Reflexos Dades sobre la SIDA Tuberculosi

L'ART durant la teràpia anti-TB redueix el risc de mortalitat de les persones seropositives infectades amb la tuberculosi

La pneumònia i la tuberculosi són malalties que defineixen la sida
Vaig veure una persona, Waldir, morir de TB. Però no es tractava de tuberculosi pulmonar i, sí, de tuberculosi miliaria, que, segons em va explicar el metge, és que la tuberculosi s'estén per tot el cos. Jo, que per un temps, per motius per no esmentar aquí, tenia un pes allunyat de les meves espatlles, després de tot, sense haver estat la voluntat de Déu que el va prendre i, de fet, hauria estat un gran egoisme meu. Li vaig demanar que es quedés, fins i tot per una setmana més ...

Dona hispà sentint nàusees o tosHi ha una alta taxa de mortalitat entre les persones que viuen amb el VIH en el tractament de la tuberculosi (TB), segons els resultats d’una metaanàlisi publicada a PLoS ONE . Les taxes de mortalitat van variar de 8 i 14%, però el risc de mort va ser significativament més curt per als que van rebre tractament antiretroviral (TARGA) durant la seva teràpia per a la tuberculosi.

"Aquesta és la primera avaluació sistemàtica per quantificar l'impacte de l'ART sobre la mortalitat per tuberculosi en el tractament de la tuberculosi", escriuen els autors. "Estimem que la mortalitat durant el tractament de la tuberculosi en individus infectats pel VIH que reben TAR en condicions rutinàries del programa es troba entre 8% i 14% i que l’ART redueix la mortalitat durant el tractament de la TB en pacients amb VIH positius amb casos de TB entre 44 % i 71% ".

Els investigadors creuen que les seves troballes mostren la importància de la col·laboració entre la teràpia de la tuberculosi i les proves contra el VIH en serveis de tractament.

La tuberculosi és una causa important de mort entre les persones infectades pel VIH. Tot i que només són 13% de totes les persones amb tuberculosi en la co-infecció pel VIH, aquests pacients representen aproximadament una quarta part de les morts per TB.

L’Àfrica subsahariana representa el 75% de tots els casos de tuberculosi en persones amb VIH i, a 2012, al voltant d’un quart de milió de morts es va produir entre les persones amb infeccions pel VIH i la tuberculosi en aquesta regió.

Vista aèria de Dakar
Visar Aérea de Dakar

Més de la meitat (57%) de pacients VIH positius coinfectats amb TB ara reben ART. Se sap que la TARGA redueix el risc d’incidències de TB i també s’associa amb millors resultats en pacients seropositius que reben tractament simultani de la TB.

No obstant això, cap revisió sistemàtica havia avaluat prèviament els beneficis de l’ART en relació amb la mortalitat per tuberculosi.

Per tant, un equip internacional d’investigadors va realitzar una metaanàlisi d’estudis realitzats entre els anys 1996 i 2013 per estimar la taxa de mortalitat entre pacients VIH positius que van ser co-infectats per tuberculosi que es van sotmetre a teràpia i ús. de l’ART. Quan sigui possible, també s’avaluaran en la comparació del risc de mortalitat entre les persones que reben l’ART i les que queden ART.

S'han inclòs un total d’estudis de 21 a l’anàlisi. La majoria (11, 52%) es van realitzar a l'Àfrica subsahariana i al sud-est asiàtic (7, 33%). La majoria (13, 62%) van ser estudis de cohort retrospectius, set dels quals eren estudis prospectius de cohort i un va ser un assaig clínic.

El nombre de pacients en cada estudi va variar de 75 a 21.851 (mitjana, 191). El nombre mitjà de CD4 estava disponible per als participants en quatre estudis i estava entre 48 i 152 cèl·lules / mm3.

La taxa de mortalitat oscil·lava entre 8 i 14%. La tendència a ser més elevada a Àfrica (11-17%) que al sud-est asiàtic (7-15%).

Onze estudis van informar del risc relatiu de mortalitat en comparació amb els pacients tractats pel VIH.

ART durant TB teràpia reducció del risc de mortalitat de 68% (RR = 0,64; IC95 -0,29 0,56%).

"Es quantifica l’impacte substancial de l’ART en la reducció de la mortalitat durant el tractament de la tuberculosi", conclouen els autors. Observen que l’ART que actua en col·laboració amb els programes de tuberculosi són components claus de la nova estratègia global de TB adoptada recentment per l’Assemblea Mundial de la Salut i que "aquestes intervencions prometen reduir els retards en el diagnòstic de la infecció pel VIH, facilitaran una implementació ràpida de ART eficaç i reducció de la mortalitat per tuberculosi en pacients amb VIH. "

Referència

Odone et al. L'impacte de la teràpia antiretroviral en la mortalitat en persones VIH positives durant el tractament de la tuberculosi: una revisió sistemàtica i una metaanàlisi.Un PLOS One 9 (11): e112017. DOI: 10.1371 / official.pone.0112017 (2014).

Aquest informe també està disponible en rus.

Michael Carter

Publicat a: 19 desembre 2014.

Claudio Souza
Aquest s'encarrega de la traducció i l'adaptació al portuguès del Brasil

Nota de l'editor: Bé, després que es faci el diagnòstic va ser viure en una casa de suport, Brenda Lee D'acord amb el metge que es va fer càrrec de tots els pacients a la casa de suport, on jo vivia, era un focus de tuberculosi i que havia de fer. un tractament profilàctic de llarg; descans, la noia que em va passar el VIH, havia estat també víctima de la tuberculosi i no podia descartar, la profilaxi amb calma. va passar fa tant de temps que em acord d'haver fet el PPD (...) i va donar reactiu, sí, tractament de la tuberculosi, pel que va ser molt útil.

No puc, per motius ètics, explicar el que vaig veure, escoltar i viure en aquesta i en una altra casa de suport (em vaig quedar en dos per un breu període de sis mesos i vaig acabar escollint viure al carrer i aixecar-me d'allà ), però, confiï en mi, he vist prou i li vaig dir a la meva dona, i aviat li diré a un amic que si l’única alternativa per a mi és una casa de suport, es dispararà al cap. Canvia i mou algú que m'escriu, ple de dits, explicant el inexplicable, buscant-me alguna guia sobre com cometre ... algú en un d'aquests llocs. Ni tan sols respon. Inútil buscar aquesta informació amb mi i fins i tot hi ha la possibilitat de rebre una resposta "creuada".

Traducció, revisió, adaptació i edició de continguts ART Durant el tractament de la tuberculosi angiogramas risc de mortalitat per a les persones amb VIH de Claudio Souza en 15 / 04 / 2015

Es permet la reproducció del text traduït total o parcial, sempre que es col·loquin tots els crèdits, inclosa la font original.

Si utilitzeu un bloc al sistema Wordpress, si us plau, REBUILD.

Gràcies

Si heu de parlar i no heu trobat amb mi o Beto Volpe, aquesta és una opció molt més equilibrada, Beto, també podeu enviar el vostre missatge. Potser puc trigar una estona. Reviso els missatges al migdia, poc després, de fet, a les 20:00.
Cada vegada és més difícil per a mi, tot això, escriure.
I acabo necessitant un interval entre un paràgraf i un altre.

Però estigueu segurs d’una cosa que he après:

El temps i la paciència resolen gairebé tot!
----------------------------Intimitat Quan envieu aquest missatge, és implícit que heu llegit i acceptat les nostres polítiques de privacitat i gestió de dades [/ acceptació]

Lectures recomanades en aquest bloc

Suggeriments de lectura

Una persona ja va dir alguna cosa !!! I tu, quedaràs fora !?

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

Cal xerrar? Intento estar aquí en el moment que vaig mostrar. Si no contesto, va ser perquè no ho podria fer. Una cosa de la qual pots estar segur. SEMPRE acabo contestant