Anuncis

L'ART durant la teràpia anti-TB redueix el risc de mortalitat de les persones seropositives infectades amb la tuberculosi

Et trobes Iniciació => Reflexos => L'ART durant la teràpia anti-TB redueix el risc de mortalitat de les persones seropositives infectades amb la tuberculosi
Reflexos
Vaig veure a una persona, Waldir, la tuberculosi va morir. Però no va ser tuberculosi pulmonar i, sí, la tuberculosi miliar, segons el metge em va explicar, és la tuberculosi es propaguen per tot el cos. Jo, que per un temps, per raons que no val la pena esmentar aquí, que tenia un pes tirat de les meves espatlles, després de tot, sense tenir '; a estat la voluntat de Déu que el va portar i, de fet, hauria estat un gran egoisme que jo tingui li va preguntar a quedar-se, encara que una altra setmana ...
feu la vostra donació a Seropositiu.Org

Dona hispà sentint nàusees o tosHi ha una alta taxa de mortalitat entre les persones que viuen amb el VIH en el tractament de la tuberculosi (TB), segons els resultats d’una metaanàlisi publicada a PLoS ONE . Les taxes de mortalitat van variar de 8 i 14%, però el risc de mort va ser significativament més curt per als que van rebre tractament antiretroviral (TARGA) durant la seva teràpia per a la tuberculosi.

"Aquesta és la primera avaluació sistemàtica per quantificar l'impacte de l'ART sobre la mortalitat per tuberculosi en el tractament de la tuberculosi", escriuen els autors. "Estimem que la mortalitat durant el tractament de la tuberculosi en individus infectats pel VIH que reben TAR en condicions rutinàries del programa es troba entre 8% i 14% i que l’ART redueix la mortalitat durant el tractament de la TB en pacients amb VIH positius amb casos de TB entre 44 % i 71% ".

Els investigadors creuen que les seves troballes mostren la importància de la col·laboració entre la teràpia de la tuberculosi i les proves contra el VIH en serveis de tractament.

La tuberculosi és una causa important de mort entre les persones infectades pel VIH. Tot i que només són 13% de totes les persones amb tuberculosi en la co-infecció pel VIH, aquests pacients representen aproximadament una quarta part de les morts per TB.

L’Àfrica subsahariana representa el 75% de tots els casos de tuberculosi en persones amb VIH i, a 2012, al voltant d’un quart de milió de morts es va produir entre les persones amb infeccions pel VIH i la tuberculosi en aquesta regió.

Vista aèria de Dakar
Visar Aérea de Dakar

Més de la meitat (57%) de pacients VIH positius coinfectats amb TB ara reben ART. Se sap que la TARGA redueix el risc d’incidències de TB i també s’associa amb millors resultats en pacients seropositius que reben tractament simultani de la TB.

No obstant això, cap revisió sistemàtica havia avaluat prèviament els beneficis de l’ART en relació amb la mortalitat per tuberculosi.

Per tant, un equip internacional d’investigadors va realitzar una metaanàlisi d’estudis realitzats entre els anys 1996 i 2013 per estimar la taxa de mortalitat entre pacients VIH positius que van ser co-infectats per tuberculosi que es van sotmetre a teràpia i ús. de l’ART. Quan sigui possible, també s’avaluaran en la comparació del risc de mortalitat entre les persones que reben l’ART i les que queden ART.

S'han inclòs un total d’estudis de 21 a l’anàlisi. La majoria (11, 52%) es van realitzar a l'Àfrica subsahariana i al sud-est asiàtic (7, 33%). La majoria (13, 62%) van ser estudis de cohort retrospectius, set dels quals eren estudis prospectius de cohort i un va ser un assaig clínic.

El nombre de pacients en cada estudi va variar de 75 a 21.851 (mitjana, 191). El nombre mitjà de CD4 estava disponible per als participants en quatre estudis i estava entre 48 i 152 cèl·lules / mm3.

La taxa de mortalitat oscil·lava entre 8 i 14%. La tendència a ser més elevada a Àfrica (11-17%) que al sud-est asiàtic (7-15%).

Onze estudis van informar del risc relatiu de mortalitat en comparació amb els pacients tractats pel VIH.

ART durant TB teràpia reducció del risc de mortalitat de 68% (RR = 0,64; IC95 -0,29 0,56%).

"Es quantifica l’impacte substancial de l’ART en la reducció de la mortalitat durant el tractament de la tuberculosi", conclouen els autors. Observen que l’ART que actua en col·laboració amb els programes de tuberculosi són components claus de la nova estratègia global de TB adoptada recentment per l’Assemblea Mundial de la Salut i que "aquestes intervencions prometen reduir els retards en el diagnòstic de la infecció pel VIH, facilitaran una implementació ràpida de ART eficaç i reducció de la mortalitat per tuberculosi en pacients amb VIH. "

Referència

Odone et al. L'impacte de la teràpia antiretroviral en la mortalitat en persones VIH positives durant el tractament de la tuberculosi: una revisió sistemàtica i una metaanàlisi.Un PLOS One 9 (11): e112017. DOI: 10.1371 / official.pone.0112017 (2014).

Aquest informe també està disponible en rus.

Michael Carter

Publicat a: 19 desembre 2014.

Claudio Souza
Aquest s'encarrega de la traducció i l'adaptació al portuguès del Brasil

Nota de l'editor: Bé, després que es faci el diagnòstic va ser viure en una casa de suport, Brenda Lee D'acord amb el metge que es va fer càrrec de tots els pacients a la casa de suport, on jo vivia, era un focus de tuberculosi i que havia de fer. un tractament profilàctic de llarg; descans, la noia que em va passar el VIH, havia estat també víctima de la tuberculosi i no podia descartar, la profilaxi amb calma. va passar fa tant de temps que em acord d'haver fet el PPD (...) i va donar reactiu, sí, tractament de la tuberculosi, pel que va ser molt útil.

No puc, per motius ètics, explicar el que vaig veure, escoltar i viure en aquesta i en una altra casa de suport (em vaig quedar en dos per un breu període de sis mesos i vaig acabar escollint viure al carrer i aixecar-me d'allà ), però, confiï en mi, he vist prou i li vaig dir a la meva dona, i aviat li diré a un amic que si l’única alternativa per a mi és una casa de suport, es dispararà al cap. Canvia i mou algú que m'escriu, ple de dits, explicant el inexplicable, buscant-me alguna guia sobre com cometre ... algú en un d'aquests llocs. Ni tan sols respon. Inútil buscar aquesta informació amb mi i fins i tot hi ha la possibilitat de rebre una resposta "creuada".

Traducció, revisió, adaptació i edició de continguts ART Durant el tractament de la tuberculosi angiogramas risc de mortalitat per a les persones amb VIH de Claudio Souza en 15 / 04 / 2015

Es permet la reproducció del text traduït total o parcial, sempre que es col·loquin tots els crèdits, inclosa la font original.

Si utilitzeu un bloc al sistema Wordpress, si us plau, REBUILD.

Gràcies

Subscriviu-vos al nostre butlletí de notícies: és mensual, amb el millor dels millors


I tu? Què opines?

Moltes persones, "entrevistadores", miren amb menyspreu les persones amb VIH.

Un amic meu (antic amic que va prendre una clau ...) en el passat, conscient de la meva condició, es va referir a una altra persona, suposadament infectada pel VIH de la següent manera:

- "Aquest és un altre que és bichado".

Fins al dia d'avui, no entenc per què no el vaig pegar fins que no li fes un pastís de ruc, no ho sé.

Com que l’assumpció és seriosa i que les aclariments s’adapten, he fet aquest vídeo:

Durant les dècades era Tabú! Personalment he patit per això. I tu, tindríeu una relació serodivergent

Ets un portador del VIH? Si és així, heu rebut ajuts per a la jubilació o la malaltia a l’hora d’enviar-lo o heu de lluitar com un gos?Anuncis

Revisió 1

Els comentaris estan suspesos

Aquest lloc utilitza cookies i podeu rebutjar aquest ús. Però potser sapigueu el que s'està gravant en consonància amb el nostre política de privadesa