Soropositivo.org VIH, SIDA, sexe oral, finestra immunològica, acabat de diagnosticar?

El desenvolupament de "Síndromes geriàtriques" ha estat comú a algunes persones seropositives

Et trobes Iniciació ** Reflexos ** El desenvolupament de "Síndromes geriàtriques" ha estat comú a algunes persones seropositives
Imatge predeterminada
Reflexos
Exhortació a la vida
Sí! Això és veritat. Gràcies a la teràpia antiretroviral nosaltres, les persones que viuen amb el VIH o SIDA tenen finalment una expectativa de gairebé igual a la gent considera normals * *. I convido a totes les persones amb VIH que s'alegren amb la vida, el regal més bonic que Déu ens ha donat i que estigui sempre en consonància amb els nostres mèrits i demèrits, causa de la nostra condició multimilenares criatures. Si es tractava d'una malaltia, ha de pensar, perquè sempre hi ha un propòsit per a tot el que ens passa i les persones i les coses que ens envolten. "Estem aquí perquè havíem d'estar aqui'e 'Tot és com Déu deseja'são dues màximes que m'ha guiat des de l'última vegada que vaig provar el suïcidi (actitud nècia i desconsiderada) vaig fer l'última vegada. Brindai a la vida. Estem just en el punt en què ens mereixem, hem i podem ser, a causa del fet evident que cap de nosaltres i capaços de viure més enllà de la perifèria dels nostres dissenys de la consciència ...

Gràcies als nombrosos beneficis de la potent combinació de teràpia anti-VIH (comunament anomenada teràpia ARV) més persones VIH-positives a Canadà i països que tenen polítiques epidèmiques de VIH / SIDA semblants a les de Brasil, viuen més temps. El poder de HAART és tan profund que els investigadors esperen cada vegada més que algunes persones que són VIH positives estiguin properes a la seva vida normal s'estengui.

Com que les persones que viuen amb el VIH entren en els seus últims anys, es necessitaran els canvis en la cura que reben, i els seus cuidadors hauran d'estar més atents als problemes de l'envelliment. Per a les persones amb VIH mitjanes que comencen avui en dia a joves i adults, els objectius probablement inclouran un esquema senzill amb efectes secundaris mínims perquè es pugui assolir i mantenir una càrrega viral de sang baixa. Com a edats individuals, els objectius poden augmentar o canviar per incloure, mantenint així una bona qualitat de vida en les àrees de salut física, salut mental i emocional. Per habilitar l'envelliment reeixit, cal incorporar elements de l'atenció geriátrica a la visita mèdica habitual.

Pares majors del retratSíndromes Geriàtrics

Els metges utilitzen el terme síndromes geriàtriques comuns per observar les condicions observades en persones grans que poden tenir diverses causes. Alguns exemples de símptomes que es troben en els síndromes geriàtrics són els següents:

 • Falls
 • Mareig
 • Desmai
 • Sensació Fràgil
 • Incontinència urinària
 • Deliri- un trastorn de diversos recursos, inclosos els problemes d'atenció i consciència; dificultats de memòria; problemes de percepció, com veure o sentir coses que no són certes (al·lucinacions); no estar segurs sobre la seva ubicació física (en risc de perdre el sentit d'on està la seva casa); trastorns de la parla i el llenguatge. En casos de delit, l'estat mental d'una persona pot canviar de sobte durant hores o dies. El deliri pot fer confondre i desorientar la gent. Algunes persones també poden esdevenir violentes i molestes. El deliri no és el mateix que la demència, és a dir.

En general, la (s) causa (s) subjacent (s) de problemes relacionats amb les síndromes geriàtriques poden implicar múltiples òrgans i sistemes, i cada element del procés "anomenada síndrome geriàtric " derivada implements de la vulnerabilitat de la gent gran als nous problemes de salut, si les síndromes, mereixedor, atenció tan especial amb les persones VIH positives més de cinquanta anys o més 20 anys d'ART.

L'envelliment i el VIH

Atès que les persones amb VIH amb edat avançada necessitaran una atenció adequada a la seva edat, un equip d'investigadors que estudien les malalties infeccioses i les seves relacions ambcustòdia dels pares malalties d'envelliment a la Universitat de Connecticut, hem proposat als metges que es preocupen per la gent seropositius la "valoració geriàtrica" ​​en la seva atenció regular. Aquestes avaluacions pacients tenien l'objectiu d'avaluar la incidència de l'anomenat "Condicions específiques"El que pot predisposar als pacients a una condició de vida menys funcional (SIC)", com els següents:

 • Problemes visuals: els problemes d'aquesta àrea poden tenir un gran impacte en l'adherència a la medicació.
 • Infeccions d'oïda interna i problemes auditius: els problemes d'aquesta àrea poden afectar l'equilibri, provocar caigudes i possibles fractures, inhibir la capacitat d'entendre les instruccions rebudes dels seus cuidadors, augmentar el risc d'accidents relacionats amb el trànsit (atropellament, col·lisions ...).

A San Francisco

Per a aquestes persones, els investigadors, que sovint no trien mitas moment ni el lloc per avaluar una hipòtesi senzilla *** *** som nosaltres, les persones que viuen amb el VIH / SIDA, hem, cada nit, ergeur creu que Déu i demanen que inspiri i beneeixi; sense ells, encara estaríem morint com mosques, com vaig veure en un temps no molt llunyà ...
Per a aquestes persones, els investigadors, que sovint no trien el moment ni el lloc per avaluar una hipòtesi senzilla *** *** som nosaltres, les persones que viuen amb el VIH / SIDA, hem, cada nit, elevar la ment a Déu i demanen que inspiri i beneeixi; sense ells, encara estaríem morint com mosques, com vaig veure en un temps no molt llunyà ...

Un equip d'investigadors de San Francisco va començar a intentar comprendre l'efecte de l'envelliment en persones amb VIH. L'equip va intentar avaluar la presència de síndromes geriàtriques en persones que van viure més de 50 anys d'edat que rebien ART (tractament antiretroviral) i que havien mantingut una càrrega viral baixa o indetectable durant diversos anys.

L'estudi va determinar que a 155 persones analitzades es van trobar síndromes geriàtriques. Els participants amb el major nombre de condicions de salut coexistents tenien un major risc de desenvolupar síndromes geriàtrics.

Detalls de l'estudi

Els investigadors van reclutar els participants de dues importants clíniques de malalties infeccioses a San Francisco. Els participants van completar els qüestionaris, un examen físic i van prendre mostres de sang. Totes les dades es van analitzar juntament amb els registres mèdics.

Els investigadors es van centrar en les següents preguntes:

 • Falls
 • Incontinència urinària
 • Discapacitat
 • Capacitat reduïda per dur a terme determinades activitats diàries (incloses les tasques domèstiques, com l'administració de medicaments, la higiene personal, l'atenció a la roba, el manteniment de la llar en coses importants com ara compres de supermercats ...)
 • Problemes d'audició i visió
 • Depressió
 • Dificultat per pensar amb claredat i lapses de memòria
 • Fragilitat (veure a sota)

L'equip de recerca va definir "fragilitat" i "pre-fragilitat" durant el procés d'avaluació com la presència dels símptomes següents:

 • Pèrdua de pes involuntària

 • Informes de fatiga Acte

 • L'activitat física de baixa

 • Baixa velocitat en caminar

 • Debilitat física (avaluada per la força prensil de la mà)

Els investigadors van classificar com a fràgils si tenien tres o més d'aquests símptomes i van prevenir els que tenien un o dos dels símptomes esmentats anteriorment.

Les dades de 155 persones estaven disponibles per a la seva revisió. El perfil mitjà dels participants era el següent:

 • Edat: 57 anys.
 • 94% dels homes i 6% de dones.
 • Durada de la infecció pel VIH superior a 21 anys.
 • Recompte de limfòcits CD4 +/- 537 cells / mm3

Resultats

Vida amorosa. Malgrat meus molts intents de suïcidi, que es van dur a moltes persones a la desesperació i la bogeria temporal, no importa quel, això moltes condicions, em va ser imposada a seguir vivint i fent la meva feina, al costat de la meva dona. Accepto incondicionalment
Vida amorosa. Malgrat meus molts intents de suïcidi, que es van dur a moltes persones a la desesperació i la bogeria temporal, no importa quel, això moltes condicions, em va ser imposada a seguir vivint i fent la meva feina, al costat de la meva dona. Accepto incondicionalment

De mitjana, els participants tenien quatre condicions de salut condicions coexistents (comorbiditats). Els més comuns són els següents:

 • Nivells anormals de colesterol i triglicèrids a la sang (dislipidèmia).
 • Major que la pressió normal de la sang (hipertensió).
 • Les ferides i / o sensacions doloroses dels nervis de les mans, els braços, les cames o els peus (neuropatia perifèrica)

Els participants van utilitzar, de mitjana, nou medicaments (medicaments) que no es relacionaven directament amb el VIH com a part de la seva teràpia diària.

Qüestions complexes

Els investigadors van trobar que 54% dels participants tenien almenys dos síndromes geriàtriquesCom ara els següents:

 • Pre-fragilitat: 56%
 • Dificultat amb una o més activitats de la vida diària - 47%
 • Falta de memòria i problemes i problemes cognitius 47%

Altres problemes inclouen també els següents:

 • Caigudes - 26% dels pacients de l'estudi van revelar que havien patit almenys una caiguda l'any passat; de mitjana, hi havia dues caigudes per persona i any. En aproximadament 13% dels casos, era necessari buscar atenció mèdica.
 • Incontinència urinària: 25%
 • Discapacitat auditiva: 41%
 • Discapacitat visual: 50%
 • Malalties paral·leles: el 22% dels participants presentava depressió lleu i 18% tenia una depressió moderada a greu

Enllaços possibles

Tingueu en compte que l'estudi va ser observacional i de naturalesa transversal.

És a dir, les dades es van capturar en gran mesura en un moment determinat i els participants no van ser reclutats a l'atzar. Aquests estudis són bons per trobar associacions entre els possibles factors de risc i el resultat (dels possibles síndromes geriàtriques esmentats anteriorment), però no poden provar que suposat factor de risc en particular per fer per obtenir un resultat específic amb determinació. Les seves conclusions s'han de prendre amb precaució relativa.

[Nota del traductor: Encara que aquesta alerta i la meva ingrés personal de possible somatització, em identifiquen amb almenys 3 aquests factors / conseqüències i trobem aquest text després d'haver provat de certs símptomes - en fi, traduïda en el seu propi nom i es manté per descomptat, a tots els que em llegeixen, trobar o seguir aquest lloc per als motors de cerca i / o en diferents xarxes socials]

En l'estudi, els investigadors van trobar que les persones amb baix recompte de CD4 + tenien un major risc per al desenvolupament futur de les síndromes geriàtriques. També es va trobar que les persones de color (...) tindrien un major risc per a aquests síndromes.

[Nota del traductor: Des que vaig començar la meva TARGA vénen mantenint (això durant més de deu anys) CD4 sobre 800, en l'anàlisi penúltima ha estat més o menys 1200 i una durada aproximada de 900) i no és una persona de *** de color (taronja? carabassa? verd? *** li dóna això en la meva acta de naixement diu ___pardo___ i no sé el que això significa, fins i tot a la nit tots els gats són bruns, tinc síndrome geriàtric greu de signes i Confesso acte, que és el que em mou a la recerca d'aquestes respostes i em nego a deixar que sense observar una possible manifestació de racisme canadenc]

És probable que els participants que van informar la neuropatia perifèrica estiguessin exposats a un grup de fàrmacs antiretrovirals -comuntament anomenats "d-drogues" (que pot ser (?) Tòxic per a les cèl·lules nervioses.

 • IDD (didanosine, Videx) [el vaig prendre durant sis mesos, fa deu anys.]
 • D4T (estavudina, Zerit).
 • DDC (zalcitabina, Hivid).

Els estudis transversals com el present són un bon primer pas, i es poden utilitzar per determinar si hi ha o no un problema de salut que pot requerir una investigació addicional, amb una major quantitat d'assignatures en l'estudi i amb un disseny més robust i, per tant, més car.

Aquest estudi podria investigar altres possibles factors de risc per als síndromes geriàtrics. Basant-se en les troballes de l'estudi actual, els investigadors van predir que la ràpida (immediata al Brasil) inici de l'ART pot ser una manera de retardar o prevenir el desenvolupament de síndromes geriàtrics.

No obstant això, atès que l'assessorament, les pautes de tractament i la pràctica clínica en els països de renda alta per càpita [Independentment Brasil manté estricta postura sobre la qüestió del VIH / SIDA amb certes excepcions] ha recomanat, en general, la iniciació del TARGA al començament de la infecció pel VIH [A Brasil és immediatament després del diagnòstic i una petita anàlisi de sang de rutina].

Els investigadors de San Francisco haurien de ser elogis per fer el treball preliminar necessari per documentar que les síndromes geriàtriques s'estan produint fins i tot en persones seropositives que viuen a la mitja edat. Caldrà un estudi futur un grup de control VIH negatius i inclouen un major nombre de dones amb antecedents socioeconòmics similars, de manera que es poden fer comparacions rellevants i significatives.

Un estudi d'aquest tipus necessita explorar una combinació d'altres possibles factors de risc per als síndromes geriàtrics, inclosos els següents (com esmenten els investigadors):

 • Factors psicosocials (aïllament social, ús de substàncies).
 • La presència de múltiples comorbiditats.
 • La càrrega de prendre diversos medicaments per a diverses condicions
 • La inflamació crònica

Nota del traductor. Aquest text va ser revisat deu vegades i no em sento segur al respecte. Si, el lector, que notin alguna cosa, fins i tot un simple error tipogràfic, si us plau enviï un correu electrònic a soropositivowebsite@gmail.com i em mostro ni tan sols haver de dibuixar, l'error en qüestió. gràcies per endavant.

el-home-de-blancUna nota de l'editor: Sé el complex i com es requereix disciplina, la memòria i l'atenció de mantenir, consistentment, un tractament com el nostre.

afortunadament vaig descobrir, fa molt poc, però ja es va incorporar a la meva rutina, una aplicació per Android anomenada © *** *** Medisafe. És, literalment, una infermera (infermeres veritat mai no pot ser reemplaçat, lluny de mi, que he rebut i els rebrà, durant gairebé vint anys, l'afecte, cura, respecte, atenció, amor ...) sobretot per al seu dia a dia .

Pren una mica de treball de configurar, ja que cal alimentar l'aplicació dels medicaments que pren (i pot configurar per a facilitar la tauleta és rodona o si és llarg, d'una manera o altra, verd, blau (això és bo enllaç. Hi ha altres, però he gaudit molt i sincerament, no sé si hi ha una versió per a Iphone. Però si podeu tenir un telèfon mòbil senzill (el meu encara funciona amb Android © 2.2) que funciona amb Android © eu, mai no recomano res, us recomano aquesta aplicació.

Aquesta informació va ser proporcionada pel CATIE (Canadà Intercanvi de SIDA informació sobre el tractament). Per obtenir més informació, poseu-vos en contacte amb el CATIE, 1.800.263.1638 o Catie. El crèdit ha d'aparèixer en qualsevol publicació en línia, amb un enllaç a l'original.

La traducció al portuguès del Brasil no pot ser utilitzat sense el permís previ per escrit dels responsables de webs seropositius, subjecta a l'infractor, i les possibles implicacions de les lleis es cobren drets de propietat intel·lectual.

Traducció anglesa per als portuguesos del Brasil (no existeix Brasil amb "z" i "BraZil" és una aberración idiomàtica creada per a persones que només Déu sap per què ho fan ...) de l'original en Síndromes geriàtriques trobat que són comuns en algunes persones VIH-positives per Claudio Souza.

Jo no sóc una "víctima" de la SIDA. Sóc una persona que viu amb SIDA.

Anuncis

Articles relacionats que us agradi llegir

Una persona ja va dir alguna cosa !!! I tu, quedaràs fora !?

la salut respiratòria i les persones amb VIH 04/07/2017 at 19:02

[...] "Fins on sabem, cap altre estudi va utilitzar els resultats informats pels pacients per comparar l'estat de salut respiratòria en les poblacions de reactius per al VIH i no reactius per al VIH", comenten els autors. "Els nostres resultats suggereixen que el VIH continua sent associat amb la pèrdua de qualitat que la salut respiratòria es deteriora tota manera, tot i la supressió viral amb TARGA", així com la neuropatia perifèrica i deteriorament cognitiu [...]

I aquí tenim aquesta resposta

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org fan tot el que estem a la nostra disposició pel que fa a la vostra privadesa i sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

WhatsApp WhatsApp Us
Cal xerrar? Beto Volpe (cercar aquest nom a Google) té molt a oferir. Jo, Claudio, ja no puc conèixer-te, bé, no puc simplement escriure amb els indicadors i sovint la conversa fa voltes que les persones que "només passen" poden sortir d'aquí preguntant-se quin tipus de boig sóc jo!