La història d'un gegant
Hèrcules era, al seu torn, descrit a Luna, un gegant. Va lluitar per la creació d'una sala de xat a la UOL que es va centrar en el VIH. L'habitació no va créixer ràpidament, però va créixer, i avui, hi ha cinc habitacions. Fa 17 anys vaig entrar a les dues sales i vaig trobar, entre moltes persones, una noia que es presentava com Mariana. Encara no ho sabia, però ella es convertiria en la Dona de la meva vida, amb qui comparteixo tot, i de qui rep més del que em mereix. No sé quantes històries com la meva i Mariana realment va passar allà, però sé intuïtivament que hi ha molts. Hèrcules, no l'he conegut a la vida, i per a mi, això és una llàstima. Espero sincerament que vostè, sigui on sigui, pugui llegir aquest text, veure el meu testimoniatge i rebre del nostre cor tota la gratitud i l'amor que tenim per a vostè. Qui vol anar a la sala número u d'avorrits per a persones VIH positives a UOL, només cal fer clic en aquest enllaç.

Hèrcules

La història d'un gegant
Hèrcules era, així descriu la Lluna, un gegant. Ell va lluitar per la creació d'una sala de xat en UOL que es va centrar en el VIH. L'habitació no va créixer ràpidament, però ha crescut i avui són cinc habitacions. Fa disset anys em vaig ficar en na de les dues habitacions i vaig trobar, entre molts pessoasm una noia que es va presentar com Mariana. Jo no sabia, però, però seria la dona de la meva vida, amb la qual comparteixo tot i que reben més del que mereixo. No sé com moltes històries com la meva i la de Mariana ocórrer realment allà, però sé per intuïció, que són molts. Hèrcules, jo no el conec en la vida, i per a mi, això és una vergonya. Espero sincerament que, sigui on sigui, es pot llegir aquest text, veure el meu estat de compte i obtenir el nostre cor tota la gratitud i l'amor que tenim per a tu. Aquells que vulguin conèixer el nombre una habitació avorrida per seropositius en UOL, simplement feu clic en aquest enllaç.

Avui vull parlar d'una persona que va marcar i em va ensenyar molt .. fins i tot en el seu pitjor ....

Ja havia escrit sobre ell aquí, però no sé el que va passar que pro blanc Claudio.

Es tracta del meu estimat president .... potser algunes persones aquí que assisteixen o han assistit a sala d'vih UOL, han sabut, l'Hèrcules.

Teclava de tant en tant amb ell, no eren exactament amics, però sempre em sentia un gran afecte per ell, amb una gratitud que em va donar aquesta petita sala .. que molts avui pensen que era simple bondat de UOL, cosa que no era i el que el va crear en 1997 i així em va dir que vivia sola en el seu .. esperant a algú per entrar a ...

De totes maneres, em vaig sentir agraït .. perquè això em va donar molt poc espai, realment em va fer deixar de ser un "desastre errant", de ventilació assistida, compartir històries, experiències i fer grans amics.

Va ser un moment que no tenen accés .. una mica més d'una setmana .. i quan em vaig anar directament a la paret .. a veure si era nova .. a veure .. QD diverses diligències que parlen d'Hèrcules, va ser ingressat a l'UCI gairebé moro ... Jo estava en xoc .. desesperat per saber alguna cosa més, era l'hospital, les hores de visita, etc ...

Cura diària w / allà per veure com estava, però igual que a la UCI, no podia dir-me res ... fins que es va millorar i va ser p / habitació .... va dir que era gairebé un miracle perquè estava molt malament .. però bo .. ara estava millor, sense tub, cap sonda ... i respirar fondo, va prendre coratge i es va dirigir allà per veure-ho ... estava amb papallones a l'estómac, no sabia si li agradaria conèixer a mi i ni tan sols recordo .. o millor dit, el meu nick ...

Perquè per llavors estàvem nicks ... Però va respirar fondo i vaig entrar a l'habitació .... no .. vam veure un llit, un home de trets forts, el cos demacrat i molt feble .... em mira estrany .. i .. tots els records, obrim una somriure i el va abraçar ... dient:

Hèrcules, sóc Lunaluz ...! Crec que no recordava ... però no m'importa .. vaig seguir amb el meu somriure i va tractar de fingir una mica d'intimitat a fluir millor cosa ...

Vaig començar a visitar gairebé tots els dies i que a mi Auxiliar d'Infermeria, es va fer càrrec d'ell com va poder .. al principi no li agradava .. no s'avergonyeix .. però a poc a poc em vaig acostumar a la meva presència i rient insistent ...

Ell estava pràcticament curat de la pneumònia horrible .. però el seu cos estava feble, havia de ser fort per drogar ..... però no menjar .. no podia menjar, ni tan sols prendre medicaments .... que estava cansat de la seva 13 + anys Hiv ... volia sortir ...

Fins i tot em va demanar de treure de tot .. però .. què podia fer? ...

Per als que el coneixien i sabien que era el seu geni .. torró .. tossuda ... de vegades fins i tot em va maleir, però sé que jo era la ventilació ... Era la seva manera ... i vaig aprendre a estimar-lo ... i que do mateix .... quan ell va esbossar un somriure per a mi al llit .. ah ... que la felicitat a poc a poc .... Crec que estava enamorada de mi ... tb

Vaig deixar d'anar a visitar-lo durant una setmana ..... i qd vaig entrar al tauler d'anuncis ... bum .... jo seguia llegint .. que acaba de morir ... em va matar, em va fer fàstic .. No conformo ... i un moment va sentir fins i tot la ira que .. pensava que hauria d'haver lluitat més ... i vaig pensar .. "La SIDA va guanyar" .... però .. jo estava calmant .. i adonar-me que no havia estat feble era fort .. Hèrcules .. com les històries ... ell va lluitar, va lluitar ... persistir, creat poc espai per a tots, inclòs ell mateix, podria portar-se millor amb l'error .. però ... simplement no funciona més .. el seu cos estava molt feble i no més podrien seguir el seu esperit ... i no podia suportar ...

SIDA no va guanyar ... ell era immensament més fort que ella ... ell va guanyar la batalla ... i encara té una gran arma per a nosaltres ... qd entra algú sense esperança, el cor trencat aquesta petita sala virtual .. ho recordo, em recorda en altres vegades ... i m'adono de quant era JORGE HERCULES! ...

I sempre serà el meu estimat President.

etiquetes:

Sí, aquesta és la foto de mi! La meva neboda em va demanar que posés aquesta foto al meu perfil! ... Vaig tenir aquí una descripció que una persona va qualificar de "irreverent". Aquesta és una forma eufemística de classificar el que hi havia aquí. Tot el que sé és que una "ONG", que ocupa un edifici història 10 s'ha associat amb mi, i tinc els registres de l'època associació, que va ser un altre vampirisme perquè per a cada poble 150 que queden del meu lloc web, fent clic sobre ells, hi havia, de mitjana, un que entrava. QUAN TINC ENTRADA I ENTRADA

2 Comentaris

  1. [...] VIH (busqué a la sala ara mateix i no ho vaig trobar i això sembla haver deixat inútil la lluita d'un activista que va lluitar molt per tenir aquesta habitació, on, per exemple, vaig conèixer a la dona que m'agrada, Hem marcat la festa! Sí, festes, bars, discoteques on vam anar, de vegades en grup [...]

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

L'últim des de:

Utilitzem cookies per oferir-vos la millor experiència en línia. En acceptar l'ús de les cookies d'acord amb la nostra política de galetes.

Pujar Anar a dalt
%d Bloggers com aquest: