Predicadors de neuropatia perifèrica i VIH en l'era moderna

Et trobes Iniciació => SIDA => SIDA després de Dos 50 => Predicadors de neuropatia perifèrica i VIH en l'era moderna
?>

La neuropatia perifèrica i el VIH o la neuropatia perifèrica pel VIH poden generar una imatge difícilneuropatia perifèrica i VIH

La infecció pel VIH pot causar molts problemes, inclosos alguns que afecten els nervis. El sistema nerviós central que impregna la major part del cos fora del cervell s'anomena sistema nerviós perifèric. A principis de 1983, els metges de Manhattan van observar lesions estranyes en els nervis dels peus i les cames de les persones amb VIH. Aquest tipus de lesió s'anomena neuropatia perifèrica. Els neuròlegs han descobert que la neuropatia perifèrica sol aparèixer per primera vegada en els dits dels peus i els peus i pot donar lloc a entumiment, dolor i sensació d'intermitents. En un estudi, els metges han documentat la gravetat del dolor associat amb la neuropatia perifèrica i es va trobar que els pacients que pateixen fortes paraules utilitzades, com ara les següents per descriure com se senten, "cops", "crema", "dins de l'aigua freda" , "No sento les mans ni els dits i" extremadament dolorós ".

Possibles causes de neuropatia perifèrica a causa del VIH

Les causes de la neuropatia perifèrica entre les persones VIH positives poden variar. Per exemple, a principis del 1980 quan no hi ha tractament eficaç estava disponible, neuropatia perifèrica era probablement una conseqüència de la malaltia del VIH sense tractar. En la dècada de 1990, un grup de medicaments contra el VIH anomenats comunament "" drogues d "" va ser sovint utilitzat:

 • D4T (estavudina, Zerit)
 • IDD (didanosina, Videx)
 • DDC (zalcitabina, Hivid)

Encara que l'ús de ddC caure ràpidament fora d'ús per la seva alta toxicitat i feble efecte antiviral, ddI i d4T van continuar sent utilitzats a principis de segle 21 com a part dels més potents combinacions de teràpia anti-VIH (comunament anomenat HAART o TARGA). Aquests "fàrmac d" pot ser tòxic per a les cèl·lules nervioses, i fins i tot al 1990 d'hora, els metges han trobat que també podrien causar la neuropatia perifèrica.

DDI - Videx - Accés al bou Videx
Dues d'elles estaven en el matí i dos d'ells a la nit

No obstant això, avui dia, l'ús de "drogues d" és fortament descoratjat per les directrius i els protocols de tractament en els països d'ingressos alts, pel que el seu ús es demostra que és poc probable com a causa de nous casos de neuropatia perifèrica. No obstant això, la neuropatia perifèrica continua sorgint ...

Neuropatia Perifèrica del VIH avui

Conceptual anatomia dolor humà

Investigadors dels principals centres clínics dels Estats Units s'han unit per estudiar possibles causes de neuropatia perifèrica entre persones VIH positives en els temps moderns. Van reclutar sobre 500 persones que estaven lliures de neuropatia perifèrica i que van ser monitoritzades durant una mitjana de dos anys, realitzant avaluacions extensives. Tenint en compte diversos problemes, l'anàlisi estadística va trobar que hi havia diversos factors associats amb l'augment del risc de neuropatia perifèrica. O CATIE, butlletí (Nota del traductor: origen d'aquest text en anglès ), proposa explorar algunes d'aquestes troballes i el que indiquen.

Detalls de l'estudi de la neuropatia perifèrica del VIH

Il·lustració digital del virus VIH ataca una cèl·lula del sistema nerviós
I és més o menys com el VIH actua per danyar les cèl·lules neurològiques

Els investigadors van reclutar a 1.583 persones amb el VIH (seropositiu) entre els anys 2003 i 2010 d'un gran estudi sobre el VIH i els problemes neurològics.

Un subconjunt d'aquest grup - n. Les persones 493, que no tenien neuropatia perifèrica quan van ingressar a l'estudi, van compondre el grup de participants per a l'anàlisi en curs.

Els metges i infermeres van ser entrenats per neuròlegs per entrevistar, analitzar i avaluar els participants per qualsevol símptoma i símptoma de la neuropatia perifèrica.

També es van examinar els participants de la malaltia. Es van recollir mostres de sang i es va obtenir informació addicional de registres mèdics.

El perfil mitjà dels participants 493 quan van entrar en l'estudi va ser el següent:
 • 81% dels homes, 19% de les dones
 • Edat mitjana: 42 anys
 • 68% (persones 335) estaven prenent TARGA, que 201 (61%) tenien una càrrega viral indetectable
 • Aproximadament un terç dels participants havia estat exposat o DDI d4T
 • 14% dels participants estaven prenent d4T o DDI quan van entrar en l'estudi
 • Els metges diagnostiquen 73% dels participants amb alguna forma d ' "usar trastorn o abús de substàncies legals o il·legals psicotròpica;" substàncies usades comunament eren alcohol (55%), cocaïna (40%), metamfetamina (18%) i els opioides (heroïna, per exemple) (17%).

Resultats de l'estudi sobre neuropatia perifèrica i hiv

tempo
No importa què tan ràpid o el lent que el temps que ens sembli a través. El mesurament de la mateixa, encara que relativista, sempre es pot comptar amb la caiguda d'un gra de sorra després d'un altre anunci infiniyum; i així és com ha passat a mi, un gra de sorra cada vegada més lent que l'altre ...

Després d'una mitjana de dos anys de seguiment, els participants de 131 (27%), dels quals estaven lliures de neuropatia perifèrica a l'inici de l'estudi, van desenvolupar posteriorment la neuropatia perifèrica.

Possibles factors de risc per a la neuropatia perifèrica del VIH

Tenint en compte diversos factors, els investigadors van trobar vincles estadístiques entre una sèrie de factors, i el posterior desenvolupament de la neuropatia perifèrica. Aquests són alguns d'aquests factors:

 • Edat (50 anys o més) - Aquesta troballa és important perquè a mesura que les persones VIH positives s'ha avançat en la mitjana de supervivència, amb l'elevació del natural la mitjana d'edat persones que viuen amb el VIH o la SIDA, Poden ser diagnosticats amb neuropatia perifèrica.
 • La càrrega viral del VIH detecta - no tractada o mal gestionat tractament per als resultats d'infecció en un major grau d'inflamació dels nervis perifèrics del cos. Les cèl·lules infectades pel VIH també produeixen proteïnes virals que danyen les cèl·lules nervioses. Així, no és sorprenent que els investigadors van descobrir que els participants amb càrrega viral detectable VIH tenien més probabilitats de desenvolupar neuropatia perifèrica que les persones les càrregues virals romandre indetectables.
Tractament i la seva relació amb la neuropatia perifèrica i el VIH

Metge recepta i la medicina

Els investigadors van arribar a la conclusió que "la malaltia del VIH" i el tractament han afectat significativament l'estat general del sistema nerviós perifèric [amb taxes significatives de nous casos de neuropatia perifèrica] en aquest estudi.

Per exemple, van descobrir que "neuropatia perifèrica taxa més alta es va produir en un grup relativament petit de persones (de persones 50) que havia [usats prèviament TARGA, però hi havia interromput aquests tractaments]".

Les raons per a la interrupció no van ser divulgades. Aquests participants tenien, en molts casos, baix recompte de cèl·lules CD4 perquè no estaven en tractament.

En part, els nous casos de neuropatia perifèrica en el grup de persones que podrien haver estat a causa del tractament del VIH. D'aquesta manera, l'equip d'investigació, va emetre la següent advertència:

"A causa de la probabilitat de 30% a 40% de les persones infectades pel VIH que reben teràpia antiretroviral en els Estats Units no mantenir la supressió virològica duradora.

La neuropatia perifèrica és una amenaça més gran si el tractament contra el VIH no està ben adherit

A causa de la transferència de serveis sanitaris, l'escassa adherència i altres factors, els nostres resultats suggereixen que la neuropatia perifèrica és un problema persistent i creixent ".

Els investigadors van observar que els participants que mai havien tingut ART i que tenien relats CD4 relativament alts tenien menys probabilitats de desenvolupar neuropatia perifèrica. Probablement, això es deu al fet que els seus sistemes immunològics han sofert nivells mínims de degradació.

Els investigadors també van trobar que els següents factors podrien posar als participants en un major risc de desenvolupar neuropatia perifèrica:

 • Ús de substàncies psicotròpiques - Les persones amb antecedents d'ús o abús d'opioides van ser més propensos a desenvolupar posteriorment neuropatia perifèrica.

 • La malaltia: els participants en els quals la infecció pel VIH es va fer més severa durant tot l'estudi (temps de) van ser més propensos a desenvolupar neuropatia perifèrica.

 • Gènere: les dones tenen més probabilitats de desenvolupar neuropatia perifèrica que els homes. Aquest diagnòstic s'ha d'explorar en una altra anàlisi, però pot estar relacionat amb factors biològics i genètics, factors hormonals o socials i psicològics, com l'ús de substàncies psicoactives i, finalment, la depressió.

El dolor, la depressió i la neuropatia perifèrica

persona a pensar en el suïcidi. Espero que ella no pren aquesta decisió funesta

Els pensaments suïcides són comuns per mi a causa del dolor neuropàtic (jo Claudio, així ho declaro)

Els investigadors van observar que les persones afectades per "opioide intersecció / depressió" van patir un empitjorament en el desenvolupament de la neuropatia perifèrica. Sospiten que els camins utilitzats per les cèl·lules del cervell a comunicar-se entre si es veuen afectats per l'addicció (veure nota al final de l'article) i la "superposició de vies neurològiques" que tenen a veure amb el dolor.

Van observar que la investigació anterior ja havia descobert que "independentment de la causa / dolor subjacent subjacent i la depressió es reforcen mútuament." També van assenyalar que la depressió canvia el cervell, i els estímuls que normalment no són dolorosos pot ser experimentat com dolor persones deprimides. És possible que en les persones amb un historial d'addicció o ús de substàncies psicotròpiques, alterar o falsificar "camins del cervell" fan que les persones siguin més vulnerables a experimentar dolor, particularment quan el cervell rep i tracta de processar els senyals dels nervis que són disfuncionals a causa de la de la neuropatia perifèrica.

L'era moderna i la neuropatia perifèrica
ordinador i homo erectus de genolls davant d'ell
Només Homo Erectus s'agenollava davant un ordinador? O estem tots de genolls davant d'ell?

Les troballes de l'època actual són importants, i van subratllar la neuropatia perifèrica relacionada amb els factors de risc són diferents dels d'altres vegades.

Per exemple, en el passat, l'alt índex glucèmic i la mera presència de la diabetis tipus 2 entre persones VIH positives van actuar com a cofactors en el desenvolupament de neuropatia perifèrica. No obstant això, en el present estudi no va trobar cap relació amb aquests factors. Part de la raó d'això és que només una petita proporció de subjectes patia de diabetis tipus 2 (8%).

A més, en altres ocasions, l'ús de "drogues d" va ser un factor important en el desenvolupament de la neuropatia perifèrica. Avui, però, "Drogues d" s'utilitza molt poc, i fins i tot en els casos en què van ser eliminats pel tractament en el present estudi, per tant, el seu ús no estava relacionat amb el desenvolupament de neuropatia perifèrica.

En general, les drogues i l'alcohol són cofactors importants per al desenvolupament de la neuropatia perifèrica. Això passa en part perquè l'alcohol pot ser tòxica per als nervis i perquè esgota els nutrients del cos (com vitamines B) que es requereixen per a les cèl·lules nervioses. No obstant això, els investigadors no van trobar el consum d'alcohol associat amb la neuropatia perifèrica en aquest estudi.

Investigacions futures sobre analgèsia i dolor relacionades amb la neuropatia perifèrica del VIH

La neuropatia perifèrica pot causar dolor, discapacitat i menor qualitat de vida. Els investigadors van dir que "el dolor neuropàtic pot ser [aclaparadora] a gravetat"; També, de vegades, la neuropatia perifèrica pot desaparèixer o entrar en remissió "de manera espontània o com el resultat del tractament i fins i tot pot ocórrer de nou en un moment posterior. "Aquest fet posa en relleu la importància de l'estudi de la neuropatia perifèrica.

Els investigadors suggereixen que es necessiten estudis futurs per fer front a les estratègies per ajudar a prevenir l'aparició de la neuropatia perifèrica, sobretot entre les persones amb alt risc d'aquesta complicació, com les persones que fan servir opioides o que pateixen de depressió.

Traduït de l'anglès al portuguès del Brasil, amb el suport de la tecnologia de babylon Claudio Souza i revisat pel Estimat Sr. *. M. en 02 / 04 / 2015 l'original:

Els predictors de la neuropatia perifèrica relacionada amb el VIH a l'era moderna

La meva visió trist

Claudius(Nota del lloc web Seropositiu Editor: Pateixo de neuropatia perifèrica molt severa i mai vaig fer ús d'opioides en la meva vida i per ser honest, mai consumeixen alcohol fora dels dies de festa del cap d'any i el meu consum anual d'alcohol es resumeix en dues ampolles, mitja pinta de tipus malzebier i en la meva història, hi ha un ús eficaç de la marihuana (que fins i tot es recomana per alleujar el dolor de les persones amb neuropatia perifèrica, així com l'alleujament del dolor " malaltia terminal "segons la c6ncer) constantment fins que jo estava una mica més anys 21 i he sentit el primer" cop de peu al ventre "de la meva primera filla (gràcies Vivian), el que em va portar a un nou estat de consciència on la paternitat i el consum de drogues s'ha convertit en incompatible. No obstant això, com ja he dit, jo pateixo de la neuropatia perifèrica i veig una mena de dramàtic anomenat en el text Dolor en pacients VIH positius;

Només ho sé

No obstant això, en un passat distant de forma remota, Vaig prendre DDI, el irònicament anomenat "Videx", que era per apropar la mida d'una tauleta "ENO Fruit Salt" no efervescia quan es col·loca en l'aigua i tot el que podia fer amb ell estava masticar-lo fins que puc empassar-lo, i perdria el recompte dels temps que em va vomitar, o dissoldre-ho en aigua o suc de taronja; el gran problema és que per tal de generar una nivells sèrics acceptables d'aquesta "medicina" per a una bona biodisponibilitat era necessari mantenir un pre-i post-dejuni d'una hora sense menjar res, ni aigua, i només el diable podia haver inventat una forma de tortura més gran que això! D'altra banda, pateixo, durant quinze anys, la depressió, pot ser encara més temps i això pot haver estat, sí, i ho sento admetre-ho, una de les formes per a l'aplicació de la neuropatia perifèrica en mi (...)!

Aquesta traducció només es pot tornar a publicar amb l 'autorització expressa de la traductor.

Si no ho fa, pot resultar en mesures de protecció

recursos

La neuràlgia i entumiment - Guia Pràctica dels Efectes Secundaris del VIH

Pregunti als experts: neuropatia perifèrica - El costat positiu

-siguin R. Hosein

http://www.catie.ca/en/catienews/2015-03-31/predictors-hiv-related-peripheral-neuropathy-modern-era

REFERÈNCIES:

 1. Snider WD, Simpson DM, Nielsen S, et al. Complicacions neurològiques de la síndrome d'immunodeficiència adquirida: anàlisi de pacients 50. Anals de Neurologia. 1983 Oct;14(4):403-18.
 2. Malvar J, Vaida F, CF Sanders, et al. Els predictors de nova aparició del dolor neuropàtic distal en individus infectats pel VIH a l'era de la teràpia antiretroviral combinada.dolor. 2015 Apr;156(4):731-9.
 3. Keltner JR, Fennema-Notestine C, Vaida F, et al. Dolor neuropàtic distal associada amb el VIH està associat amb la matèria gris més petit global cerebral cortical.Diari de Neurovirología. 2014 Jun;20(3):209-18.
 4. Keltner JR, Vaida F, Ellis RJ, et al. La qualitat de vida relacionada amb la salut "el benestar" en el dolor neuropàtic distal del VIH està més fortament associat amb la severitat de la depressió que amb la intensitat del dolor. 2012 Jul-Aug; 53 (4): 380-6.
 5. Ellis RJ, Rosario D, Clifford DB, et al. Prevalença contínua alta i impacte clínic advers de la neuropatia sensorial associada al virus de la immunodeficiència humana en l'edat de la teràpia antiretroviral combinada: l'estudi CHARTER. Archives of Neurology.2010 May;67(5):552-8.
 6. Kallianpur AR, Jia P, Ellis RJ, et al. La variació genètica del metabolisme del ferro s'associa amb dolor neuropàtic i severitat del dolor en pacients infectats pel VIH en teràpia antiretroviral. PLoS One. 2014 21 agost; 9 (8): e103123.
 7. Badiee J, Moore DJ, Atkinson JH, et al. L'ideació i l'intent de suïcidi durant tota la vida són freqüents entre els individus VIH-positius. Journal of Affective Disorders. 2012 Feb;136(3):993-9.

Aquesta informació ha estat subministrada per CATIE (Canadian Stient Treatment Information Exchange). Per obtenir més informació, poseu-vos en contacte amb CATIE a 1.800.263.1638 o info@catie.ca.

El crèdit ha de figurar en qualsevol reedició en línia, amb un enllaç a la pàgina original en el lloc web del CATIE:

Aquest contingut ha estat publicat originalment pel CATIE, font de Canadà per a la informació sobre el VIH i l'hepatitis C.

Anuncis

Publicacions relacionades

Revisió 1

»Dolor crònic vinculat a la neuropatia perifèrica, part 3 22/11/2018 at 08:15

[...] Dolor crònic pel VIH: I ara mateix, tinc la sobtada epifania: "No pots saber qui, com o quan hi haurà [...]

Resposta

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.