc de temps que ens pugui passar. La seva mesura, encara que relativista, sempre es pot comptar amb la caiguda d’un gra de sorra després d’un altre ad infiniyum; i així em va passar, un gra de sorra més lent i lent que l'altre ...

Després d'una mitjana de dos anys de seguiment, els participants de 131 (27%), dels quals estaven lliures de neuropatia perifèrica a l'inici de l'estudi, van desenvolupar posteriorment la neuropatia perifèrica.

Possibles factors de risc per a la neuropatia perifèrica del VIH

Tenint en compte diversos factors, els investigadors van trobar vincles estadístiques entre una sèrie de factors, i el posterior desenvolupament de la neuropatia perifèrica. Aquests són alguns d'aquests factors:

 • Edat (50 anys o més) - Aquesta constatació és important perquè, a mesura que les persones seropositives han avançat en supervivència mitjana, augmenta l'edat mitjana natural persones que viuen amb el VIH o la SIDA, Poden ser diagnosticats amb neuropatia perifèrica.
 • Càrrega viral detectable del VIH: el tractament no tractat o mal gestionat per a la infecció pel VIH dóna lloc a un major grau d’inflamació dels nervis perifèrics del cos. Les cèl·lules infectades pel VIH també produeixen proteïnes víriques que lesionen les cèl·lules nervioses. Així, no és estrany que els investigadors trobessin que els participants amb càrrega vírica del VIH detectables tenien més probabilitats de desenvolupar neuropatia perifèrica que les persones les càrregues víriques romanien indetectables.
Tractament i la seva relació amb la neuropatia perifèrica i el VIH
Metge recepta i la medicina

Els investigadors van arribar a la conclusió que "la malaltia del VIH" i el tractament han afectat significativament l'estat general del sistema nerviós perifèric [amb taxes significatives de nous casos de neuropatia perifèrica] en aquest estudi.

Per exemple, van descobrir que "neuropatia perifèrica taxa més alta es va produir en un grup relativament petit de persones (de persones 50) que havia [usats prèviament TARGA, però hi havia interromput aquests tractaments]".

No s’han revelat els motius de la interrupció. Aquests participants van tenir, en molts casos, un baix nombre de cèl·lules CD4 perquè no van rebre tractament.

En part, els nous casos de neuropatia perifèrica en el grup de persones que podrien haver estat a causa del tractament del VIH. D'aquesta manera, l'equip d'investigació, va emetre la següent advertència:

"A causa de la probabilitat que entre 30% i 40% de persones infectades pel VIH per ART als Estats Units no es mantingui una supressió virològica duradora.

La neuropatia perifèrica és una amenaça més gran si el tractament contra el VIH no està ben adherit

A causa de la transferència de serveis sanitaris, la poca adherència i altres factors, els nostres resultats suggereixen que la neuropatia perifèrica serà un problema permanent i creixent. "

Els investigadors van observar que els participants que mai havien tingut ART i que tenien relats CD4 relativament alts tenien menys probabilitats de desenvolupar neuropatia perifèrica. Probablement, això es deu al fet que els seus sistemes immunològics han sofert nivells mínims de degradació.

Els investigadors també van trobar que els següents factors podrien posar als participants en un major risc de desenvolupar neuropatia perifèrica:

 • Ús de substàncies psicotròpiques: les persones amb antecedents d’ús / abús d’opioides eren més propenses a desenvolupar posteriorment una neuropatia perifèrica.
 • Malaltia: els participants en els quals la infecció pel VIH es va fer més greu al llarg de l'estudi (temps transcorregut) eren més propensos a desenvolupar neuropatia perifèrica.
 • Gènere - Les dones són més propenses a desenvolupar neuropatia perifèrica que els homes. Aquest diagnòstic s’ha d’explorar més, però pot estar relacionat amb factors biològics i genètics, hormonals o socials i psicològics com ara l’ús de substàncies psicoactives i, eventualment, la depressió.
El dolor, la depressió i la neuropatia perifèrica
persona a pensar en el suïcidi. Espero que ella no pren aquesta decisió funesta
Els pensaments suïcides són comuns per mi a causa del dolor neuropàtic (jo Claudio, així ho declaro)

Els investigadors van observar que les persones afectades per "opioide intersecció / depressió" van patir un empitjorament en el desenvolupament de la neuropatia perifèrica. Sospiten que els camins utilitzats per les cèl·lules del cervell a comunicar-se entre si es veuen afectats per l'addicció (veure nota al final de l'article) i la "superposició de vies neurològiques" que tenen a veure amb el dolor.

Van assenyalar que les investigacions anteriors ja havien trobat que "independentment de la causa subjacent / el dolor subjacent i la depressió es reforcen mútuament". També van assenyalar que la depressió altera el cervell i els estímuls que normalment no són dolorosos poden experimentar-se com a dolor en altres. Persones deprimides. És possible que en persones amb antecedents d’addicció o ús de substàncies psicotròpiques, alterar o distorsionar les “vies cerebrals” faci que les persones siguin més vulnerables a l’experiment del dolor, sobretot quan el cervell rep i intenta processar senyals de nervis que no funcionen. de neuropatia perifèrica.

L'era moderna i la neuropatia perifèrica
ordinador i homo erectus de genolls davant d'ell
Només Homo Erectus s'agenollava davant un ordinador? O estem tots de genolls davant d'ell?

Les troballes de l'època actual són importants, i van subratllar la neuropatia perifèrica relacionada amb els factors de risc són diferents dels d'altres vegades.

Per exemple, en el passat, l'alt índex glucèmic i la mera presència de la diabetis tipus 2 entre persones VIH positives van actuar com a cofactors en el desenvolupament de neuropatia perifèrica. No obstant això, en el present estudi no va trobar cap relació amb aquests factors. Part de la raó d'això és que només una petita proporció de subjectes patia de diabetis tipus 2 (8%).

A més, en altres ocasions, l'ús de "drogues d" va ser un factor important en el desenvolupament de la neuropatia perifèrica. Avui, però, "Drogues d" s'utilitza molt poc, i fins i tot en els casos en què van ser eliminats pel tractament en el present estudi, per tant, el seu ús no estava relacionat amb el desenvolupament de neuropatia perifèrica.

En general, les drogues i l'alcohol són cofactors importants per al desenvolupament de la neuropatia perifèrica. Això passa en part perquè l'alcohol pot ser tòxica per als nervis i perquè esgota els nutrients del cos (com vitamines B) que es requereixen per a les cèl·lules nervioses. No obstant això, els investigadors no van trobar el consum d'alcohol associat amb la neuropatia perifèrica en aquest estudi.

Investigacions futures sobre analgèsia i dolor relacionades amb la neuropatia perifèrica del VIH

La neuropatia perifèrica pot causar patiment, discapacitat i una qualitat de vida reduïda vida. Els investigadors van declarar que "el dolor neuropàtic pot ser [aclaparador] en termes de gravetat"; a més, de vegades la neuropatia perifèrica pot desaparèixer o entrar en remissió “de manera espontània o similar El tractament i, fins i tot, es pot repetir posteriorment. ”Això subratlla la importància d’estudiar la neuropatia perifèrica.

Els investigadors suggereixen que es necessiten estudis futurs per fer front a les estratègies per ajudar a prevenir l'aparició de la neuropatia perifèrica, sobretot entre les persones amb alt risc d'aquesta complicació, com les persones que fan servir opioides o que pateixen de depressió.

Traduït de l'anglès al portuguès del Brasil, amb el suport de la tecnologia de babylon Claudio Souza i revisat pel Estimat Sr. *. M. en 02 / 04 / 2015 l'original:

Els predictors de la neuropatia perifèrica relacionada amb el VIH a l'era moderna

La meva visió trist

Claudius(Nota del lloc web Seropositiu Editor: Pateixo de neuropatia perifèrica molt severa i mai vaig fer ús d'opioides en la meva vida i per ser honest, mai consumeixen alcohol fora dels dies de festa del cap d'any i el meu consum anual d'alcohol es resumeix en dues ampolles, mitja pinta de tipus malzebier i en la meva història, hi ha un ús eficaç de la marihuana (que fins i tot es recomana per alleujar el dolor de les persones amb neuropatia perifèrica, així com l'alleujament del dolor " malaltia terminal "segons la c6ncer) constantment fins que jo estava una mica més anys 21 i he sentit el primer" cop de peu al ventre "de la meva primera filla (gràcies Vivian), el que em va portar a un nou estat de consciència on la paternitat i el consum de drogues s'ha convertit en incompatible. No obstant això, com ja he dit, jo pateixo de la neuropatia perifèrica i veig una mena de dramàtic anomenat en el text Dolor en pacients VIH positius;

Només ho sé

Tot i això, en un passat remot, vaig agafar DDI, irònicament anomenat "Videx", que era tan o menys la mida d'una pastilla "ENO Fruit Salt" que no va escintilar quan es va col·locar a l'aigua i tot el que podia fer amb ella va ser. mastegar-lo fins que el vaig poder empassar, i vaig perdre el seguiment de les vegades que llençava, o el vaig dissoldre en aigua o suc de taronja; el gran problema és que per poder generar un nivell sèric acceptable d’aquest "medicament", per a una bona biodisponibilitat calia mantenir una hora abans i després del dejuni sense ingerir res ni aigua, i només el Diable hauria pogut inventar una forma de tortura. més gran que aquest! A més, fa quinze anys que pateixo depressió, potser fins i tot més temps, i això em sap greu, i em sap greu haver d'admetre això, una de les formes en què s'implanta en mi una neuropatia perifèrica (...)!

Aquesta traducció només es pot tornar a publicar amb l 'autorització expressa de la traductor.

Si no ho fa, pot resultar en mesures de protecció

recursos

La neuràlgia i entumiment - Guia Pràctica dels Efectes Secundaris del VIH

Pregunti als experts: neuropatia perifèrica - El costat positiu

-siguin R. Hosein

http://www.catie.ca/en/catienews/2015-03-31/predictors-hiv-related-peripheral-neuropathy-modern-era

REFERÈNCIES:

 1. Snider WD, Simpson DM, Nielsen S, et al. Complicacions neurològiques de la síndrome d'immunodeficiència adquirida: anàlisi de pacients 50. Anals de Neurologia. 1983 Oct;14(4):403-18.
 2. Malvar J, Vaida F, CF Sanders, et al. Els predictors de nova aparició del dolor neuropàtic distal en individus infectats pel VIH a l'era de la teràpia antiretroviral combinada.dolor. 2015 Apr;156(4):731-9.
 3. Keltner JR, Fennema-Notestine C, Vaida F, et al. Dolor neuropàtic distal associada amb el VIH està associat amb la matèria gris més petit global cerebral cortical.Diari de Neurovirología. 2014 Jun;20(3):209-18.
 4. Keltner JR, Vaida F, Ellis RJ, et al. La qualitat de vida relacionada amb la salut "el benestar" en el dolor neuropàtic distal del VIH està més fortament associat amb la severitat de la depressió que amb la intensitat del dolor. 2012 Jul-Aug; 53 (4): 380-6.
 5. Ellis RJ, Rosario D, Clifford DB, et al. Prevalença contínua alta i impacte clínic advers de la neuropatia sensorial associada al virus de la immunodeficiència humana en l'edat de la teràpia antiretroviral combinada: l'estudi CHARTER. Archives of Neurology.2010 May;67(5):552-8.
 6. Kallianpur AR, Jia P, Ellis RJ, et al. La variació genètica del metabolisme del ferro s'associa amb dolor neuropàtic i severitat del dolor en pacients infectats pel VIH en teràpia antiretroviral. PLoS One. 2014 21 agost; 9 (8): e103123.
 7. Badiee J, Moore DJ, Atkinson JH, et al. L'ideació i l'intent de suïcidi durant tota la vida són freqüents entre els individus VIH-positius. Journal of Affective Disorders. 2012 Feb;136(3):993-9.

Aquesta informació va ser proporcionada per CATIE (canadenc SIDA Intercanvi d'informació del tractament). Per obtenir més informació, contacteu amb CATIE al número 1.800.263.1638 o info@catie.ca.

El crèdit ha de figurar en qualsevol reedició en línia, amb un enllaç a la pàgina original en el lloc web del CATIE:

Aquest contingut ha estat publicat originalment pel CATIE, font de Canadà per a la informació sobre el VIH i l'hepatitis C.

[wpforms id = "168676 ″ title =" false "description =" false "]% MCEPASTEBIN%

Articles relacionats que us agradi llegir

Una persona ja va dir alguna cosa !!! I tu, quedaràs fora !?

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa