Capítols Immunologia 1 10 a L'Acadèmia Khan | Veu en off per Enrique Aznar Manfio

Et trobes Iniciació => Reflexos => Capítols Immunologia 1 10 a L'Acadèmia Khan | Veu en off per Enrique Aznar Manfio
?>

Estava zaranzando internet quan em vaig trobar amb un material preciós d Khan Academy, que és molt clara i informar sobre aspectes d'Immunologia seria molt important per a tothom, i excepcionalment els que són VIH positiu o que viuen com persones VIH positives ( PVVS).

El meu primer impuls va ser el de fer la descàrrega dels deu capítols de "curs i els porta al meu espai en WordPress, que estaran disponibles en gotes homeopàtiques, un capítol per dia durant deu dies.

No obstant això, en aquest moment estic lluitant per aconseguir donacions que em permeten arribar però l'espai en disc i alguns altres beneficis que el meu compte de pagament en WordPress, a $ 99,00 un any no puc aconseguir, pel que he estat tractant d'aconseguir donacions per aconseguir en reals, equivalents a US $ 299.00 i així poder fer un lloc infinitament millor que ha estat meu, segueix sent insuficient per als estàndards d'excel·lència que m'agradaria imprimir-hi.

Quan acabi de veure els vídeos ... o fins i tot abans de jugar amb ells, llegir aquest interessant document de Wikipedia tractar amb melsa

No obstant això, per assegurar-se que el material no es perd per qualsevol de les milers de raons que només Déu podia imaginar, estic estalviant els vídeos en UN HD extern, per garantir l'accés a ells si passa alguna cosa inesperada.

Anuncis

Publicacions relacionades

Revisió 1

VIH i inflamació - Seropositiu. Org. Hi ha vida amb el VIH 24/04/2016 at 06:50

[...] Seria interessant si poguéssiu seguir la propera publicació [...]

Resposta

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.