Soropositivo.Org - Hi ha vida amb VIH de Cláudio Souza

Degeneració macular relacionada amb l'edat (AMD) en persones VIH-positives

Imatge predeterminada
Reflexos

A l’article publicat el divendres passat, 03 2015 abril us proporcionem informació general sobre el document envelliment dels ulls i degeneració macular relacionada amb l'edat (DMAE) de CATIE, en aquest article ens vam centrar en informes sobre DMAE (Degeneració macular relacionada amb l'edat) en pacients amb VIH.

Investigadors de l'Hospital Mount Sinai de la ciutat de Nova York i altres parts dels Estats Units han estat el seguiment de la salut dels ulls de les persones que van sobreviure la SIDA a través de l'aplicació d'ART (teràpia antiretroviral des de mitjans de 1996).

Van trobar que, dels participants de 1.825, 10% es trobava en una etapa intermèdia de DMA. Pel que fa a les persones VIH negatives, la taxa d’AMD entre aquests supervivents a llarg termini de la sida va ser quatre vegades superior. Els resultats i les implicacions d’aquest estudi s’expliquen a continuació.

Detalls de l'estudi

Els investigadors de les ciutats de 19 als EUA van reclutar participants d’un estudi de salut ocular.

La contractació es va iniciar a 1998 i va finalitzar a 2011. Tots els participants havien estat diagnosticats de SIDA, alguns amb complicacions oftalmològiques. Com a part de l’estudi, es van prendre i es van avaluar fotografies de la retina de cada ull de tots els subjectes de l’estudi. Per a l'anàlisi actual, es va centrar en l'AMD (DMI o degeneració macular en relació amb l'edat de traducció lliure); els investigadors no van utilitzar les històries mèdiques de persones que tenien sida i complicacions oculars ja en la fase de contractació.

SIDA, encara un trencaclosques
SIDA: els enigmàtics trencaclosques

El perfil mitjà dels participants a l’estudi va ser el següent:

  • 81% dels homes, 19% de les dones
  • Edat: 43 anys
  • Recompte de limfòcits CD4 + - Cèl·lules 198 / mm3
  • CD4 + puntuació més baixa en el període d'estudi = Cèl·lules 44 / mm3
  • Càrrega viral: aproximadament còpies 500 / ml
  • Màxima càrrega viral durant l’estudi: còpies 20.000 / ml

Una nota de l’editor. El percentatge disparitat en el sexe dels subjectes d'investigació sembla desproporcionada i no obstant això, reflecteix dues coses, un dels quals és de particular interès: En els àcids 1998 hi havia una gran diferència entre el nombre d'homes VIH positius per a les dones i, amb el temps, aquesta disparitat estava canviant i en certes àrees i en certs grups d'edat ja hi ha un gran nombre de dones VIH-positives, el que ve a demostrar el que, a mitjans dels 2000, em vaig adonar que comença a créixer en termes percentuals, el nombre de dones amb diagnòstic de VIH positiu i, en definitiva, en l'actualitat se sap que les dones són extremadament vulnerables al VIH i la SIDA a causa de factors com ara la misogínia, la violència contra les dones, dificultat negociar l'ús del condó en la relació entre l'home contra la dona (no capitalitzat OH és deliberat), la infidelitat imprudent (nota del traductor: tradueixo el meu pensament d'una manera senzilla: no sé si arreglar el tàlam domèstic, almenys tingueu la decència d'usar condons a les relacions fora del matrimoni, gossa que va donar a llum), violació en matrimoni i una infinitat d’atrocitats perpetrades contra les dones i, a més, persones que, encara que no tinguin una determinada definició morfològica, se sentin realment com a dones).

Resultats

Gairebé el 10% dels participants tenia DMARD de nivell intermedi. Les persones amb aquest diagnòstic poden desenvolupar fàcilment discapacitats visuals i, en alguns casos, s'agreuja al llarg del temps, provocant una ceguesa permanent i irrecuperable.

Blind man

Factors de risc potencials

Els investigadors van analitzar diversos factors potencials que els participants tenien en el moment d'entrar a l'estudi i van trobar que les dades següents es relacionaven estadísticament amb un augment del risc de DMAE:

  • Grup d’edat: cada deu anys per sobre de l’edat dels anys 29, els participants van augmentar el doble el risc de desenvolupar DMA
  • Comportament de risc per contraure el VIH - Els consumidors de drogues injectables (IDU) o els heterosexuals autodeterminats eren al voltant del doble de probabilitats de desenvolupar DMA en relació amb homosexuals i homes bisexuals.

Les comparacions

Els investigadors van comparar les taxes d’AMD en les dades recollides de persones VIH negatives, a través d’un estudi que va involucrar a milers de residents a la ciutat de Beaver Dam a Wisconsin (que es va conèixer com a "The Beaver Dam Study").

En aquest estudi, els participants també han estat sotmesos a exàmens oftalmològics extensius.

En comparació, els investigadors van trobar que les persones VIH positives de l’estudi actual van demostrar estadísticament quatre vegades més risc de desenvolupar DMA que el grup de persones amb VIH.

Observar, analitzar i tenir en compte.

Pensar
És important no generalitzar ni banalitzar. Si sou seropositiu, heu de mantenir la vostra atenció sobre això i sobre tot el que passa al vostre cos. No obstant això, no heu de viure en un estat paranoico. cada persona és una persona i cada cas és un cas

L’anàlisi actual de la DMAE en individus seropositius és transversal. És a dir, es van avaluar les dades d'un moment determinat; per tant, treure conclusions sobre les possibles causes (s) dels processos AMRD per a aquesta investigació ha de ser avaluada acuradament i meticulosament.

Les causes potencials d’AMD anomenades en aquest estudi són interessants i semblen tenir sentit de forma intuïtiva.

DMRI amb forat en visió

Per exemple, l'edat és un factor de risc conegut per a la DMAE i els investigadors han afirmat que amb la seva experiència, els usuaris de drogues injectades (UDI) corren un major risc per als processos de DMA.

Els lectors han de ser conscients que, fins i tot si els resultats del present estudi són exactes al 100% (que és molt rar en medicina), és poc probable que s'apliquin a totes les persones amb VIH.

Això es deu al fet que molts dels participants tenien molt baixa CD4 + recompte en el passat (menys de cèl·lules 50 / mm3), el que suggereix que tenien trastorns immunes greus en algun moment de la vida i no es poden mesurar, amb l'excepció dels pacients que conserven religiosament les seves històries mèdiques, a les quals van ser sotmesos els processos infecciosos per les forces de la natura.

Aquesta baixa CD4 + recompte podrien haver predisposat als participants una major inflamació (per exemple, alguns supervivents de carrera llarga poden desenvolupar vasculitis, que pot conduir a una major propensió a generar trombes - coàguls en el corrent sanguínea- i arribar a tenir trombe embòlia pulmonar de repetició, que és el cas d'aquest ciutadà, que en aquest moment, tradueix el text, ha sobreviscut a dues embòlies pulmonars i dues meningitis ...) i altres problemes relacionats amb el sistema immunològic, el que augmenta el risc d'AMD .

En els darrers anys, als països de renda alta ingressos per habitantEn terapèutica i guies clíniques han estat encoratjadors per a l'inici primerenc de la teràpia antiretroviral (TAR o comunament anomenat TARGA), evitant així que aquesta baixa CD4 + count (i el dany immunològic posterior) i és menys probable avui dia. Per tant, és possible que les conclusions de l’estudi no s’apliquin a persones amb un recompte de CD4 + que no hagi caigut mai a nivells tan baixos.

Els motius de l’augment del risc d’AMD entre aquest grup de pacients amb VIH no són correctes i encara hi ha molt per estudiar.

No obstant això, els investigadors de l’Hospital Mount Sinai sospiten que factors com l’activació immune excessiva i la inflamació abans de l’inici de l’AGRA durant la vida dels participants de l’estudi poden tenir un paper significatiu i encara sense valorar.

Altres clíniques han de valorar si consideren o no les conclusions de l’estudi realitzat a l’Hospital Mount Sinai dels EUA.

No obstant això, cal tenir en compte que, com a mínim, els resultats de l’estudi apunten a la necessitat que les persones VIH-positives tinguin un seguiment oftalmològic regular i integral perquè els metges puguin detectar ràpidament casos d’AMD (i qualsevol altra complicació oftalmològica) i, quan sigui possible, prescriure tractaments per estabilitzar, alleujar o curar aquesta condició.

Aquesta informació va ser proporcionada pel CATIE (Canadà Intercanvi de SIDA informació sobre el tractament). Per obtenir més informació, poseu-vos en contacte amb el CATIE, 1.800.263.1638 o e-mail Catie. El crèdit ha d'aparèixer en qualsevol publicació en línia, amb un enllaç a l'original.

La traducció al portuguès brasiler no es pot utilitzar sense la prèvia autorització escrita dels responsables del lloc web Seropositiu, sotmetent l’infractor a les possibles implicacions de les lleis que cobreixen els drets de propietat intel·lectual. Tingueu en compte que, en termes generals, amb prou feines negaré l’ús del text en si, sempre que es doni els crèdits. També sol·licito un enllaç al lloc, en la següent composició: http://soropositivo.org/

Això es deu al fet que he de pagar, anualment, una certa quantitat per mantenir algunes de les millores, com ara mapatge de dominis, espai per a imatges, serveis de vídeo de VideoPress i, per descomptat, la meva absoluta certesa que, un dia, Moriré i no puc predir si la meva descendència o altres persones, o fins i tot AUTTOMÀTIC, poden garantir el funcionament del mateix en el motlle actual, després del meu pas ...

No obstant això, la replicació exacta de la pàgina, fent ús de les imatges que em veig obligat a comprar per mantenir una certa originalitat i no caure en la mateixa similitud, no autoritzaré. Si voleu obtenir fotos de bona qualitat per obtenir bons preus, feu clic a això enllaç, que s'obre en una altra pestanya i un altre lloc. Gràcies

Adaptació i revisió de la traducció de l’original en anglès canadenc per al portuguès brasiler de l’original a: Degeneració macular relacionada amb l'edat en persones amb VIH + per Claudio Souza

Brasil amb "S", ja que no existeix Brasil amb "z" i "Brasil" amb "z" és l'aberració idiomàtica creat per a les persones que només Déu (i amb gran possibilitat del diable) sap per què ho fan i que enfosqueixen poden tenir la intenció ...

Recursos

Gestió de la infecció per virus de la immunodeficiència humana en edats avançades

Infecció per VIH a llarg termini i qualitat de vida relacionada amb la salut - CATIE Notícies

Els metges holandesos exploren la intersecció de l'envelliment i el VIH - CATIE Notícies

Informeu a la NIH sobre envelliment i VIH

L'Agenda de comorbiditat dels IRSC

Agenda d'investigació sobre comorbilitat del VIH dels IRSC: àrees d'investigació rellevants

El VIH i l'envelliment - Consells per a la vida saludable per a 50 Men Years i More que viuen amb el VIH

El VIH i l'envelliment - Sèrie de webinar CATIE: Building Blocks

Fulls informatius sobre el VIH i l'envelliment al Canadà - Canadian SIDA Society

Recomanacions informades per a la rehabilitació amb adults més grans que viuen amb el VIH: síntesi de coneixement

-Sean R. tub flexible no

REFERÈNCIA:

Jabs DA, Van Natta ML, et al. Prevalença de la degeneració macular relacionada amb l'edat en etapes intermèdies en pacients amb síndrome d'immunodeficiència adquirida. American Journal of Ophthalmology. 2015; en premsa.

Anuncis

Articles relacionats que us agradi llegir

Una persona ja va dir alguna cosa !!! I tu, quedaràs fora !?

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

WhatsApp WhatsApp Us
Cal xerrar? Beto Volpe (cercar aquest nom a Google) té molt a oferir. Jo, Claudio, ja no puc conèixer-te, bé, no puc simplement escriure amb els indicadors i sovint la conversa fa voltes que les persones que "només passen" poden sortir d'aquí preguntant-se quin tipus de boig sóc jo!